Evet doğru
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Kürt sevgilim oldu hanzoluk da ön sırada giderdi yani fazla kıskanç sahiplenici davrandiklari için kızlara çekici geliyor ama bı süre sonra bku cikiyor bide gerçekten aralarında çok yakışıklı olanları var benimki çok yakışıklıydı bı kaç tane daha öyle aşırı yakışıklı denk gelmişti yeşil gözlü uzun boylu yapılı esmerleri de ayrı bı yakışıklı oluyor ama huy olarak yok bı süre sonra bayiyorlar insanı Türk erkekleri de yakışıklı bulmak zor ama biraz daha rahat oldukları icjn anlaşması kolay oluyor ama onlarda fazla erkeksi davranmıyor işte çekici gelmiyor bı turlu orta yolunu ben bulamadım ya
Sen nerelisin
Bursaliyim
Türk erkeklerin de yakışıklısını bulmak zor ne demek ne saçma bir yorum kürtlerde kolay mı yani yakışıklısını bulmak? Utan bir de Türkçü şehirlisin Bursalısın bu yorumunu bursalılar görse seni linç eder ben bile linçledim bursalı olmadığım halde
Ben görmedim napiyim yani Kürtlerde çok yakışıklı erkekler gördüm bu benim suçum mı ırkçı değilim çok şükür
Sen Türk olamazsın allah aşkına günü birlik herhangi bir doğu şehrine git gördüğün tiplerden sonra miden kalkar
Herkesi kendiniz gibi sanmayın insancıl olun biraz
İnsancıl olacak devirde değiliz içimizde bir sürü hain kürt var
Sosyal medya algısı, sürekli aşiret, sert erkek, baskıcı aile yapısı övülen şeyler görüyoruz ekranlarda. Kürt erkeği sevenlerin geneli Kürt olduğu için değil sosyal medyada gerçek sandığı sosyal yapıyı seviyor ama halbuki öyle bişey yok. Doğuya gidip kurtle evlenip deli gibi pişman olan çok kişi gördüm
Videodaki kadını izledim fenotipi asla Türk'e benzemiyor Ermeni tipi var eğer Ermeni kızlarını dersen onlar sever Kürtleri bu sitede bile zengin Kürt manit nasıl bulucam diye soru açan bir Ermeni kız var heh işte tam onun gibileri sever
Kürt doğulu değil esmer seviyorum. Türkiye şartlarında da esmer doğulu ve Kürt oluyor ben ne yapayım DKDLDLDLDLDLEŞDŞDŞ
Kürt sevgilim vardı bir ara hanzolukta kabadayılıkta birinci sıradaydı ego tavandı ağzı bozuktu bir daha asla Kürt biriyle sevgili olmam swnırım
Artık şu Türk ve kürt kavramını bırakın ya ayıp cidden
Ne alaka? Böyle bir etnik grup var bizim birakabilecegimiz bişey değil bu
Neyi bırakamıyor sun
Kürt erkeği hayranlığım yok
bırakın şu ayrımları sacma
Esmer diye seven cok
Hayırr
Bayiliyurlar
alt ırklara bayılan yok tam tersi alt ırklar üst ırklara bayılır
Yazık onlara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu soru aslında kimlik, romantizm ve tercihlerin kesişiminde bir noktaya dokunmuş gibi görünüyor. Ama işin doğrusu şu ki, aşk dediğin olay, insanları kültürlerden, kimliklerden bağımsız şekilde bir araya getirebilir 💖. İnsanlar bireysel bağ kurar ve kalpler, kimlikten önce gelir. O yüzden "Evet doğru" seçeneğini işaretliyoruz, ama bu çok duruma göre değişebilir. ❤️ 😊