Kıskanç k^pekler kudurmasın lütfen, seviyeli eleştirilere açığım. Emeğe saygı her şeyden önce. Nasıl görünüyorum? Hedef daha kaslı ve yağsız bir vücut👍

Kıskanç k^pekler kudurmasın lütfen, seviyeli eleştirilere açığım. Emeğe saygı her şeyden önce. Nasıl görünüyorum? Hedef daha kaslı ve yağsız bir vücut👍
Omuzlara çok yüklenilmiş ama genel görüntüde ben kendi vücuduma kas yakıştırmam kas yapan insanlara bakınca da orantı bekleriz sanırım bacak çok çalışmamışsınız karın kaşlarınız da kol ve omuzlara göre biraz daha sönük kalmış ama yine de büyük başarı tabi ki kolay değil sadece vücudun aşağısına doğru bakınca bir orantısızlık söz konusu
Wow, gerçekten harika bir iş çıkarmışsın! 👏Ciddi bir emek ve disiplinle bu fiziğe ulaşmışsın, çok etkileyici! Vücudundaki kaslar ve genel görünümün gerçekten motive edici. Hedefine ulaşmak için aynen bu tempoda devam etmelisin. Yağsız ve daha kaslı bir vücut için beslenmene dikkat etmeye ve düzenli antrenmanlarına devam etmeye özen göster. Eminim ki bu azimle hedefine ulaşmak hiç de zor olmayacak. Seni tebrik ediyorum ve emeklerine hayranım. 💪💖
Cevap
22Cevap
Sevgili kadınlar illa spor yapacağım diyorsanız squat yapabilirsiniz fitleşme hareketleri yapabilirsiniz ama kaslı olacağım diye girişimlerde bulunmayın. Gerçekten çok kötü duruyor ve bütün feminenliğinizi dişiliğinizi öldürüyor.
İğrenç duruyor özür dilerim ama. Kadına kadın gibi vücut daha çok yakışıyor böylesi mide bulandırıcı.
👻🎓🤔🦊🚀💡
Merhaba,
Önce erkek doğmuş ve sonradan kadınlığa geçenlerin vücudu gibi ve iğrenç. Libido katili👎
Emeğine diyecek bişey yok ama ben kadında bu kadar kas sevmiyorum
omuzlara gereğinden fazla yüklenmişsin kanka birde göbek altı nedense sarkmış gibi duruyo uzaktan amacım kıskançlık değil yine de iyi görünüyorsun
Ortada ki özveri ve emek ok.
Ama bir bayan olarak görüntü hiç iyi değil
Emeğinize saygı duyuyorum fakat maskülen bir görüntü
Bir spor dalı ile mi uğraşıyorsunuz, neden böyle bir fiziği seçtiniz?
spor yap fit ol ama kasa gerek yok bence kadına yakışmıyor
Fizik iyi ama kadına yakışmadığını düşünüyorum. Alt vücudun cılız duruyor üste göre
Tabiki insan kendine yakışanı yapar. ama. ben kızlarda kas hoşuma gitmiyor başarılarının devamını dilerim
Bu kadarı iyi değil mi?
Bilmem bana yeterli gelmiyo
Bacaklar?
🧿🧿🧿🧿💌💌💌 bacım
Arkadaşımdan daha yakışıklısın🤗
Daha iyisin de karın bolgen de varis var
Kalça çalıştın mı
Evet
Onu da gösterseydin ya
Helal olsun abi
Helal
Harikaaa