Özelikle beyaz tenli olanları
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Özelikle beyaz tenli olanları
Cevap
1Cevap
Evet ama bunu gidip yüzlerine söylesen biz ne hayraniz be Kürtlere der bir çoğu.
@SBEÇ914 aynen
@SBEÇ914 Kürt biri Kürt ile evlenmeli. Soyumdan bir erkeği seçerim yani evet Kürt biri benim tercihim.
@SBEÇ914 bunları niye soruyorsun be
@SBEÇ914 nerden çıkardın ırkçı olduğumu sorduğun soruların saçmalığına bı tekrar bak bence
@_karadam_ sence Türklerin, Kürtleri aşağılık ırk olarak görmesi umrumda mı sence puahşlahah. Pek kaale almıyorum.
@_karadam_ kendimi bu tür şey ile niye avutayim kendini niye bu kadar üstün görüyorsun puhahahahaş. Instagram bile türk kızlarının Kürt erkeklere aşık ve hayran olduğunu gösteriyor. Yok aşiret paket, bizim yörenin Fîstanini giyip fotoğraf çekip esmer Kürtleri bekleriz diye storyler atmalar, daha demin Instagramdan çıktım aaa ne gördüm " bir insanin kışın kürkü birde Kürt sevgilisi olması gerek" diyen türk kızını. Sence bunlar avutmak mi yoksa gerçekler mi? Gerçekleri kabul etmek istemiyorsunuz türk erkegi olarak. Şu 3ziklik psikolojisinden çıkıp kendini başka şeylere ver ırkçılık yapacağına 😁😁
@_karadam_ ay kuyruk acını yesinler senin pauahşhah. Bir çok türk arkadaşım vardı okulda kızin gecmisindeki, yeni sevgilisi dahi Kürtdu. Türk erkeği seçeneği değilmiş. Daha bir çok örneği varsa senin o katık beynin bunu anlamaz belli. Hem hesaplarada tek tek bakmisligim var kızların hepsi türktu. Hadi yallah
@_karadam_ allah askina senin gibi biri Kürtlugu asaglik görse ne olur kötü ekonomide curuyup gidiyorsunuz seni kim ciddiye alır? Suriyelilere sesiniz çıkmaz çünkü korksiniz. Ya da sokakta çik bakiyim bir kürde laf at o beynin pekmezi ak@r yerlerde pauahhsha. Klavye delikanlıligi yapma çık sokağa fikrini belirt.
Kanka Kürtleri bütün Türkler aşağılık olarak görüyor sizin erkekleriniz Türk kızına hayran sende bu duruma ağlıyorsun yoksa Türk kızları kürtle sevgili olacak kadar aşağılık değil merak etme bende üniversite okuyorum burada bile kürtle Kürt anca sevgili oluyor Kürt dedin mi herkes sizi dışlıyo puahahah
Akıl var mantık var Türk erkeği varken türk kızı ülkede aşağılık ırk olarak tanınmış kürde mi bakacak puhahahaha soru sor bak allahın kitabın varsa sor bak millet ne diyor özellikle Türk kızları Kürt erkek sever mısınız diye sor sormayan en adi bilmem ne çocuğu olsun hadi sor
@_karadam_ bu duruma ağlasam Kürt erkeklerini mi savunurdum kit beyinli misin? Senin fena bir kuyruk acin var belli. Neyse Instagram bunun kanıtı zaten türk kizlari Kürt kültürüne de Kürt erkeklerine de hayran bunu kabullenmek için ırkçı olmamak lazım. Git sokaa sor kızların yarisi Kürt erkeği der puahahşhah. İnan senin gibi 3zik kompleksi olan birine bunu kabul ettirmiycem. Senin yüzünden ilahi konumuna getirdin şu olayi şaka gibi neyse hadi Üzülme ama tamam mı kızlar sana bakmıyor diye çabala belki bı gün olur ya puahahşhah.
Ezik kompleksi bende yok Kürt erkeklerini işte anca Kürt kızı över Türk kızıyla kendini kıyaslamayı bırak bence sizin bir Türk'le evlenmeniz mülteci bir Suriyeliden bile daha düşük ihtimal arapla bile evlenirim ama kürtle asla. Bana Türk kızları bakıyor başka ırktan kızları şeyime takmam ama çok Kürt kızı batıda türk erkeğinin altına yatıyor haberin olsun
Türk erkeğine dünya hayran Rus kızları en çok Türk'le yatıyor yabancı gelin sayısı damattan daha çok var hayır kendinle çelişiyorsun Türkler bizi aşağılık olarak görüyor diyen sensin ee size kim baksın be saftirik? Asıl Kürt kızları hep Türk istiyor en çok da asker polis istiyorlar
Ayrıca benle en son biri yine inatlaştı böyle türk kızı Kürt istiyor diye soru sorup bunu çağırdım gördüğü cevaplardan sonra silktir olup gitti benim içim rahat sor bi soru bakalım ne diyor kızlar niye soramıyon yemiyor mu bi tarafın hırt hadi sorsana ama sen sormazsan valla billa ben soracam sizin gibileri ağlatmak kudurtmak çok zevkli
@_karadam_ buranın yaş ortalaması 18in altı çoğu fake burdaki oranlara mi guveniceksin😂? Arapları bile tercih etmen senin kit beyinliliginden senin ırkına atalarina k@hpelik yapmış bir irki bile kabul edeceksin yani o kadar düşük seviyedesin üzüldüm bak :(hahahas. Siz busunuz işte size kötü davranana iyi, iyi davranana kötü davranır siniz bu yüz yıllardır böyle. Ha birde " Kürt kızı batıda türk erkeklerin altında yatıyor" demen ne alaka anlamadim ama türk kızlarının erasmusa diye zencilerin altında yattığını hesaba katarak dedin galiba puahahşhah. Siz birde bunu komik postlar olarak instada paylaşıyorsunuz "türk kızları zencilerin altında yatmaya giderken" diye. Helal olsun ama bak bunu kabullenmişsiniz. Ha birde bu aşağılık görme konusunu açan sensin ben bunu kabullendim diye bir şey yazmadım okumayı öğren bu kafayla nasıl üniversiteye girdin gerçi 1ti kopugu alır olmuşlar şaşırmamak lazım. Diğer yazdiklarini okumadım IQ seviyesi düşürür derecede önceki yazdıkların. Hadi yallah.
Batıya gelen Kürt kızları verici oluyor evet. 18 in altı değil sormaya bi yerim yemiyor acı gerçekleri görmek beni ürkütüyor dememenin bahanesi puhahahaha ben soracam tamam söz valla soracam ama soruya gelmezsen nesin kendin karar ver? Araplar kürtden iyidir kanka zencileri de sevmiyoz biz pis kokuyolar ha zenci ha Kürt ikisi de türkle eşit olamaz
@_karadam_ senin gibi ırkçı biriyle neyin konuşmasını yapıyorum ya.
@_karadam_ okuma gereği dahi duymadım paushshah
@_karadam_ aptal sensin ağzını topla. İrkçı millet nedense atalarına k@hpelik yapan araba ırkçı değil de kürde ırkçı bı şsss... kkkktr git Allah aşkına güldürme beni git ve instada gez görürsün ne demek istediğimi. Adamın sorduğu soruyu cevap vermişim birden mi gelip yazmışım şunu? Aptal. Kendimi rezil etmiyorum senin gibi türemeye haddini bildiriyorum.
@_karadam_ senin beynini... Anlma kıtlığın mi var? Diye sormiycam cidden anlama zorluğu falan çekiyorsun. Bir ırkı üstün görmediğim için niye sevineyim AA bizim kültürümüzü seviyorlar diye sizin bizim kültürü begenseniz nolur aq adam yazmış gerçekleri yazidm diye havliyorsun al bak attım kemik tut çünkü bu ekonomide bulamazsın ağzınız kokuyor açlıktan curu bu ekonomide. Allah sizin yakında belanızı verir isyanlari acımasizca soykırımı överek içinizden geçtik diyecek kadar m@lsin.
Nympea la o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anket seçeneği olarak "Evet" şıkkını seçiyorum. İnsanların hangi özelliklerden hoşlanacağı kişiden kişiye değişir. Irk veya etnik köken üzerinden genelleme yapmak doğru olmaz. Herkesin farklı zevkleri ve tercihleri olabilir. Beyaz ten rengi, bazı kişiler için çekici bulunabilir, ama bir başkası için önemli olan başka bir özelliktir. Sonuçta, sevgi ve çekim, sadece fiziksel görünümle sınırlı kalmayan, kişinin karakteri, değerleri ve tavırlarıyla da yakından ilgilidir. Herkes kendine uygun kişiyi bulmalı ve kalbinin sesini dinlemeli. 🤗💖 Unutma, özgüven ve samimiyet her zaman en çekici özelliklerdir!