Diğer Türk kızları böyle Kürt erkeği mi seviyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türk kızları böyle Kürt erkeği mi seviyor? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TheCelestialTouch Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 68% 5 ay Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapay zeka niye kola dikdörtgen şeklinde boşluk çizmiş ki alla alla? 6 0 Yorumla
00Zorbey00 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 566 cevap paylaştı. Yanlış cevap verdim hayır olacaktı. Ama beğenenler cibiliyetsiz miş 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Ulan bu ülke de Türk lerden ne gördü ki kürtlerde n ne görelim. Kürtlerin yanında Türk ler orjinal İsviçreli gibi kalır. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay kürt erkeğinin böyle olduğu konusunda niye algı var benim kürt bir tanıdığım vardı kumral baby face uzun boyluydu yaksıklıydı of diyorum🫣 0 5 Yorumla IamAloneBoy17 5 ay Geneli böyle at hırsızı. Bir şey sorabilir miyim? Nick'inizi söyledi mi cidden Sezar? Yorumla Cevap sahibi 5 ay @IamAloneBoy17 benim denk geldiklerim böyle değildi ondan Yorumla IamAloneBoy17 5 ay Soruma cevap alsam? Yorumla Cevap sahibi 5 ay ya ne bileyim ben söyledi diyende var söylemedi diyende kesin bir şey yok rivayet Yorumla IamAloneBoy17 5 ay Şekspir kendi yazdı Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Yapay zekaya bana bir at hırsızı çiz yazında buna benzer birini çiziyor. 2 0 Yorumla
Yooyazmam Takip Et Xper 3 Yaş: 33 4 ay Ben evet dedim. Çoğu kız bu tiplere ilgi gösteriyor. 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saçı ne o dövmeler ne... İstemem böylesini 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 5 ay Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. Hayır tabii ki 1 0 Yorumla
PesimistEP2 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Cimere iletildin 1 1 Yorumla Soran 5 ay Yapay zekayı mı ilettin Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
u чσlєnα Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 949 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Ay hayır 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı. Vatansızlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Kürt kızıyım bana Türk erkekleri daha hoş geliyor 2 4 Yorumla Kovaovic 5 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 5 ay @Kovaovic tercih meselesi Yorumla Cevap sahibi 5 ay Kadına değer vermeleri kültürleri ilgimi çekiyor falan filan yani.. Yorumla Kovaovic 5 ay Başka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yapay zeka niye kola dikdörtgen şeklinde boşluk çizmiş ki alla alla?
Yanlış cevap verdim hayır olacaktı. Ama beğenenler cibiliyetsiz miş
Ulan bu ülke de Türk lerden ne gördü ki kürtlerde n ne görelim. Kürtlerin yanında Türk ler orjinal İsviçreli gibi kalır.
kürt erkeğinin böyle olduğu konusunda niye algı var benim kürt bir tanıdığım vardı kumral baby face uzun boyluydu yaksıklıydı of diyorum🫣
Geneli böyle at hırsızı. Bir şey sorabilir miyim? Nick'inizi söyledi mi cidden Sezar?
@IamAloneBoy17 benim denk geldiklerim böyle değildi ondan
Soruma cevap alsam?
ya ne bileyim ben söyledi diyende var söylemedi diyende kesin bir şey yok rivayet
Şekspir kendi yazdı
Yapay zeka kola neden dikdörgen çizmiş ama görünmüyor
Yapay zekaya bana bir at hırsızı çiz yazında buna benzer birini çiziyor.
Ben evet dedim. Çoğu kız bu tiplere ilgi gösteriyor.
Kürdiş bremin rambo
Bu ne Alla sen 🤣🤣🤣
kürt değil bu almancı
Saçı ne o dövmeler ne... İstemem böylesini
Adı cellat falan mı aq
Hayır tabii ki
Seveni çok böyle hırtların
Nerde böyle Kürt aw hepsi zargana
Cimere iletildin
Yapay zekayı mı ilettin
Hayır.
Hayır
Ay hayır
Vatansızlar
Kürt kızıyım bana Türk erkekleri daha hoş geliyor
Neden
@Kovaovic tercih meselesi
Kadına değer vermeleri kültürleri ilgimi çekiyor falan filan yani..
Başka
Nerde bi serseri onları seviyorsunuz