sağlığın yerindeyse nankörlük yapma Allah istese bi hastalıkla boyunu küçültür biliyosun hastalıkdan dolayı boyu falan küçülen o kadar çok insan var ki ama bizim insanlarımızın eli ayağı tuttuğu halde her şey younda olduğu halde nankörlük yapıp Allah a karşı geliyor
sen seni olduğun gibi seveni seç onun istediği gibi olmak zorunda değilsin biri için görünüşü değiştirmene gerek yok olduğun gibi kabul edip seveni seçmelisin uzun olunca ne oluyor kısa olunca ne oluyor bende iş için istiyorsun sandım bazı işler için boy a kiloya fiziksel özelliklere dikkat ediliyor sen olduğun gibi seveni seç
bak inan bana boyunu hiç sıkıntı dert etme kafana bile takma kendini özel biri olarak hisset seni gerçekten olduğun gibi kabul eden en doğal halinle kabul eden birini sevmelisin büyük boylu kızlardan hoşlanabilir ama onun olmak için böyle bi çaba yapmana gerek yok olduğun gibi en doğal halinle kabul etse daha iyi olur bazı insanlar var boyu küçük kızları seviyor çok tatlı oluyorlar en doğal halinle olmalısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
tek derdin boy olsun elindekinin kıymetini bilmelisin niye böyle yapmak istiyorsun piskolojik sorunlara yol açar Allah a karşı gelmek olur bence
Estagfullah ya ne allaha karsi gelmesi
o zaman boyunu piskolojik olarak takma kafaya elindekinin kıymetini bil
Biliyorum zaten sukurler olsun herseye
sağlığın yerindeyse nankörlük yapma Allah istese bi hastalıkla boyunu küçültür biliyosun hastalıkdan dolayı boyu falan küçülen o kadar çok insan var ki ama bizim insanlarımızın eli ayağı tuttuğu halde her şey younda olduğu halde nankörlük yapıp Allah a karşı geliyor
Oyle tabi ama bunu ben baska bisey icin istedim
ne için istedin peki söyleyebilir misin ona göre fikir sunabilirim
Sevdigim cocuk uzun ve kendisi gibi uzun boylulardan hoslaniyor
sen seni olduğun gibi seveni seç onun istediği gibi olmak zorunda değilsin biri için görünüşü değiştirmene gerek yok olduğun gibi kabul edip seveni seçmelisin uzun olunca ne oluyor kısa olunca ne oluyor bende iş için istiyorsun sandım bazı işler için boy a kiloya fiziksel özelliklere dikkat ediliyor sen olduğun gibi seveni seç
Ya oyle de o bana sanki cocukmusum gibi davraniyor ufaklik falan diyor oysa benimle yasit olan bir kiza cok daha farkli davraniyor
O kiz 1.77
bak inan bana boyunu hiç sıkıntı dert etme kafana bile takma kendini özel biri olarak hisset seni gerçekten olduğun gibi kabul eden en doğal halinle kabul eden birini sevmelisin büyük boylu kızlardan hoşlanabilir ama onun olmak için böyle bi çaba yapmana gerek yok olduğun gibi en doğal halinle kabul etse daha iyi olur bazı insanlar var boyu küçük kızları seviyor çok tatlı oluyorlar en doğal halinle olmalısın
Bu ne simdi
Bence komik
155 kizin çekiciligi ve tatlılığı der susarim
Baslarim tatliligina ben manken gibi olmak istiyorum minnos tatli degil
1.75 olmam lazim
Lan ne guzelde sinirlenio 😍😍
Tek ameliyatla 12 cmye kadar uzarsın
Hayir ya
Tabii, ayağının altına tabure monte ediyorlar.
Komik mi
Baya.
10 cm olabilir de 20 cm bilemiyorum
1.75 olmam lazim
Niye
Istiyorum iste
Ameliyatla maksimum 10 cm diye biliyorum ben
Ya hayir ya
:(((((
Mumkundur belki ya
Kemik yapina göre değişir ama 20 cm birden uzatirlar mi bilmiyorum
Olmasi lazim
Nedennnnn ulannnnn nedennnn çok acılı bir süreç ayrica bacaklarinda iz kalacak onu da biliyorsun dimi
Sevdigim cocuk uzun boylu ve kendisi gibi uzunlardan hoslaniyor :(
Sen manyaksın uzun olunca cozulcek yani is
Evet
Nah çözülür
Uf ya :(
:((((
İmkansiz
Ya hayir ya
155 sin aliş buna
1.75 olmak istiyorum ama
Bende uzaya uçmak istiyorum