1 yılTercihler ve zevkler farklı tabi. Kimileri, genç severken, kimileri de, Olgun erkek daha maskülen, daha erkeksi, diye düşünebilir. 34 yaşına geldim. Ne biyerimde beyazlama nede bir operasyon var. Gayet sağlıklı, sporunu yapan biriyim. Her anlamda, maddi , manevi, 20 'li yaşlarımdan iyiyim. Evimi aldım, arabamı aldım, yazlık yapıyoruz, işim, düzenim yerinde, 20 yaşında varmıydı bunlar, yoktu. 30-40 arası erkekler 20-30 arası erkeklere nazaran daha erkeksi ve yarı beta yarı alfa oluyor. 20-30 arası erkekler ise, ya betadır, ya da tam alfa, orta yolu bulamıyor. Orta yol bu yaştan sonra oluyor. Ayrıca deneyimliyim 20 yaşına göre, hem anlamda daha çok bilgim var tecrübem var 20 yaşında böylemiydim.
012 Yorumla
Soran1 yılYa dayı maddi durum karakterden bahsetmiyoruz. Tipten bahsediyoruz
- 1 yıl
Tamam işte. Tip olarak söyledim. 30-40 yaş arası erkeğin tipi daha erkeksi, daha maskülen dedim. Okumadınız mı? Hem maddi hem manevi dedim. Siz maneviyi boşverip maddiyata takılı kaldınız. İşiniz gücünüz para çünkü
Soran1 yılMaskülen değil asimetrik.
Soran1 yılCanlılığını yitiren cilt, agiram kıllar maskülen değil yaşlılık..
- 1 yıl
Neden asimetrik, neresi asimetrik? Ayrıca kıllarım agiram değil. Simsiyah. Bir tane beyazlık yok. Cilt canlılığı tamamen yitirmiş değil Allah'a şükür. 50 yaşında olsaudık neyseydi de. Daha ölmedik yani
- 1 yıl
@Rtyunsss ne alaka lan. Bu yaşta zayıf olan yok mu? Sen kendi kilona bak boş yapma. Dahada yazma söyleyeceklerimi söyledim tekrarlatma. Zengin genç erkek * peşinde dir. Asıl o seninle oynar. Olgun erkek evlenmeyede yatkın oluyo. Boş yapma
- 1 yıl
Cildin canlılığını yitirdiğini nerden çıkardın. Duymuşsun, internetten ordan burdan okumuşsun, yazıyorsun hiçbiryerimde kırışıklık yok. Gayet canlı görünüyor. Mikroskop la nasıl görünür bilemem ama gayette genç gösteriyorum. 33 yaşındayım 25 gösteriyorum. İster inan, ister inanma. Çevremde 30 üstü olup, 25 gösteren çok insan var. Boş konuşuyorsun. Ya hiç genç gösteren 30 üstü erkek görmedin ya da köyde yaşıyorsun. Biyolojide canlılığını yitirmeye başlar 30 dan sonra dedi diye sende öyle zırvalıyorsun. Gördüğün , baktığın yok. Çevrende hep evli 30 üstü var. Evlenmeyen bekar kalan 30 üstü erkekler çok daha genç gösteriyorlar. Sen bu insanlarla tanışmadığından boş yapıyorsun. Daha fazla boş yapma. Aynı şeyleri zırvalayıp durma
Soran1 yılCildin yaşlanma sebebi ciltteki kolajen dokunun azalması 25-30 yaş arasında başlıyor bu ikincisi hücresel yıkım Bu da 30 yaş civarında başlıyor. Bunun bekarlıkla evli olmakla ne alakası var. Biyolojik bağlantısını kurar mısın. Fiziği anlarım evli çocuklu adam belki spora gidecek vakit bulamıyor falan ama cildin Ne alakası var evli olmakla.
- 1 yıl
Ya embesil gibi ya da şizofren gibi aynı şeyleri zırvalayıp duramam. Senin gibi. Evlenen adam dünyayı dert ettiği için çabuk çöker. Evlenmeyen, derdi olmayan gamsız olan hemen çökmez. Hücresel yıkım falan ne kadar olursa olsun, 35 inde olup, 25 gösteren bir sürü insanla tanıştım, kadın erkek. Boş yapma. Hücresel yıkım falan. Gözle görünüre bakarız biz senin amacın ne anlamadım. Milletin zevklerine, tercihlerine karışıyorsun. İsteyen genç erkek seçer, isteyen olgun seçer. Ben oraya yazdım. En başta belirttim. Tercihler farklı tabi dedim. Herkesin tercihi kendine. Milletin tercihinden sanane? Ben demedim ki babası yaşında biriyle çıksınlar falan. Tercih meselesi bu kız 25 dir, erkek 35 dir. Biri olgun gösterir diğeri genç gösterir uyum olur. Babasına baba diyebilcek yaştaysa sorun yok. Gerçi babası yaşında adama kaçan da var kendi meseleleri. Herkesi kendisi ilgilendirir. Kimsenin zevkine, tercihine bişey diyemem ama sen diyorsub sürekli hücresel yıkın falan zırvalayıp duruyorsun. Başka bişey dediğin de yok bildiğinde tek bildiğin hücresel yıkım 😅😆
- 1 yıl
Okadar şey yazdım. Okadar örnek verdim, okadar şey söyledim. Bana verdiğin tek cevab. Hücresel yıkım. Bi onu öğrenmişsin embesil gibi. Zırvalayıp dur. Sonra hakarete ve aşşağılamaya başla. Yok şişko, yok göbekli, her yaşlanan göbekli olmak zorunda mı. Özürlü işte. Mal mal konuş. İnsanların zevki, tercihi, kendisini ve ailesini ilgilendirir bizi ilgilendirmez. Herkes kendinden sorumlu. Ben sana olgun erkek al evlen demedim. Ben neden tercih edildiğini söyledim. Mal mal konuşup durdun, hücresel yıkım, kel, beyaz saç, göbek, şişko, tek bildiğin bu. Sanki gençlerde şişko yok. Göbek yok. Beynini vur duvara aklını al başına. Aklın yerine gelsin. Bizene senin tercihinden. Sende 40 yaşına gelirde 40 yaşinda kel yaşlı hücresel yıkıma uğramış birini alırsan şaşırmam. İnsanın başına en çok yadırgadığı gelir derler. Sen yadırga olgun erkekle evleneni, sevgili olanı, yarın başına gelirse görürsün. Etme bulma dünyası.
- 1 yıl
Yaaaa. Nooolldduuuu. İşte böyle eic seçerler yorumumu. Zoruna gitsede. Botlar, yapay zekalat benim yorumumu eic seçer. Al sana kapak. Yapay zeka bile beni haklı çıkardı. Mankafa
En İyi Cevaplar
1 yılHer erkek için geçerli olmamakla birlikte spor yapan, sağlıklı beslenen, kendine güvenen, konuşma becerileri iyi olan erkekler 20 de olsa 30 da olsa 50 de olsa çekici oluyor. Bakın yakışıklı demiyorum, çekici diyorum tamamen farklı şeyler. Yakışıkli erkekler de aynı güzel kadınlar gibi belli bi yaştan sonra bu durumu yavaş yavaş kaybediyor. Yani yaşlandıkça daha yakışıklı veya güzel olma gibi bi durum yok. Herkes yaşla daha az yakışıklı daha az güzel olur. Erkeklerde saç/sakal bakımı şekli dış görünüşü büyük oranda değiştirdiği için 20lerinde sakalını salmış daha doğrusu ne yapacağını bilemeyen bi erkek zamanla düzgün bi görünüm vermeyi başarırsa mesela 30larında 20lerine kıyasla daha yakışıklı görünebilir tabii ki. Onun dışında daha yakışıklı olunmaz ama olgunluk bence daha çekici yapıyor
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTipi ortalama olan ya da onun aşağıda olan bir erkeği sen dışarıdan müdahele ile bakım ile ne kadar yakışlıklı yapabilirsin ki?
30 yaşında kadın-erkek ile 20 li yaşlardaki kadın-erkeği hiç bir konuda kıyaslayamazsın. 30 larındaki insanlar artık bir çok şeyi aşmış, düşünceleri, hayalleri, hedefleri bir bakıma gerçekleşmiş, ergen saplantıları olmayan yaydığı o güzel enerji ve çekimi kesinlikle bir olmaz.
Senin 20 li yaşlarındaki auran ile 30 lu yaşlarındaki auran bir olmayacak.
00 Yorumla
1 yıldeğişir gene göre ırka göre kişiye göre değişir durum hocam yüzüne sadece su vurup çıkması yeterli erkeğin fakat 30-35 arası olunca ki 30-35 olsada 25 veya altı görünen kesim var cidden doğal olarak doğal beslenerek ve iyi protein tüketimi yaparak vs vs kişi ne yaparsa yapsın belirli zamandan sonra saçlar gidebiliyor illa dert tasası yoksa gen kaynaklı vs
02 Yorumla
Soran1 yılSen nasıl görünüyorsun sence büyük mü küçük mü
- 1 yıl
Traş söz konusuysa beyaz ten genetik burun yüz vs iyi halde bundan dolayı çocuk gibi olabiliyorum şu an ki halim ise çokça büyük duruyor hocam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılErkekler 30 yaşından sonra erkek olur ve yakışıklı olur bu bu kadar net bir gerçek djdj
61 Yorumla- 1 yıl
Sanmıyorum
erkeklerin kadınlara yaptığı zorbalığa karşı güzel bir soru. <3
sevdim.
ama gene de boş ver. yakışıklısı bizi bulsun inş. diğerleri kel göbekli halleriyle kadınlara laf atmaya devam etsinler.
kadınlara laf etmeyenlere, aşağılamayanlara lafım yok!
zaten ama tipi 30-35 yaşlarında ciguli olupta karizmatiğim diye gezinen tipler yok olun ya... kendinizi imha edin. O george clooney, sen o değilsin. yaşlandıkça karizmatikleşirmiş. hani ben nerde göremiyorum o karizmatik tipleri? sokağa çıksam göbekli kel fodul tipler var çoğunlukla.
gençken daha iyi diye bişey yok bence bu arada.. gençken güzelsin tamam ama her yaşın bir güzelliği vardır gidip 20 yaşındaki gençle takılmayacaksın sonuçta kendi yaşındaki biriyle takılırsan güzelliğinin farkına varırsın.
he 30 daha genç zaten? yaş aldıkça yüzün oturuyor çok az olgunluk hoş duruyor.
kendine bakmazsan ihtiyarlaşırsın bu kadar basit.
sen sporunu yapma, yüz yogası yapma, cildine hiç bişey sürme , kenara iki kuruş ayırıp bakım yaptırma, sonra ayyyyy yaşlandım gençken güzeldim noooldu :(
nolabilir. saldın kendini iğrenç oldun. zaman güzelleştirmez, mücadele etmen bırakmaman gerekir.
sen hayatı bırak, sonra yaşlandım de.
24 Yorumla
Soran1 yılVallahi yakışıklı dediğin doğal olacak. Yok öyle estetikler botokslar implant dişler çok yapay geliyor bana 25 yaşında erkek öyle mi doğanın verdiği haliyle en doğal Yalın haliyle yakışıklı.
Soran1 yıl30 yaşında bir erkeğin yakışıklı olması doğaya bilime aykır
Öncelikle, zevkler ve renkler tartışılamaz. Ancak, bir erkeğin 35 yaşındaki karizmasını 25 yaşındaki toy görünümüyle kıyaslamak, oldukça yanıltıcıdır.
Kendine bakan, fiziksel ve zihinsel olarak kendini geliştiren, yaşamına özen gösteren 35 yaş üstü bir erkeğin karizması, gençlik enerjisinden çok daha güçlü ve etkileyicidir. Unutmamak gerekir ki, güzellik son derece göreceli bir kavramdır. Sana göre yakışıklı olan biri başkasına göre olmayabilir. Kaldı ki, gerçek çekicilik, yalnızca toplumun dayattığı güzellik standartlarına uymaktan ibaret değildir. Bu standartlara takılıp kalanları bir kenara bırakacak olursak, karizma ve çekicilik gibi niteliklerin, genetik mirastan ya da sadece fiziksel görünümden öte, bir duruş ve özgüven meselesi olduğu da yadsınamaz.
Bu yüzden, fikrine katılmıyorum ve meseleye daha geniş bir perspektiften bakmanı öneririm.55 Yorumla- 1 yıl
Kankim çekici demiyor zaten yakışıklı diyor. Bence de 30-40 yaş erkekler daha çekici kesinlikle çünkü çekicilik sadece yakışıklı olmak değildir birçok faktör vardır. Ama gençler daha yakışıklı. Bu bi insanın karşı cinsten ne beklediğiyle ilgili tamamen
Soran1 yılBak genç erkek doğal yakışıklı Sen kendine bakmak diyorsun 25 yaşındaki erkek cilt bakımı yapmadan sadece düzgün giyinerek yakışıklı olabiliyor çıtır erkeğin bakımı ihtiyacı mı var.. bakıma ihtiyacı varsa zaten yakışıklı değildir yakışıklı görünmeye çalışan kart antropozlu erkektir
Soran1 yılAnladığım kadarıyla Müslüman değilsin çünkü Müslüman biri karizma kelimesini kullanmaz. Karizma Hollywood'da yaşlanan oyuncu ve manken eskileri için uydurulmuş kırışık alınlarını ağrımış saçlarını övmek için uydurulmuş dandirik kelime.. bak Türkçede olgun erkek öven karısıma kelimesini karşılayıp bir tane Türkçe kelime yok 1980 yılından sonra dilimize girmiş bak genç erkeği tanımlayan filinta, delikanlı, Civan gibi kelimeler var hepsini anlamı genç yakışıklı erkek demek Ama olgun erkek için bir tane kelime oku Türkçede 1980 yılından 90 yılından sonra ithal etmişiz Hollywood ünlülerinden
- 1 yıl
Genç erkekler daha çekici kendinizi böyle avutmayın cidden 30 yaş erkeği itici
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik/Yakışıklı olmak bunlar önemli fakat geçici şeyler. Bu yüzden biz akıllı erkekler olarak boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyoruz.
Güzellik peşinde koşmuyoruz. Ayrıca güzellik göreceli bir kavram kime ve neye göre güzel veya yakışıklı? Senin için yaşlı biri bir başkası için ikinci bahar olabilir.
Not: Yakışıklı olmak istemiyorum 😎😎
32 Yorumla
Soran1 yılTabii ki ben yakışıklı olmadığı halde yakışıklıymış gibi davranan dayılara diyorum.
- 1 yıl
İyide kim yakışıklı kim çirkin buna neden sen karar veriyorsun? Yakışıklıymış gibi yapanlar yakışıklı değilse kimse beğenmez. Beğenen varsa demek ki gideri var.
Öncelikle bu konuyu ifade ediş şeklin neden bu kadar gergin ve agresif?
Bu söylediğin şey tamamen genlerle ve yaşam kalitesi ile alakalı bir durum.
Sigara ve alkol tüketmeyen, uykusunu düzenli alan, spor yapan ve sağlıklı beslenen insanlar daha genç gözükürken, bunlara dikkat etmeyenler yaşları genç olsa bile daha yaşlı ve bakımsız gözükür.
Bazı insanlar anatomik olarak daha yaşlı gözükürken bazıları yaşı ilerlemesine rağmen 10-15 yaş daha genç gözükür.
Mesela ben 84 doğumluyum ve 40 yaşındayım yaşımı söylediğimde şaşırmayan birine hiç rastlamadım ve buna hiç kimseyi inandıramıyorum en fazla 28-30 falan sanıyorlar.
Bu yüzden sorduğun soru konuyla alakasız, yok yakışıklı olmayacakmış falan gereksiz şeylere kafanı yoruyorsun.30 Yorumla
1 yılBu konuda yazacağım cevabı biraz net bir şekilde ifade etmek istiyorum çünkü fiziksel görünüm ya da yaş konusunun güzellik veya yakışıklılıkla bağdaştırılmasını anlamak zor bu sadece toplumsal bir algıdan ibaret yaşın ilerlemesiyle birlikte insanların yüz hatlarında değişiklikler olabilir ama bu değişiklikler bir kusur değildir güzellik sadece ciltte veya yüzde değildir kişiliğin tavırların kendine olan özsaygının güzelliğini ve çekiciliğini belirler herkesin bir tarzı bir karizması vardır bu yüzden yaş veya fiziksel özellikler üzerinden bir yargıya varmak bence oldukça yüzeysel olur önemli olan nasıl hissettiğin ve kendini nasıl taşıdığın kendine güvenen biriysen yaşın kaç olursa olsun çevrendeki insanlar da bu güveni hisseder ve saygı duyar toplumun dayattığı estetik algılar yerine kendi doğallığını kucaklamak en güzeli çünkü gerçek çekicilik içten gelir
14 Yorumla
Soran1 yılKarizma kelimesinin Türkçe'de karşılığı bile yoktur ama genç yakışıklının Civan filinta delikanlı gibi yüzyıllardır kullanılan karşılığı olan kelimeler vardır.. 30 yaşında elinde kalan manken ve oyuncu eskilerini piyasada tutmak için uydurulmuş kelimedir karizma.. ya yakışıklıdır ya değildir karizma diye bir şey yok
Soran1 yılBiz iç güzelliğini değerlendirmiyoruz bu başlıkta tabii ki karakter önemli biz dış görünüşü değerlendiriyoruz. Sürekli yaşlandıklarını inkar Eden sanki sadece kadınlar yaşlanıyor erkekler aynı kalıyor daha yakışıklı oluyor gibi davranan erkekleri eleştiriyoruz. Bir yorum yaparken biraz neden böyle bir başlık açılmış diye düşünün
- 1 yıl
Bence sakin olmalısın. karizma kelimesi gerçekten herkesin bildiği ve sıkça kullandığı bir ifade zaten anlamını bilmeyen yoktur sen google'a yazınca bile karşına ne demek olduğu wikipedia dahil tüm büyük sitelerde karşına çıkar ayrıca bu dediğin durum maalesef toplumda çok sık gördüğümüz bir şey örneğin 60 yaşındaki bir kadının yanında genç bir erkek görmek neredeyse imkansız gibi ama nedense 60 yaşında bir erkeğin yanında genç bir kadını görmek pek de şaşırtıcı olmuyor bunun en büyük sebebi karizma ve maddi durum gibi faktörler olabilir, elbette bu benim de çok hoşuma giden bir durum değil ama biz kadınlar olarak bazen bu tarz şeyleri kabullenmek zorunda kalıyoruz çünkü toplumun bakış açısı ve ön yargıları bu şekilde şekillenmiş hatta erkeğin yaşı olmaz gibi bir söylem bile yerleşmiş durumda ama bu durumun adil olmadığı da ortada sence bu konuda düşüncelerimizle bir şeyleri değiştirebilir miyiz yoksa bu toplum yapısıyla devam mı etmek zorundayız.
Soran1 yılMaddi durum işte.. karizma falan işin kılıfı. Onlarda içten içe genç erkek arzuluyor imkanları için olgin erkeği seçiyor. Aldatan veya parasını yedikten sonra bosayip nafakayi çıtır erkekle ezen cok
Gizli Üye(30-35)1 yıl🤣 Bak ben sana doğrusunu söyleyeyim 30 yaşını geçen erkeğin daha çekici ve yakışıklı olduğu gerçeğini neden kabul etmiyorsun 🤣 cevap çünkü bu durum canını sıkıyor ve adil gelmiyor. CPD (Cinsel pazar değeri) Cinsellik değil yani cinsiyetlerin yaşlara göre çekicilik oranları araştırma ve istatiklerinde ispatlandığı üzere Kadınlar 21-24 yaş Erkeklerse 30-38 aralıkları en çekici bulundukları yaşlar olarak ispatlandı ve bu yayınlandı tabi Bu gerçeği gözle görmemize rağmen Bu haber medyaya düşünce senin gibiler delirdi çıldırdı kabul etmedi kudurdu resmen. Boşuna algı yapma herkes gerçeği biliyor.
338 Yorumla- 1 yıl
Çekicilikle yakışıklılık aynı şey değildir. Yakışıklı olmak dış görünüşken bir insanın çekici olmasını sağlayan şey meslea giyim kuşamı, hareketleri, konuşma tarzı, ses tonu vs. olabilir. Ben de 30-40 yaş arası erkek çekiciliğini savunuyorum ama gençler daha yakışıklı kabul edelim.
Soran1 yıl@yolkenarindakikirpi bunun dış görünüşü ile değil MADDİ DURUM İLE kariyer ile ilgili olduğunu bu grafiği çizer rollo tomassi bile söyledi.. ayrıca bu grafik tamamen gözleme dayanıyor bilimsel bir veri içermiyor akademik bir araştırma dayanıyor.. ayrıca bu grafiği çizen adam erkeklerin 30-40 yaşında cinsel pazarının arttığını Ama zaten 28-40 yaş arası kadınların en çok talebi gösterdiğini. Bunun da sebebinin 20'li yaşlardaki kızların dış görünüşü önemsediğini Bu yüzden kendi ile yaşıt en fazla 7-8 yaş büyük erkekleri seçtiğini ama 30 yaş üstü kadınların kariyer, maddi durum gibi fiziksel özelliklere değil erkeğin imkanlarına yarattığı konfora baktığını söylüyor.
Soran1 yıl@yolkenarindakikirpi yani 29 yaşındaki erkeğin botoks falan yaptırmadıysa yüzünün yakışıklı olma ihtimali yok. Çıtırlık gidince yakışıklılık ediyor 27-28 en fazla 29 olamaz
- 1 yıl
Aynı şeyi söylüyoruz niye anlamıyosun :d
Cevap sahibi1 yılEeee fark ne burada yani yakışıklılıkla çekicilik aynı şey değil demek bu iki şeyi birbirinden tamamen ayırt ediyor mu :D Kıvanç olsun burak özcivit olsun veya yabancı aktörlerden tom cruise olsun bakın bu adamların 20 yaşlarına Hepsi oğlan çocuğu gibi 30 lara gelince bir başka adamlar buna en yakın tabir yüzü oturuyor olduğu için zaten insanlar böyle tanımlıyor. Yakışıklılıkla Çekicilik zaten birbirine baya yakın şeyler. Netice itibariyle bunuda çevremizden görmekteyiz görmeyi bile bırak bu sitede bile sayamayacağım kadar şu kadar yaş büyük biriyle olur mu cinsinden kızların soru sorduğunu dahi gördüm bunca şeyden sonra yok ya aslında böyle bişi yok demek Gülünç olur. Sonuç olarak her iki cinsiyetin Avantajlı olduğu konularda var Dezavantajlı olduğu konu Milyon tane şey sayarım ama örneğin yaş konusunda Erkek avantajken Kadın Doğuştan avantajlı taraf Erkek kendini inşa etmek zorunda olan tarafken buna mecburken Kadın güzelse yan gelip yatsın mutlaka biri gelir. Gibi gibi örnekler çoğaltılabilir.
Soran1 yılBurak Özçiviti 5-6 yıl önce istinye park'da bir etkinlikte gördüm o zaman bile cildi çok kötüydü..
Soran1 yılSeninle olan çocuğu gibi gördüğün şeyi biz kadınlar olarak çıtır olarak görüyoruz ve bu hoşumuza gidiyor. 30 yaşındaki adamın saçı boya dışı protez, göz kapakları düştü için hepsi göz kapaklarındaki deri aldırıyor ve bu bakış ifadesini etkiliyor. 20 yaşındayken doğal yakışıklı. Bu adamlar 20 yaşında çirkin olssa best model seçilp o yaşta Avrupa'ya götürebilir mi.
Soran1 yılMadem 30 yaş daha iyi neden pes bu kadar yarışmaları dünyadaki hiçbiri 30 yaşında seçilmiyor son yıllarda 30 yaş skalası getirildi yine gençler seçiliyor 30 yaşına kadar katılabildiği halde artık yine bile seçilemiyorlar.
Soran1 yılBu adamlar markalaştı artık gençliklerinde ünlerinden dolayı 90 yaşına gelip tekerlekli sandalyede bile olsalar insanların gözünde iyi olacaklar Çünkü markalaştılar artık bir idol oldular senle aynı değil bu. Vallahi bile yaşlanıyorlar demek boyalı saçlar protezler göz kapağı Estetikleri
Cevap sahibi1 yılValla çok itiraz eden kadın gördüm çoğuna kendim dahil pek çok Erkeğin 20 li 30 lu yaş fotoğraflarını gösterdim , Dedin ya oğlan çocuğu olarak gördüğün diye, bu tabir bana değil Fotoraflara yorum yapan KADINLARIN SÖZÜYDÜ 🤣 bu durum seni rahatsız ettiği için aksini idda ediyorsun ama saçma ve gereksiz Gerçeklerle yaşamaya alışın hayallerle değil.
Soran1 yılİkincisi şöyle bir şey var sac, giyim tarzı yıllar içinde çok değiştiği için belli bir süre sonra fotoğrafı görünce demode geliyor. Mesela jöle ile dikilen saç gömlek içine tişört şu an günümüz molasına uymadığı için bize çok demoda geliyor Kars'ta tutun dikik saçlı işte böyle gömlek tişörtlü hali hoş gelmiyor tabii ki. Ama sadece 100 olarak belirtirsek Gençali daha iyi bir kere estetiksiz doğal ya. Yüz daha canlı gençken bu kadın içine geçerli erkek için de.. Ben ayna gibi diri yüz severim. Arkadaşlar farkındasınız değil mi bu saydığımız ürünler birçok operasyondan geçiyor yüzleriyle para kazandıkları için genç kalabilmek için sizin bir maaşınızı harcıyorlar. Ancak ben doğan'ın verdiği doğal yakışıklılık severim aynı şey kadınlar için de geçerli 35 yaşında estetikli bir kadından tabii ki 20 yaşındaki estetiksiz bir kız daha güzeldir.. 25 yaşındayım 30-35 olunca asla estetik yaptırmam.
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss O dediğin şeyin yaşla alakası yok eğer kendine bakmayan biriysen 100 yaşında ol ister 10 yaşında yaştan bağımsız değersizsin Ancak Erkek kendine bakmışsa ilerlemesine devam etmişse 30 larda değeri yaşıyla beraber fazladan artar bu kadar basit Tablo diyorum istatik diyorum belge diyorum yok Duygusal olmak böyle bir şey işte gerçek değil hoşuna gidene inanmak veya inanmamak :D
- 1 yıl
Abicim biyolojik olarak bedenin yaşlanıyor kabul et ya da etme 18 25 yaşındaki genç kemik yapısına sahip değilsin kendine iyi bakan 25 yaş genç adam seni alt eder mesela genç hızlı dinamik refleksi yüksektir. 30larda yaşla beraber yaşlanması çizgileri artar bedeniniz yüzünüz diyor bunu olmayan hurafe belgeleriniz değil 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss Hurafeymiş epki ispatı nedir birisinin bunlar hurafedir demesi mi 🤣 bu site dahil olmak üzere çevredeki örnekleride bunu zaten ispatlıyor. Hatta toplumsal olarakda bu gibi durumlar yansımış durumda Niçin bir kadına kilosu YAŞI sorulmaz. Erkeğe gelince parası pulu sorulmaz cinsinden kalıplaşmış sözler var. Adeta deyim atasözü biçiminde bir kadına abla veya teyze demek niye bu kadar moral bozucu bir şey anlamına geliyor. ? bunların arka plan dinamiklerinde ne yatıyor hiç merak ettin mi? Öyle boş boş işkemden hurafe diye sallamaya benzemez bu işler. İçten içe çekiciliğini yitirdiği için kadınlar buna bu kadar hassastır tepkilidir. Erkeklerde böyle tetiklenme yok denecek kadar azdır. O yüzden teneke çınkırtısı delilsiz dayanaksız atmasyonlarınla devam et Komik duruma düşmekten başka bir işe yaramayacak.
- 1 yıl
Abicim bu sitedeki erkeklerine görüyoruz dışardakileride görüyoruz yaşlınız büyük yaşlı gösteriyorsunuz. Saç dökülmesi kilo stres rahatlık kendine bakmama siz erkeklerde daha fazla Buda sizi çökertiyor ancak kadınlarda kendine bakım daha fazla olduğundan daha genç duruyor sizden bugün 30 yaşında bir kadın 30 yaşındaki erkekten daha genç duruyor. Hiçbir belgen istatistik verin senin yüzündeki yaşlılık belirtililerini silmeyecek 😂😂 daha fazla devam etme saçma sapan asılsız kafadan sallama belge demeye komik duruma düşüyorsun 😂😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss aynı şeyi üçüncü kere tekrar etmeyeceğim bahsettiğin şey yaştan bağımsız bir şey zaten Bu çalışma bir şekilde üretmeye çalışmaya çabalamaya kendine bakmaya devam eden erkekleri kapsıyor Evde gö, t göbek salanları değil.
Soran1 yılBiz 30 yaşında erkek tercih edilmez demiyoruz 30 yaş üstü fiziksel olarak cekivi bulunduğu için değil sosyoekonomik konumu için tercih edilir diyoruz. 22 yaşında erkek sadece yakışıklı olduğu için tercih edilebiliyor. Ama 30 yaşında erkeğin artı değeri olmazsa fiziksel çekiciliği tercih edilmel için yeterli değildir.
Soran1 yılMermer gibi cildi, genxlil enerjisi ateşi olan bir erkek kadar elbet fidiksel olarak arzulanamazsin. Olgun kovası olan genç kadinlar bile gidlo gizli genç erkeklere bakıyor sosyal medyada. Maddi güc ile kadını elde edersin ama o kadın genclil gücü, gençlik ateşini arada arzular neden kadınların kocasını aldattığı erkekler çoğunlukla hep kocasından genç
Cevap sahibi1 yıl20 yaşlarda Erkeklerin değeri genelde düşüktür. Ancak çok iyi genetiğe sahip olursa tercih edilir. Buda azınlıktır. Bende böyleydim şahsen üniverste zamanlarında çok ilgi görürdüm ama Her erkek benim gibi çok iyi genetiğe sahip değil. Fakat 30 larda ortalama bile olsa daha doğrusu gençliğinde değer görmese bile o zaman kısmen daha fazla ilgi alaka görme durumu olacaktır. İnatla inkarın bir anlamı yok Adamlar istatik yapmış tablo yayınlamış çıkıpta ya işte hurefe ya demekle hurafe olmuş olmuyor. Bunun karşılığınıda görüyoruz
- 1 yıl
Dayıcım sen fena bir yanılgının içindesin bir kız olarak diyorum sana tercihlerimizi söylüyorum biziz yani erkekleri seçen sen değilsin, erkekler 30lu yaşlarda ortalama tipse seçilmez ama genç erkek yakışıklıysa daima seçilir. Yakışıklı zengin genç erkeğin yanında ortalama zengin yaşlı erkeğin hiç şansı yoktur kendini boşuna kandırma hurafe tablolarla tablo mabloda yok ortada sallamasyon kendi fikirlerini yazıp istatistik diyorsun
- 1 yıl
Iyy bu tespiti kim yapmış 40 yaşındaki kadınlar mii 30 35 arası kokuşmuş erkek kalıyor
- 1 yıl
Arkadaşlar bu gevşek trol kesinlikle erkek eminim cırkın ördek yavrusydur özgüvensiz pakize 30 yasından büyük erkekler fena durtmüş
- 1 yıl
@Poyraz2341 gevşek anandır oe sana kemik atmadım zıplama yorumuma yaran var herhalde 45lik turşu tercih edilmiyorsun yaşlı kopek çirkin ördek yavrusu sensin değerin düşmüş 30 yaşında büyük erkekleri hep reddedip ifşa ederim senide ederim * ifşaların var elimde o çirkin osppu ananı erkekler zikyior s. G şimdi
Soran1 yıl@Rtyunsss arkadaşlar anneyi karıştırmayın annenize küfür etmeyin birbirinize düzgün tartışın
- 1 yıl
@Poyraz2341 şunun sıfatına bak 40lık turşu sen bu tipsizlikle nasıl hayattasın çirkin ördek yavrusu yaşlanmış pestil. Abazaya bak 40 yaşına gelmiş it gibi peşinizden koşuyor yüz görmeyincesw hayvan gibi saldırıyor seni kim ne yapsın ölü batak 60 yaşında kadına yürü anca tercih edilirsin tipsiz yaşlı
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss Mesele kadının bakım yapıp yapmaması değil bi kerede birşeyi doğru anlayın veya çarpıtmalardan vazgeçin Erkeğin Kadına çekimduyduğu baş unsur Doğurganlık tır. Şimdi tutup sa, lak sa, lak yerlere çekmeyin bunu Biyoloji belli şeylere göre yapılanmıştır Yani erkek bunu seçmez iç güdüsel çekim duyar. O yüzden Kalça ince bel göğüs en çok dikkat çeken unsurlardır. Bilinç altı İç güdüsel hissi düşüncede bu Erkeğe Kadının iyi çocuk doğuracağı duygusunu verir bu yüzden çekim duyar SADEDE gelelim İşte yaşta tam olarak bununla alakalıdır. Araştırmada şöyle ilginç bir gerçekte ortaya çıkmıştır. Kadınların en çekici yaşları 21-24 aynı zamanda EN DOĞURGAN yaş aralıkları olduğuda görülmüş.30 lu yaşlarda ki kadınlarınsa bu özelliklerini yavaş yavaş hafif hafif yitirdiği azaldığı gözlemlenmiştir. BUDA NE DEMEK? zaten iç güdüsel olarak Erkeğin yaşı ilerleyen kadına olan çekimi kontrol dışı biçimde azalıyor. MEseleyi 50 farklı yönüyle anlatsamda boşa konuşuyorum. Zira duygusal bir canlıya solipsizm sanrısı çeken birine ne anlatırsan anlat HOŞUNA GİDENE İNATLA İNANMAYA DEVAM EDER.
- 1 yıl
Ya mal mal yorumlar yapıyorsun sülalem 45 50 yaşında çocuk doğurdu kafandan sallamasyon veriler atıyorsun rakamlar yazıyorsun belge bile yok elinde atacak atacaklarında kız çocuk meraklısı pedofililer senin gibilerin çocuk gelin alan amcalardan hiçbir farkı yok. Kadınlar 30 yaşından sonra çekici olur bknz adirana lima angelina jolie fahriye evcen margot robbie hepsi şimdi çekici geliyor gençken bu kadar çekici güzel bulan yoktu. Yarıca doğurganlık vs değil kandırmak daha kolay olduğu için kızlara ağzınızın suyu akıyor
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss "mal mal yorumlar yapıyorsun" "kafandan sallamasyon veriler atıyorsun" "belge bile yok" Bakalım öylemiymiş..
https://www.youtube.com/watch?v=SxLzlyFfpKc
https://www.youtube.com/watch?v=q_0aghzqtpo
https://www.youtube.com/watch?v=M5o1XIjAlVg
Hepsinin kaynakları Araştırmaları verileride video içersinde geçer Takırdılara devam et.
Soran1 yılCevap sahibi dayı bu rollo tomassi denilen botokslu steroidli andropozlu dayının bilimsel ve istatiksel bilgiye dayanamadığını kendisini dahi söylediği grafiği attin çürümüş oldu col sağol ya
Cevap sahibi1 yılRollo çalışmaları kullanan taraf oluşturan değil.🤣Meseleyi 50 farklı açıdanda anlattım toplumsal biyolojik ama kabul etmek istemeyen etmez o yüzden boş yere kimseyi yormayın burada Tüm yollarla koydum kimisi yaşıyarak kimiside araştırarak anlayacaktır.
Cevap sahibi1 yıl@Rtyunsss 🥱🥱🥱🥱🥱
Yani kimsenin kimseyi kandırmasına gerek yok. Kadınlarda ve erkeklerde yakışıklı/güzellerin kaba tahminle %70'ini 25-26 yaşından küçük gençler oluşturuyor. 30'lari geçtikten sonra yavaş yavaş kusursuz cilt , ten ve yüz güzelliği ortadan kalkmaya başlıyor.
26 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle ben kadınların yaşadıkça daha güzel olduğunu iddia etmiyorum.
Soran1 yılTecrübe deneyim, maddi durum gibi nedenlerle 30 yaş üstü ile tercih edilebilir ama fiziksel bir görüntüden tercih edilmiyorlar bunu kabullenmek niye bu kadar zor anlamıyorum. Sen bak Türkçe söylemişsin
- 1 yıl
Erkekler ya kilo alıyor, ya saçları ağarıyor ya da dökülüyor. Kadınlar da aynı şekilde ya kilo alıyor, ya yüz hatları olgunlaşıyor ya da botoks işlerine girerek hepten mahvediyorlar durumlarını. Bu bir gerçek. Hepimiz yaslanacagiz ve yaş alıyoruz zaten. Buna ayak uydurmak, kabullenmek zor ama durum bu.
Soran1 yıl20'li yaşlarında dış güzelliğin ile 30 yaşından sonra hayat tecrübelerin ve kendini geliştirmenle var olur insan. Ben 30 yaşında yakışıklı insan görmedim hayatımda
- 1 yıl
Sen Kücükkende güzel değilsindir süt kuzusu
1 yılKanka bu erkeklere hadlerini bildirmek lazım popolar ergen kızlar kaldırdı para için benimde başıma geldi 30 yaş adam diyor ki yasitim kızlara bakmam sktr çektim afedersin ama böyle adamlar kafası çalışmayan adamlar oluyor git bir Dr bul sor hepsi yasiti kadına okey diyor nerede varoş erkek var genç kadın istiyor ben bunu test ettim daha önce yani varoş kafası çalışmayan erkeklere selam bile verme
11 Yorumla- 1 yıl
Popolarini
Gizli Üye(36-45)1 yılSöylediklerin tamamen yalan ve derinde başka yaraların, unutamadığın, aşamadığın sorunların olduğu için gizliden böyle saldırgan paylaşımlarda bulunuyorsun. Zaten cahilce söylemlerine karşı bir sürü kişi ağzının payını vermiş. Hadi ağlamaya devam et çirkin teyzem 😂
11 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşındayım teyzen nereden oluyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kafaya niye taktın bunu 😁😁😁😋😋 kadınlar zayıf varlıklar iki ilgiye krolara bile gidiyorlar ki bu 30 yaş unlulerine koşa koşa giderler sen kadınları ahlaklı giclu kimlikli gururlu saniyosun çoğu yoğun değersizlik duygulu hata üstüne hata yapan hele aşk acısı içinde ise hayatini karaktersiz kere vererek kendini kullandıran yapidalar bu realite
12 Yorumla
Soran1 yılVallahi günümüzde kadın erkek herkes çıkarı peşinde.. bu ülkede para için Bülent Ersoy ile bile evlenildi 30 yaşında adamla evlenirler 85 yaşında adamla evlenirler insanoğlu bu
Cevap sahibi1 yılKadınları tanı çoğu çok güçsüz ve gurursuz erkekler de öyle ama genelde gururlarina saygı duyabiliyorlar
1 yıl30 yaş altında çoğu erkeğin yüz hatları ergen gbı, çocuksu duruyor, varsa bi kaç tanesi olgun duruyor ki çoğunun sakalı bile düzgün yk. Gerçekçi olalım ve
güzellik yarışması'na gelince o zaman 170 altı boyu olan ve 50-60 kilo arasındaki kadınlar hariç kendine kadın demesin 60 kilo üstü şişman 170 altı da cüce ee noldu smdi46 Yorumla
Soran1 yılBen kısa kadınlar kadın değildir diye bir şey demedim. Burada zaten konu yaş. 29 30 yaşında adamı o podyumda hayal edebiliyor musun görüntü kirliliğini.. sakalmış 30'dan sonra kabasakala dönüyorlar güzel bir şey mi sıfır halleri bile gri görünüyor. Dizilerde bile 30 yaş üstünü mafya dizlerine koyuyorlar kadın erken odakta olduğu dizilerde göz kanatmasin çirkin yüzü ile diye.
Soran1 yılYüzleri çocuksu değil çıtır. Kart yüz mü iyi çıtır varken. 27 yaşında erkeğin yüzü yıpranmamış hatları simetrik cildi ayna gibi baktıkça insan içi açılıyor. 29 yaşındaki adamın için ise cildinin diriliği gitmiş yüzündeki o gençlik enerjisi çıtırlık gitmiş.. kart suratını anca sakalla kapatır zaten. 27 yaşında erkek sakalsız ayna gibi cildi Keskin genç yüz hatları ile sakal olmadan da yakışıklı olurken 30 yaşındaki erkek sakalsız kart cildi, kaba yüz hatları ile soyulmuş hiyara benzer.
.- 1 yıl
O begendgnz adamlar 30 yaşına gelince napcaksnz acaba
Soran1 yılBaşkalarını mı beğenecegiz onlar yerine. Mesela Çağatay Ulusoy, Denizcan aktaş, Alperen duymaz önceden beğeniyordum arril beğenmiyorum. Üniversitede benden 4 yaş büyük sevgilim vardı o zaman 26 yaşında yakışıklıydı şimdi 30 olacak yeni tipini görünce iyi ki ayrılmışız dedim
- Güzellik & Bakım konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yıl60 yaşındaki Keanu Reeves'in en ölü bitik hali büyüktür Dünya çapındaki 20-30 yaş arası erkek manken, modeller.
16 Yorumla
Soran1 yılKadayıf kılları mı.
Soran1 yılNazonabial yanak çizgilerimi tren gibi. Boyali protez saçları mı
- 1 yıl
Nazolabialdir o nazonabial olsa duramazsın
Soran1 yılSen Müslüman bir erkek değilsin O yüzden anlıyorum ama tapıyorsun hollywood'a karizma kelimesi de bir kelime uydurdular. Sırf 30 yaş üstü kart zamparalari pazarlamak için. Adama 25 yaşındaki erkekten alınan saçtan protez yapmışlar Bir de boyamışlar. Şu adamı protez saçsız düşün. Sabah kalkmış kafasına protez saç yok pijamalı düşün 25 yaşındaki erkek yeni uyandı da pijama haliyle bile çıtır yakışıklı oluyor. Bunu protez saçsız sabah görsen korkarsın.
Soran1 yıl@yolkenarindakikirpi harf hatasına takılma adamın yüzü korkunç ceset gibi sonuç olarak.
- 1 yıl
abla ne kadar cok bos zamanin var her cevaba ales paragrafi yanitlari vermissin
1 yılKime göre neye göre yakışıklı. Sağlık nedenlerinden dolayı dişlerini yaptırmıştır, kendini huzursuz hissediyordur estetik yaptırmıştır saç ektirmiştir. Böyle bir çok neden sayabiliriz. Sen doğal seviyosundur ama karşındaki kişi kendi doğal görünümden rahatsızdır beğenmiyordur. 30 yaşını geçen biri olarakta gayet yakışıklı ve çıtırım. Kimsenin güzellik/ yakışıklılıl kalıplarına uymal zorunda değilim. Teşekkürler😌
00 YorumlaKatılıyorum. Herkesin genetiği aynı değildir tabi ama çoğu insan 30 dan sonra çöküyor. Benim görüştüğüm biri vardı. Adamla konusurken gencecikti. Olumsuz oldu görüsme neyse yollar ayrildi. Geçen gün hesabina denk geldim. Yüz derece değişmiş.
02 Yorumla
Soran1 yılİlk görüştüğüne kaç yaşındaydı
Gizli Üye(30-35)1 yılSaçma bir soru bence asıl 30 yaşından sonra daha karizma sempatik görünüm oluşuyor bakımlı ve spor yapan biriyse bir de 10/10 . Erkekler zaten geç olgunlaşır. Ergen yapıda ve psikolojide biri bana çok itici geliyor bence fiziki olarak da daha genç duruyorlar kadınlara göre geç yaşlarda bile. Daha birçok örneklendirilecek kriter var neyse cevabım sizi tatmin etmez zaten.😀
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYav he he
Cevap sahibi1 yılKız git işine Cemile
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tercihine saygı duyarım ama herkes 30 yaşından sonra çökmüyor mesela sakallarım kesildiğinde beni görenler en fazla 23 yaşındasın diyor ayrıca beğenmeyenlerin kendi cilt tipine ve görüntülerine bakmaları gerektiği de aşikâr
02 Yorumla
Soran1 yılÜç beş baby face erkek genellemeyi bozmaz.
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu türden soruları hep varoş, cahil insanların soracağı gerçeğinin neden insanlar farkında değiller?
37 Yorumla- 1 yıl
Makyaj yapmaktan ve erkekler tarafından kullanilip atılmaktan dolayı kudurmus kendide erkeklerin daha çıtır olduğunu iyi biliyor 😀 Kendi resmiyle soruda soramaz bunda o gotte yok 😀
- 1 yıl
@HakanTakan35 G*öt olsa zaten verirdi birilerine..
Soran1 yıl@HakanTakan35 ulan sen mi çıtırsin 29 nere çıtırlık nere.
- 1 yıl
Gel yüzüme bak ondan sonra konuş at ski
Soran1 yıl@HakanTakan35 fotoğraftan görüyoruz yüzünü kartsın ne çıtıri. Çıtır erkeğin yüzü cildi mermer gibi olur
- 1 yıl
Eminimki senden daha temizdir kokona
- 1 yıl
@HakanTakan35 Yeter artık yazmayın burada. Yoksa engellemek zorunda kalacağım. Veya soran kişi benim cevabımı silsin, mevzu bitsin.
Güzellik yakışıklılık göreceli kavramlardır. Herkesin yakışıklı ve güzel algısı farklıdır. Bu da güzel bir şey her ten renginde, her fiziksel özellikte ve yaşta insanın tercih edilme oranını artırır.
10 Yorumlaİyi ki açtın bu soruyu sonunda benim kafa da biri 😂😂 böyle kızların sayısı artsın bir farkına varsınlar 30 yaş üstü yakışıklı erkek yok sokakta kadınlar daha genç duruyor burada sallıyorlar kafadan erkekler yaş aldıkça çekici diye hani abi 30 yaşta hep kilolu kırışık genişlemiş dayılar var
12 Yorumla
Soran1 yılGidip protez saçlı, impant dişli genç görünmek için estetik cerrahlara, diyetisyenlere servet harcayan Hollywood ünlüleri örnek veriyorlar. Onların bile detaylı bakılınca yaşlanmanın olumsuz izlerini fark ediyorsun.
Bu dediklerine katılmıyorum ama kadınları 30 yaşını geçti diye zorbalayan her allahın kulu sonuna dek böyle zırlatılarak zorbalanmayı hak ediyor devam girlll 💅
11 Yorumla
Soran1 yılAllah aşkı Allah aşkına bir 25 yaşında bir erkeğin yüzüne bak 30 yaşındakine bak aynı mı ne kadar çirkinleşiyor surat. Ünlülere bakma onlar yapma demek her yeri estetik estetikli adımı çekici bulacağını doktorunu çekici bulurum
Sorunuz Kişisel Mit olarak güzel duruyor, kendiniz ve gerçekliğinizin temeli yeryüzünde milyonlarda erkeği sarsacak nitelikte. Yaklaşık 5 dk okuma-düşünme-yazma eylemi israf oldu.
04 Yorumla
Soran1 yılBak şimdi hakkını vereyim yaşına göre hoş bir adamsın ama benim için yine gençler bir adım önde
Soran1 yılHelal sana yakışıklı amca bee
Soran1 yılSen olay bu 29 yaşından sonra hiçbir erkek Deli dolu aşk yaşatamaz doğası mı uygun değil
1 yılYaş alınıyor tabi ki yaşanmışlıklar ve yaşın getirdikleri ile yüz de vücutta çöküyor o 20 25 yaşındaki yakışıklılık güzellik ister istemez gidiyor hepimizi bekleyen son bu yapacak bir şey yok yüzümüz güzel olacağına kaderimiz güzel olsun...
00 YorumlaHaklisin. 20 'li yaşlardaki halimle şimdiyi düşününce gerçekten değişimler oluyor. O dinçlik kadında da erkekte de azalıyor. Erkekte bide saç dökülüyor o en fenası, yaşlanmak normal bir şey ama bakımda yok bunlarda
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeğin yakışıklısı olmaz bence, erkek dediğin gentleman tarz sahibi duruşu olan özgüvenli başarılı karakter sahibi kişidir ki yakisikliliktan daha önemlidir benim için...
02 Yorumla
Soran1 yılYok gayet olur 40 yaşında adamlar bile fırsatını bulsa 18'lik kız peşinde.. sürekli biz daha iyi oluyoruz biz döküyorsunuz diyorlar.. pardon da 30 yaşındaki erkeğin böyle karakteri varken kibir varken neden ben onu beğeneyim 25 yaşın ona daha yakışıklısı var.
Soran1 yıl3-4 seneye menopoza gireceksin önemsemiyor olabilirsin genç bir önemsiyor
Güzellik & Bakım konusunda 715 cevap paylaştı. Yoo ben çok gördüm 30 yaş ve üstü yakışıklı ve seksi erkek mesela buna ne dersin
024 Yorumla
Soran1 yılKim bu yürüyen steroid
Soran1 yılKaç yaşında yanakları sarkmış bu arada
- 1 yıl
@Rtyunsss sen kımsin be trol eminim ki altında muzun vardır seni kım beğensin balon balıgı gibisindir çirkinlik abidesi daha foto koymaya özgüvenin yok 30 yaşından büyük bir erkek fena darbe atmiş bu ergene o zaman sende 30 a geldipinde ölmezssen intihar et turşu gibi olacaksın ya
- 1 yıl
@Poyraz2341 asıl sen kimsin trol niye zıpladın yorumuma yarası olan gocunur 30 yaşındasın laf sana gelmiş belli ananın altındaki muzları say sen 30luk turşu sen bu beyinle çok yaşamazsın zaten. Senin anandan daha iyi olduğum gerçek kartlaşmış yaşlanmış tipsiz okuz tercih edilmiyorsun diye havlama foto niye koyayım senin gibi aç köpekler saldırsın diye mi ortalıkla istekli itler gibi geziyorsunuz 30luk oe sizi birde foto niye koyayım 30 yaşından büyük turşuları çok ezdim reddettim kuyruk acın var herhalde benden yana vahşi bir köpek gibi yorumuma atladığına göre tercih edilmemek yaşlanmak seni acıtmış beter ol aw 30dan sonra hayat senin için bitti artık yaşlısın git intihar et o çökmüş suratınla insan içine çıkma yaşlı leş bedeninle gezme çoktan turşu olmuşsun kokuşuk moruk
- 1 yıl
@Poyraz2341 41 yaşındaymış oe şunun tipine bak ölmüşsün gömen yok daha fazla durma bu hayatta oksijen israfı git intihar et evde kalmış erkek kurusu seni kim sevsin beğensin şu sıfata bak zıçtığım bok bile senden daha güzel duruyordur göbekli orangutan ananın altındaki muzları ye sen babasız pc
- 1 yıl
@Rtyunsss hadi abisi işine sütünü iç haddini bil kaybol ben secilmem secerim rahat ol
- 1 yıl
@Rtyunsss erkek fatma trol seni senin gibileri çok çıksrdım haddini bil
- 1 yıl
s 1 yıl@Rtyunsss bu ikiniz için geçerli nerak etme görüyorumki burası sadece sapık kaynıyor bir az önce özelden bana yazılan hakaretlerin küfürlerin haddi hesabı yok ikinci hesapsa kim olduğu belli sen olmadığın kesin b*ku yiyip hesabını kapattı ama ben onu çok rahat bulurum o şerefsizi atılan nude fotodan bile bulurum
37 yaşinda bir erkek gördüm gençlerden daha karizmatik ve çekici biriydi. Olgunluğun verdiği bir çekicilik de var. Bence kadınların 30 yaşından sonra eski çekiciliği kalmıyor.
07 Yorumla
Soran1 yıl@Rtyunsss inşallah erkektir. Kadın olup hem de kadın küçümseyen kadınlara hiç tahammülüm yok
1 yılBir kadının en güzel dönemi 18 - 25 yaş arası bir erkeğin de otuzlu yaşlardır. Hatta kırklı yaşlarında karizmatik olan erkekler var. Başlıca sebebi hormonlardır.
05 Yorumla
Soran1 yılTestosteron seviyesinin 20-25 yaşında zirveye ulaşıp 20'lerin sonu otuzlarim başından itibaren düştüğünü ancak ancak östrojen seviyesinin ortalama 47 yani menopoz dönemi ne kadar düşüş göstermediğinden haberin var mi.
Soran1 yıl25 yaşındaki erkeğin yüzüne bak kendi yüzüne bak bir kendine gel
- 1 yıl
Erkekte hormonlarda en yüksek seviye 28 - 34 yaş arasidir. Bilimsel araştirma konusunda eksiksin. Internette detaylara erişebilirsin. Kadının 34 yaşındaki hormon seviyesi erkekte 41 - 42 yaşına eşittir.
Soran1 yılYa bir git işine 16--25 arasında Total testosteron 1000-800 arasındayken 25-30 arasında 800-500 ml/del arasina düşüyor. 40-50 yaş arasında 500-200 arasına düşüyor. 300 ml/del aşağısı zaten andropoz semtomlari başlıyor.. ayrıca sadece Total testosteron değil, kandaki serbest testosteron (ereksiyon uyariminda etkili) , DHT hormonları da düşüyor.
- 1 yıl
Seninle sağlikli iletişim kurulmuyor. Beğenimi geri aldim. 👎
1 yılŞahsen 30 yaş üstü tanıdığım bir kaç erkek var ve gayet yakışıklılar. Sende bir çekememezlik görüyorum ben.
30 YorumlaZevk meselesi yani bazı insanlr olgun yüz çizgilerinden hoşlanıyor bu böyledi ya da şu kesin şöyledir diye kabul ettirilecek bir konu değil bence
10 Yorumla
1 yılYani yakışıklı olmak için 18-30 yılları arasında 12 yıllık bir vaktimiz var. Benim vaktim geçti artık gençlere başarılar diliyorum.
07 Yorumla
Soran1 yılGenetik olarak şanslıysan birkaç yıl daha devam edebilir 30'ların başına kadar ama sonra evet yaşlanıyor insan. Bana şimdi burada ünlü aktörleri falan örnek vermeyin onların hepsini de estetik müdahaleler var benim arkadaşım Nişantaşı'nda özel bir klinikte çalışıyor. Sana şunu söyleyeyim 30 yaşında olup göz kapağı ameliyatı olmayan aktör şarkıcı yok neredeyse.. ben de estetikli erkek değil doğal genç erkek beğeniyorum çünkü gençler doğa bakımla yakışıklı insan bana hitap etmiyor.. Şimdi diyeceksin erkeklerde o zaman doğal kadınlara baksın Evet bir kadın olarak söyleyeyim 20 yaşındaki bir kız tabii ki 35 yaşındaki botokslu kadından güzelliği daha değerlidir Çünkü doğal güzeldir.. aynı şekilde estetikli Kıvanç tatlıtuğ'dan 25 yaşındaki genç benim için daha çekici Çünkü doğal yakışıklı..
- 1 yıl
Kıvanç Tatlıtuğ çok yakışıklı. Estetik falan yok o adamda sadece kendine iyi bakıyor.
Soran1 yılSaçı boya Bir kere bu yaşta bir adamın saçının 20 yaşındaki rengini koruması mümkün değil ki eski haline bakarsan renk farkından da bunu anlarsın ikincisi göz kapağı estetiği var. Göz kapakları düşükken birden Ne hikmetse 20 yaşındaki gibi gözleri belirgin olmaya başladı. Dişleri protez. Alninda baby botoks var zorlama yani adam yüzünden para kazanıyor yaptırmaz mı Bir kafanı kullan
Soran1 yılBen doğal yakışıklılık seviyorum anlatabildim mi benim için evet Kıvanç tatlıtuğ'dan 25 yaşındaki genç daha yakışıklı Çünkü o yakışıklığını tamamen doğallığına gençliğine bedeninin tazeliğine borçlu.
- 1 yıl
25 yaşındaki gençleri de görüyoruz. Kabul etmek lazım genç Türk erkekleri eşşeğe benziyor.
Soran1 yılYok gayet yakışıklı olanları var ayrıca bunlar estetik müdahaleler ile değil doğal.
Soran1 yılYa 40 yaşındaki estetikli dayı nasıl 25'te gençten daha iyi olabilir. Biri doğal ya sonuç olarak kendi bedeniyle o yakışıklılığa sahip
1 yılDoğru. Ama her gün yaşlanıyoruz. Ve gittikçe daha yakışıklı falan olmuyoruz. Yinede insanın bu gerçekleri kabullenmesi ve önüne bakması lazım. Uzun yaşarsan sende bir gün buruş buruş olacaksın.
00 YorumlaBazen böyle kızları görünce erkeklerin de cinsellik için yaklasmalarini normal buluyorum😅 hangi hayal aleminde yaşıyorsunuz? Mankenlik ajansımı ülke
01 Yorumla
Soran1 yılMankenlik ajansı olmasına gerek yok genç enerjik olsun yeter genç erkek zaten yakışıklidir çoğunlukla
Gizli Üye(25-29)1 yılkatılıyorum yine de genetik ve stres düzeyine bağlı olsa da 27'den sonra erkeklerin çoğu hafiften kırışmaya başlıyor zaten her şey gençlikte güzel, doğal güzelliğin yakışıklılığın ömrü çok kısa
01 Yorumla
Soran1 yılAynen mesela 29 yaşındaki bir erkek vatanını bile koruyamaz. Mesela Allah korusun savaş çıksın 29 30 yaşındaki erkek cephede hiçbir şey yapamaz
30 yasındaki herifi yakışıklılığından alan olmaz zaten ya. seviyordur karakteri güzeldir ya da zengindir
02 Yorumla
Soran1 yılOndan bu kadar agresifler çünkü fiziksel ve cinsel olarak arızlanmıyorlar asla kadınlar onları erkek olarak değil bir nikahlı kanka maddi finanse edici insan olarak görüyor
Soran1 yılÇocuk sahibi olduktan sonra 30 yaş üstü bir erkekle evli kadın o adamla hayatı boyunca bir daha cinsellik yaşamak istemez
1 yılAbi senin bi yanman var o yüzden kasıtlı konuşuyorsun. Kadinlar için de geçerli estetik müdahalelere bakışın erkekler için de aynı değilse boş konuşuyorsun
00 Yorumla
1 yılBu düşüncenin sadece sana belki istisna senin gibi daha düşünen bı kaç kişiye daha özgü olduğu ve aslında kesinlikle böyle olmadığını sen neden kabul etmiyosun tatlım
01 Yorumla- 1 yıl
yalan
1 yılmurat boz 44 yaşında onun için milyonlarca kız sıraya girere sende değil barış Arduç kıvanç Tatlıtuğ ve daha nice erkek
02 Yorumla
Soran1 yılBak ne diyorum genç ve doğal erkek seviyorum bana estetikli protez saçlı, dişli dedeleri sayma. Kıvanç kim, Barış Arduç kim, murat boz kim doğal çıtır erkeğin yanında
- 1 yıl
Aynen katılıyorum
1 yılÇünkü öyle bir gerçek yok tamamen senin popondan uydurma 😀 Erkekler cinsel hormonlarından ve kızlar gibi makyaj yapmadığından dolayı tertemiz 😀
00 Yorumla
1 yılIddiali bir genelleme. Ama baya ileri yaslardq bile baya yakisikli insan var.. Bu biraz stressiz yasam hayat alislqnliklari ve ssnsli genlerle gqyet mumkun.. :))
04 Yorumla- 1 yıl
@İlkkemal mumkun cevremde de var.. Yasam standartlari onemli faktor.. Hayay bizi yoruyor bazilari ise o syresi yasamiyor ustune hareketli bir yasqm masa basi olmayan isler.. Genetik caktorler derken diyorsun ki bu adam ya da kadin nasil 50 sinde :))
1 yılGençliğin de yakışıklı olup kendine bakan her erkek 30 u geçince de yakışıklı oluyor bence bu kişinin kendini salıp salmamasıyla alakalı bi durum
03 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşındaki adam kendine bakmadan doğal haliyle yakışıklı ama müdahale olmadan
- 1 yıl
Ben sana 20 yaşında bir sürü erkek gösteririm bakımsız bir sürü de 35 yaşında erkek gösteririm yakışıklı doğal , genelleme yapma yani
Soran1 yılProtez saç implant dişli hollywod dedeleri mi
1 yılBen 24 yaşındayım gözlerimin yanları gülerken kırışıyor saçlarına aklar düştü kenarları döküldü millet yakışıklı oluyor ben tam tersi
04 Yorumla
Soran1 yılO zaman şöyle diyeyim her genç erkek yakışıklı değildir ama yakışıklı erkekler genç erkekler grubundadır yani 18-27 bak model yarışmalarına hep bu yaş arası seçilir. Yürüyen estetik operasyon gibi gezen Kıvanç Tatlıtuğ şu an yakışıklı olduğu için değil 20 yaşındayken yakışıklı olduğu için
- 1 yıl
Valla şöyle diyim bu genetik bir şey yakışıklılık ben doğdumdan beri yakışıklı değilim hiçte hissetmedim o yüzden alışkınım bu duruma
Soran1 yılAslında bu avantaj biliyor musun, gençken güzel veya yakışıklı insanlar yaşlaninca eskisi gibi olmadıklarını kabullenmeleri zor oluyor
- 1 yıl
Öyle durumda avantaj ama mesela hoşlandığın kız senden hoşlanmıyor sadece paran için seviyor seni bir kız ile buluşuyorsun şu çocuğa bak ne kadar yakışıklı diyor yani bunlarda eksileri
Çoğu Bakımsız olduğu için öyle oluyor ama bakımlı olanlar gençlere göre çok daha iyi olabiliyor
14 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşındaki erkek ilahtır tanrıdır bakıma ihtiyacı yoktur. 25 yaşındaki erkek bakımsız da yakışıklı demek ki işin bakımla ilgisi yok.. botoksla cilt bakımı ile falan yakışıklı olacak olan olmasın zaten
Soran1 yılÖyledir. 18-28 arası erkekten daha güçlü daha kudretli, hiçbir şekilde yaşlanma belirtisi göstermiyor hiçbir şekilde yorulmayan, her şeye enerjisi yeten başka bir varlık daha var mı yok. 20 yüzyıla kadar insanlık soyu sadece genç erkeklerden devam etti
Soran1 yılİnsanlığın varoluş sebebidir 18-28 arası erkekler. 30 yaş üstü hiç bir erkeğin insanlık tarihinde hiçbir etkisi yoktur
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğrudur 30 dan sonraki erkekler gödügöbeği salmiş, saçlar dökülmüş, suratı muşmulaya dönmüş oluyor.
Herkes de sporcu değil ki vucudu dinç kalsın? Zor yani tipini kaymadan tutabilen %3 falan
10 Yorumlao sırada 42 yaşına dayanan babamın hâlâ çıtır olması 😂😂
16 Yorumla
Soran1 yılEklemlerinden çıtır falan ses geliyor olabilir ondandır ssasss
Soran1 yılBabalar değerlidir Allah uzun ömürler versin. Ben dış görünüş olarak değerlendiriyorum.
- 1 yıl
Emin ol baban soruyu soran bu arkadaşa iki kahve ısmarlasa yarım saat sohbet etse direk yatağa atar bu arkadaşı, burada rol kestiğine bakma…
- 1 yıl
@AnderKalsun çirkinleşme istersen
Soran1 yıl@anderkalsun usluba bak. Senin yaşıtın eşlerinin genç erkeklerle gizli gizli neler yaşadıklarını da anlatalım mı burada. Git istediğin avukata sor kadınlar en çok eşlerine genç erkeklerle aldatıyorlar 24&27 arası erkeklerle.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKoca go. tlu teyze kivaminda genc kizlarin beklentisi bu.
14 Yorumla
Soran1 yılZevk değil mi arkadaşım istersem 80 yaşında genç beğenirim. Sen diyorsun ki çirkin kızlar sırf çirkin oldukları için beğenmediği yaşlı çirkin erkekle olsun.
Soran1 yıl@Rtyunsss ya burada kalabilmek isteyen mülteciler evleniyor genç kızların arasında 30 yaş üstünde ya da zaten senin dediğin gibi kilolu kısa boylu kendi yaşı erkekler tarafından ilgi göremeyen kızlar
1 yıl2 hafta sonra 34 yaşıma basıcam hemen hemen her yaştan kadının (17 ve +50 dahil) ilgisini ve bakışlarını çok net bir şekilde çekiyorum hemde aşırı net
11 Yorumla- 1 yıl
sen nasıl 34sün ya
1 yılYani zevk meselesi bazıları 30lu yaşları bazıları ise kendinden küçükleri daha çekici bulur bizede saygı duymak düşüyo.
00 Yorumla
1 yılPeewww kibir kokuyor ortalik. Senin yakisiklilik hakkinda belli bir fikrin var diye o gerceklik olmuyor.
00 Yorumla
1 yılErkekte güzellik araya apaçık aptaldır erkek odundur. Guc aranır
05 Yorumla
Soran1 yılAynı yatağa girdim insanda bir zahmet tıp arayayım.. tip aramayanlar da görüyoruz sonra tipine bakmanın aldıkları kocalarını tiktok'ta genç erkeklerle boynuzluyorlar
Soran1 yılTipini beğenmezsem o adamla olmak istemeyeceğim adam da mutsuz olacak. Sen nasıl tipini beğenmediğim bir kadın olmak istemezsen ben de istemiyorum Bizim de görsel algımız var bizim de tensel arzularimiz var hem de daha yüksek..
- 1 yıl
Bilmem ben hep yalnızdım
- 1 yıl
Abla annen geçiyor tamam mı? Ben seni görsem AA taş gibi derim annene der miyim? Hayır annene demem. neden annene demem? çirkin yaşlı... vs. peki annen sana göre öyle mi? Hayır. Asla değil. Annem. dersin. işte sevgi budur. Sen ete aşık olmuşsun ne yazar kasaba git al 5 kg et ne istersen yap.
- 1 yıl
Bu arada annen annem olsun. Ellerinden öperim
1 yılBerk oktay oyuncu şu an 42 yaşında hala yakışıklı
01 Yorumla
Soran1 yılBence değil dedenin teki
1 yılPeki bunu soran kişinin kusurlarını gizlemek için makyaj yapıyor olması 😂
02 Yorumla
Soran1 yılO yakışıklı diye yutturmaya çalıştığımız huzurevine gitmelik Kıvanç Tatlıtuğ Çağatay Ulusoylar gibi dedeler gibi mi
- 1 yıl
Evet onlar gibi 😃 ama bizim gibi ünlü olmayan erkekler makyaj da yapmıyor ama bütün kızlar yapıyor. Sen de dahil 😬😬😬
Erkeğin en iyi fiziksel görünüme sahip olduğu yas bilimsel olarak 27-33 arası.
Gerçekten de gözlemlediğim kadarıyla bu doğru
00 Yorumla
1 yılGerçekleri kabul etme konusunda sen de pek iyi değilsin gibi 😏
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl mesela
- 1 yıl
30 lu yaşlardaki erkeklerin de 20 li ya da 40 li yaşlardaki erkekler gibi yakışıklı ya da normal ya da çirkin olabileceği gerçeğini. Tıpkı kadinlar gibi
Soran1 yıl20 yaşında erkek fiziksel olarak zirvedir biri tanrı seviyesinde tip olarak hiçbir yaşlanma evresi yok diğeri kartlamaya başlamış. 20 -28 tanrı 29-30-40 ve daha büyükler insan bir olur mu
- 1 yıl
İnsanları böyle degerlendirmen çok acayip. Güzelliğin bi sivilceye bakar. İnsan aciz bir varlıktır. Sen de yaslanacaksin. Yaşlanmak çok koyar o zaman sana
- 1 yıl
20 yaşındakiler taşı havaya atıp kafasını altına uzatıyor. Kafana düsebilecek kaya ve taşlarla sana mutluluklar dilerim
Soran1 yılYaşlanacagom diye göz zevkime hitap etmeyen adamı mı hayatıma alayım
He anasının gözü, kadınlar da afeti devrandı sanki..
Bırakın insanlarda kusur aramayı, böyle böyle millet birbirine düşman kesildi00 Yorumla
1 yıladamın yüzu yüzune oturulmadan düzelmez yaa benim yuzume oturdular sagolsun bikac bayan arkadas yardimci oldu simdi iyiyim yani
00 Yorumlaonun için mi kızlar yaşça büyük olanları daha çekici buluyor
04 Yorumla
Soran1 yılÇünkü 💸💸💸💸
Ama içten içe genç erkek arzuluyorlar. Biraz yakışıklı fizikli gençler para için olgin erkeğe giden kadınlarla ilosko yaşıyor. İstatistikler bile gösteriyor kadınlar kocalarını hep kocalarından genç erkekle aldatıyor.
Soran1 yılBir çıkarı vardır bilemem orasını. Erkek tehdit ediyor falan olabilir kızım bir şeyini bilip ailesini bilmemesi gereken böyle bir olay vardı
Henüz o yaşa gelmedşm, geldiğimde dersin. Öff bu adam harbş yakışıklı diye.
015 Yorumla
Soran1 yılDirliği gitmiş cilt, beyazlamis saç SAKALINI MI BEĞENECEGİM
Soran1 yılKardeşim 24 yaşındasın cildin ayna gibi tabii ki genç gösterisi 20 yaşında gösterirsin.. erkeğin en güzel yaşları 24 25 24 yaşındaki erkek 18 yaşındakilerdem daha yakışıklıdir.. 25-26 yaşına kadar zaten bedenin gelişime devam ediyor. Şu an sokakta gördüğüm dayılar var ya saça sakalı varmış göz altları torba olmuş onlar senin yaşını bebek gibi yüzü vardı. Daha yaşamın çok erken evresindesin büyük konuşma.
Soran1 yılBu arada ünlülere bakma hepsi de botox, gençlik aşısı, göz kapağı derisini aldırma, implant diş.. Doktorlar zaten cennete giremeyeceği kesin bir meslek grubudur Çünkü doğayla oynuyorlar bu cennete giremeyecek meslek grubu sayesinde genç görünüyor lo şarkıcılar, oyuncular
Soran1 yılKardeşim istediğin kadar bak cildin bu kadar taze diri kalamaz şu an telefondaki UV ışınları bile cildindeki mitokontrilleri etkiliyor bunlar 29-30 yaşında çıkacak.. Ben botoks yaptırırım göz kapaklarımı aldırırım diyorsan Kıvanç Tatlıtuğ gibi bilemem ama o da yapay duruyor genç kadar doğal durmuyor
Soran1 yılBen burada kadınlar genç duruyor demiyorum her insan yaşlanıyor senin de vücudunu söylerken oluşuyor kadının da hücrelerden oluşuyor.. şu an 24 yaşındasın seninle şu yapamama yakılmasından daha fazla ama 20'lerin sonuna gelince bu tersine dönmeye başlıyor ve bu genetik bir süreç sen bunu önleyemezsin seni genelde yazılı bu ancak botoksla bunu maskelersin
Soran1 yılSpor yapan genç bir erkeğin yanında 30 yaşındaki erkek sönük kalır kardeşim 23 yaşındaki artı olarak yüzü daha iyi. Yüz daha kusursuz. İster istemez yüze bir yorgunluk çöküyor yıllar belli ediyor kendini yani ünlülere bakma onları estetikle diyorum inan bana estetikli.
27 olacam, 30da da 35te de yüz gerginliğimi korurum yavrum.
06 Yorumla
Soran1 yılBotoks yaptırırsan neden olmasın veya yüzünü gerdirirsen
Soran1 yılKıvanç abin gibi
Soran1 yılTamam yapay olarak işte.
1 yılTam tersi. Uzaktan bana bakinca herkes Tom Cruise sanıyor. Ama yakına gelince Kahtalı Mıçı
02 Yorumla
Soran1 yılTom Cruise dediğin botoks'tan yüzü hareket etmeyen dede
- 1 yıl
Ben Gençlik hallerine benziyorum
- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası