1 yılKilo vermeye başlamadan önce bir kan testi yaptırmanı mutlaka öneririm, sonuca göre doktor önerileriyle hareket edersin. Ben de kiloluyum ve asla kilo veremiyordum sebebi çok düşük d vitamini seviyesiymiş d vitamini almaya başlayınca kilo vermem hızlandı
O yüzden mutlaka doktora git, d vitamini değerine sadece hastanelerde bakılıyor bu arada
Ne olursa olsun çok değerli olduğunu da unutma 🤍🤍🤍01 Yorumla
Soran1 yılDoktora gittim çok kez gidiyorum ama bir türlü zayıflayamıyorum stres yapıyorum sık sık
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYorumların çoğunda direk kilona odaklanmislar, bence ilk olarak bakımdan başla evet bakımlar çok fazla pahalı kabul ediyorum. Yagli veya karma bir cilt tipin var ise sodayi buz kalıplarına dök ve dondur haftada iki gün yüzüne bir tanesini sur biraz kurusun yüzünde sonra yıka. Gul suyu al ve sabah akşam yüzünü yıkayıp kuruladiktan sonra gül suyu ile yüzünü temizle. Bir tane siyah yumuşak göz kalemi, bir tane maskara al siyah renk her gün evde dahi olsan bunlari sabah yap. Kas rengine ve ten rengine uygun kaş kalemi ya da kas farı al bunuda her gün sür. Ruj ya da renkli lipgloss al evden çıkarken sür. Tesetturlu musun bilmiyorum ama değil isen saç yapina göre jole ya da saç köpüğü ile saçlarına şekil verebilirsin açık istemiyorsan topla ya da topuz süngerleri ile topla. her şey ile kullanabilecegin küpe, bileklik ve kolye al. Gunluk takini bu şekilde tamamla. Bu şekilde psiklojini düzelt zaten gerisi kendinden gelir. Ve asla moralini bozma unutma ki en güzel makyaj gulumseme dir. Kendin ile barışık ol. Kendin ile dalga gecebil. Bu arada sen ne hissettigimi bilmezsin dediğini duyuyorum bende kilolu biriyim:) o yüzden bu kadar rahat yazıyorum sevgilerle...
60 Yorumla
1 yılKilo verebilmek için diyet yapabilirsin ya da oruç tutabilirsin, diyetin yanı sıra spor da yap spor çok önemli ben spor yapmadığım için kollarım ve bacaklarım sarkıyordu iğrenç duruyordum cerrahi işlemlerle düzeldim şükür. Bakım için de duş rutinini değişebilirsin sık sık duş alıyorsan fazla alma saçların dökülür ve çok nadir alıyorsan da saçların yağlanır ve kepeklenir bu yüzden 2 günde 1 alabilirsin daha mantıklı olur. Yüz bakımı için ise cilt tonun eşit olmayabilir. Bunun için güneş kremi kullanabilirsin ya da çeşitli serumlar alabilirsin. Ve doğru makyaj yapmayı ve modaya uymayı bil. Suanın trendlerine uygun giyin. Mesela şu an leopar deseni moda olduğu için leoparlı şeyler giyebilirsin ve trend makyajları yapabilirsin mesela esmer isen latina makeup, kumral isen clean gril makyajı veya sarışın isen pembe tonlarında bir makyaj yapabilirsin. Yüz ya da vücut kusurlarını bana söyleyebilirsin her soruna çarem var yorum ya da mesaj atman yeterli ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMesele kilo degil ya. Alt yapi iyi degilse hicbir sey guzel durmuyor. Estetik bile alt yapisi iyi olanlara işe yariyor. Hande ercel zaten guzeldi daha da guzel oldu. Tuvana turkay. Kadinda alt yapi varmis ki guzel oldu. Irem derici de falanda olmuyor pek mesela.
Makyaj falanda oyle. Alt yapi ne kadar iyiyse estetikte, bakimda makyaj da iyi duruyor. Bende de yok mesela. Ne far iyi duruyor, ne rimel ne baska bir sey. En profosyenel makyaj dahi olsa.
Kilo vs sıkıntı degil de bakim olayini bilemiyorum. Eger yuzun guzelse cok daha iyi olursun. Ben cirkinim bende olmuyor hicbir sey.
01 Yorumla
Soran1 yılBeğenilen biriyim genelde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 1 yılİstedikten sonra kilo verebilirsin senin elinde tamamen bu
31 Yorumla
Soran1 yılİstiyorum ama başaramıyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılbence diyet yapın
00 Yorumla
1 yılBunların altında yatan etkeni bulmak gerekli öncelikle :)
Uyanınca ilk telefona bakma kalk elini yüzün ve dişlerini fırçala :)
Pijamalarını değiştir kişisel bakımını yap ve günlük giyimine geç ( pijama insanı miskinleştiriyor maalesef ) :)
Kısa bir egzersiz veya yürüyüş yapman senin için çok sağlıklı olur (30 dk yürüyüş bunda üşenir ise basit egzersiz tercih edebilirsin. ) :)
Bazı şeylere veda vakti de :)
ŞEKER,
KARBONHİDRAT,
ŞEKERLİ VE GAZLI İÇECEKLER,
RAFİNE UN İÇEREN YİYECEKLER
Kahvaltı önce ılık su tüket
Kahvaltı. öğle ve akşam yemeklerinde veda edilecek ürünlere dikkat et :)
Her yemekten sonra bir saat evde egzersiz yap (ben ip atlıyorum) :)
En önemlisi akşam yediden sonra yemeyi bırakmalısın :)
Çok açıktığında yoğurt tüket ve geç saat uykusu yapma böylelikle uyku düzenin cildin fiziğin de düzelir :)
10 Yorumla
1 yılHerkes bakımlı ol, kilo ver demiş. Ama kimse yöntem söylememiş.
Her kadın güzeldir, kilolu veya zayıf önemli olan, bu değil. Bakım önemli.
Öncelikle sağlıklı yaşam. Hayatından şekeri çıkarmanı tavsiye ederim. Cildin parlayacak inan bana 💗 abur cubur🍦🍰🍟🍗 yok. Sebze ve dengeli şekilde meyve.
Bütçene uygun spor salonu bulabilirsen çok destekler seni, yürüyüşü ihmal etme sakın👣🚶.
Sonrasında yüzünü güzelce nemlendirecek kaliteli bir nemlendirici. Ucuza kaçma, gerekirse para biriktir. Güzel bir temizleme jeli. Kaşlarını, yüz tüylerini güzelce alabilirsin. Güzel bir kapatıcı, allık, ruj veya dudak kalemi..
Saçlarını mutlaka bakımlı tut. Düzleştirebilirsin, güzel saç spreyleri alabilirsin.
En önemlisi koku. Soft, çiçeksi güzel temiz kokular kullan. Ter kokma sakın.
Bence zaten güzelsindir. Ama bunlar seni daha bakımlı gösterecek eminim ❤10 YorumlaBir zamanlar ben de kiloluydum. Bir gün kendime bir hedef koydum ve bu şekilde kendimi sevmediğimi, daha iyi olabileceğimi fark ettim. Kendi içimde bu kararı verdim ve başardım. Sana da en büyük tavsiyem şu: Öncelikle bu değişimi kendin için yap.
Kilo vermek sadece dış görünüşünü değil, sağlığını ve enerjini de olumlu yönde etkileyecek. Yediklerine dikkat et, spor yap ve düzenli yürüyüşlere çık. Zamanla, sabırlı oldukça yavaş yavaş kilo vereceksin. Yolun zor olabilir ama sonunda aynaya baktığında daha sağlıklı, daha mutlu ve kendinle gurur duyan birini göreceksin🥰00 Yorumla
1 yılDiyete gir hergün düzenli aralıklarla spor yap. Kişisel temizliğimden ödün verme. Her sabah limonlu su iç. Şekerli şeyler yeme. Yağlı yiyeceklerş ve fastfoodu bırak ama azaltara azalta git yoksa tekrar başlayabilirsin. Saç fiplerşne masaj yap ve bakım yağları kullan saçların için. Yastık kılıfını 2 günde bir değiş. Yüz yogasına başla. Yüzünü günde 4 kez yıka ve nemlendirici kullan. Makyaj yapıyorsan kaliteli al merdiven altı alma. Yüzüne ağda yapma. Özgüvenini yüksek tut ve bunun bir süreç olduğunu unutma.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Selam bence hayatın için güzel bir dönüş yapabilirsin öncelikle spora başlayabilirsin ve her hafta bir günü kendini ayırabilirsin her şey önce kendini sevmekten geçer kuaföre git güzellik salonlarına git kusur gördüklerini düzelt kendini ve bedenini mutlu et
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı. Bende kiloluyum ve şunları yapmaya karar verdim
Ekmek şeker un yok bol sebze bol protein var ve aralıklı orucada başlayacağım bakim konusuna gelirsek makyaj yapmaktan bahsediyorsan bence gerek yok o kimyasalları yüze sürmeye ben en azından öyle yapıyorum neyse başarılar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni kötü gözüktüğünu düşündüren çevreden izole olup ilerlede sağlığın açısından risk oluşturmaması adına spor ve bakım yoksa kilolu olan ve güzel olan kadınlar da var güzellik standart değildir her dönem değişir kimi dönem zayiflik modayken kimi zaman şişmanlık modaydı takılma sen ne istiyorsun önemli olan bu kaldı ki spor zayıf da olsan kilolu da olsan yapılması gereken bir şey okullardaki beden eğitimi dersinin dahi bir önemi var fakat çok az kişi farkında romatizma oranını azaltıyo en basiti biz kadınız her bedende güzeliz güzellik için pardon standarta uymak için bir kalıba girmek zorunda değiliz eminim ki senin gözlerin de bu evrende bir yıldızı anımsatıyor ya da bir Galaksiyi özelsin ve özel yaratildik hepimiz sağlıcakla kal
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılBakımlı ve kilosuz olmanı? Söylememizi istediğin şey bu gibi. Kendini nasıl seviyorsan öyle ol. Kilolu kadınları beğenen erkekler de var. Bakımlılıksa toplumsal kabulde baş çekiyor yani ona dikkat etmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla Bakım önemli bakım olmazsa güzellik de olmaz kişisel bakımını mutlaka yap başta doktora git diyet uygulat bol bol su ama aralıklarla iç abur cubur tüketme spor salonuna imkanın varsa git yoksa yürüyus yap koş kendine haz kıyafet seçiminde olsun 💕🌸❤️
01 Yorumla
Soran1 yılKilo veremiyorum maddi imkanım yok bakım eşyaları alacak kadar
Kendini sevmeni başkası için değil kendin için süslenp bakım yapıp spor yapmak kilo vermek bir ceza zorunluluktan değil mutlulukla yap keyif alarak yap nasıl keyif alıyosan mutlu oluyorsa. Öyle yap dediklerimi dayatıldığı gibi değil öptüm bay:)
00 Yorumlahiç bir şey daima kendin ol huzurlu mutlu ve kalbi temiz ol gerisi boş kimse için değişme seni seven olduğu gibi sevsin
02 Yorumla
Soran1 yılKimse sevmiyor işte kendim olduğum için
Kilolu kişilere daha fazla ilgi duyduğum için böyle iyi derim hatta bakim bi derim sakın kilo verme derim ben seni böyle seviyorum ah bir ara derdim bunu birilerine neyse özledim bak böylesini
00 Yorumla
1 yılÖncelikle kilo ver sağlıklı bir şekilde diyetisyene git gidemiyosan bir sürü listeler var bende bulur atarım sana. Yasin kaç kilo çok kötü zaten onu verdikçe kendine bakımda yapmak istersin
00 Yorumla
1 yılbence bakım konusunda en önemli şey temiz kokmak ve en azından yüz kıllarını almak. düzenli bir şekilde tüm vücut kıllarını alıp güzel kokular sürmekle başlayabilirsin. kilo vermek için diyet yapıp spora başlayabilirsin. giyimine daha özen gösterip daha feminen şeyler giymeye çalışabilirsin. makyajını da abartmadan, sade bir şekilde yapıp daha dikkat çekici olabilirsin.
00 Yorumlayapman gerekeni sende biliyorsun sana tek diyebileceğim uygulamaya geç artık
11 Yorumla
Soran1 yılMaddi imkanım yok nasıl olacak
1 yılGüzellik geçicidir bence fazla takma elbette seni çekici bulanlar olacaktır bu hayatta yüzünü gözlerini dudaklarını her insanın mı çekiciliği vardır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 338 cevap paylaştı. Öncelikle kendine güven. Aynanin karşısında kendine güzel şeyler söyle. Sonra spora başladım. Kisiswl bakımına da yavaştan dikkat etmeye başla
00 Yorumla
1 yılSpor yap bacım spor ondan sonra kendine güvenin gelir zamanla hem zayıfladığını hem güçlendigini göreceksin sabırlı ve mücadele ile tabi
00 YorumlaKilonu begenıyorsan saclarını düzlestır makyaj yap güzel kok kıloluda güzel giyinebılırsın bakımsızdan kastın nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini sev sen kendini sevmezsen kim seni niye sevsin bakımsızlığının nedeni kilondan dolayı özgüven sorunun var ben hiçbişey haketmiyorum diye düşünüyorsun çok yanlış bu düşünce seni seven sen oldugun için sevmeli fizigin iyi vb diye değil
00 YorumlaBunu kendine yapan sensin, önce bi neden bakımsız olduğunun farkına var, bu seni mutlu ediyor mu? sonra da yemek düzenini toparlamaya başla.
00 Yorumla
1 yılKilolu olmak bakımsız olmayı gerektirmez. Kilon olsa da kendine bakabilirsin 🥰
00 Yorumla
1 yılYerdeyim elinde olduğunu unutma bakim da kilo da senin elinde
00 Yorumla
1 yılKimsenin tavsiyesine ihtiyacınız yok bence... Kendiniz başarabilirsiniz isterseniz.
00 Yorumla
1 yılSpor şart
Bir de kişisel bakım dişlerini düzenli fircala
Yüzüne buz sür v. s bunlar işte00 YorumlaKendini özgüvensiz hissedip ilk karşına çıkana kanma. Mutlaka değer veren birileri hayatına girecek
00 Yorumla
1 yılKendine bak kilolarını at Bunu kendin için ve sağlığın için yap
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılönce kendini sevmeye çalış gerisi kolaylıkla hallolur
00 Yorumla 50 kg 1 70 boydada olsan ozguvenin olmadığı sürece güzel zannetmezsin kendini
00 YorumlaYaw bari bakımlı ol hadi kiloyu bir anda veremiyorsun fakat bakım?
00 YorumlaKilo önemli değil belki buna engel olamıyordundur da bakımsızlık neden 😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. Bakım önce gelir. Önce bakımını düzenli yapman gerekiyor ki kendini sevebilesin.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Evde egzersiz yap önce sonra makyaj falan yap güzel giyin
00 Yorumla
1 yılKilo ver, spor yap, yeni bir giyim tarzı oluşturup kıyafetler al.
00 Yorumla
1 yılSpora gidebilirsiniz bence veya dışarda yapabilirsiniz
00 YorumlaKendine program yap. 1 ay uy, sonuçlarına bak, eğer işine geliyorsa 1 sene devam ettir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıllarını al kaşlarını şekillendir saçlarına uygun tonda ışıltılar arttırabilirsin
11 Yorumla
Soran1 yılKillarimi alıyorum kaslarımda şekillendiriyorum zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılbakım yapabilir, kilo verebilirsin şekerim
güzel değilim demedin öyle desen sıkıntıydı ama bunlar çözülür
sevgiler bebiş <3
00 Yorumla
1 yılKimseyi umursama, moralini bozma. Ama bir yandan da salma, hayatını değiştirmeye çalış.🤍Spora başla, mesela yüzmeyle başlayabilirsin, bana çok iyi geldi
02 Yorumla
Soran1 yılKafaya taktığım şeyler var
- 1 yıl
Yaa😞 inşallah sorunlarını halledersin
Saglıklı beslenme ile kilo verip hayat tarzi haline getirmeniz diyetten daha iyidir. Bir de bakiminiza onem verdiniz mi ve özgüveniniz de oldu mu tamamdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTup mide ameliyati , en son secenek olarak tabiki. Sonra bakimdan neyi anliyosan onu uygula
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendine iyi bak ve hayatını
Kendini düzeltmek için birşeyler yap00 YorumlaKEndini biliyrosun bu güzel başlanğıç
ilk adım kuaföre git sonrası spor salonu
11 Yorumla
Soran1 yılMaddi imkanım yok kuaförlere girmeye
1 yılYüzü güzele kırk günde doyulur kalbi güzele kırk yılda doyulmaz
20 Yorumla
1 yılSeni olduğun gibi seven birini hak ediyorsun <3
10 Yorumla
1 yılİlk önce kendini sev sonrasında rahatlıkla kilo da verirsin kendini güzel de hissedersin
17 Yorumla- 1 yıl
Senin kilo sorunun yok galiba
- 1 yıl
3-5 kilo alıp veriyorum genelde
- 1 yıl
şu an kaç kiloda sabitsin fitnes sayesinde
- 1 yıl
63
- 1 yıl
Benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen.
Şimdiden teşekkürler... - 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
T. akkpp... attt...
Zayiflamak kolay bir sey değil ama kendini motive edip zayiflayabilirsin
00 Yorumla
1 yılProfilime gir son paylaşıma bak bn yaptiysam sende yaparsın
00 Yorumla
1 yılHer kör satıcının bir topal alıcısı olur çok takilma güzelliğe ama sağlık için kilo vermen gerekir
00 YorumlaBakımlı ol her ne olursa olsun. Kilolu ola bilirsin gayet normal ama bakimsiz olman senin seçimin
00 Yorumla
1 yılÖncelikle kilo vermeni ve cilt bakımı yapmanı düzenli bir şekilde
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 649 cevap paylaştı.
1 yılLibidonu kullan illaki bir erkek gelir
01 Yorumla
Soran1 yılSaçma sapan konuşma burada erkek istiyorum diyen oldumu
Kendine bir motivasyon kaynağı bul
02 Yorumla
Soran1 yılKafaya taktığım şeyler var
1 yılBakımlı olup kilo vermeni
10 YorumlaBakımsız olabilirsin bence
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakım yap ve kilo ver.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTam tersi
Bakım yap kilo ver16 Yorumla- 1 yıl
😂 kisa ve oz
- 1 yıl
@leyla27052013
Öyle oldu😀 - 1 yıl
Yorum yapmadığın için beğeni yapamadım teşekkürler😊🙏
- 1 yıl
Senin yorumun dikkatimi çekti yoksa byle saçma Bi soruya yorum yapmm
- 1 yıl
🙏🙏
- 1 yıl