Hayır üzmezler diye düşündüğümüzden çirkin seçiyoruz daha çok üzünce vay efendim ben ne yaptım, bu mu üzdü beni diyoruz. 😅
#doludolu

Hayır üzmezler diye düşündüğümüzden çirkin seçiyoruz daha çok üzünce vay efendim ben ne yaptım, bu mu üzdü beni diyoruz. 😅
#doludolu

Bunun ana sebepleri 3 başlık altında toplanabilir.
1. Tipsiz erkek, para ve statü sahibi olabilir. Çünkü paraya ve statüye ulaşmak, bir erkek için kadına ulaşmaktan daha zordur. Ortalama bir erkek, spor, egzersiz ve kişisel bakımla en geç 2 yılda iyi bir görünüm elde edebilir ama statü sahibi olmak yüksek IQ sahibi bir erkek için bile en erken 5 yıldır.
Kadınların nitelikli çoğunluğu erkeklerin önce cüzdanına , sonra arabasına sonra endamına bakar. Hatta bu kadınların önemli bir kısmı için maddi güç belirleyicidir. Dış görünüşü çok dikkate almaz. Kaldı ki paraya ve statüye ulaşmış bir erkek, tipsiz bile olsa estetik operasyonlarla tipini düzeltip yüzünün aurasını yükseltebilir. İyi bir spor ve egzersiz programınla 1-2 yılda kas kütlesini arttırabilir. Kişisel bakım ve saç sakal rötuşlarını da eklersek bu erkek, birkaç kadınların için tercih edilir bir erkeğe de dönüşebilir.
2. Tipsiz erkeğin çok fazla parası yoktur belki statü sahibi de değildir. Lakin adamda köpek gibi özgüven vardır. Deli gibi medeni cesaret vardır. Dul kadın gibi de çene vardır. O adam o performansı ile güzel kadına ulaşmak ne kelime tüccar olsa tezeği bile satar.
3. Erkeğin bugününden çok geleceği önemlidir kadının gözünde. O tipsiz erkeğin belki çok fazla parası da yoktur ama o kadar çalışkan ve hırslıdır ki bu tip erkekler, kadınların beyninde geleceğe dair olumlu sinyallemeler yapar.
4. Tinder istatistiklerine göre kadınlar, yeryüzündeki erkeklerin sadece yüzde 5'ini uber yakışıklı buluyor. O yüzde 5'lik dilimdeki erkeğin de 1/10'u ile ilk tanışmada cinsellik yaşıyor. Yani bu şu demek oluyor. Kadınlar, her 200 erkekten sadece 1 tanesine doğal fiziksel çekim hissediyor. Yani yüzde 0,5. Onlar da kare yüzlü, sivri çene hatları olan uzun boylu, kaslı, saçı gür ve cildi temiz erkekler. Bunun sebebi hipergami.
Lakin kadınlar, onlarla uzun süreli ilişkiler yaşamıyor. Çünkü o tip erkeklerin gelir kaynağı jigololuk...
Kadınlar, geriye kalan yüzde 99,5'lik gruptaki erkekleri ile duygusal çekim ve güven ağırlıklı bir ilişki kuruyor.
5. Erkekler, güzel bulduğu kadını seviyor. Kadınlar ise sevdiği erkeği yakışıklı buluyor. Yani bir kadının maddi beklentilerine ve duygusal ihtiyaçlarına hitap eden erkek, kadının gözünde giderek yakışıklı bir görünüm kazanıyor.
Yani demem o ki;
Bir kadın sevecek olduktan sonra tipsizi de sever, zarganayı da sever, keli de sever, göbekliyi de sever, kısa boyluyu da sever.
Ama kadının yüreğinde aşk ve insan sevgisi yoksa ben istersen Lucifer Michaelson olayım o kadın beni yine sevmez. Dünyanın en mükemmel erkeği olsam ona yine onaylatamam kendini.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Bu tezlerimi önceki sorunda da yayınladığım görseller teyit ediyor. Denk gelmemiş olanlar için tekrar yayınlıyorum.

https://www.youtube.com/embed/YP7ghF9pwys Çirkin erkek hiç bir zaman tercih edilmez.. bir kadın çirkin bir erkeği seviyorsa ya başka seçeneği yoktur ya da o erkek zengindir başka bir açıklaması olamaz.. çünkü kadınların ilk baktığı şey para ve tiptir.
Katılmıyorum ben paraya da tipe de tav olmam 😄
inanmış gibi yapayım
İnan 😄
Cirkinleri tercih ettiğini itiraf ediyon yani😂
Daima ben çirkin severim napcan kız sen 😄 ahaha
Erkek dediğin fit zıpkın gibi ılıcak😌😂
Beyni olsun yeter be tuçiş, beyin kırmızı çizgimiz 😂
İkisi bı arada oluyo ama😂
Yok kız olmuyor 😂 çok zor beyni olanın tipi yok tipi olanın beyni havaları da görsen sanki marlon brando 😂
Sen denk gelmemişin😏
Sen gelirsin inşallah tuçiş biz bıraktık o işleri 💅
Eyvallah 😂
Eyv yıvrımm 🫂
Güzel erkek başa beladır.
Bknz. Behlül jsjsj
Bundan heralde 😂😂😂
(Ayrıca behlülü hiç beğenmem ) ve gerçekte karısını çok seviyor o adam kızım😂
Kıvanç yaş aldıkça hoşuma gitmeye başladı gençken güzel degildi
Erkek dediğin esmer olur kıvanç ne ya 😂
Mert Fırat nasıl
O kim baktım bu adamda kıza kız buda olmaz 😂
Olur olur aldim kabul ettim jjsjs
Onlarda bizi bekliyor ya by😂😂😂
Bana by yok ulan jxjs beni beklemez evli o jsjs Allah mesut etsin
O zaman bu şarkı senden ona gelsin mdmfmgm https://youtu.be/Z8FqkSVDpuA
Cevap
24Cevap
Erkekler olarak genel olarak çirkiniz. Çok seçeneğiniz yok aslında :D
Çok seçeneğiniz kalmayınca fiziksel özelliklerin dışında beklentiler geliştirmeniz gerekiyor.
Bu çirkin beni üzmez, benden vazgeçemez diye bir genelleme yapıp, yanılgıya düşüyorsanız, yeteri kadar tanımadan ilişkiye başlıyorsunuz demektir.
Benim seveceğim insan bence cirkin olmaz bir insana cirkin demeyide sevmem benik tipim olmayan bir insan başkasının gözunde cok yakışıklıdır , bence kadınlar karaktere bakiyolar cok yakisikli erkekle sevgili olmam aslaaa eğer yakışıklılığının farkındaysa vay halime sgsgs boynuzlarim hayirli olsun😂😂 konudan sapmam peki sgsgd
Çirkin erkek güzel seviyor; ooo wooow diye tavir edilen erkek çok kibirli oluyor belki ondan. Bende bilemedim
Bende öyle düşünüyorum ondan heralde 😄
Ondan ondan 😂
Allah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler😁
Yakışıklı erkek zor cevresi kalabalıktır diye korkuyoruz cirkinle beraber oluyoruz o da havalara giriyor gereksiz ozguvene kapılıyor, yakışıklının yapmayacağını çirkin yapıyor
Böyle bir şey cidden var mı ya neden benim haberim yok sdfafs
Var dendi
Şimdi ben güzel kızlarla sevgili olduysam bugüne kadar bu soruya göre aman allahım 😱😱
Ahahhaahah 😂 istisnai
Korktum bir an 😂😂
Tamam şımarma kaybol 😄
Çirkin şansı.
Parası vardır
Ağzı iyi laf yapar
Karakteri iyi dir
Zeki dir
Tatlı dil genelde bu..
Seç birini...
Görünüşe bakmıyor belki ama "Bu erkek çirkin zaten beni aldatmaz." düşüncesine aldanıyorsa tecrübeli birisi olarak söylüyorum, aldatır.
Ben ruhsal yakınlık hissettiğimi seçerim bunda görüntünün önemi yok ama aynı sonuçlar ikisinde de oluyor
Dünyanın kanunu mudur nedir bilmiyorum geçen Melike Şahin in kocasını gördüm kadından soğudum resmen.
Hatunların kendi aralarındaki rekabete kaptırmamak için 😂 güzel hatunların sevdiği çirkin erkek şansı istiyorum 😂
Kadınlar ilgiye bakıyor hareketlere tavırlara erkeğin güzel sözüne bakar veya bazı kadınlar paraya bakar tipin önemi yok…
Çirkin erkeğe olsa ya kör kütük kadın ona aşıktır ya da karakterinden ona tutulmuştur
Kalpleri güzeldir ve zekidirler ondan ya da zengindir
O mantık evliliğine girer. Mantıkla yapıldıysa pişman olmasınlar 😅mantık hatası desin geçsinler.
O istedikleri tipsiz erkekler bu kadar güzel kız bana baktıysa herkes bakar düşüncesine giriyor belli bir süre sonra. Sonrası aldatma zaten.
Ben şahsen güzel kadının yanına tipsiz erkeği yakıştırmıyorum. Herkes fiziki olarak dengini bulmalı. Kraliçenin yanına çirkin vezir yakışmaz.
Aynı şeyin erkekler içinde geçerli olduğunu düşünüyorum. 😅
Bakirelerin oral seks ustası olması gibi, çirkinler de iyi seviyor olabilir.
Güzel kadınlar çirkin erkekleri seçmez. İnsanlar, insanlara gönül verir.
onu bunu bilmem özgüveni seçiyorlar sanki. zeka seviyeleri ile de alakalı
Ki onlarda başka kimseye bakmasın diye
Bu arada öylesine dedim 🤣🤣🤣
Bunu ben de anlamış değilim 🙄
Güven veriyosa karakteri güzelse yanında huzurlu hissediyorsa gönlünü ota da kondurur boka da hiç öyle demeyin yani karakter meselesi, KADINLAR TİPE BAKMAZ ANLAYIN ARTIQQQQQ
Oda böyle seçim yapanların tercihi ne diyelim ki onlar mutlu ise bize de saygı duymak düşer
Çirkin erkeği sevmezler
Yoo
O iş öyle değil
Bi biz mi böyle değiliz anlamadım ki😂
Seversem çirkin dünyanın en güzelidir de ondan😄
Yoo ben kimi sevsem çirkidi ahaha 😂
Bende o şanstan istiyorum
Çirkinler nasipli de ondan 😂😂
Belki kalbine şans vermek istemiştir
Guzellik goreceli ya bilemiyoruz😃
Demek cirkisiniz 🤪🤪
Aynı boku ben de yiyorum aşkom sjjsjs