Çünkü bir erkeğin olgunluk-enerji-zeka-cinsellik anlamında en verimli zamanı 30-50 yaşları arası, bilhassa kendine bakıyorsa erkek böyle. Yaşlanmak dediğin şey göreceli, sen 25 yaşındaysan 18 yaşındaki biri için sen de yaşlanmışsın anlamına geliyor. Dolayısıyla oradan baktığında evet haklısın, 30'unu geçen kişi yaşlanmış oluyor ama yaş bazıları için rakamdan ibaret :)
110 Yorumla
Soran1 yılErkekte 30 50 yaş arası Abaza yaşlılık yaşlarıdır ablalara gider
Soran1 yıl@bekray_006 kudurdun mu başkalarının yorumlarının altına geliyorsun elime sağlık be ahahahah sen hayal kurmaya devam et 35ten sonra çöp olacaksın azıcık gururun varsa sen hesabı kapatır gidersin burası benim sorum kovuyorum seni istenmediğin yere gelecek kadar yüzsüzsün sana bakmam kapımdaki köpek olamazsın hadi naşş😄😄
- 1 yıl
hazımzılık çok zor bir şey neden kabullenmiyorsun doğruları söyleyince cevabımı silmiş engeleyemezsin :D soruları hepsine aynı cevapı yazacağım çatla patla kart olana kadar sana yazacağım :D çürümüşsün haberin yok :DDDDD
Soran1 yıl@bekray_006 sen buraya ölene kadar yaz çökeceksin kudur 35ten sonra çökeceksin ahhhahaha hazımsızlık yaşayan sensin sorumun peşini bırakamayacak kadar hazımsız kudurmuşsun birazcık gururun varsa istenmediğin yerde durmazsın kovuldun buradan yüzsüz gibi buradasın ahahha
Soran1 yıl@bekray_006 zamanını çalıyorum 1 saatin gitti boşu boşuna yazmaya devam et ben az keyif çatıcam sende akşama kadar kudur burada yazmaya devam et ahahahahhaha
Soran1 yılSana bakmayacağım boşuna çabalıyorsun akşama kadar yazsanda bakmam sana hayali Rus hizmetçisi var eziğin ahahahha burada benimle vakit geçirmek için çabalıyor klasik erkek palavrası yazmaya devam et bende günümü seninle değil dışarda gezerek geçiricem hadi sana bol şanslar akşama kadar yaz bana hahahahahah
- 1 yıl
neden kuduruyorsun ki engeleyemezsin :D ama hissedersin kuduruk seni
Soran1 yıl@bekray_006 akşama kadar yaz bakmayacağım sana ahhahaha
En İyi Cevaplar
Haklısın ablacım, ben 30 yaş günümü kutladığım gün arkadaşlarım bana baston hediye ettiler. O günden beri ereksiyon da olamıyorum zaten, haftada 1 kez doktora giderim mutlaka, yaşlılık kötü naparsın eklem ağrıları, bel fıtığı, daha neler var neler...
Sen 20'li yaşlarında kal, sakın 30'una girme olur mu?
11 Yorumla- 1 yıl
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler yaşlanmayı kabul etmiyor çünkü toplum onlara hep “gençlik = güç, başarı, çekicilik” öğretmiş. Burnuna kadar statü savaşlarıyla dolmuş bu düzen yüzünden yaş almak sanki kayıp gibi algılanıyor. Halbuki yaş olgunluktur, olgunluk da başlı başına bir çekicilik. Kırışıklıklarına takılıp kalmasınlar, karakterini parlatan yaşlardır onlar. Neyse ki bunu fark eden erkek sayısı gitgide artıyor artık! 👨🦳✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. 30lu yaşlar yaşlı değil de ondan
31 Yorumla- 1 yıl
1 yılcinsel anlamda erkekler 22 den sonra bitiyor. rolantide çalıșıyor alet. 30dan sonra ise vücut yașlanıyor
13 Yorumla
Soran1 yılNe kadar gerçekçi yorum
- 1 yıl
gerçekçi olmayı severim
- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
s 1 yılYaşlı dayıları aglatma sorusu diye yorumladım nxjdnddjs aglamıslar hahsndjxzm
110 Yorumla
Soran1 yılAhahhahaha evet
- 1 yıl
Quuueeennn 👑
Soran1 yılBirde kuduruyorlar kadınlar erken çöküyor diye bir bozuyorum bunları alskdkdkkd
- 1 yıl
Kendilerini avutuyorlar cunku gercegi tam tersi nxkxdmd
Soran1 yılÖzellikle bu sitedeki keltoş göbekli emmiler kendini 20lik gibi erkek sanıyor yatakta iyiyim diyorlar hep slksksksksks
- 1 yıl
Bu sitedeki erkekler evlerden ırak midem bulandı
Soran1 yılÖzellikle 30 50 yaş arası ıyy
- 1 yıl
Yaşları ilerledikce zeka seviyeleri 🔙 akran en iyisi her zaman
Soran1 yılAynen öyle yaşıt erkekler müq
- 1 yıl
Alwayss 🩷
1 yıl30 yaşı ülkecek gözümüzde çok mu büyütüyoruz ya 😅 Üzeri de yaşlı değil. O yaşta biri ölünce bile ne kadar genç diyoruz. Ablam 30 yaşında ve bana çok genç ve küçük geliyor sjdjd ben de o yaşlara yaklaşıyorum ve yaşlıyım demezdim 😀
04 Yorumla- 1 yıl
@Fqesto çirkin olanlar sizsiniz asıl ahaha kadınlar tam tersine güzelleşiyor. Geldi gene yüzyılın inceli siteye yav sen de çöktün artık
- 1 yıl
@Fqesto onu kabul ederim ama bu güzelliğinden bir şey kaybettirmez. Siz dazlak kafaya dönüyorsunuz saç ekim merkezlerinde geziyorsunuz sjdj Doğurganlık denen şey kişiden kişiye değişir ama onun da çözümü var artık. Konu çökmek olunca ilk siz çöküyorsunuz
- 1 yıl
@Fqesto senelerdir aynı yaştasın bence sen komplekslisin ve kendinden de memnun değilsin
- 1 yıl
senelerdir seni burada yorum yaparken görüyorum ve tek eleştirdiğin şey KADINLAR😇 Ciddiye almıyorum ama senin de kendinden bu kadar bahsedip içten içe rahatsızlık duyduğunu düşünüyorum o kadar.
- Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi bu soruyu soranlar
30 yas üstü erkeklerin yaşıtlarınızdan daha mantıklı kararlar verip Trip atmayan kadınını çatır çatır zevke bogacagının neden farkına varmıyor?02 Yorumla
Soran1 yıl30 yaş üstü dayılar artık kudurmaya başlamış seksten başka bir şey düşünmeyen yürüyen cenabet oluyor insanlıktan çıkıyor zevkin ağzına sçsınlar bize zevk değil sevgi ilgi aşk lazım biz 30 yaş Abaza kuduruk dayılar gibi seks seks seks diye gezmiyoruz Allah uzak etsin sizi bizden amin amin amim
- 1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir erkeğin zirve dönemleri zaten 30'la birlikte başlıyor. Zirve dönemine başlayan erkeğe de yaşlı demezsin.
04 Yorumla
Soran1 yılÇöküş dönemleri desen evet
Soran1 yılFutbol 35ten sonra bitiyor askerlik 35ten sonra bitiyor vücûdunuz çöküyor çünkü
- 1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kabul etmemek değil aslında mesela ben konduramıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılAma gerçek bu insanlar yaşlanmaya mahkum
1 yılYaşlı olmadıkları için olabilir mi? Hem sen bunu neden dert edindin ki?
02 Yorumla
Soran1 yılYaşlılar gayette
- 1 yıl
tamam herşeyi bilen kız sen öyle diyorsan öyledir
1 yılteyze ben daha çıtırım ya naptın sen ölmeden öldürdün 😂
07 Yorumla
Soran1 yılEmmi ne çıtırı ölmüşsün gömen yok
- 1 yıl
aynen teyze benim parlak cildim sende bile yoktur eminim. zayıfım diye gömmene gerek yok 😂
Soran1 yılValla zayıf olduğunu görmedim bakmadım direkt yaşa bakıyorum bu ölmüş diyorum ahahahahahha
Soran1 yılŞimdi baktımda 45 duruyorsun emmi dedem gibi durursun bu ne
- 1 yıl
ah önyargılı teyzem benim ah 😂
Soran1 yılEmmi tipin kabak gibi ortada ne ön yargısı sen ön yargılısın yolda görsen ayağıma kapanırsın bu tipinle sana bin basarım emmiiii
- 1 yıl
aynen teyze eminim sen de 20 lik çıtır gibi duruyosundur löp löp kilolarınla koca karnınla balık etli balina oldugunu bilmeden
1 yılYaşlı olmadıkları ve olamayacakları için kabul etmiyorlar.
01 Yorumla
Soran1 yılErkekler yaş aldıkça yaşlanacak doğanın kanunu budur
1 yılTatlımmm hayatları yeni başlıyor ne yaşlılığı ☺️
02 Yorumla
Soran1 yılAynı şeyi senin için söylemezler
- 1 yıl
Bizimde 30 dan sonra başlıyor kiii☺️
Kadınlar neden etmiyorsa erkeklerde etmez belli ki ergen çocuk seviyorsun gerçek erkek değil
09 Yorumla
Soran1 yılDaha çok erkekler kabul etmiyor mızmızlanıyor ağlıyorlar ahhaahha
Soran1 yılSeninde zeka seviyen kadınları karıştırır asla kendinizi kabullenmezsiniz yaşlı bunaklar iyyyyy
Soran1 yılSen oku kadınlar demişsin site ben genç duruyorum diye kuduran erkek dolu sende onlardan birisin
Soran1 yılİşte böyle ağzının payını alırsın
Soran1 yılZoruna gider böyle gerçekler yaşlı okuz
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlgun erkek sevdiğinin itiraf ettiğin gün, senin iş oldu bil yavrum
00 Yorumla
1 yılSanırım yaşlandım. 32 yaşındayım kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum. Haklısın galiba
00 YorumlaYaşlanmazlar çünkü yaratılışları bulunduğu yaştan 5 yaş geri linçlenmek istemiyorum ama genelleme yapıyorum biraz geç olgunlaşma yapıları var zaten 🙄
13 Yorumla
Soran1 yılGayette yaşlılar 🙄 60 gibi duruyorlar 30larında. Saç dökülmesi göbek yağlanma yüz kırışıklığı erken iş hayati asıl Kızlar geç olgunlaşıyor babaları bakıyor
Soran1 yılİyi bari 😄😄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılVallahi yaşlandık. Nerede o 20'li yaşlar..
00 Yorumla Yaşlılık artık baya üst sınırlarda ya. 50 yaş altı orta yaş olarak kabul ediliyor artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCennette bile 33 yaşında olacak insan o yüzden 33 sonrası yaşlı bu insanların ne düşündüğü değil Allah'ın ne dediği önemli benim için ayrıca onu da geç yaşından genç gösterenler var mesela ben
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aksine yaş kadınlarda daha hızlı etki yapıyor.
051 Yorumla
Soran1 yılHiç görmedim
Soran1 yıl%80 erkek daha hızlı yaşlanıyor
Soran1 yılAllah affetsin 40 duruyorsun
Soran1 yılDiğer erkolarda senin gibi yaşlı duruyor
Soran1 yılYok siz yaşlısınız çünkü genç erkek genç erkektir böyle olmuyor
Soran1 yılSen nere 20lik erkek nere
Soran1 yılHangi tez abicim sen zaten yaşlısın aşdlsldldldö
Soran1 yılAbicim sana gerçekleri söylüyorum yaşlı gösteriyorsun 40 sandım
Soran1 yılYüzün kırışmaya başlamış gözlerinin ucu aşağıya doğru çökmüş saçın gerilemeye başlamış yaşlanmışsın be Naci 😄😄
Soran1 yılYok o kadar değil ama kırışmaya başlamışsın 😄😄
Soran1 yılVe gözlerim keskindir sen yaşlılığı kabul etmiyorsun bir kızın dediklerini dikkate al 😄😄
Soran1 yılGözlerim senin anlındaki çizginden genç be emmi 😄😄
Soran1 yılSen yaşlandığını kabullenmemek için kılıf uydurdun ne olmuş yaşlandıysan 30 yaş teyzelere kalırsın 😄😄
Soran1 yılTam sana layıklar 😄😄
Soran1 yılAsıl ben anlarım çıtırım çünkü 😄😄
Soran1 yılDoğmamış kızından daha çıtırım emmi ama sen buruştun ahahahhaah
Soran1 yılNe anlatıyorsun be abla
Soran1 yılGit estetik ol kaş arandaki kırışıklıkla yaşlanmadım diyor sldldldk birde kaş kaldırma yaptır yüzün çökmüş emmi
Soran1 yılPara ilgisi evet ahahajsk neyse sana teyzeler baksın bb yaşlı emmi
Soran1 yılNolur bak alslslxlslkd
Soran1 yılBenim gözlerim senin suratından genç emmi kaldkdkdkd yaşlı surat
Soran1 yılSen sal buruşuk 😄🙄
Soran1 yılSana anca annen kurban olur o sarkmış gözüne kırışmış kaş arana çökmüş yüzüne ahahahahah
Soran1 yılSenin gözlerin sarkmış gözü bozuk olan sensin bunama erken başladı ahahahahah kurban ol teyzelere
Soran1 yılTeyzeler kovalasın seni sal sorumu 😄😄
Soran1 yılTamam emmi😄 sen sal sorumu
Soran1 yılÖf git işine dayı
Soran1 yılSus
1 yılBen hepsine amca diyorum moralleri bozulsun
01 Yorumla
Soran1 yılHahahaah bende diyorum küfür ediyorlar 😄😄
Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Erkekler 40'a kadar yaşlanmazlar
01 Yorumla
Soran1 yılErkekler 28de yaşlanmaya başlıyor saç döküp göbek yapıyor ahhahaha
1 yılYaşlı değiliz onun için be ))
06 Yorumla
Soran1 yılYaşlısınız
- 1 yıl
Kesinlikle kabul etmiyorum ısrarcı olmayınız ))
Soran1 yılYaşlı
- 1 yıl
Gerçekleri çat çat yüzüme yüzüme vuruyorsun ))
Soran1 yılÖyle
- 1 yıl
Aferin
- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü +30 demek yaşlılık demek değildir.
03 Yorumla
Soran1 yılAblalara göre evet
- 1 yıl
Hiç kimseye göre değil.
Soran1 yılYaşlısınız üzgünüm
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayatımda senden daha malını görmedim 😂
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılMoruk oldum xdxd
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmem. Sen öyle söylüyorsan öyledir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 488 cevap paylaştı.
1 yılBen yaşlıyım saçlarımda beyazlar var
00 Yorumla
1 yılSizi de görcez 30 üstü olduğunuzda
05 Yorumla- 1 yıl
Sen niye üzerine alınıyorsun bıcırık 20 yaşındasın
- 1 yıl
@herakleitosubenyedim -27 diyon hemi. :)
- 1 yıl
Hayır normal 20
- 1 yıl
@herakleitosubenyedim eyvllah
- 1 yıl
Reis ne demek kral🌹
1 yılGaliba öyle yaşlandık
00 Yorumla
1 yılÇünkü yaşlı değiller
11 Yorumla
Soran1 yılYaşlılar
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yaşlıyım kabul ediyorum.😄😄
00 Yorumla
1 yılOlabilir tam olgun yaşında
010 Yorumla
Soran1 yılYaşlılık yaşı
- 1 yıl
Ciddi misin
Soran1 yılSon derece
- 1 yıl
Senin yaş kaç
Soran1 yıl20 abicim
- 1 yıl
Tam olgun yaştasın
Soran1 yılSağ ol inan 18lik oğlan benden daha olgun
- 1 yıl
Neden böyle dedin
Soran1 yılBeni olgun gören tek kişisin
- 1 yıl
Olabilir 😀 gormedim ama henüz
1 yılYaşlılık 45 ten sonra yavaş yavaş shjs
04 Yorumla
Soran1 yılErkekte kadında 30da
- 1 yıl
ikisi de 45 şiirde bile yaş 35 yolun yarısı eder diyor daha orta yaş o sen 30 diyorsun sjjs
Soran1 yılErkeklerde yaşlılık erken
- 1 yıl
bu arada kendine bakmakla da alakalı değişken bir şey bu
Genciz çünkü
06 Yorumla
Soran1 yıl35 yaş ablalara göre
Soran1 yılNah
Soran1 yılAblalara göre
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEtmiyoruz var mı? :D
06 Yorumla
Soran1 yılAma yüzündeki karışıklık öyle demiyor amca
- 1 yıl
Ben o fotoğrafta kırışıklık göremiyorum ama neyse
Soran1 yılBen görüyorum genç erkek böyle olmaz
- 1 yıl
Çok büyük yanılgı içindesin, ama nedenini söylemeyeceğim
Soran1 yılGözler yalan söylemez
- 1 yıl
Peki, sen öyle diyorsan..
- Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü yaşlı değiliz.
00 Yorumla
1 yılDegiliz
00 YorumlaKimse kabul edemez
00 Yorumlakim demiş
00 Yorumla
1 yılYasliyim 😀😀
00 Yorumla
1 yılEdemiyoruz hâlâ genciz biz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl24 üm Ediyorm
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ediyoz