27 Yaşindayım Hiç sevgilim Olmadı nedendir sizce?

Üniversiteye kadar hiç bir kız ortamında bulunmadım. Ve Bakirim Universitede ise ilk 1 sene kız ortamında çok utandım ve sonradan sonraya bi sürü kız arkadaşım oldu ama hep arkadaşlık seviyesinde. Benim niyetim hep ciddi bir ilişkiydi flört çok istediğim bir şey değil. Araba değiştirir gibi sevgili değiştirmek istemiyordum seveceğim insana değer vermek değer bulmak ve ilerde her şey yolunda giderse evlilik düşünüyordum Ama yinede hoslandigim bir kız olsada sevgili olsak ilerde ciddi düşünürüz diyordum. Bir kızdan (birçok kişinin yazıldığı bir kız) hoşlandım ortamına daha çok girdim ama kız kankam oldu. Evine bile gittim ama bir türlü acilamadim Çünkü kız bana göre çok elit bir kızdı. Ve gerçekten çok utandim. Diger arkadaşlarım arasında sevgili meseleli konuşurken ben utanır ders felan çalışırdım. Oyle böyle universite sevgilisiz bitti. Kendimi buna alistirdim. Sonrasinda kpss sınıfında bir kızla tanıştım beraber ders çalıştık sonra kız çok güzel değildi ama gerçekten hem muhafazakar hemde çok tatlıydı. Att kazanmıştı ve bütün cesaretimi toplayıp hayırlı olsun bahanesiyle meseleyi açtım. Ve ciddi düşündüğümü söyledim. Kiz kibarca ve nazikçe beni reddetti hayatında kimseyi istemediğini söyledi fakir bir ailede büyümüş ve onlara bakmak istiyormuş. bundan sonra umudum kırıldı. hiçbir kız zaten bu niyetle bana yaklaşmadi.
Çevremde benden daha tipsiz birçok arkadaşım vardı 20 tane sevgilisi oldu
Evet ben çok yakışıklı değilim ama çokta tipsiz değilim
Bu durum sürekli kafamı kurcalıyor neden benim seveceğim bir sevgilim olmadı olsaydı dünyaları ona verirdim ne derse yapardım.
Şimdi ailem beni evlendirmek istiyor bende sıcak bakıyorum ama hep diyorum keşke sevdiğim biri olsaydı severek evlendeydik. Belki görücü usulüyle tanıştığım birinde severim ama tereddütteyim ve içimde ukte kaldı. Yastiga her başımı koyduğumda bunu düşünür hale geldim.
Şimdi bir isim var maddi durumum orta seviye
Şimdiden sonra ne yapabilirim ne hata yapmış olabilirim bundan sonrası için bir tavsiyeniz var mı?
27 Yaşindayım Hiç sevgilim Olmadı nedendir sizce?