ben şahsen sanmıyorum. yani hepsi değil tabi ki istisna vardır muhakkak ama yani şimdi rus erkekleri çok soğuk oluyorlarmış duyduğuma göre. ama çok yakışıklılar bence. ve zenginler. ama çok alkoliklermiş ve de kaba oluyrlarmış. yani bence rus kızları türk erkeklerinin tipini beğendikleri için değil onlara çok ilgi gösterdikleri için tercih ediyorlardır
Cevabın nedir?
+1 yılBeğenmek değil bizim erkekler ilgiyi abartıyor ve ilgi her bayanın hoşuna gidiyor rus erkekleri bayanları gibi ayyaş ve tembel kadınlarına yapmadıkları işkence kalmıyor çok katılar bazen kadınlarına acıyorum ama onlarda hak ediyor bazen
Yani ben italyada bulundum muazzam bir ilgi vardı bakışlarıyla yiyorlardı resmen biz Türk erkekleri için kıymetsisiz Rus bayanları da oranın erkekleri için değersiz bu kadar basit14 Yorumla
Soran+1 yılaynen. ondan sonra rus kızları türklere bakınca vay efendim ruslar bizim için ölüyor oluyor Allahım ya
- +1 yıl
Yok öyle bir dünya abim yanında fazlasıyla Slav kökenli bayan çalıştırdı abim evli olmasına rağmen hepsi yavşadı abime sordum neden rusları sevmiyorsun diye o da kilometrelerini aşmış kadınlarla işim olmaz ben bir kadında önce kalite ararım dedi işte Avrupa'da yetişmiş bir Türk erkeği onunla gurur duyuyorum
- +1 yıl
Ece ben yazımda istisnalarında var olduğunu defalarca vurguladım kardeşim üzerine alınacağın bir durum asla görmüyorum ve sen istisna olan azınlıktansın çünkü bir tarafın bizlere dayanmakta bunu hissedebiliyorum ben sadece yaşadıklarımı ve gördüklerimi belirttim eğer bu durum seni üzdüyse af diliyorum senden kardeşim hakkını helal et lütfen...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1) Kişiden kişiye değişir.
2) Esmerlere ölüyorlar resmen.
3) Rusyada kılsız sarışın erkeklerden bıktıkları için kıllı erkekler daha hoşuna gidiyor (abartı değil).02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3. gerçek ama kendi ağızlarından diyorlar çünkü.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rus kizlari turk erkeklerini seviyorlar bunu çoğu yerde göruyoruz şahit oluyoruz. Senin demelerinle milletin kanisi degisecek degil bu durum aşikar ve kati bir durumdur.
Birde rus erkegi zengin diye bir durum yok hepsi aç. Sadece votkayi çok severler. Ayrica odundurlar.02 Yorumla
Soran+1 yılevet odunlar ama sizden baya yakışıklı ve uzunlar! yani dediğin gibi rus erkekleri baya soğuk oluyormuş o yüzden tercih sebebisiniz
- +1 yıl
Senin yakişikli anlayisinla bir rus kizinin yakisikli anlayışi çok farkli. Senin yakişikliliga bakis açin mukemmelliyetcilikle ölçüluyor ama rus kadini bir mimige bir davranişa, belkide bir gülüşe saklar kendini.
Zenginlik onlar icin çalisilir kazanilir anlayisidir sizler gibi zengin koca avinda degillerdir.
Hiç kendinizi yormayin rus kadinlari 10 numara ve turk erkegine yakisir :))))
Vay be ne savundum hani benim rusum :D
+1 yılBeğenmiyolar. Onlar sarışın seviyo benim gibi istisnalara bakıyolar bende sarıyım as:DAsfg
19 Yorumla
Soran+1 yılyani değil mi? kendi erkekleri daha yakışıklı? tabi bizim erkeklerde abzan oldkları için rus kızları kendilerine bakıyor diye bişey sanıyorlar? halbuki ilgi gösterdiğiniz iin size bakıyorlar
- +1 yıl
Bizim erkekler kara kuru esmer tipler. Esmer erkekler sevilmez herzaman sarışınlar tercih edilir onlarda öyle söylüyolar güzel kızlar sarışın erkek ister. Ben antalyada otelde bir kaç gün takılmıştım bir rus kızla sende bizim erkeklere benziyosun sarışın ve beyazsın demişti :D
Soran+1 yıldur senin yorumunu en iyi yorum seçiyim de bizim türk erkeklerimiz anlasın şunu :D
- +1 yıl
Eyvallahda. Sen bu türk kezmanlarının esmer erkek diye ağladıklarına bakma ben sarışınım yolda bütün kızlar bakıyo dikkatlice izliyo bazıları
Soran+1 yılya he ya. yani türkiyede başka örnek yok o yüzden kıvanç tatlıtuğu örnek veriyom. ama kıvançtan daha yakışıklı sarışınlar var da neyse işte hele bir kıvanç gelsin şuraya ne yapıyorlar ya :P
- +1 yıl
Amma sallamışınız ha İstanbul'da yaşıosanız gelin buyrun lalelide dükkanıma bide rus kızlarının ağzın duyun seviolarmı sevmiolarmı..
- +1 yıl
Bence kıvançtan daha yakışıklı bir sarışın yok o apayrı kız olsam ilk ona verirdim asdasfşdslşf
- +1 yıl
Adam hakli bende Sarışınım +1
- +1 yıl
Son 16 Yılda Rus kadınları İle Türk erkekleri arasında yapılan Evlilik sayısı 300 Bin Doğan çocuk sayısı ise 1 Milyon bu sana en büyük örnek :D :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
31Cevap
hayır gelmiş burada Türk erkekleri rus erkeklerine göre çirkin diyorsunuz da sanki siz latin kadınısınız sonuç ortada Türk erkeğine b*k atmaya gerek yok. dışarı çık ortalama kız durumu ortada ayrıca sizin bir yerlerinizi biz kaldırdık ondan böyle konuşuyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılValla bn lalelide esnafım. Heryer rus 6 tane rus manitam oldu bir tanesinin göüsümde adı yazıo. gercekten bizi begeniolar. Güzelliğini boşver cok ii kızlar harbiden parayla pulla işleri yok asaletin kralına sahipler ben bir rusla evlenmeyi düşünüorum.
10 Yorumla
+1 yılzenginler mi? o zengin dediğim kızım %0,01 lik bir kısım ayrıca rus kadınları türk erkeklerini beğenmiyorlar resmen bayılıyorlar deliriyorlar türk erkekleri için. rus erkekleri kadınlara dönüp bakmazlar sürekli içerler cinselliği sevmezler.
14 Yorumla
Soran+1 yılişte bu yüzden tercih ediyorlar sizi? yani şimdi doğuya doğru rus erkekleri size on basar yani yakışıklılıkta.
- +1 yıl
güzelim senin dünyadan haberin yok daha bir kere rus erkekleri sarışındır sen sarışın seviyorsun diye har kadın sarışın sevmez çoğu kadın sarışın erkekten nefret eder ayrıca türkiye genetik olarak dünyanın an karmaşık yeri her çeşitten her tipten erkek var türkiyede neye göre kime göre yakışıklı? ne kadar cahil olduğunu bu kadar belli etme istersen. sen bana üye olduğum sosyal paylaşım sitelerinde günde kaç tane yabancı hatundan çok yakışıklısın mesajı geldiğini bilsen ağzını bile açmazdın.
Soran+1 yılya tamam ben sana tipsizsin demedim ki? genele atıyorum ben lafı her rus kadınını her türk erkeğini beğendiğini sanmıyorum yineden. dediğin gibi sizisıcak kanlı olduğunuz için tercih ediyorlar. bir de demişsin cahil mahil lafına dikkat et bence. ben yukarda açıklamasını yapmıştım zaten dikkatli okusaydın anlardın. istisnalar vardır dedim. by
- +1 yıl
1. si rus kadınlarının en az %80 i türk erkeklerini beğeniyor fiziken ve tip olarak çünkü türkiyede beyaz tenli erkek de var esmer tenli de buğday tenli de , siyah saçlı erkek de var kumral da var sarışın da var uzun da var kısa da var zayıf da var kilolula sonuç olarak türk erkeği tip ve fizik olarak her zevke hitap ediyor
2. si bilinenin aksine kadınlar erkeklerden daha çok sekse düşkündür daha azgındır rus kadınlarının da namus gibi bir problemleri olmadığı için seks yapmaya bayılıyorlar ve rus erkeklerinin libidosu çok düşük rus kadınlarının temposuna ancak türk erkekleri ayak uydurabiliyor
3. rus erkeği kadına hiç değer vermez sallamaz ama türk erkekleri kadınlara prenses gibi davranıyor ilgileniyor peşinde koşuyor bu huyumuza da bayılıyorlar. bir kadın türk erkeğinden başka ne isteyebilir bu hayattan ? evet soruyorum sana başka ne isteyebilir ?
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyorlar yahu. Avrupa'da da Rusya'da da adımız abazana çıktı. Türk algısı bu, yemin ediyorum. Emeği geçen arkadaşlar mutludur umarım.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynen ya belki bilmessin yine de söylüyüm geçenlerde tesadüfen rusça şarılar dinlerken bir rus kızı türk erkeklerinin abazalıklarını anlatmak için klip çekmiş sen anla durumu ya :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatilde sarisin bir erkek arkadaşla tanistim. Gece clube gittik rus kizlarla muhabbet ettik kizlar sarisini değilde bana çok ilgi gösterdiler , Oysaaki oteldeki türk kizlari ona ilgi gösterirdi , rus kizlari bana. Ben esmer o sarisin , farklilik istiyorlar sanirim.
10 YorumlaBir sene de yaşadığı cinselliği bir haftada yaşattıkları için olabilir. Tabi ilgi görmeleri de cabası.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem de nasıll. Bir rus kızla 8 ay sevgili olduk iki hafta önce bitti muhabbetmiz antalyada tanışmıştık kız her fırsatta sizin adetleriniz ve aşkınız çok meşhur aile bağlarınız çok kuvvetli falan deyip duruyodu. her konuda anlaşıyoduk ama bir türlü iman ettiremedim en sonunda bitti. Rus erkekleri çok soğukmuş türklere göre ve bu da çekici yapıyor turkleri :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen öyle. Tespit doğrudur. Ciddi almazlar, italyanları daha cazip geliyor.
bizimkiler beğeniyor, sanki dağlardan hiç bir şey görmemiş yaratıklar kendileri rus aşığı oluyor.01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya :/ bende sanmıyorum hepsinini beğendiğini kendi erkekelri daha yakışıklı ne yapsınlar kısa boylu esmer erkeklerimizi :D
- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılHayir tabikide. Rus kizlari turkiyeye tatile geliyor e haliyle cinsel ihtiyaclari var turkiyede amerikali mi arasin. Turk bulup sevisiyor
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı oldukları için beğeniyorlar... Kendi ülkesinde erkekler beyaz tenli sarışın.. Bizimkiler farklı esmer kumral olduğu için beğeniyorlar... Biz nasıl Rus beğeniyorsak burada sarışın olmadığı için:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaa nasıl sewmezler kadınları alanyaya tatile gttiğimde o rus erkeklerin laf atmıslıgını bilirim hani sarhos değillerken bide üstelik :) bnce onlar keni kadınlarını begenmiyorlar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılçok tatlı değiller mi rus erkekleri ama benim favorim almanlar :D
Cevap sahibi+1 yılyok almanlar kaba olyor valla briine asık olmstum ama uyrugu neydi dilini anlamadıgımdan çözemedm yani sarısın erkek sevmem ama ona btmiştim o gece ver dese veriridim hee :DDDD
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Sevmiyor, sevmiş gibi gösteriyorlar ve kullanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılİlgi gösterildiği için bencede Rusyada en çirkin kız türkiyede en güzel kız :D
40 YorumlaYarı Rus yarı Makedon (evet tuhafım) olarak söylüyorum. İstisna olabiliyor. Ama sarışın o kadar sevmiyorum. Türk erkeklerini de (bazıları) beğeniyorum
10 Yorumla
+1 yılRusyada en çirkin kız Türkiyede en güzel kız. İlgiden dolayı bencede.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen. tabi gel sen bunu bizim kalın kafalı erkeklere anlat tabi ne kadar anlarlarsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize gösterdiğimiz ilginin yarısını onlara gösterince, kadınlar bağlanıyor. Bu kadar güzel olmalarına rağmen egoları sizinkilerden az
00 YorumlaKızılmeydanda fabrique 😊 girdiğiniz an gözler Üzerinizde
00 Yorumla
+1 yılSana kim rus erkekleri zengin demişse yalan söylemiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani pek bir fikrim yok ama dünyada en fazla milyarder rusyada varmış
- +1 yıl
Yok be canım cimridir onlar.
Rus kızı en cok esmer sever bunu antalyada çok görürsün
00 Yorumla
+1 yılbizim erkeklerin cogunlgu cinsellik konusunda sacmalamasa bu topraklarda rus kizlarindan daha iyisi yetişiyor ama suc yime bizim erkeklerin
00 Yorumlailgilerini beğeniyor rusyada öyle ilgiye alışkın olmadıklarından şaşırıyorlar :P
02 Yorumla
Soran+1 yılhah işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum :D
+1 yılHerkes farklilik sever unutma bunu türkler de ondan sarisina gidiyor elde olmadigi icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapsınlar bizim kekoları paralarına bakıyolar bunlar da erkekleri çok seviyolar diye o kıllı göbekleriyle bişey zannediyolar kendilerini :)
05 Yorumla
Soran+1 yılhe ya aynen ya :/ rus erkeklerini görmeden yorum yapıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılRus erkeklerini bilmemde İtalyan ve İspanyol erkekleri 1 numara
Cevap sahibi+1 yılSanane sazan @reaxsy
Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Benim bir kaç, arkabamın eşleri rus. Müslüman oldular hatta.
10 Yorumlao değilde rus erkekleri çok hoş ya :d
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmayalım lütfen :)
10 Yorumla rus değilim bilemicem.
10 Yorumla
+1 yılgönül bu otada konar... konar
10 YorumlaEsmer seviyorlar. Sevmezler tarihten gelme:)
10 Yorumla
+1 yılPara herseyin anahtarı
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı. Irkla alakası yoktur bence. Yakışıklıysa beğenir.
10 YorumlaRus tanidik var galiba 😄
10 Yorumla
+1 yılGönül bu otada konar , herşeye de konabilir.
10 YorumlaRus kizlari herseye ac :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. kiskandinmi?
05 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama niye kıskanıyım. ama yani şimdi kendi erkekleri daha yakışıklı size bakmaları anormal değlmi
Soran+1 yılboş boş konuşmuyorum. ben açıkçası öyle olduğunu düşünüyorum. yani kendi erkekelri daha yakışıklı şimdi. ha ben şunu da biliyorum evet rus kızları da bizden güzeller ve orda güzel kız daha çok
- +1 yıl
bos bos konusuyorsun soyle dusun o adam cok yakisikli olsun hatta dunyanin en yakisikli erkegi olsun o erkek kotu cahil olsun kims e onu sevmez karekter edep iyi kisilik onemlidir insan insan yakisikli olsa o insan kotu olsa kimse sevmez neden sirf o insan kötu oldugu icin simdi dogrudur ordaki kizlar cok guzeldir ama cirkin kiz ya da guzel yoktur sana cirkin gelen baskasina guzel gelir bunuda unutmaki iyi karekterli bey fendiy bir insansan evlenmeyi bile isterler sahsen bu yakisikliyla alakasi oldugunu sanmiyorum kimi esmeri tercih eder kimi sarisin sozde b u sarisin esmer kizil insanlarla alakasi yok sac sactir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendiklerine göre evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendiklerine göre evet.
10 Yorumla
+1 yılAl bndende o kadar
00 Yorumlabeğenirler tabi :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhepsinin beğendiğini sanmıyorum ama :/
Soran+1 yılbu sonuca nerden vardır? yani kendi erkekleri daha yakışıklı daha zenginler var ama onlar kadına sizin kadar değer vermiyorlarmış duyduğuma göre ruslar bu yüzden size bakıyorlar. ha bir de paranız varsa
+1 yılSanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılbence hayır
00 YorumlaÇoğu evet
023 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!