Güzellik & Bakım Böyle fizigi cok begeniyorum sizce normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle popo, ince bacak ve düz kalca cok hosuma gidiyor cok cekici geliyor sizce normal mi Böyle fizigi cok begeniyorum sizce normal mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tercih meselesi. Bana göre gereksiz zayıf, kafası bile büyük kalmış. İki cinsiyette de sıska sevmiyorum 🤷 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun ve kilon kac. Tabiki saygi duyarim🤗 Lotus____ +1 yıl Vücut kitle indeksi mi hesapliyorsun, herkese sormuşsun:)) Soran +1 yıl Evet sevdigim bir konu zaten
DEVIL111 Takip Et Xper 7 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Bu varkten 😀😀 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yüzü güzel ama poposu cok büyük kalcada kocaman ya Yorumla DEVIL111 +1 yıl Bence ateş gibi hatun Yorumla Soran +1 yıl Bence degil. Sizin boy ve kilo kac acaba özel degilse Yorumla DEVIL111 +1 yıl 1,70 Yorumla Soran +1 yıl Peki kilonuz. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fena yükseliyorum böyle hatunlara. Lilu Moon videolarına bak derim onunda vücudu efsane 1 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl sevgilim buna benzer fiziği var 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha mi zayif yoksa neyi farkli Yorumla BenPiçinTeki +1 yıl totosu daha sıkı Yorumla Soran +1 yıl Iyimis kanka zayif candir ya Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Zevkler ve renkler tartışılmaz. 0 0 Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Fakir seviyon yani 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Zayif olan fakir olmuyorki Yorumla şanssızımamk +1 yıl Fotoğrafta tek gördüğüm yetersiz beslenmeye bağlı aşırı kilo kaybı 😂😂 Yorumla AvBaranBey +1 yıl Hastalik var sanki 😂 yetersiz beslenme jsjs Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl Normal 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sizin boy ve kg kac bu arada? Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 1.50 180 kilo Yorumla Soran +1 yıl Vücut kitle endexin 80miş cok sikinti fazla yasamasin mutlaka birsey yapmalisin Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Evet dr. Nowzaratehe gidiyom ztn Yorumla Soran +1 yıl Anladim insallah iyi güzel sonuclar alirsin Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Jsbsjsjejee sagol Yorumla Soran +1 yıl Ya dalga gecme 😂 hfhsjss Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hahahahahha tuh ya inandin sanmistim Yorumla Soran +1 yıl Inanmistim zaten 😂 ta ki sen o hfjdjsk gülüsü yapana kadar haha. Peki gercekten kac kilosun ve boyun kac Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
şevval7282736 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla şevval7282736 +1 yıl Zevkler ve renkler tartısilmaz ama asiri zayıf seviyorsanda birsey diyemem saygı duyarım Yorumla
EsasHatun92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşırı zayıf yaa 1 1 Yorumla omurcancan +1 yıl Aynen kırılacak sanki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pedofilisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka kiz 1997 dogumlu Yorumla AvBaranBey +1 yıl Herkesi kendi gbi sanıyorum bro dert etme. Her yoruma aynı şeyi yaziyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tercih meselesi. Bana göre gereksiz zayıf, kafası bile büyük kalmış. İki cinsiyette de sıska sevmiyorum 🤷
Senin boyun ve kilon kac. Tabiki saygi duyarim🤗
Vücut kitle indeksi mi hesapliyorsun, herkese sormuşsun:))
Evet sevdigim bir konu zaten
Bu varkten 😀😀
Yüzü güzel ama poposu cok büyük kalcada kocaman ya
Bence ateş gibi hatun
Bence degil. Sizin boy ve kilo kac acaba özel degilse
1,70
Peki kilonuz.
Fena yükseliyorum böyle hatunlara. Lilu Moon videolarına bak derim onunda vücudu efsane
sevgilim buna benzer fiziği var
Daha mi zayif yoksa neyi farkli
totosu daha sıkı
Iyimis kanka zayif candir ya
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bana itici geldi
Saygi duyarim
normal degil benim icin.. cocuk gibi o ne
Bence kötü dümdüz
Fakir seviyon yani
Zayif olan fakir olmuyorki
Fotoğrafta tek gördüğüm yetersiz beslenmeye bağlı aşırı kilo kaybı 😂😂
Hastalik var sanki 😂 yetersiz beslenme jsjs
Normal
Sizin boy ve kg kac bu arada?
1.50 180 kilo
Vücut kitle endexin 80miş cok sikinti fazla yasamasin mutlaka birsey yapmalisin
Evet dr. Nowzaratehe gidiyom ztn
Anladim insallah iyi güzel sonuclar alirsin
Jsbsjsjejee sagol
Ya dalga gecme 😂 hfhsjss
Hahahahahha tuh ya inandin sanmistim
Inanmistim zaten 😂 ta ki sen o hfjdjsk gülüsü yapana kadar haha. Peki gercekten kac kilosun ve boyun kac
🤣🤣🤣🤣
Değil
Neden peki
Zevkler ve renkler tartısilmaz ama asiri zayıf seviyorsanda birsey diyemem saygı duyarım
Aşırı zayıf yaa
Aynen kırılacak sanki
erkek gibi 😐
Ben begeniyorum
Pedofilisin
Ne alaka kiz 1997 dogumlu
Herkesi kendi gbi sanıyorum bro dert etme. Her yoruma aynı şeyi yaziyor
Senin zevkine sokam