38 yaşındaki erkeklere düşüyorum çok iyiler 38 yaşındaki erkekler kalp ben
2 ay
38 yaşındaki erkeklere düşüyorum çok iyiler 38 yaşındaki erkekler kalp ben
Muhtemelen 30 yaşına dayanmış, alfa dul fazına girmiş, 10 yıl öncesine kadar selâm vermediği kariyerli 30 yaş üstü erkekleri genç çıtır hatunlara kaptırmak istemeyen ağır hasarlı ablamız 30-40 yaş üstü erkeklere b. k atmış uzun bir yazıyla. Klâsik orta yaş fazına yaklaşmış kadın manipülasyonları...
Yaaa Allah aşkına ağzının suyunu akıta akıta izlediğin, şarıl şarıl ıslandığın o artistlerin, oyuncuların hepsi 35-40 yaşında adamlar. Sen neyin kuyruk acısını yaşıyor ya da neyi kaybetmek istiyorsun bilmiyorum ama sana bir diyeceğim. O yaşlarda erkeklerle gerek görünüşü gerek maddi imkanları için takılan o kadar çok genç kız var ki...
20'li yaşlarını en sağlıklı en verimli şekilde yaşamış erkeklerin prime dönemi 30-45 yaş arasıdır sayın alfa dul ablacım. Bir defa bunu iyi belle.
İkinci bir konu... Senin o 30 yaş üstü göbekli kel dediğin adamlar 20 yaşından beri köyündeki tarlada, şehirdeki sanayi sitesinde ekmek parası için ömrünü çürütmüş adamlar. Onlar zaten evli ablacım. Senin ilgine de ihtiyaçları yok.
Üçüncü konu... Malum alfa dul ablamız demiş ki dışarıda genç çıtır erkekler varken... Bak ablacım burada BOYUM KISA, TİPİM KÖTÜ, KIZLAR 1,80 AŞAĞISI ERKEĞİ REDDEDİYOR diye sorular açıp ağlayan, sızlayan bebelerin hepsi 18-24 yaş arası bebeler... O kadar yokluktalar ki sitede onlarca kızı takip edip 35-40 yaşında biyolojik saati dolmak üzere olan hatunlara yazıyorlar.
Yapılan araştırmalara göre 18-24 yaş arası erkeklerin yüzde 70'i herhangi bir kadına ulaşamıyor.
Eğer dediğiniz gibi genç erkekleri seviyor olsaydınız bu kadar çok otuz birci, p*rno bağımlısı, kadın düşmanı genç erkek olmazdı. Semih Çelik denen, psikopat, şerefsiz, katil 19 yaşındaydı.
Discorddaki incell platformlarında kadın düşmanlığı yapan erkeklerin yüzde 99'u 18-24 yaş arası erkekler.
Bak ablacım... Kadının genci, erkeğin olgunu ve kariyerlisi makbuldür ok. Bu yontma Taş Devrinden beri böyledir.
Erkek gençken değerli değildir. Çünkü bir erkeğin kendini inşa ettiği yaş 25'tir. 25 yaş altı erkekler bu topraklarda ergendir. Çünkü hayatta ciddi bir sorumluluk almamıştır, çoğu askerlik bile yapmamıştır. Haaa içlerinde çok sayıda iri yarı gösterişli hardcore erkek vardır. Onların da uzun ilişkisi pek yoktur.
Etrafında 30 yaş üstü olup tipi, vücudu, parası olan hiçbir erkeğin de senin gibi uzanamadığı orta yaş erkeklere b. k atan alfa dul kadınlarla asla işi olmaz ablacım. Bunu da iyi belle...
Sonuç olarak; erkek gelir ve statü olarak kadından üstün olmalı. Kadın gençlik ve güzellikte erkekten önde olmalı. Bu durum ilişkilerin evrensel altın kuralıdır. Bunu da yaz bir kenara...
NOT: Kadının en çok alıcısı olan dönem 20'li yaşlardır. 20'li yaşlarını doğru değerlendiren kadın etrafındaki en değerli erkekle dünya evine girer ömür boyu mutlu olur. 20'lerini barlarda, cluplarda geçiren hatunlar 30'larında kedi annesi olurlar. Etraflarında ise kendi yaşıtı kızlar tarafından arzulanmadığı için kendine olgun kadın fetişi edinmiş sekse aç 20 yaşında kertenkeleleri bulur.
Erkeklerin en çok alıcısı olduğu dönem 30'lu yaşlardır. Ama nasıl. 20'li yaşlarını kadın peşinde koşarak, buralarda aptal aptal sorular açarak geçirmez, hayatını kazanmaya, kendini inşa etmeye harcarsa 30-45 yaş arası erkeğin prime dönemini yaşar.
Sonuç olarak bir erkek, hayatı kazanamaya niyeti varsa 30 yaşına kadar kazanır. Bir kadının evlenip mutlu bir yuva kurma niyeti varsa 30 yaşına kadar evlenir.
Hayır bir de o kadar bohemsin ki hem çekiciliği hem de parası olan bir erkek niye seninle olsun, niye tek senin olsun.
1. Parası olan akıllı erkek, onu senin gibi gold diggerlere yedirmeyecek kadar akıllıdır.
2. Genç ve çekici olması gereken taraf erkek değil sensin. Gençlik güzellik kadında aranır, erkekte değil.
30 yaş üstü erkek, olgunluk demektir, saygınlık demektir, kariyer demektir. Ne bulabilirsen 30 yaş üstü erkekte bulursun ama o prime adamları hakedersen.
Hala 30-40 yaş arası erkeği kahvedeki Hüso Dayı zanneden aptal saptal tiplerle uğraşıyoruz.
20'li yaşlardaki kadınlarla 30'lu yaşlardaki kadınları kıyaslamaya kalkarsak ben de aynı şeyleri buraya dökebilirim.
Biri son model araba gibi. genç, atik, yeni, sıfır km, diğeri kullandıkça yaşlandıkça artık teklemeye başlamış, sorun çıkaran, kartlaşmış, kendi isini kendi göremeyen, bilmem kaç km olmuş, bakımlarını yapmak zorundasın, bakım yapacak durumu bile kalmamış hiçbir şey kurtarmaz hale gelmiş ,30-40 yıllık araba.
Biz erkekler hangisine binmemiz gerektiğine iyi karar vermemiz lazım.
Birisi de yorumlarda bana sallamış.
Neymiş erkeğin 35 yaşından sonra sperm sayısı düşüyormuş. Hadi yaaaa... E kadınların da 35 yaşından sonra yumurtaları omlet olmaya başlıyor.
Erkeğin de kadının da 35 yaşında testosteron ve östrojen hormonları azalmaya başlar. Yani cinsel fonksiyonda azalma 35 yaşından sonra iki taraf için de geçerli.
Hanımefendi kendini 80 yaşında bile çok rahat cinsellik yaşayacağı yalanıyla avutuyor. Bak gizli hanımefendi... 40 yaşından sonra erkeğin de kadının da cinsel gücü azalır. Kadında menopoz, erkekte andropoz başlar.
Erkek için önemli olan kadının cinsel çekiciliği ve doğurganlığı, kadın içinse mühim olan erkeğin koruyucu ve sağlayıcılığıdır.
İşte bu yüzden denir ki KADININ GENCİ, ERKEĞİN OLGUNU MAKBULDÜR diye.
Ayrıca bir erkek azalmış spermleriyle bile 65 yaşında çocuk sahibi olurken aynı şey kadın için geçerli değildir. 40 yaş dönemeci kadın için biyolojik saatin dolduğu dönemdir. 40 yaş sonrası hamilelikler oldukça münferit seviyede düşüktür ve risklidir.
Yani demem o ki erkeklerle sidik yatıştırmayı bırakın. Herhangi bir eğitim ve kariyer planınız yoksa erken yaşta evlenmeye bakın. Daha 25 yaşına bile basmamış, sorumluluk almamış, askerlik bile yapmamış, babasının evinde babasının kanunlarıyla yöneltilen lavukların peşinde koşmayı da bırakın.
80 yaşında kadınla da hiçbir erkek cinsellik falan yaşamaz. Kendi kendinizi aptal aptal şeylere koşullamayın.
Kadın için cinsellik bir amaç değildir. Değerli erkeklere ulaşıp onlarla mutlu bir evliliğin aracıdır. Bunu da yapabileceğiniz en müsait zaman sizin için 20'li yaşlardır.
@kelebek_mariposa Senin soruna da cevap olarak şunu yazayım.
38 yaş senin için çok büyük. Aranızda yaş değil kuşak farkı var. Uzun süreli, kaliteli ve mutlu ilişkilerde
1. Erkek 25 yaşına basmış olmalı.
2. Kadın, erkekten 1-5 yaş arası büyük olmalı
3. Erkek gelir ve statü olarak kadından yukarıda olmalıdır.
Teşekkürler @bi'bot
*** 2. Erkek, kadından 1-5 yaş arası büyük olmalı
Türkiye'de, Atatürk ün kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermesiyle başlayan ve arkasından gelen kadın hareketi ve devrimi, kadınların ekonomik bağımsızlığını kazanması ve tek başlarına dahi yaşayabilme gücünü edinmelerine neden olmuştur. Bu kadın devrimi öncesi kadının gözündeki erkek modeli, koruyucu kollayıcı evine ekonomik anlamda bakan güçlü bir imge biçiminde idi ve bu durum kadının milyon yıllık evriminin mirasına uygun bir durumdu. Kadın evinde çocuğuna bakar yuvasını kurar erkek ise dışarıda çalışır ekonomik sağlayıcılığı ve tehlikelere karşı yuvasını koruma görevlerini alırdı. Bu anlamda düşünüldüğünde kadın için ideal erkek maskulen sert yapılı alfa erkeği idi. Belirli bir yaşa gelmiş ekonomik gücünü eline almış yuvasını korumaya hazır güçlü erkek ideal erkekti.
Ancak;
Kadın devriminden sonra artık ideal erkek resmi büyük ölçüde değişmiştir. Kadın, öncesinde ideal erkek olarak nitelendirdiği özellikleri kendisi edinmiş ve erkekleşmiştir. Koruyuculuk ve kollayıcılık anlamındaki erkek arayışı evrimsel içgüdülerinin cılız etkilerinde kalmış ve etkisini yitirmiş/ yitirmek üzeredir. Bu bağlamda kadın artık cinsel özgürlüğünüde kazandığından daha genç ve cinsel anlamda etkili erkek arayışına girmiştir. 30 yaş ve üstü kadınlar ekonomik özgürlükleri sayesinde erkekleri seçerken onların gençlik ve güzelliklerine göre değerlendirme yapmaya başlamıştır. Devrim öncesi yaşını almış koruyucu erkek arayışı etkisini çokça yitirmiştir. Evliliklerini zengin erkeklerle yapmalarına rağmen cinsel hayatlarındaki aktifliği genç erkeklere yöneliktir.
Biyolojik gerçekler ve buna bağlı doğal seçilim, sosyolojik paradigmalarla ortadan kaldırılamaz.
Genç yaşta bir erkekle genç yaşta bir kadının cinsel değeri de, potansiyel partner sayısı da aynı değildir. 25 yaşında ortalama bir kadının cinsel değeri bile 25 yaşında yakışıklı adamdan yüksektir.
Jigololuk, dünyada yaygın ya da kurumsallaşmış bir müessese değildir. Çünkü aklı başında hiçbir kadın, cinsellik için bir erkeğe para vermez.
Erkeğin cinselliği değersizdir. Neden? Çünkü sağlayıcı erkek nüfusu bu kadar fazlayken hiçbir kadın bir erkeğin uçkurunu finanse edecek kadar cinsel zaaf içinde bir abazanlığa sahip değildir.
Doğada cinsel olarak ihtiyaç duyulan, arzu edilen taraf kadındır. Sağlayıcılığı talep edilen taraf ise erkektir.
Zengin erkekle evlenip jigoloyla seks yapan kadına borderline denir. Bunların kadın popülasyonundaki oranı yüzde 3'tür ve bu o kadını nafakasız boşama sebebidir
Atatürk kadına seçme seçilme hakkı verdi. O... puluk hakkı vermedi. Bel altına çekmek istediğiniz her meselede de Atatürk'ü kullanmayı bir bırakın.
30 yaşına kadar evlenmemiş bir kadının zaten evlenmeye niyeti yoktur. Evlense de öyle çok zengin adam bulamaz zaten. En iyi ihtimalle orta gelir düzeyinde bir enayi evlenir onlarla...
Kadınlar için erkeğin bedeni ve cinselliği bu kadar değerli olsaydı tıpkı eskort evleri gibi her yerde jigolo evleri açılırdı.
KADININ CİNSELLİĞİ, ERKEĞİN SAĞLAYICILIĞI DEĞERLİDİR.
Ayrıca bu dediğin şeyin Cumhuriyet devrindeki siyasal gelişmelerle ilgisi yok. Kadınlarda senin sandığın ölçüde de bir genç erkek fetişi yok.
Meselenin cinsel etkinlikse söyleyeyim. Erkeklerde boşalma konusunda Türkiye ortalaması 3-5 dakikayı geçmiyor zaten. Burada 30-40 dk diyenlerin hayal dünyası geniş sadece. Yani demem o ki kadın genç erkekten de olgun erkekten de cinsel beklentileri düşük zaten.
Bir şey daha var. Bu senin anlattığın zırvalıkların Cumhuriyet döneminde senin Atatürk'ün ün devrimleriyle bir alakası yok.
Tarihte zengin erkeklerle evlenip kocasını aldatan aristokrat zümresinde kadınlar geçmişte de vardı. Bunlar en şiddetli şekilde cezalandırıldı.
Bu azınlıktaki kadınlara borderline nedir? Bu azınlık, tarihin her devrinde vardı. Azınlık olarak kaldılar. Bundan sonra da öyle kalmaya devam edecekler.
@Fikretin_İsyanı Yıllarca ataerkil toplumun kadın üzerine kurduğu baskının bir sonucu olarak, kadın cinselliği tam anlamı ile öğrenilememiş hatta psikanalizin kurucusu Freud bile bu konuda yeterli bilgiye sahip olamadığını itiraf etmiştir. Yıllarca bastırılan ve bunun neticesinde kendisini ortaya asla koyamayan bir olgu hakkında (kadın cinselliği) bilmişlik taslamak bu red pill felsefesinin kibridir. Ataerkil toplum altında ezilen kadın cinsel davranışını esas alarak hatalı çıkarımlar yapan bu felsefe kadını salt ekonomik ihtiyacı ve korunma içgüdüsüne hapsederek onun cinselliğini tanımlama ahmaklığına düşmüştür.
Kadın devriminden sonra anlaşıldı ki, kadında aynı erkek gibi yüksek libidoya sahip ve sağlıklı genç spermlere ulaşma içgüsünün enerjisiyle arayışta olan bir canlıdır. Nasıl erkek sağlıklı bir nesil üretme içgüdüsü ile genç kadın arayışındaysa, kadında yumurtalarını dölleyebilecek sağlıklı genç spermler arama içgüdüsüne sahiptir.
Kadınların yaşlı ve zengin erkek seçimi para düşkünü olmalarından kaynaklanmakta, cinsel tercihleri o olduğu için değil karıştırmayalım.
Cekici degiller yaslilar. Ayrica bizim erkeklerde o yasta hicbir sey kalmiyor. Sac yok, her taraflari yag yag. Gobeklenmisler. Bakim desen gencler yine biraz yapiyor, o yaslarda yapan da yok. 35 yas uzeri turk erkegi coptur kusura bakmasin kimse ama.
Cogu da para vs der ama aldiklari en fazla memur maasidir onunla da hava atar, ego kasarlar. Bu yaslarda mali mulku, parasi var desen cogunda o da yok. Oyle zengin vs de degiller ki cekilecek durumlari olsun. O gobegin, bakimsizligin, keltoşlugun, tipsizligin acigini da para olmadigi icin kapatamiyorlar.
35 yas uzeri turk erkegi nereden tutsan elinde kalir. Yatak performansi da dusuktur. Kendince cok iyidir ama gercekte degilir. 38 yas turk erkeklerinin bitik oldugu yaslar. Performans falan spor, hareket, saglikli beslenme yoksa hayatinda (ki cogunda yok) yatakta da fos cikar. Nereden tutsan elinde kalir. Kalkmayanlari da duyduguma gore cok (evli hanimlardan) Disarda tas, enerjik, bkraz bakimli, fit, genç erkekler varken bunlara bakmakta akıl kârı degil.
Biri son model araba gibi. genc atik, yeni, sıfır km, digeri kullandikca yaslandikca artik teklemeye baslamis, sorun cikaran, k*rtlasmis, kendi isini kendi goremeyen, bilmem kac km olmus, bakimlarini yapmak zorundasin, bakim yapacak durumu bile kalmamis hicbir sey kurtarmaz hake gelmis,30-40 yillik araba. Hangisine binecegine iyi karar vermek lazim.
Yaa bir tanesi kadına sallamış durmuş bunun kuyruk acısı ne acaba dedim yorumlara baktım şimdi anladım nasıl da zoruna gitmiş ama 😁😁 neyse 30 yaşındayım kendi yasitlarim her zaman iyidir küçüğü de cazip gelmez açıkçası. Lakin senin bu yaşta olgun erkekleri beğenmen çok normal o yaşlar da garip bir şekilde begeniyosun hoşuna vs gidiyor yaşın ilerledikçe sacmaladigini anliyacaksin. Kadınların 30 ki yaşlar da doğurganlığını kaybettiğini söyleyen zavallı erkeklerin bu durumdan hep dipçik gibi olacağını düşünmesi aşırı komik 😁 üzgünüm erkekler 35 indiniz den sonra sizin de sperm sayılarınız düşüyor. Cinsel yönünden performans kaybınız gidiyor kadınlar bu yönden daha şanslı mesela 80 yaşında kadın çok rahat cinsellik yaşarken 80 yaşındaki dede bunu yapamaz 😁😁 buda doğanın kanunu aslında normal bişey. Size bişey denildiği zaman kadınlara kart genetiği bozulmuş vs gibi hakaretler ediyorsunuz. Sizin gibi erkeklere çocuk verenin aklını seveyim. Neyse genç erkekte işe yaramaz belli bir yaşa gelen kadın için ergen oluyorlar. Bunu zamanla anliyacaksin asko şimdi daha yaşın çok genç bu yaşlı kurtların tuzağına düşme.
38 yaşındaki erkeklerin çekiciliği apayrı bir boyut, değil mi? Genellikle bu yaş grubundaki erkekler hayatla ve kendileriyle daha barışık oluyorlar. Birçokları için kariyer ve hayatta istikrar sağlanmış olabiliyor, bu da onlara kendine güven ve olgunluk katabiliyor. Ayrıca, hayat deneyimleri sayesinde daha iyi birer dinleyici ve partner olma potansiyeline sahipler. Kendilerini ve sınırlarını daha iyi tanıyorlar, bu da kadınlar için çekici bir özellik olabilir.
Elbette ki herkesin favorisi farklı, senin de böyle bir zevkin olması gayet doğal! 😊 Peki, sence yaş farkı ilişkilerde önemli mi? 🧐
Cevap
121Cevap
30 yaş üstü bu soruya gelen erkeklerin bu sorudan sonra göz bebeği sensin muhtemelen😅😅
Fiziksel değişken olmakla birlikte, zihinsel düşünsel artık ne istediklerini biliyorlar ve tecrübeliler her anlamda.
Olgunluk çökünce, birde yaşanmışlıklar var 👍
Erkeğin olgunu kadının ise genci makbuldür.
Bir erkek olarak söylüyorum. Bu olay sanki şöyle işliyor. Belirli bir grup var. Biraz daha genç iken bir çekiciliğe sahip fakat yaşı ilerledikçe bu çekicilik düşüyor. Bir grup var yaşı ilerledikçe çekici oluyor. Bir periyot gibi işliyor. Tam olarak böyle de değil. Kadınlarda da böyle değişik olay var. Bir dönem zirve, bir dönem çöküş, sonra zirveyi yakalıyor insan çekicilikte ve öyle de gidiyor.
Neresi çekici onların saç sakal beyazlamaya başlamıştır bir çoğunun kafasında saç bile kalmıyor o yaşlarda. testosteron seviyeleri düşük olur falan 👎👎. Genç çıtırlar varken napıcan yaşlıları
Haklı
Çıtır mi seviyor sun sen
Haha koca elden gıtmesın dıye çırpınıyo 😅
Geçende 39 yaşında birisi benimle sevgili olmak istedi. Ben 30 yaşındayım.9 yaş bile bana fazla gelirken senin yaşın doğruysa … 😳😳Bilemedim yani.
Benim konustugum bi kac vardi 30larinda hepsi boş gezenin boş tayfasi... genc kizlari dusurmek daha kolay cunku paralarida yok zaten istersen numara verebilirim cok begeniyorsan yani... afedersiniz ama seninde elinim bi is tutabilmesi lazim, egitimli kulturlu olmalisin... oyle cidden kaliteli bi adam issiz gucsuz genc kizi istemez kusura bakmada... yani cok asiri guzelsen onu bilemem ama o bile kurtarmayabilir bence.. cidden zeki bi adam zor bulursun.
Fit, bakımlı, sportif, enerjik ise zaten 38 değil, 33 gösterir. Kariyeri, oturmuş karakteri varsa, uyumlu da olursanız çok da mutlu olman mümkün, 16 yaş farka rağmen.
Görsel olgunluğa karakteristik olgunluk da eklenince çok çekici oluyor da ondan. Tabi herkeste aynı değil. Kimisi yaşına göre kişisel gelişiminde çok geri kalmış oluyor, kimisi de otuzunda 60 gösterebiliyor. Yani herkeste geçerli değil bu tabiiki.
Evet evet bende aynı düşünüyorum. 30 lu yaşlar erkeklere çok yakışıyor, çok çekici ve karizmatik buluyorum. Yaşının onlar basamağında 3 rakamının olması beni çok etkiliyor nedense😃
30 yaş üstü olsun gerisi önemli değil diyorsan hata yaparsın sorunda da görüldüğü üzere 30 yaş üstü olup zeki yaşam belirtisi göstermeyenler var 🤣
Ben onları dayı gibi hissediyorum sen kendine daha yakın. Yaşın kaç senin 22 mi
Dayı mı aynı yaştayız
Hmm tamam
Anladım öyle seviyormuş demek ki
Aynen öyle sana bişey olmasın ☺️
Benim yorumu sen mi şikayet ettin
Hm silinmiş uyarı geldi neyse teşekkür ederim
Yüz kemikleri iyice oturmuş oluyor birde görmüş geçirmiş tecrübeli imajı kadınları çekiyordur heralde ama kadınlar şunu unutuyor ki genç erkekler daha enerjik daha istekli daha güzel doyurur
Bilmem. Olgunlaştıkça oturuşma oluyordur. Kadınlarda daha yaygın.
https://www.youtube.com/embed/_fw5GJdAbLYÇekici mi tipleri kayıyor taşlanıyorlar resmen üstelik çocuk yapma imkanları düşüyor canım
Yaşlanıyorlar* olacaktı
Olgun ruhlu ise ne ala şahsen bende çocuk gibi olan bir erkek istemem hayatımda.
Yaş farketmez önemli olan karşılıklı aşk ve güven oluşu, tutku ve uyum.
Bence bu kızın yaşına bağlı bana göre değil bana görede 30 yaş altı erkekler çekici geliyor
Tercih meselesi der geçerim ama baban yaşında adamla ne ortak paydan olabilir önce bunu sor kendine
kıvanç tatlıtuğ gibi 30 yaşlar herkes sever :D
Kıvanç 41 kanka
Kemik yapısı oturmuş oluyor. Eğer kemdine özenli bakarsa da karakteri oturmuş bir erkek için, yalın önemi yoktur.
38'in sırrı ne ola ki? Merak ettim :)
Neden 40 değil de 38. Seni 38'de durduran şey nedir?
10 sene daha sabret shizoo 10 sene sonra da kesin derler ki 22 yaşındakiler nekadar ilgi çekici ya 🤣
Niye böyle yaş vs gibi konulara takılırsınızki? Karakteri iyi olsun gerisinin öneminin olmaması gerek
La dizo yaş önemli değil ne demek kadın gidip karakteri iyi diye 80 yaşında dedeyle de olsun o zaman?
@Sude-Han02 Arkadaş sen her yazıya bir atlama yaaaa.
Bir yerde demişsin biz kızların hepsi Beren Saatiz. Erkeklerin içinde Kıvanç gibi yok hepimiz Kıvancın dengiyiz ama mecbur ortalama adamlara kalıyoruz bilmem ne. Boş yapmayın. Kendinizi de prenses sanmayı bırakın. Senin gibi beyin özürlü kendini film artisti güzel zanneden kezbenlara ortalama erkek bile çok
Boş yapma. Milletin yorumlarına da salça olma.
Tecrübeli kadın ya da erkek. Bu iki cins her şeyi sırtlar ya da öğretir. Gerisi ya sende öğrenmek için çabalar ya da bir öğreticiye ihtiyaç duyar
Olgun ruhlu olması güzel olur şahsen bende çocuk gibi olan bir erkek istemem hayatımda şahsen
Cok enteresansın ama ya. Adamlarda iş bitmek üzere
Ehhhh tercih meselesi.
Ben daima yaşıtım ve benden 1 yaş küçük olanları beğendim..
Kadın Şarap Erkek Viski gibi yaş alır. Potansiyeli olan her yaşta özeldir
Değil ama senin yaşına göre değişir 28 falansan beğenebilirsin
Berilünlütapar olsa nickin daha isabetli olurdu. Yaşlı erkekler çirkin diyorsun sonra ünlü diye yaşlı erkek beğeniyorsun. Sonra bana doktora git diyorsun. Bak o başlıkta dediğimi dogruladin fakir ve ünsüz olduğun icin ekran illüzyonu sebebiyle ünlü bir adam yakışıklı gibi geliyor sana. Bir başlıkta yaşlı erkek övüp çoğu genç bundan çirkin diyip başka bir başlıkta hayır yaşlı erkekler çirkin 28 üstü kadından sana oyke geliyor diyorsun. Çift karakterli son demek ilk sen git doktora aşırı çelişki psikolojik rahatsızlıktir
Ruh hastası misin ben 18im bana göre değil kadın 28 ise ona göre öyledir cidden beynin çalışmıyor. Tek eksiğin yaşın zannediyorsun
Kadınlar sana 29 üstü olduğun için değil beynin olmadığı için bakmıyor
Bana uygun değil ama kendi yaş grubuna göre yakışıklı bunu gkremiykrsan körsün bence
Orta yaşlı bir kadın bu adamı çok beğenir fiziksel olarak
Ayrıca her türlü sevgilin olmayacak haklı ya da haksız çık benimle tartışarak emin ol olmayacak seni görmedim ama ben asla böyle bir insanla beraber olmazdım
Eeee yani eee bu neyi değiştirir kendini onla kıyaslaman her türlü ondan çirkinsin ayrıca ben 30 yaşında bir kadın olsaydım kesinlikle bu adamla orta halli olsa bile evlenirdim gayet yakışıklı. Burada kendi yaşındakini bulma faktörü var. Ama senin beynin calsimiyor
Buradaki herkes yakışıklı buluyor ise sen körsün demektir
Sana 30 yaşındaki kadın da bakmıyor ama aynı yastasiniz neden bakmıyor çünkü beynin yok
Hayatın boyunca kadınlar asla seni sevmeyecek senin kadar psikiyatriye ihtiyaci olan birini
Diyelim kadınlar ikiyüzlü eee yine de sana bakmayacaklar sonuç değişti mi
Değişmedi değil mi 30 yaş üzeri çoğu erkeğin evli olduğunu idrak edemeyecek kadar küçük bir beynin var
Hiçbir kadın sana asla bakmaz emin ol umarım hep yalnız kalirsin
Sen orta yadlo değilsin neden beğeniyorsun. Ayrıca yaşa göre beğenmek diy bir şey yok yaşlanınca seçenek az diye kötünün iyisini beğenmek var. Yakışıklı adam 18 yaşında kızında gözüne yakışıklı gelir, 50 yadinda kadıninda. Yakışıklı adam yakışıklıdir 18 yaşında kızında gözü aynı görüntüyü görüyor 28-30 yaşında kadıninda.
Her türlü yalnız kalacaksın biliyorsun değil mi
İdrak edecek gücün yok çünkü. İster 30 olsun ister 50 ister 18 hiçbir kadın seni sevmeyecek
18-25 arası olup Bun adamı yakışıklı bulan ünlü diye buluyor. Bu adam haftada üç gün gym giden, beyaz yakalı, İstanbul, İzmir'de yaşayan oetalama ve ortalama üstü bir 30 ysinda erkek fenotipinde. Onlara ysloe çirkin diyip 22 yaşında 31 yaşında bu adam yakışıklı diyorsan işte ünlü diye oyke görmek istediğinde. Ekran ilozyonu diye bir şey var osikolo bir durum
Diyelim dediğin her şey doğru bu ne değiştirecek. Her türlü hiçbir kadın sana bakmayacak çünkü sen beyinsiz bir amipsin.
Hep yalnız kalacaksın. Seni tanimamama rağmen asla senin gibi bı erkeği çevremde istemezdim
Ruh hastasısin doktora git
Ablan seni tedavi edememiş çok yazık. Kesinlikle onla konuşmayı dene. Diyelim ki ikiyüzlülük yapıyorum her türlü yalnız kalacaksın bu kafayla hiçbir kadın seni begenmeyecek beni suçlaman bir şey değiştirmeyecek. Ben kötüyüm hadi bütün kadınlar mı kötü eğer hepsi kötüyse zaten hep yalnız kalacaksın
Evet konu o senin gibi bı incelin var olmasi
Tamam git işine en azından karşı cins beni beğeniyor
Tamam haklısın git işine
Yaşın doğruysa eğer böyle erkeklerle asla ilişki yaşamanı önermiyorum. Hayatının pişmanlığı olur
Baban yeteri kadar sevmediyse ondan öyle gelir 😂 nereleri çekici 22 yaşındasın daha
34 yaşındayım 4 yaş farkla atanamadık yine iyi mi
Yine bir ergen sorusu beyler, bu kez düşmeyin dikkate almayın bu bebenin sorusunu bari 🤣
Güçlü ve paralı erkek çekicidir yoksa değildir.
Bunu okuyan gariban yaşlı adamlara tercüme edeyim;
Zengin 38 likler demek istiyor. Fakir 38 likler üstüne alınmasın 🤣
@Brazers türkçe konuş anlamiyom
Babanla ilgili sorunları ve ilgi açlığını çözersen geçer bu düşüncen. Çünkü öyle bişey yok sjsj.
Her zaman öyle değil. Kıvanç mı aklına geldi bunu yazarken bilmiyorum ama 35 yaşından sonrakiler bazen bildiğin dayı oluyor. 30 -34 ideal aralık bence
en keyifli yaşlarımız devamlı La pompa bebeğim 🍑👅💪 sever misin ☺️
kart seven kadında ne biliyim artık nasıl zevksizlik
Neden ozellikle 38 yaw? 37 olmuo mu mesela 🤣
Daha erkeksi geliyordur, ayaklarının üstünde duruyordur, sana daha az yavşıyordur
38 yaş senin için biraz büyük sayılmaz mı? Tabii 22 yaşındaysan.
şimdi gelir bazıları der dayı vs yok kel :D ben niye kel değilim :D
Olabilir bende 32 yim ama senin gibi düşünen ilk defa gördüm.
Boş zamanlarda oto kurtarıcı olarak çalışıyoruz çekici olmamız ondan 😄
Kaç yaşına kadar evliliği düşünürsün merak ettim hanimefendi
Bunca şeyin arasında senin derdini seveyim ben
38 olmaya da 6 ay kalmış. Olgun adamlarız ondan çekici buluyorsundur..
hepsinin nufus kagidina mi bakiyorsun 38 oldugunu biliyorsun
erkekte karizma denen şey 30’larda başlıyo yüzü herşeyi oturmuş oluyo
Hem zihinsel hem fiziksel ve bunlara bağlı olarak cinsel açıdan gerçekten verimli hissediyorum ben de kendimi bu yaşlarda. Belki evli olduğum için kondisyonum iyi olabilir, bekar adamlarda durum nedir bilmiyorum. Teşekkürler bu arada :)
O zaman seninle birlikte olmamız lazım 🥰🤍
@yalnıztavsan26 11 sene kadar geç kaldın davşanım. umarım tam zevkine göre biri bulursun :)
@yalnıztavsan26 valla aldatırsam ilk sana söyleyeceğim diye söz verdim. onun da beni aldatmasını normal karşıladığım bir gün belki bu dediğin olur :)
🫢🫢🤫 thanks
Onu bizde bilmiyoruz ama büyük ihtimalle olgun olması iş güç veya birşeyleri artık aşmış olması en önemlisi oturaklı olması
değiller, yaşlılar baya bir bizim yaşımıza göre
Çünkü 30 yaş erkeğin kişiliğinin tam olarak oturmaya başladığı yaşlardır ve ilerleyen yaşlarda daha kişilik oturur ve bu kişilik insanın yüz hatlarına da yansır.
Bende tam tersini düşünüyorum ne hikmetse kendimden büyük erkekler bana hep itici geliyor.
Abartmayın 16 yaş ne babanla aynı yaşta biriyle olmak aşk falan değil abi
25-35 yaş aralığı iyi sonrası böyle kendine bakan eli yüzü düzgün yakışıklı ise bakılıyor ama öbür türlü dayı amca olmaya başlıyorlar zaten tip olmasın olgun erkeği çekici bulmaz kimse
Sayın homoseksüel... Tipi, duruşu, parası olmayan genci de çekici bulmaz kadınlar. Mühim olan 30 yaşından sonra diri ve çekici görünmek...
@Fikretin_İsyanı orası doğru tabi
her kadın tecrübe sever ve ister... hoş geldin
Abartı bence o yaşta ınsan daha ağır başlı ne istedini biliyor ve olayları bır adım gerı gelıp perspektıf bakıp görüyor fevrı olmamak gerek
Bence çekicilikten ziyade maddi durumlarının tam olgunlaştığı, en güçlü olduğu dönemler