35 yaşındayım 1.97 olmama rağmen beni hiç bir kadın görmüyor 1 sevgilim bile olmadı neden?

Son 6 aydır şehrin en kalabalık AVM'sine gidip en kalabalık yerlerde oturup bir kadının bana merhaba demesini bekledim kız düşürmek için her gün AVM'ye gidip 8-10 saat oturup bekliyorum ama hiç bir kadın gelip bana merhaba DEMEDİ.. Kadınlar beni GÖRMÜYOR.. Dün bir kıza merhaba dedim ve bana cevap verme lütfunda bile bulunmadı bu yüzden WC'ye gidip kendimi kilitleyip 4 SAAT AĞLADIM YOKSA YETERİ KADAR YAKIŞIKLI DEĞİL MİYDİM?
Bugün çirkin siyah tenli bir adamın yanında Çok güzel bir kız gördüm bu nasıl oluyordu ya? Öyle bir kadının bana bakması için Everest'e 10 kere çıkar inerim. O adamdan daha uzundum daha fit idim ve BEYAZ TENLİYDİM benim etrafımda çirkin bir kız bile yokken bu adamın sevgilisi vardı bu nasıl oluyordu yoksa yeteri kadar yakışıklı değil miydim yoksa yeteri kadar yakışıklı değil miyim? AVM'deki kadın uzun ve beyaz tenli bir adam olmama rağmen beni red etti yoksa yeteri kadar yakışıklı değil miydim? Bu çirkin siyah tenli adam bunu nasıl başarmıştı? O çirkin adamda olup da bende olmayan şey neydi

35 yaşındayım 1.97 olmama rağmen beni hiç bir kadın görmüyor 1 sevgilim bile olmadı neden?