Guzellık takıntımı nasıl yenerım?

Siz yargılamadan once sunu soylıyım ben bu durumdan kurtulmaya calısıyorum. Ben oturur saatlerce aynada yuzume bakarım izlerim aslında dış görünüşümü sevmeme gibi bi problemim yok. Güzelde bi kızım. Ama kendimden guzel birini gordugum an deliriyorum bi kız var cok tatlı banada cok ıyı davranıyo bende onu sevıyorum ama cok guzel o kadar cok sinirleniyorumki her gordugumde. Güzel birini gorunce deliriyorum. Ben sevdigim insanlari her konuda desteklerim hep arkalarında dururum ama konu guzellik olunca belli etmesemde hep bi yarış halindayim asılda cok rahatsızım bu durumdan ama bırakamıyorum. En cokta guzel olmayıp ozguvenlı olan insanlar batıyo bana bu büyük ihtimal kendi eksikliğimden kaynaklı aslında cok kötü bırsey bılıyorum ama kendimi tutamıyorum. Ben kucuklugumden beri ezilen bi cocuktum cokta cirkindim zaten bi anda asırı guzellestim o zaman insanlar bana saygı gostermeye basladı belkide bu yuzdendir. Bide ben kendimde o kadar cok kusur aradım sadece kusurlarımı gordum o yuzden karsımdakininde hep kusurlarını gorurum. Ben galiba kendimi sevmiyorum nasıl aşarım bu durumu?

Guzellık takıntımı nasıl yenerım?