+1 yılçünki çirkinler cesaret edip sevdiğini söyler zaten çirkinidr kaybedicek bişiyi yok olmasada ama güzel kızlar hep ilgi beklerler peşinden koşturmayı sever erkek bakarki ona kalbini açan biri var ve öyle çirkin diye filanda olsa onda onu etkileyen bişy vardır zekası , konuşması vs bunlar etkili olabilir ama genellikle BU SORUNUN CEVABI CESARET
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi yok. Güzel kızlara teklif bile gelmiyor. Bir de güzel kızlar peşinden filan koşturmuyor. Örneğin naz yapan kızlar çirkin hep. Bunu da anlamıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılKişilere göre değişir güzellik konusu. O yüzden, sizin o çirkin dediğiniz kişiler, sevdiği kişiye güzel geliyordur.
Sizin bakışınız, içinizin güzel olması mesele. İyi bakan, iyi görür.05 Yorumla
Soran+1 yılİyi bakmaya çalışıyorum yeterince
- +1 yıl
İyi baksaydın, güzelliği seviyelendirmezdin. Az, orta, çok diye güzelliğin seviyeleri yoktur bana. Kime göre, neye göre böyle ki o kişi? Herkesi eşit yaratmıştır Allah, bir üstünlüğü yok. Siz onu öyle görüyorsunuz, sizin bakışınız o yani.
Bu da doğru değil aslında.
Soran+1 yılOff defalarca söyletmeyin bir şeyi. Kalbi de yüzü kadar çirkin olan insanlardan bahsediyorum. Karakteri iyi olana elbetteki lafım yok. Resim temsili.
- +1 yıl
Kalbi de, yüzü kadar çirkin olan... Yani yüzü çirkin, kalbi de çirkin diyorsun. Eee, yüzü neye göre çirkin? Kalbini, nasıl biliyorsun? Onunla biraz yaşaman, sohbet etmen gerek tanıman için.
Soran+1 yılÖyle tanıdığım insanlar var. Konuşmuşluğum, sohbet etmişliğim de var, hemen yanından kaçtığımda var.
+1 yılher şey güzellik değil belki kız çekici sempatik çok tatlı nerden bilcez her şey yüzle olmuyor yüzü güzel olup ne mallar gördüm
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yorumlar geleceğini tahmin etmiştim. Kalbi güzel olana elbette ki lafım yok. Ama kalbi de yüzü kadar çirkin olanlar var.
Yakısıklı erkekler bir defa teklıf eder, güzel kızlar da ilk teklifte evet demez :p hep bundan dolayı
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok. Güzel kızlara hiç teklif gelmiyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hayatın gerçekleri çünkü
güzel bir kızda çirkin erkeği tercih ediyor00 YorumlaGüzel erkekler, güzelliklerine gölge düşürmemek ve güzel bir kadını cezbetmeye cesaret edemedikleri için daha az güzel kadınları tercih ederler. Mesela çok konuşkanım, romantikim ve biraz duygulansam da güzel bir kadına yaklaşabilirim. Whatts uygulamasıyla iletişime geçin. 0040752061654
00 Yorumla
+1 yılÇunku çirkin kızlar cirkin olduklarından dolayı avantajsız hayata başlamışlardır ama bunların içinde çok çalışıp çabalayıp bu dezavantaji avantaja cevirmişler ve erkek profesoru olanlar vardir. Krizden dogan zenginlik gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. çünkü güzel kızlar çirkin olanlar kadar girişken değil ayrıca havalı hareketler yapmaları erkekleri kendilerinden uzaklaştırıyor aralarına mesafe koyuyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi adıma konuşayım mesela. Ben de çekingen bir kızım pek fazla konuşmam ama bu yüzden havalı damgası yemek de istemem.
Kızlarda önemli olan tek şey güzellik değildir
Bazı erkekler annesi gibi anaçlık bekler kızdan
Onun gibi davranması öpmesi bile etkileyebilir beni etkiliyo yani...10 Yorumla
+1 yılbu kızın neresi çi, rkin? gayet çekici ve güzel hatun
ayrıca güzel hatunların nazı tribi mi bitiyor sanki? elinizin tersiyle itersiniz sonra başka alınca kahreder çirkin şansı dersiniz.08 Yorumla
Soran+1 yılResimdeki kadın güzel mi Allah aşkına? Resimdeki adamın peşine yüz bin tane güzel kız kuyruk olur zaten kız çok sönük kalmış yanında.
- +1 yıl
hiç kimse kuyruk falan olmaz türk hatunu normalde dönüp bakmaz ama yanında bir hatun gördü mü başlar dövünmeye. ayrıca kız gayet de güzel yani.
Soran+1 yılKız güzel filan değil :D erkek yakışıklı sayılır ama hatta sayılır denmez bile çok yakışıklı. Kız ise yüzünü bin türlü boyaya boyamış yine de güzel olamamış.
- +1 yıl
bayıldım ben hatuna tırnakları falan mükemmel makyajı takıları giyim tarzı mükemmel yüzü de çok çekici her şeyden önce kezbana benzemiyor cinsel anlamda partnerine mükemmeli yaşatıyordur..
Soran+1 yılOnu bunu bilmem. Bildiğim tek şey, bu adamın yanında çirkin kalıyor.
- +1 yıl
hiç de bile oğlanın yanında kız olmasa yanına yanaşsa seninle konuşmak istese kesin terslersin tek bildiğim ve emin olduğum şey bu
Soran+1 yılBen bu adamı bu resimden tanımıyorum. Bir klipten tanıyorum ve klipte gay. Buna rağmen çok beğendim. Üstelik terslemek tarzım değil.
- +1 yıl
hmm tabi..
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
hjahajhjaja koptum yaa
bari guzel bir bayanda beni tercih etseydi..
bence kizda para var cocuk onu terci etmiş.06 Yorumla
Soran+1 yılİyi de adam manken. Paraya ihtiyacı olacağını zannetmem :/
Soran+1 yılİnşallah öyledir :D yoksa üzülücem ciddi ciddi.
Soran+1 yılnapalım işte görüyoruz agfsdfsf sinirler tavan yapıyor. Hadi karakterleri iyi olsa neyse dicem. Seçtikleri kızların pek çoğunun karakteri de yerlerde geziyor.
karganin yavrusu kendisine sahin gibi gelirmis elbet o kiz ona guzel geliyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılZannetmiyorum
+1 yılBu kiz cirkin mi :/ Tas gibi hatun fizik desen gorunmedigi halde güzel belli..
02 Yorumla
Soran+1 yılBu mu taş gibi :D fiziği güzeldir belki ama yüzü güzel sayılmaz. Zaten resim temsili. Genelden bahsediyorum.
- +1 yıl
Cidden kiz güzel olmasa da senin goremedigin bir seyi gormus demek ki, genel için
+1 yılçocuk yakışıklı olsa sana katılırdım ama çocukta yakışıklı değil malesef.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama üstü. Diğer resimlerine bak hem baya yakışıklı aslında. İsmi Holden Nowell
demek ki o yakışıklılarında içi paspal midesiz ki çirkini seçiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi içleri güzel olsa sadece yüzleri çirkin olsa bir şey demicem. Ama bir çoğunun kalpleri de yüzleri kadar çirkin
Bunun sebebi karakter ve kişiliğin ilişkilerde belirleyici olması.
00 Yorumla
+1 yılherif bana göre gay e benziyo güzellik göreceli tatlışşş
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke gay olsaydı da bunları görmeseydik :DD
Niye olacak malliklari ya da tipinden ziyade başka özelliği hoştur bellki
00 Yorumla
+1 yılYakışıklılık--çirkinlik diye ayırt ederek severseniz üzgünüm ki daha çok burda gelip dert yanarlar
10 YorumlaYaaa bu call me maybedeki cocuk degil mi agliyorum glb
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o :(
Soran+1 yılkeşke gay olsaydı klipteki gibi daha iyi :D
Ben insanın duruşuna jestlerine ve mimiklerine aşık olurum sizi bilmem.
00 Yorumla
+1 yılResime gore konusacak olursak ikiside yakisikli guzel degil.
01 Yorumla
Soran+1 yılresim temsili. Hem kadın güzel değil ama adam çok yakışıklı. Bu resimde o kadar değil ama diğer resimlerine filan bak görürsün :D
+1 yılİnsanları ayırmaktan vazgeçin, dış görünüşe göre. Bu kafayla yalnızlığa mahkumsun
16 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşe göre yargılamıyorum. Bahsettiğim, kalbi de yüzü kadar çirkin olanlar için. Yalnız filan da değilim.
- +1 yıl
Bu kızın kalbini nereden biliyorsun da "çirkin" diye damgaladın?
Soran+1 yılResim sadece temsili. Normalde bu adamdan bile yakışıklı olanlar çok çirkin kızları tercih ediyor ve onların karakterleri de gözler önüne seriliyor yeterince.
- +1 yıl
Geç bunları, insanların yüz güzelliği ile karakterini eşdeğer tutamazsın ayrıca güzellik göreceli bir kavram
Soran+1 yıltamam bende kendi fikrimi belirttim. Ama şimdi bu (yüz olarak) bu adama çirkin demek kıskançlıktır, kıza güzel demek de yokluktandır. Gerçekler böyle.
- +1 yıl
Ben kimseye güzel veya çirkin demem, güzelliği bana hitap etmiyor derim bu da onun güzelliğini derecelendirmemiş olur, başkasına güzellik olarak hitap edebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılsana göre cirkin bana göre güzel anlayın artık biz trip atan kapris yapan kızı sevmiyoruz ya
00 Yorumla
+1 yılÇirkinim la yok öyle bir dünya. Olsaydı bilirdim hani 😒😒
00 Yorumla
+1 yılGüzellik goreceli belkide düşündüğün kadar güzel degilsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben düşünmüyorum yalnız :D çevremdeki insanlar söylüyor güzel olduğumu, aynalarda şahitlik yapıyor sadece.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnların daha az problemi oluyodur.
-Çirkin erkek02 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel kızlar problemli oluyor çevredeki insanların onlara yaptığı haksızlıklardan dolayı.
- +1 yıl
Ne gibi haksızlıklar.
Benim kastettiğimden farklı bir sorun bu arada bahsettiğin.
+1 yılasıl çok güzel kızlar çirkin erkekleri tercih ediyo
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü yakışıklı erkekler çirkin kızları seçiyor ve güzel kızlara da çirkin erkekler kalıyor.
- +1 yıl
😃😃 olabilir
+1 yılgüzellik bir yere kada götürür. Sonrası yerini karakter ve zekaya bırakır. Hem güzel hem aptal omasınlar o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim bahsettiğim, kalbi de yüzü kadar çirkin olanlar için. Karakteri iyi olan insana lafım yok zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. cene var ondan alakavar hitap var herşey göze hoş gelen demek degildir hanfendi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılgüzel kızlar da çirkin erkeklerle dolanıyor biz ona birşey diyoz mu
00 Yorumla senin gözlerde bir sorun mu var bunun neresi yakışıklı..😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bunu bende anlamıyorum hiçbir zaman kendimden güzel kızı seçmedim
00 Yorumla
+1 yılCok gyzel kadinlar neden kekolarla gezer sende bunu bana aciklarmisin. Lutfen
02 Yorumla
Soran+1 yılçünkü yakışıklı erkekler çirkin kızları tercih ediyor, güzel kızlara da kekolar kalıyor.
- +1 yıl
😂😂😂
Yilvasi gecesi gordum oyy oyyy aglayasim geldi
Ne çocuk yakışıklı ne de kız çirkin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam yakışıklı işte inkar edilemez gerçek bu asdsds
benden başka kimse bakmasın diye olabilirmi acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇirkine herkes bakıyor şimdi :/
cok da cirkin degil yani simdi
02 Yorumla
Soran+1 yılAma adam çok yakışıklıdır iste adafasd
Çirkin şanaı değil. Yoruldukları için.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu adamın bu kızdan önce sevgilisi olmamış sanırım yorulduğunu zannetmiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel kızlarda çirkin erkeklerle ben anlamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı erkekler çirkin kızlarla birlikte olunca, güzel kızlar çirkin erkeklere kalıyor. Bende anlamıyorum gerçekten çok saçma :/
+1 yılbenim yakışıklı sevgilim yok
00 Yorumla
+1 yılBende cirkinim ama oyle bisey olmuyo 😂😂
00 Yorumla
+1 yılÇok da çirkin değil kadın
01 Yorumla
Soran+1 yılkadın çok çirkin değil ama adam çok aşırı yakışıklı. O adamın yerinde olsam kimseyle çıkmam karizmatikliğimi korurum :DD
daş gibi kız işte neresi çirkin.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaş gibi olan adam mı, kız mı? Onu bunu bilmem ama bu adamın yanında oldukca sönük kalmış. Hem resim temsili genele konuşuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılbuçirkini bana versinler
02 Yorumla
Soran+1 yılAl senin olsun :D
- +1 yıl
sağolasın :D
+1 yılbu cok yakısıklı bı erkek degl kı
02 Yorumla
Soran+1 yılKız çirkin sayılır ama erkek ortalamanın üstü yinede
- +1 yıl
aynen kız bence de guzel degl zaten esmer ama erkek de cok ıyı degl ortalama dıyeblrz
Çirkin seviyor demekkilili
00 Yorumla
+1 yılİyi çocuklar, kötü kızları sever.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü güzel olsun diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir şekilde güzel olamıyorlar ama
farkındaysan memesi var
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kadınlarında var.
Sizin gibi dışa bakmıyoruz..
07 Yorumla
Soran+1 yılİç karakteri de kötü olanı seçiyorsunuz ama nedense :D
Soran+1 yıl2 kişinin hayatı beni ilgilendirmez zaten. Ama yaptıkları pislikler çevreye de sıçrıyor. Burdan biliyorum.
- +1 yıl
Senin sevdiğin bir insan senin gözünde çirkin birisiyle bir birliktelik içinde diye olaya bakış acın farklı..
Hem bir de kime göre çirkin? Sana göre çirkinse belki sevdiğin insan ya da yakışıklı gördüğün insana göre sende çirkinsin , bilemezsin..
İnsanları çirkin , güzel diye ayırmadan önce kendinize bakın.. Bu söylemler sizi küçük düşürür. Unutma çirkine bir estetik güzele bir sivilce yeter..
Soran+1 yılBahsettiğim şey tam olarak, kalbi de yüzü kadar çirkin olanlar için geçerli. Karakteri iyi olana elbetteki lafım yok. Benim yakışıklı bulduğum erkeklerin hiçbiri de çok şükür ki beni çirkin bulmadı.
Soran+1 yılby..
+1 yılkız çirkin değil ki normal bir kız
01 Yorumla
Soran+1 yılYine de çocuk kızın yanında oldukça yakışıklı
bende cırkınım o sans nıye bende yokkk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılpeki güzel kızlar neden tipsiz erkekleri seçiyo
05 Yorumla
Soran+1 yılSebebini birçok görüş yorumunda belirttim :D
- +1 yıl
para için mi
Soran+1 yılHayır tabiki. Yakışıklı erkekler çirkin kızları sectigi icin, güzel kızlar tipsiz erkeklere kalıyor.
- +1 yıl
:) :) çirkin şansı diye bişey var
Soran+1 yılAh be
+1 yılAynısını neden kızlar yaparsa onun için
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı erkekler çirkin kızları seçmeseydi, güzel kızlar çirkin erkeklere kalmazdı :D
- +1 yıl
Bu içler dışlar çarpımı gibi oldu 😀
Bu cocuk yakisiklimi simdi?😆
22 Yorumla
Soran+1 yılOrtalama üstü yinede. Kız baya çirkin sayılır ama
Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı. Bence bu hep yatak olayından dolayı...
02 Yorumla
Soran+1 yılO da olabilir ama yatakta bile mide nasıl kaldırıyor bilmiyorum
+1 yılDemek ki erkeklerinde cesaretleri yok.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin şansı diye bir şey olsa bende olurdu :D
00 YorumlaSebebi koparılan çiçekler
00 Yorumla
+1 yılvalla aynısınıda erkekler söylüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSebebini birçok görüş yorumunda belirttim :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sebebini söyleMEME gerek yok heralde.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kızlarda da aynısı var. Mesela sorudaki resimdeki erkeğin peşine bin tane güzel kız kuyruk olur. Onun ünlü bile olmayan çirkin sayılabilecek bir kızı seçmesi fazlasıyla saçma :/
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kızlar bakmıyolar bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. dış görünüşe aldanmadığı için
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat