Cildiriyormuyum yoksa nee , yaptigi normal mi?

Merhaba

benim 1 yıllık iliskim var sözlüyüz hata.

Ara sıra çok büyük kavgalarimiz oluyor. ilk basta bunun onun kiskancligindan oldugunu düşünüyordum ama artık gizli birey yapıyor gibi geliyor bana.

Mesela kendisi Pubg oynuyor ilk basta birlikte oynuyorduk sonra tek arkadslariyla girmeye başladı ve ben onsuz oyuna giremem.

gecen girdiğimde yeni arkadas grubu bulmuş ve aralarinda kızda var ve bu kızla birbirlerine hediye atmışlar espirile birlikte.

bunu ona sorduğumda ilk ben oynamadım arkadas oynamistir benim profilde.

bazen o arkadas oynadigi icin inandım.

ama öyle değilmiş kendisi oynamis ve tiktokta arkadaşları video paylasmis onu ve o kizida etiketlemiş (oyunla alakalı bir video)

bende kizin profiline girdim istek atmıs bana.

kabul ettim istegi, benimki delirdi. sen niye o istegi kabul edersin arkadsimin arkadas bu felan filan nasıl sinirlendi.

bende dedim ki su yaptigin hareketler esiri derecede iritici ve beni süreye sokuyorsun.

benim sorularıma asla cevap vermiyor ve tek bagiriyo.

burada benim şüphelenmem normal deglimi?

bu kızla ne isi var ve neden bukadar sinirlendi bunu ona sordugum halde asla cevap vermiyorsun konuyu dagitiyor.

ve dün gece bana ben yatıyorum sende yat uyu felan diyip oyundaydı saatlerce ve ben bunu onun bana söylemesi icin yol aradım ısrarla uyudum başım ağrıyor felan yapiyor.

Cildiriyormuyum yoksa nee , yaptigi normal mi?