Kiloluyum fakat daha fazla yiyerek kilo verdiğimi farkettim neden?

Arkadaşlar resmen hayatım boyunca spor ve diyet yapıyorum. Her şekilde diyet yapmayı denedim. Çok aç kalıp çok spor yaptığım diyet bana hızlı kilo verdirdi fakat hemende aldım. Ve vücudum şoka girdi yemek yiyemedim. Ailem müdahale etti. Ve izin vermiyor annem ağır spor yapmama çünkü zarar görüyorum. Su diyetleri belli durumlarda işe yarar fakat yaşam tarzı olmamalı oda işe yaramadı hızlı kilo aldım. En sonunda bana en çok kilo aldıran şeyleri hayattimdan çıkardım. Noodle ve çikolata. Sonrada meyve, sebze yemeyi artırdım. Haftada 5 gün 1,30 saat spor yaptım. Baktım haftada 1 kilo gidiyor ve daha fit duruyordum. 83 kilolardaydım 72 e falan düştüm 3-4 ayda. İyiydi. Fakat hata yaptım ablam eve abur cubur getirdi ondan sonra yine duramadım aldım kiloları. Şimdi ise vegan beslenme kararı aldım. Yine denicem inşallah başarırım

Güncellemeler
1 yıl
Hastalığımda hızlı kilo almamı tetikliyor. Baya bir araştırdım. Vegan beslenmek daha sağlıklı benim için çünkü; hayvanlar, çok fazla hayvanlara küçük bir yerde bakıyorlar. Mesela markette ki balıklar küçük bir alanda hareketsiz büyüyorlar. Ve baya sağlıksız ve yağlı oluyorlar. Tavuklarda küçük bir yerde binlerce tavuk bakıyorlar. Birbirlerini ezip zarar veriyorlar bakteri oluşuyor. İneklerin de durumu tavukların ki gibi bilim insanları deney yapmışlar vegan beslenenler daha sağlıklı çıktı.
Güncellemeler
1 yıl
Vegan beslenme birçok hastalığın tedavisi gibi hatta. Hepçil beslenme organların daha da yağlanmasına neden oluyor. Vegan beslenmede cidden kalorisine dikkat edip düzenli sporla çok sağlıklı. Pilav, nohut, muz vb çok daha iyi şeyler var.
Güncellemeler
1 yıl
Çok şükür uzmana gittim. Ve kısa kilo vermeye başladım. Vücudum da 15 kilo ödem varmış be mdmdmdm
Kiloluyum fakat daha fazla yiyerek kilo verdiğimi farkettim neden?