Güncellemeler
1 yıl
Tercih edilme ayrı fisiksel Arzu ayrı
Güncellemeler
1 yıl
30 yaş üstü seçiliyor ama genelde karakter, maddi durum gibi seçeneklerden
Var böyle bir gerçek. Unlulerde genclik dönemlerinin hatrına ve popüler oldukları için yakışıklı bulunuyor. Hep böyle fidiksel olarak beğenilen erkekler hep 20'lerinde genç erkekler. 30 yaş üstü beğendiğini söyleyenler asla yakışıklı diye değil yok karakteri oturmus bilmem ne diye tercih ediyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkek zaten 30 dan sonra yakışıklıdır. Kilo almadıysa ve spor yapıyorsa tabiki
Yüzü kırışınca saçı sakalı ağrınca mı hadi oradan.. geldin 33 yaşına şu an 20 yaşına dönsen böyle mi düşünürsün. 10 yıl önce amca çektiklerinize şu an sadece onlar eş adayı diye olumlama yapmayın. Genç dipdiri yüzü, hiçbir yaşlılık emaresi olmayan enerjisi hormonları zirve olan biraz da sportifse hangi olgun erkek bedensel olarak yaklaşabilir. Instagram'da 25 yaşında erkek görünce için gidiyor sadece onlar evlilik için hazır olmadıkları için otuzlu erkeklerle kendini kandırıyorsun
30 yaşında erkek yaşlı mı? Yüzü mü kırışmış 😀😃 çok komiksin gerçekten ama baya komiksin 😀😃 ben yaşım 20 iken de 30 ve üzeri erkekleri çekici bulurdum da konu bu değil ama...
Ben 20 yaşında pazarcı erkeklere tapıldığını gördüm ama 30 üstünde hiç görmedim.. Çünkü 30 üstünü statüsü parası ve belki uyumlu karakteri dışında fiziksel, tensel, cinsel olarak vereceği hiçbir şey yoktur. Ancak 20-25 yaşında erkeğin taze, yaşlanmamış, dinç diri bedeni yakışıklıgi vardır.
Ben çevremde 30 üzeri çok genç ve yakışıklı erkekler görüyorum. Aynı çevrede yaşamadığımız kesin bu yüzden aynı pencereden bakmıyoruz olaya.
Her ay azalan yumurtan ve doğurganlığın sebebi ile bir an önce evlenme içgüdüsü ile beyninin sana oynadığı bir oyun bu 30'luk amcalar genç yakışıklı değil güzelim üzgünüm
Yanılıyorsun söylediğin herşeyde yanılgıya düştün maalesef.
Tamam öyle olsun
Uykum geldi haklılığımı savunamayacağım 😀
50 yasında fızıgı muthıs ınsanlar da var ınsandan ınsana degısır
Yüz yaşlanıyor be abi
haklısın :)
Öyle bir şey yok
Yaş 27 tabii seni evli de seninle evlenecek imkanda olanlar sadece 30 üstü. Böyle dersin tabii şu an 20 yaşında olsun amca çekersin 30 yaşa kılları kadar dersin. Kızlar ne kadar iki yüzlü
Nasl yani
20 yaşındayken amca diye dalga geçtiğiniz erkeklere 30 yaşa yaklaşınca yakışıklı muamelesi yapmanız iki yüzlü diyorum.
Genç yaşlarda 18-27 ile takıl sonra onlar evlenmeyince kartlamış otuzluk dayılardan medet um. Yıldız Tilbe Ne demiş "ahhh ne kadar acı" sdsdddsd
Ya ben hiç dalga geçmem ben hep olgun erkek severm
Şimdi değil gençken dalga geçiyorsunuz 18-24 arası
Bence sen kompleks yapıyorsn