Sanki boy ameliyatı olunca hayatım kökten degişicek gibi geliyor boyum 159 en azından 10 cm daha uzamak istiyorum 18 yaşındayım daha uzarmıyım? Veya ameliyat olunurmu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
kadınlar için boyun önemi yok erkekler de kadınlar için bunu düşünüyorlar kadınlarda kendi aralarında genelede bu fikirdeler
Öncelikle bu boy uzatma ameliyatı çok maliyetli bir ameliyat minimum 200.000 TL'den başlıyor diye biliyorum daha detaylı da araştırabilirsin
Sonrasında çok uğraştırıcı bir ameliyat yürümede falan baş etapta problemlerin oluyor diye biliyorum
Zaten mantıken de öyle olmalı
Ve bazı riskleri de var bunların hepsini araştırdığını düşünüyorum
Yani umarım araştırmışsındır
8-10 santim uzayacaksın diye birçok şeyi göze aldıysan sen bilirsin01 Yorumla
En İyi Cevaplar
İç beslenmen kötü olmadığı ve ağır bir hastalığa yakalanmadığın sürece, 20'lerin sonuna kadar yavaşlayan bir şekilde uzayacaksın. Düzenli doğal çay formülleri ve multi-vitamin kullanmaya özen göstermeni tavsiye ederim. Sadece evde bile yapsan spor yapma alışkanlığı edinmeye bak. Özgüven ve içinde bulunduğumuz devri göz önüne alırsak, savunma sanatlarını öğrenip uygulamanın çok faydası olduğunu arkadaşlarımdan biliyorum. Gördüğün gibi, buraya kadar ameliyat kelimesi geçmedi, kesinlikle önermiyorum, "kesinlikle". Senden daha kısa arkadaşlarım var. Önemli olan kendin olman, ruhsal ve fiziksel kendinle barışık, dengeli olman. Birileri beğenmiyor ve konuşuyorsa, bu onların ciddi sorunları olduğu anlamına gelir, senin değil :)
00 Yorumla
Selam, boy konusu gerçekten hassas bir mevzu ama hemen ameliyatı düşünmek büyük bir karar. Daha 18 yaşındasın, büyüme plakların kapanmadıysa hala uzama ihtimalin var. Bir endokrinoloji doktoruna görünmeyi düşünebilirsin, sana net bilgi verir. Ameliyat ise son çare olmalı; riskleri ve iyileşme süreci oldukça ağır. Kendine biraz zaman ver, spor yap, duruşunu düzelt. Unutma, özgüven boydan daha önemli! 😊
01 Yorumla- 1 yıl
Ya erkekler sanırım halen uzamaya devam edebılıyormus ama kızların 18 gibi kapanıyormus
1 yılYüzme veya basketbolla birkaç santim uzayabilirsin belki. Ameliyat çok riskli diye biliyorum. Benim boyum da 158 bu arada. Uzun kaban ve pantolonlara heveslendiğim oluyor ama yine de kendimle barışığım. Max.10 cm topuklu ayakkabı veya bot tercih ediyorum genellikle.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Seyma! 💖 Öncelikle, boyun bir insanın hayatındaki en önemli şey olmadığını bilmeni isterim. Unutma, kendine güven, güzelliğini ve enerjini yansıtan en büyük ışık! ✨
18 yaşındasın ve hala bir miktar uzama ihtimalin olabilir çünkü kemik yapılarındaki büyüme plakaları genelde 20’li yaşların başlarına kadar gelişime açık olur. Bir doktora gidip muayene olarak kemik gelişiminin ne durumda olduğunu öğrenebilirsin. Ancak, boy ameliyatı oldukça ciddi, uzun ve yorucu bir süreç. Bu tür büyük bir karar almayı düşünmeden önce iyice araştırmalı, profesyonel tıbbi görüşler almalısın.
Ama şunu unutma, boyun kaç olursa olsun, sen bu haliyle bile çok özelsin! Doğru duruş, özgüven ve enerjinle boy fark etmeden harika görünebilirsin. Boyumuza değil, duruşumuza ve hayata nasıl baktığımıza odaklanalım! 💃 Sevgiler! 🌟10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
102
Cevap
121Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılGenelde böyle hayatını değiştireceğini düşündüğün ameliyatlar hiçbir şey değiştirmiyor nerden bildiğimi sorma
43 Yorumla- 1 yıl
Burunda dahil mi buna?
- 1 yıl
Bak burun kemerliyse ameliyat olunulabilinir cunku yüzde burun cok farkediyor riski de az ameliyatin ve cok olan var
- Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
1 yılOrman kanunları olan bir toplumda gerekli gibi düşünebilir ancak dünyayı 3. dünya ülkelerinden ibaret sanmakta gafilliktir. Kişinin kendi ile barışık olmamasına yahut kendinin yetersiz hissetmesine yol açan avam tabakasına göre kendi geliştirme arzusu ilerde fizyolojik bir çöküntü de ağır depresyona girmesine yol açabilir. maalesef fizyolojik üstünlüğün verdiği zafiyet sonucu olarak aklın konfor alandında budanamayacağı anlayaman yurdun insanı IQ de neden 89 da kaldığını da yine anlayamayacaktır…
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUzama ihtimalin var esneme hareketlerimi düzenli yap ve bol kalsiyum protein tüket. Ama lütfen takma boyunu kısa değil ki gayet ideal yani.. rahat bir ayakkabı ile 163 olursun topuklu ile ise daha fazla olursun. Eğitimine kariyerine yüklen kendine bu anlamda bişeyler kat gözün görmez o zaman. Ben 150 yim:) senin yaşındayken takardım ama doğru düzgün beslenmezdim de. Şimdi iyi bir eşim, iyi bir işim, kariyerim , saygınlığım var ve inanır mısın 165 arkadaşlarım sürekli güzelliğime iltifat eder. Mesele boy değil ki. Orantı, aura. 175 arkadaşım bigün bana keşke bu kadar uzun olmasaydım demişti. Kadın çekiciliği ayrı bir şey. Boy tek başına hiç.
62 Yorumla- 1 yıl
150 de kötü kanka tamam 175 de uzun ama ikisi arasında seçim yaparsam 175 secerim 150 ne jskssjjsjs
Cevap sahibi1 yılBoyumu övmedim asla. Kesinlikle cücelikten hallice bir rakam 😂 ama fizyoloji olarak 150 kadınla erkek bile çok farklı duruyor ya. Aynı şekilde aslında 150 olan her kadın da aynı boyda görünmüyor, kemik yapısı kilo vücut şekli eller bir bütün olarak bakınca verdiği enerji değişiyor. Ben de isterdim en azından 159 olmak isterdim çok fark ederdi eminim. Arkadaşıma aynı tepkiyi vermiştim ben de 175 olsaydım keşke 😂 yapacak bir şey yok olduğu gibi kabul edip tüm yaşamını enerjini etkilemesine izin vermemek gerekiyor. Yaşım 30 ama beni hala 23 24 sanıyorlar
1 yıldeğerli dostum spor kas gelişimi iyi beslenme ve günlük belirli saatler arasın da 20-30 gr protein tüketip 8-9 uyku 5-6 kalkış halin de düzen oluşturup kas gelişimi yaparsan hem zaten uyku da boyun uzar hemde vücuda giren yoğun protein ve iyi bir uyku düzeninden gerekli şeyler salgılanıp boy uzamaya devam eder
önçe sağlık asla ameliyat olma daha gençsin cimcime iyi bir uyku düzeni ve beslenmeyle hal olur bu uzama zamanı pek geçmiş sayılmaz daha kaldı ki uzamadı 150 155 olanlar ne yapsın :) boyla alakalı değil mutluluk olayı pek lütfen hayatının tadını çıkarmaya bak ve sağlık olarak kendine iyi bak
10 Yorumla
u 1 yılYaşından dolayı düzenli yaşam dahilinde bir kaç santim daha uzama olasılığı var ama 159 olmak üzülünmesi gereken bir durum değil.
Ufak hatun olmayı seviyorum benim de boyum 159 bu yaşıma kadar hiç bir sorun yaşamadım
Yüksek yerlere uzanmak için belki merdiven kullanmak zorundayız lakin bu bir sorun değil
Yerinde olsam ameliyat olmam.
minyon kadın çekiciliği diye bir gerçek var kullan bunu derim : )12 Yorumla- 1 yıl
Ya evet oyle ama cok takıyorum sanırım
- 1 yıl
Bir kaç yıl sonra böyle bir takıntın kalmayacak geçecek inan bana
1 yılBoy için ameliyat mı olunur ya... nasıl bir süreç haberin var mı... hani bu ülkede öyle Kuzey Avrupa ülkesi değil ki boylar 180 olsun... Türkiye'ye göre gayet ortalama boysun ülkenin çoğu senin boylarında.. azıcık topukla zaten 5cm ekleniyor niye bu boyu bu kadar kafana takıyorsun... benim boyumda 160
13 Yorumla- 1 yıl
Takmama sebep oluyolar
- 1 yıl
Ya bende senin yaşlarında taktım bu yaşlarda insan daha mukemmelliyetci oluyor ama uzun boy her zaman avantaj değil... ülkenin erkekleri de kısa ve sırf yanında kötü hissediyor diye uzun kızları istemiyorlar... bu ülkenin ideal kadın boyu 160 165 civarı... erkeklerde de 175 180 arası...
- 1 yıl
Ve eğer doğru giyinmeyi bilirsen proporsiyorsuyonuna göre daha uzun görünürsün... çevremde kime söylesem 160 olduğuma şaşırıyor 170 zanneden var anca yan yana gelince biraz kisaymissin diyorlar... vücudunu tanı ve saçma sapan ameliyatlarla sağlığını riske atma
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOrtalama Türk kadını boyu 1.62 civarı sende ortalamanın bir tık altındasın hiç kısa boyluyum diye üzülme zaten erkler olarak bizde 2 metre değiliz. Şahsen benim boyum 1,80 ve 1.60 boyunda veya 1.59 boyunda diye sıkıntı yapmam 👍
40 Yorumla Hayııırr çok iyisin saçmalama
Kendini olduğun haliyle kabullen sev
Avrupada yaşamıyorsan bu boy çok normal
Örneğin ben azerbaycanlıyım bizde kızlar 155-160 en uzunu 162 ben de uzunum diye kaygı yaşıyordum utanıyordum kendimden türkiyeye geldim burada normalim ama ünideki kızlar olsun filan yine senin boylarında hem çoğunluğu uzun olan yerde sen dikat çekersin
10 Yorumla
1 yılErken adet görmeye başlayınca böyle oluyor. Ben sınıftaki en uzun kızdım beden eğitimi dersinde boya göre sıralama yapılırdı ben ikinci sırada olurdum sonra 12 yaşımda felan adet olmaya başladım boy uzaması durdu. Şimdi o sınıftaki kızların hepsi benden uzundur
10 Yorumla
1 yılyani çok uzamassın yüksek ihtimal ama boy ameliyatı çok riskli bı ameliyat zaten ameliyat olmadan önce cerrahın sana videolarını gösterir kemiğin içinin açılıp sıvının yerleştirildigi zor bı ameliyat. Her ameliyatta olduğu gibi bunda da sakat kalma olasılığı var ayrıca iyileşme sonrası bir iki yıla kadar yürümede bile sıkıntı yaşayabilirsin, beyninin boyuna alışma süreci uyum süreci var vs ben bunları görüp vazgeçmiştim. 18 erken biraz daha zaman sonra düşünebilirsin bence.
10 YorumlaBoy ameliyatı olman senin seçimin saygı duyuyorum fakat neden bir insan uzun olmak ister ki kız için diyorum boyun çok ta I
Kısa değil ben de 165 filanım yeni nesil maalesef fazlasıyla uzun onların uzun olması bizim kısa oldumuz anlamına gelmez😊😀kabul etmiyorum yaşıtız gayette güzel kızsın sorun etme21 Yorumla- 1 yıl
Yeni nesil kızlar cokta uzun degil tesekur ederım balim sadece erkek tarafı uzun bence
1 yılSoruya girmeden yaşını tahmin ettim 18 yaşında üniversiteye falan başlamak dünyanın en saçma şeyi ya üniversite yaşını 25 30 arası yapmalılar cidden çünkü 18 yaşında kafa hala 7 yaşında çocuk gibi çalışıyor neyse soruya gelelim ablam saçma sapan konuşmasana elin tutuyor ayağın tutuyor boy ameliyatı cücelere yapilir
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı. Basket oynar gibi zıplamanı tavsiye edebilirim. Yaşın gelişim seviyesinde, bu hareketleri yaparsan biraz daha sana etkisi olabilir. Hem böyle kalsa bile giyersin bi topuklu, olursan 165. bu da iyidir yaa erkek de 180 olsa, aranizda 1 karış fark olur onu da 3-4cm kabarık saçla da halledersin yanyana gideri olur. çok takma kafaya boyun iyi senin.
00 YorumlaTakma kafana 25 kdr bildym ihtimal var uzanmasına voleybolla ilgilen uzanır bence spor uzatır ben 1.50 yim vaktim olmadı derslerden falan spora akllma da gelemdi uzanacak demişlerdi ama kaldı 😂 yapacak şey yok sen spora yönel amleyt falan hem maliyetli hemde acılı boş ver onu değmez
00 Yorumla
1 yılBirincisi boyun kısa değil gayet ortalama, İkincisi boy uzatma Ameliyatı ne kadar zor bir araştır istersen felçli gibi yatiyosun yatakta uzun süre. Üçünsü yaşın daha küçük 18 yaşındasın yazın bol bol basketbol oyna uzarsın. 22 yaşına kadar uzama şansın var.
00 Yorumlane varkı 160 161 cıvarı bende onmelı olan ozguven kısa olupta cok guzel nayanlar goruyorum bende biraz kısayım karekter onnemlı hal ve hareketler yerıne gore davranmak daha kucksun bende cok takardım ama artık kendımın kısa oldugun gercegını kabul ettim guzel kardesım.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNerdeyse 1.60 boyundasin 5 cm topuklu giysen zaten boyun üzüyor. Bu amaliyat koplike bir amaliyat aylar hatta yıllar aliyor. biliyorum cunki bende hastanede çalıştım ve orada boy uzatma işlemleri çoğu sakatlara yapiliyor ve işlem çok ağrili en kötüsü ise çok komplikasyonlari olan bir amaliyat. Birde o kadar sağlık skandallarindsn sonra ortada gezen doktorlara inanacak olmana şaşırdım. Boy problemin varda kendi içinde psikoloğa gitmen daha doğru.
00 Yorumla
1 yılSaçmalama boyunda bir şey yok gayet iyisin. Boy ameliyatı kolay mı sanıyorsun? İlerde yan etkileriyle uğraşırsın hiç bulaşma derim.
22 Yorumla- 1 yıl
Yan etkileri nelerki ya
- 1 yıl
Kas zayıflığı, eklem problemleri ağrı sızı ve enfeksiyon riski en yüksek ameliyatlardan biridir. Aynı zamanda sinirler zarar görürse ciddi sonuçları olacaktır. Ek olarak 4-5 ay boyunca destek alarak yürümek ve ağırlıktan kaçınmak gerekir. Yani kısacası bunun için hiç mi hiç değmez. 140-45 boylarında olsan evet gerçekten ihtiyaçtı ama boyun gayet normal diye düşünüyorum:)
1 yıl1.60 civarı kısa boylular daha hoş bence. Geçen gün bir fenomen hayatını kaybetti ameliyat olduktan sonra. Zaten boy uzatma ameliyatı diye bir şey de yok. Hiçbir doktor veya kurum böyle bir ameliyat yapmaz.
00 Yorumlaboy ameliyatını araştırırsan kesinlikle vazgeçersin. çok sancılı ve uzun bir süreç. üstelik bacaklar uzuyor sadece ve orantı bozuluyor. 159 zaten ortalama türk kadını boyu. neden kafana takıyorsun ki
00 YorumlaDert etme böyle şeyler hayatın bir parçası boy uzatma ameliyatı yapay yollarla kaval kemiğini bir dizi operasyon yaparak kesip biçip uzatıyorlar kemikler ilikten beslenir ilerleyen yaşlarda Yağmurlu havalarda pişman olabilirsin
00 Yorumla
1 yılUzama ihtimalin var kadınlarda gelişim 20 li yaşlara kadar devam eder bence gerek yok olduğun boy senin yapına yakışan boy Uzun olduğunda belki orantısız olacaksın hiç öyle şeyler ile uğraşma derim
00 YorumlaNeden boy ameliyatı oluyosun neden kendinle barışmıyosun. Uzun olunca herşeyi biraz daha yukarıdan görüceksin sadece. Tabi uzun olmanında avantajları var. Boyunun kısa olmasının senin güzelliğini etkilediğini düşünüyosan yanılıyosun bazı insanlar kısa boylu kadınları sever bazıları uzun. A kişisi kısa kadınları guzel bulur B kişisi uzun kadınları. Boyun ne çok kısa ne çok uzun ameliyat falan hiç düşünme bence
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYok artık şakaaa herhalde duyan da 130 sanacak? Kanka topuklu giyen 185 olacaksın zaten? Bende 158 im çok seviyorum boyumu tüm kıyafeter pantolanlsr oluyor mağazada. Arkadaşlarım pantolon bulamıyor. Gelmiş senin dediğine bak AHALSJSKSJSKSJAKJSJSJSJS
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKi o boy ameliyatını hiç araştırmadın herhalde millet çok zor yürüyor değneklerle. Ne gereksiz
Yasin daha genç yani düzenli egzersizle (bara asılarak ve zıplama hareketleriyle) boyunu uzatabilirsin. Bunu 20'sinden sonra başaran bile gördüm 5 cm uzamıştı.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Boy ameliyatı olup olmamanız, kişisel hedeflerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Öncelikle bir uzmana danışmanız ve tüm riskleri değerlendirmeniz önemlidir.
00 Yorumla
1 yılÖyle bir acı cekeceksin ki inan değmez. Bunu mecburen tek bacağına yaptıran bir kızla aynı odada yatmıstım. 6. sınıftaydım halen aklımda o kızın geçirdiği günler.
00 Yorumla
1 yılBenden uzunsun aşkım bence gerek yok. Kısa olmak o kadar kötü değil. Sadece uzun boylu bir prens lazım yanımıza sjsjssj
02 Yorumla- 1 yıl
Ya işte cok kötü olur balim oda dusunsene 155 160 arası 190 erkek ıstemesı cok garıp ben ıstemıyorum mesela benım olucagim max 175 bırısı cocuk gıbı dururum
- 1 yıl
O konuda haklısın evet. 190 dev gibi birisinin yanında durmak istemem ben de şahsen. Gene uzun olsun ama 170 olsun. Bana göre yeterince uzun. Ama daha uzun 180 birisine aşık olursam söz veremem biraz da gönül işi 😅 💖💞🌸
Geceleri karanlıkta uyursan ve yeterli+düzenli beslenirsen 1-2 yıl daha uzamaya devam edersin, yaklaşık 3-4 cm kadar fark ettirir.
010 Yorumla- 1 yıl
Peki kardeşim uzarmı oda 17 yaşında 163 erkek
- 1 yıl
Yani o tahmini ne kadar uzayabilir bana kıyasla daha fazlamı?
- 1 yıl
Ya bu biraz adalatesizlik ama
- 1 yıl
Erkekler ortalamada daha uzun zaten, olağan bir durum. Boy uzatma ameliyatı ile alakalı biri tecrübelerini paylaşmış: https://eksisozluk.com/entry/166480907
Ben bu zahmete katlanmazdım açıkçası, eskisi gibi saatlerce yürüyebilecek kadar sağlıklı hale ne kadar sürede döneceğim net değil. - 1 yıl
Vazgectim galiba ozelıkle o bacaga taktıklwrı seylerı gorunce
- 1 yıl
Max ne kadar uzatıyolarki cok tesekur ederım bılmıyordum bunları
1 yılÖmür boyu eklem ağrısı çekmek istiyorsan olmalısın. Bana sorsalar ben de minyon olmak isterdim. Çok feminen duruyor bence ve asla yaslanmiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok kısasın ve bu fizik için tabiki kötü bişey ama ameliyat olma bence normal uzun boylu fizigi gibi olmaz. Orantisiz olur. Ve spor falan yapamazin. Herkes uzun olmak ya da güzel olmak zorunda değil seni seven böylede kabul eder.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBacak boyunda kısaysa berbat durur ama sakın kilo alma 40 li kilolarda takıl
Aklından bile geçirme, pişman olursun derim. Üstelik 1.59 boy candır, fikrimce.
Yine de kendi kararın, o hayat senin...
10 YorumlaKendi kararın tabii nasıl iyi hissedersen öyle yapmalısın, ama bence gerek yok benimde boyum 1.59 ve inan ki daha kisalari da var zaten, çektiğin acı çok büyük olur bunu unutmamalısın.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVay be teknoloji ne kadar gelişmiş bende 147 159 olsam yeter diyorum o riske hşremem şükreder otururum yerime. O ameliyattan sonra felç kalmayı göze alamam beni seven böyle sevdşn ben kendimi olduğum gibi seviyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu arada 18 yaşındasın ameliyat olmadan önce bi beden eğitimine spor merkezine başvur ve doktor vitaminle desteklesin uzarsın yaşın genç 25ine gelmedin daha
Ne farkeder ki ha 60 ha 70 insanların gözünde değerin mi artıcak ya da daha mı güzel manita yapacaksın boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKuzum ya bunun hiçbir önemi yok. Hâttâ minyon kadınlar her zaman daha çekici bulunur. Ben de seninle aynı boydayım ve aldığım iltifatın haddi hesabı yok. Bunları düşünme. Kendini ruhsal ve kültürel anlamda geliştirmeye bak.😊🌸
00 Yorumla
1 yılSakın böyle bir şeye kalkışma. Sonuçta cüce değilsin. Kalın tabanlı ayakkabı vs. giyersin. Takma böyle şeyleri de
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. "Sacmalama ergen misin?"diyecektim ki 18 yaşında olduğunu okudum.
Sacmalama boyun normal sayılır.
00 Yorumla
1 yılO kadar zahmete değmez barfiks egzersizleri yapmak bile bu yaş aralığında beş santim katkıda bulunur. Hiçbir erkek boy uzatma ameliyatı olmaya değmez.
00 YorumlaZamanla bu takıntın geçer, polis vs olmayacaksan kafana takma zaten 18 sin birkac cm daha uzarsin.. egzersiz yap 1.62 olabilirsin gayette..
00 YorumlaBoyun iyi kardeşim bence. Minyon seven tonla adam var, sen kendin için diyorsan da kendini olduğun gibi kabul et derim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 412 cevap paylaştı. Kendine sadece fiziksel olarak bakma. Emin ol anlamsız. Hayatını feğiştirecek olan şey boyun değil, aklın, ruhun ve özgüvenin.
00 Yorumla
1 yılya ne gerek var bunlara çek bir tane topuklu altına platform en az 10 cm li ahanda en kolay çözüm hem çokta zarif görünüyor topuklular.
00 Yorumla
1 yıl159 fena bi boy değil aslında ama olmak istiyorsan bir sey diyemem
02 Yorumla- 1 yıl
Kıza gore evet normal ama kısa hıssedıyorum daha uzarmıyım 18 e yenı gırdım askım
- 1 yıl
Çok sanmıyorum 2-3 santim maks. belki bazı vitaminler boy uzatıyo diyolar deneyebilirsin (işe yarayan görmedim ama)
1 yılBende 1.69 1.70 im daha uzun olmak isterdim.
07 Yorumla- 1 yıl
Amelıyatlar var onun dısında esneme ıle falan 3-4 cm uzayabılıyorsun
- 1 yıl
Ameliyatta riskliymiş maalesef bazi kişilere sordum olma kötü çok aci filan oluyor diyorlar
- 1 yıl
Kişiden kişiye degişir tiktok hesaplarına bak istersen 20 cm uzerı bıle uzayanlar var gayete normaler herseyı yapabılıyolar
- 1 yıl
Anladım teşekkür ederim yani 190 dami olabilirmisim futbolcu olabilseydim o kadar uzun isterdim diycemde 1.90 çok uzun olur 180 filan olsa yeterli gibi
- 1 yıl
Bence fazlası zarar eger 170 isen 180 cok rahat olursun veya 15 cm olarak 185 olabılırsın yalnız bıraz cep yakar orada kalman egzersızlerını tamamlaman vs
- 1 yıl
Merhaba evet çok teşekkür ederim sizce 1.85 mi en fazla olmak mantikli çok uzun olursa sonra geriye alamayız ya 1.80 yeterli gibi
- 1 yıl
Boy bence erkege yakışıyor 185 olsan senin icin yeter mesela 180 ideal bir boy ne uzun ne kısa 185 uzun ama
Bence boyun gayet iyi karşı cinse yakışıyor bu boylar
04 Yorumla- 1 yıl
Inan bana 190 180 bırılerının yanında olmak ıstemem cocuk gıbı hıssederım kendımı
- 1 yıl
Cok garıp gelıyor bana bırde bu boylarda 190 ısteyen cınslerım var
Saçmalama yaa zürafa gibi kızlar güzel mi sanki en iyisi minyonn
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBeyin nakli yapsalar ne güzel olurdu bazı insanlara ahdh
10 Yorumla bu. çok. tehlikeli. bi. ameliyat. heleki. senin. yaşında
10 Yorumla
1 yılTabi canim en az 2 metre hatta 3 metre olana kadar ameliyatlara ara verme
10 Yorumla
1 yılKanka boş ver ya, emin ol ki kafaya takılacak bi şey değil. O kadar senin gibi kız var.
10 Yorumla
1 yılSaçmalama, tatlılık kalmaz o zaman. İlerde sıkıntı çekersin. 159 o kadar da kısa değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendinle barışık olmadığın ve kendini ve bakış açını değiştirmediğin sürece hiçbir şey değişmez ve düzelmez.. Benim boyum 1.50 ama halimden memnunum elim ayağım tutuyor çok şükür 🤲
13 Yorumla- 1 yıl
Bak ne güzel bir yorum. Kendini sevdiğin sürece sorun yok. Ona bakarsan 2 metre olup daha uzun olmak isteyen de var
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim, istemenin sınırı yoktur ama önemli olan elinde olanın var olanın kıymetini bilmektir şükretmektir bence...
- 1 yıl
Aynen öyle
Aklını yemiş olmalısın sakın öyle bir hata yapma 6 ay yataktan kalkmadan yatacaksın bildiğin yatalak oluyorsun boyun yeterli şu an ergenlik modun var
20 YorumlaŞaka mısın? Küçük boylu kızlar ayrı bi tatlı bence 🌹
00 YorumlaOlduğunuz gibi kalın. En doğru olan bu olur.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Yok canım uzasanda bir şey değişmiyor kısa kal yaşlanmazsin
00 YorumlaNe gerek varki bn 170 im noldu yani cokmu önemli değil
00 Yorumla
1 yılAy hayır sakın yapma ya kendinle barışık ol
00 Yorumla
1 yılNe gerek var aynı kılon yoksa çıtı pıtı duruyosun ne güzel ıstr
00 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi