fakat üst vücudu baya kasıcam geniş omuz karın kasları göğüs vs 10/10 olucak
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üst bacak 8CM uzatılırsa pek sırıtmaz, yani dışarıdan bakan biri bu ameliyat olmuş demez.
Üstü biraz sırıtabilir, bacak gövde oranı değişeceğinden.
üst 6 alt 6 veya alt 5 üst 7 de yapabilirim
Precice ile olacaksan olur, LON cerrahi olacak isen sadece üst bacak 8CM uzatman daha iyi olur.
Çünkü LON cerrahide bacaklarda belli olan net iz kalıyor, yazın şort falan giydiğinde dışarıdan bakınca izler net bir şekilde belli olur.
sence sırıtr mı ya 12 cm yani sırıtırsa komik durur gibi ve istemem bunuda
Gövde yani omurga uzun ise olabilir, omurga kısa ise sırıtır.
8CM senin için en estetik olan boy, precice veya LON cerrahi ile üst bacaktan uzatılırsa dışarıdan bakan biri ameliyat olup olmadığını anlayamaz ve yazın şort falan rahatça giyebilirsin alt bacaktan operasyon geçirmeyeceğin için.
üst bacak bu sefer uzun durur ben orantılı olması için uğraşıcam ama gövdem kıısa mı bilmiyorum bunu nasıl anlarım gövde me en yatkın boyu 1.85 birini bulsam gövdde boyunu öğrenicem
Üst bacak normalde zaten uzun olmalı, insanın en uzun kemiği üst bacak kemiğidir.
Ben senin açından dedim, eğer LON ile alt bacaktan operasyon olursan net bir şekilde belli olan kalıcı iz kalır ve bu psikolojini olumsuz etkileyebilir.
Dışarıdan ameliyatmı oldun gibi sorulara mağruz kalabilirsin.
price olucam o kesin zaten lon istemiyorum sen oldun mu
Hayır ben ameliyat olmadım, tıbbi bilgim var sadece.
hmm bacak boyumu ölçtüm 64 çıktı amatör ölçüm. Topuklara kadar sadece ölçüm yaptım
Boy uzatma ameliyatı yapan cerrahlardan birine muayene olup ameliyata uygun olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
Öncesinde kan veriyorsunuz ve bir hastalığınız var mı yokmu size sorulup araştırılıyor.
Ameliyata uygun iseniz önce 33 bin dolarlık ödemeyi yapmalısınız, daha sonra Precice şirketine iletilmek üzere operasyonun yapılacağı bacak kemiğinin ölçüleri alınıp Amerika'daki şirkete bilgi veriliyor ve oradan bacak kemiğinize uygun çivi üretilip 1-2 hafta içinde Türkiye'ye getirilip operasyon sürecine gidiliyor.
peki sadece uzatılacak miktar önerisi için erken yaşta yani ameliyatı olacak zamandan önce bilgi alabiliyor muyum
ayrıca üst vücut için fitness yapmak istiyorum ama alt vücut yapılmaması gerekiyormuş ameliyat için doğruluk payı nedir üst vücut yapmak mantıklı mı
Cerrahi yapılmasını istediğiniz bacakta herhangi bir bölgesel spor falan yapmayın, kas dokusu kesilip içinden işlem yapılıp daha sonra dikiliyor çünkü.
Uzatılıcak miktar çiviler genelde 8CM olarak üretiliyor ve cerrahi işlem sonrası doktor durumunuza göre 6CM'de bırakalım veya 7CM'de bırakalım diye söyleyebilir.
Sebebi ise aerodinamik yani denge probleminin oluşmaması için ama bunu demeyip 8CM'in tamamınıda uzatalım diyebilir.
Operasyon 8CM uzamak için 90 gün sürüyor, 90 gün boyunca size verilecek bir alet ile bacağınızda işaretlenen bölgeye koyup düğmeye basıyorsunuz ve bunu günde 4 kez yapmalısınız.
90. gün operasyon sonlandırılıyor, açılan boşlukta yeni kemik dokusunun oluşması ve daha sonra sertleşmesi yani kemikleşmesi bekleniyor.
Bu sürede yani normalde dönme 1 yıl sürüyor, bu süre zarfında cerrahi yapılan bölgeye herhangi bir darbe almamaya özen göstermelisiniz. İşlem sırasında size bir liste hazırlanıyor ve bu listedeki protein ağırlıklı yemekleri yemeniz öneriliyor.
dövüş sporu ile ilgileniyorum ve ameliyattan sonra herşy tamam aradan 1 sene geçtikten sonra eskisi gibi devam edebilir miyim pek i ayrıca çok kibarsınız ve çok teşekkür ederim
Oluşan kemik dokusu eskisinden daha sağlamda olabilir veya aynı kalitede de olabilir, 1 yıl boyunca normal insan gibi yürüyebilirsiniz 1 yıldan sonra kemik tamamen kemikleşince yani sertleşince dövüş sporu yapabilirmisiniz net olarak bilmiyorum.
Teknik mesela elinizi kestiniz daha sonra oraya kök hücreler akın edip elinizi onarıyor, bu cerrahide ise kemik dokusu kesilip arası açılıyor ve açılan boşlukta yeni kemik dokusu oluşuyor.
Kısaca vücut kendini onarıyor.
Cerrah denge problemi yaşamamanız için kemiğinizin uzatılabileceği en fazla CM'i belirler, fazlasını isterseniz sorumluluk size ait oluyor.
eskisi gibi dövüş sporu yapamicaksam ameliyat sorun olabilir ya keşke bu olmasaydı
Ameliyatla 1.90 ol kanka. Ortalama 180 zaten çok gereksiz olur. O ameliyat ile birlikte testo da kullanırsın kas falan kafanı karıştırmasın
17cm demek kanka ççok ya 1.85 yeter bide 1.90 ne bilim doğuştan olma şansım olsa anca
gerek yok bence böyle mutluysan böyle kal
O boyda ameliyat yaparlar mi kj?
yaparlar
Kolların falan kısa kalır 7 cm yeterli
kollarım boyuma göre de uzun tam açınca 1.83 felan geliyor dik durduğumda dizimle 1 karış mesafe anca kalıyo