Artık gerçekten şüphe ediyorum olmuyor yani anlamıyorum nasibim yok galiba yoksa bunun başka bir açıklaması yok 😂
3 ay
31 yaşındayım benim de olmadı. Sebebi de benim içimden gelmemesi ve karşımdaki heriflerin sohbet etme özürlü olması. Lise mezunu çoğu erkeğin konuşamaması. Üniversite mezunu olan iş güç sahibi olan atanmış olanların da kendisi gibi olanlarla birlikte olmak istemesi.
Aynen
@basbuga97 ikisi de değil. İnstagramdan tanışıyoruz. Sohbe nasılsın iyi misinden sonra bitiyor iki de bir de eee anlat bakalım eee anlat bakalım deyip duruyor bi fiktir git senle mi uğraşacam. Benim dertlerim var işsizlik atanamama gelecek kaygısı gibi atanamamak gibi ben bunlardan konuşuyorum sonra da sıkılıyor. Telefonda size işve cilve yapıp konuşurken boşaltacak 0R05PU bekliyorsunuz. Burası Türkiye ben kendi hayatımın sorumluluğunu almak zorundayım kimseyin s. kini eğlendiremem.
Çok dolusun farkındayım ama herkes aynı değil.
Yani aslında ortada bir sorun var genel olarak yalnızlık hakkında hatta bugün bir soru paylaştım bununla alakalı sana bir yandan hak veriyorum ama doğru kişi yok deyip sorumluluğu tamamen üzerinden-üzerimizden atmakta kolaya kaçmak oluyor.
Milyonlarca insan var ya
@basbuga97 insanlar kendilerini eğlendirecek sahte mutluluk lafları edecek tiplerden hoşlanıyorlar adı da bunun dişil enerji vs bende yok. 31 yaşında kadar çok erkekle konuştuğum hiçbiriyle öpüşmedim sevişmedim. Ama içlerinde yakışıklısı da vardı çirkini de üniversite mezunu da lise ve altı mezunu da vardı zengini de fakiri de vardı hepsi aynıydı.
@basbuga97 öz eleştiri yapacak bir şeyim yok. Güzelim eğitimliyim namusluyum ailem de düzgün. Bence fazlasıyla yeterli ama sizler böyle insanlarla birlikte olmak istemiyorsunuz. Ya niteliksizsiniz sohbet geliştiremiyorsunuz ya da başka isteklerde bulunuyorsunuz.
@basbuga97 her neyse
@basbuga97 seni dost olarak gören kim?
@basbuga97 yav ne potansiyeli yav kaybol hadi.
Aynı durumdayım aslında önüne adaylar bence çıkmıştır çok mu seçicisin ben kızların standart ve beklentilerini karşılayamadığım için şans verilen tarafta olamadım bu süre zarfında görücü usulü ya da arkadaşlar aracılığı ile veya sosyal medyalarda uğraşmaya çalıştım ama hiçbir sonuç alamadım
Bir insan yaklaştığı ya da konuştuğu zaman bir tanı bir bak şans ver kendini kapatma tipe çok mu önem veriyorsun
bence sorun bendeden demeyeceğim, nasip meselesi de falan değil. sanırım sadece doğru kişiyle henüz karşılaşılmamış olabilir, zamanla her şey olur mutlaka.
sevgili olmayanlar neden kendini eksik görüyor aksine kendinle gurur duyman gerekiyor. eşler birbirlerine denk olurmuş senin de eşin sevgilisi olmayan biri olacak demek ki
Bunun “sorun bende mi?” noktasına gelmesi aslında biraz can sıkıcı bir yere işaret ediyor, hissini anlıyorum 💛 Ama 29 yaşında hiç sevgilin olmamış olması seni eksik yapmaz, sadece zamanın ve denk geldiğin insanlar henüz kalbine uymamış olabilir 🌿 Herkesin aşk takvimi farklı, bu bir yarış değil ki 🥰 Sence gerçekten tanışma fırsatı mı az oldu yoksa içten içe seçici misin? Biraz dürüstçe düşün bakalım 💫
Cevap
49Cevap

Kolpalandiniz.
Flört mü edemiyosun yoksa başka bir şey mi sebebini kendin düşün olacak gibi olmuştur illaki neden olmadı onu düşün
nasibini nerede arıyorsun? ve istersen detaylı da konuşalım
Aramiyorum aslında
bulamaman normalmiş onun seni nasıl bulmasını bekliorsun. bence yaz bana bakalım neler var neler yokmuş
Ne bileyim üstümüzde aşık cin mi var ne 😅😅 bende 25 yaşındayım bendede tık yok hahah
O kadar abazanın içinde nasıl sevgilin olmadı hayret
Erkek olsan penis kakmıyor mu derdim arada bi bacak aranı çalıştır da kurumasın
Sosyal çevren ve hayatın kısıtlıysa olma ihtimali ciddi şekilde azalır
Bilmem seni iyi tanımadığım ve görmediğim için bu soruya biz değil sen cevap vermelisin.
Bu devirde olmasın zaten kardeşim insanlar çok bozuldu hiç dert etme bunu
34 yaşındayım benimde sevgilim, sevenim olmadı. Bu saatten sonra da umrumda değil
Yok ya değil. Çünkü ben de sorunu kendimde görmüyorum 😅
Evet sorun sende ellenmemiş kız kalmadı memlekette bir sen kalmışsın
En güzeli direk evlenirsin işte biri girince hayatına 😂
Çok mu güzelsin ki svdhd yani benim de olmadı 29 değilim ama olmadı yaş 24😅
Nasip meselesi kendinden hiç şüphe etme vardır mutlaka kısmetin belki en doğru insan çıkacak karşına ne bilirsin?
Üniversite okudun mu planların var mı neleri seversin
Benim de olmadi anca arkadas olup sevgililerini flortlerini anlatiyor ursspular bana
Flörtte mi olmadı
Hayır hiç bir şey
ciddi olamasın
Hayır sorun bizde cmckc
Çevresel şartlar ve/veya sen de muhtemelen.
Evet sen sorunlusun canim
Gerçekten mi merak ettim seni
Yani hiç olmadıysa sorun var gibi sanki bilemedim
Shdhd desene bulduğun gibi evlenicen
Hayır sorun sende değil
37 yaşına geldim benim de hiç sevgilim olmadı
Nasibini kapatmışlardır
Yalnızlık en iyidi bence
A sosyal misin ya da çok çirkinmisin
Allah cirkin
Kime ya da neye göre
Sen neden cirkin diyorsun kime göre neye göre?
İnsanların bakış açısı çok farklı güzellik göreceli
Armudun sapı üzümün çöpü :)
Bende 25 yaşındayım hiç olmadı. Belki bir gün
Hiç teklif edende mi olmadı
Allah Allah neden acaba 😂
Ahhh bir bilsem
İkiside
Neden
Geçen birisi benimle tanışmak istedi ama ben istemedim
İçimden gelmiyor birisi beni neden sevsin diye düşünüyorum
Öyle düşünüyorum ailem bile beni dışladı başkası neden sevsin
Güzel degılsındır
Ne alakası var
Allah neden o zaman cirkin yarattiyor benim suçum mu
Bilmiyorum
Uni
Erkekler bakıyor mu mezuna
Neden ama
Bize ne ne yapalım
Yaştan dolayı evet sorun sende olabilir
Sende değil
Ne mutlu sana
Nasip
Benimde hiç olmadı
Sa ben nasip
Yoo seni sevgili olaraknseçmeyende bence
Benimde olmadı 26 yaş
Sanami adim atmiyorlar yoksa senmi cok kapalisin
Geçimsiz biri. misin
Evet
Sorun sende
Sorun sende
neden
Bakımlıyım ama başka kadınlar gibi cokkk güzel değilim.
Tiptendir.
Benden daha tipsizleri var inan bana
Bir şey demedim dostum ama hem sosyal çekiciliğin yoktur hem de tip yoktur. Bilemem yani
Hiç arkadaşım yok desem
Neden bu kadar çevren dar?
Ortam yok
ailem bile yok
Cool story bro
Görünüşün nasıl
Normal
Merak ettim bi konusalim :)
Bul birini
Sorun sende
Olur umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?