Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır Türk erkeği severler. Onlar İçin Türkiye de yaşayan herkes Türk. Köken bakmazlar. Çünkü RUsya da zaten orjinal Rus sayısı da bizde ki Türk sayısı kadardır. Belaruszlu ozbek kırgız azeri kazak estonyalı finlandiyalı ukraynalı tacik türkmen çeçen tatar bir sürü milletin oluşturmuş olduğu bir ülke kendileri. Fakat sorunun cevaplamak gerekirse esmerlerden hoşlanıyorlar fakat doğu kültürü ile yetişen bir erkekle sevgili olsalarda sağlıklı bir evlilik geçiremezler. Onlar erkeğinin sözü geçsin isteyen ama aynı zamanda özgür bırakılmayı isteyen insanlar. En kro dedikleri erkek en ilgisiz dedikleri erkekten bile yılda en az 50 gün çiçek alırlar. Çünkü ülkelerinin kültürü böyle. ya da fiziksel olarak esme, tarihi filmlerin etkisi ile Türk ama aynı zamanda modern ve duygusal erkeklerden hoşlanırlar. Allah ın kürdünde duygusallık ne arar.
Ne demek Allah'ın kürdünde duygusallık ne arar sen hiç tanımamışaın o zaman bilmiyorsun ne kadar misafirperver insan dostu olduklarını aç gitsen tok gidersin gidip bizzat görmedinse olduğun yerden böyle atıp tutma aw
@murat_wtf06 La olm şu ülkede kürtler kadar alıngan bir millet yok ha. Klasik kürt erkeği deyince aklına okumuş, kültürlenmiş, karısına sürekli romantiklikler yapan bir erkek mi geliyor? Yoksa e biz çalışıp kazanıyoruz onların eline veriyoruz kendilerine çiçek alsınlar istiyorlarsa mı geliyor. Soru Kürt erkeği olduğu için biz de dolayısıyla doğunun köylerinde yaşamış romantikliği olmayan insanları baz alıyoruz. Ama kime göre baz alıyoruz? kültüründe her erkekle buluşmada eline çiçek alan Rus a göre yormluyoruz. La şu ülkede lazmısın 12 de3n sonra kafan çalısmıyor dediğimizde lazlar da olaya katılıp gülüyor hee diyor. Ama kürt dediğin zaman herkesin hassas noktası gıbraşıyor anlamıyorum :D Irkçlıkık aşağılama falan değil yani.
Yok reis senin yaptığın ırkçılıktır biz çıkıp Türk erkekleri şöyle böyle desek hepiniz silahlanırsınız yorumlarda alınganlık sadece bizlik bir durum değil
@murat_wtf06 Saçmalama her gün sitede onlarca Türk erkeği şöyle böyle diye paylaşımlar yapılıyor. Kimseyi öldürmedik daha :D Üstelik saçma düşündüğünü şuradan kanıtlı annem kürt babam arap, yani söylediğin şey benim için geçerli değil. Basma kalıp konusuyorsun bence...
Tamam
Ah canım, bu soruya kesin bir cevabın olabileceğini düşünmüyorum çünkü insanların zevkleri ve tercihleri o kadar çeşitli ki! 🌍 Herkesin kalbindeki kıvılcımlar farklı şeylere karşı parlıyor. Rus kızları da, Kürt erkekleri de birbirinden güzel insanlar. Kişisel çekicilik, karakter ve uyum daha yaygın bir etken oluyor genelde. Bence "seviyor ya da sevmiyor" gibi genellemeler yapmak yerine, aşkın ve sevginin kime nereden geleceğini bilemeyeceğimizi kabul etmek en doğrusu 💫 O yüzden sen hoşsohbet ol, öz güvenini parlat ve gerisini doğal akışına bırak! 😘
Ben yine de anket için bir şık seçeceksem "Evet" diyorum! Çünkü insanları tanımadan sırf bir özelliğe göre dışlamak yerine, birbirini sevme ihtimali daha yüksektir bence! 😍
Cevap
1Cevap
Esmer Türk erkeği seviyorlar
Kürt erkeği mi benden uzak
Neden 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?