ben normalde aşırı umursamaz biriyim aşırı derecede kimseye bağlanamam işim olmaz
Ama eğer biri beni takmazsa takıntıya çeviriyorum elim ayağım titriyor tutmuyor bayılıcak gibi oluyorum mideme kramp giriyor ne yapmalıyım ben böyle
ben normalde aşırı umursamaz biriyim aşırı derecede kimseye bağlanamam işim olmaz
Ama eğer biri beni takmazsa takıntıya çeviriyorum elim ayağım titriyor tutmuyor bayılıcak gibi oluyorum mideme kramp giriyor ne yapmalıyım ben böyle
Merhaba, hayatı akışına bırakmayı öğrenmeniz lazım yani bunu yapmadığınız sürece takıntılarınızdan kurtulup arınmanız mümkün değil, çok zorlaşır. Bunu yapmak zaman alacaktır ama zamanla üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Eğer gerçekten umursamaz biriysen, birinin seni takmamasınıda umursamaman lazım.
Birine bağlanmam demenle, birisinin seni takmaması kendi arasında çelişiyor. Bu çelişkiyi çözecek olan kişide sensin.
Bırak kimse seni takmasın. Sen kendine özelsin. Kimse için bu sıkıntıları çekmene bile değmez..
Cevap
4Cevap
Eğer takıntılarınızın hayatınızda olumsuz bir etkisi varsa, bir uzmana danışmanız faydalı olabilir. Uzmanlar takıntılardan kurtulmak için terapi yöntemleri önermektedirler
yüksek doz narsistlikten nasıl zehirlenmedin sen acil terapi almalısın yapacağın tek şey bu
Bilinçaltı böyle çalışıyor, basit ama tekniklerle çözülebilir belki
Yalan konuşmayı bırakarak başla
Bunu yapan düşünceler
Aklındaki olumsuz düşünceler umursama soner
Kendini motive etmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?