Yakışıklı erkekleri hep çirkin kızlarla yan yana görüyorum nedenini merak ediyorum.(İnsanlara çirkin diye hakaret etmiyorum. Daha az güzel diyelim)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Rol modeller kağıt üzerinde güzeldir. Erkekte ya da kadında imgesel güzelliğin değerini çok abartmamak gerekir. Şartlanmışlıklar insanın hayvan doğasını anlık olarak harekete geçirebilir. Bir insanı diğer insana çekebilecek çok daha değerli özellikler var. Saygı, vefa, özveri.. bunlar bir eş, sevgili için inanılmaz değerli karakter özellikleridir. Kimsenin herkese çekici gelmesi gerekmez. Sadece size değer verecek insana çekici gelmek; onun sevgisini kazanmak temel kaygı olmalı eğer bir kaygı olacaksa yaşamınızda.. Gördükleriniz de belki sizin sandığınız kadar çirkin (!) ya da güzel (!) değildir. Herkesi kendinize çekmenin ego okşayan bir tarafı olabilir ancak bu zaafların insana çok da zararı dokunabilir. Başka insanların ilgisini çeken şeylere sahip olmak isteği üzerinden mutlu olunamaz. Umarım yanında iyi hissettiğiniz bir eş bulursunuz..
06 Yorumla- +1 yıl
Güzel batırdınız iğneyi teşekkür ederim
- +1 yıl
Sorun yok siz sadece görüşünüzü paylaştınız en doğal hakkınız olarak
- +1 yıl
Ben zaten dış görünüşe önem veren biri değilim çok. Kendimle çelişiyor gibi gelebilir ama merak ettiğim bi detaydı. Sizin de dediğiniz gibi insanı çekici kılan farklı detaylar var. Mesela bana göre konuşkan sempatik olması vb. Ama burada herkesin ne düşündüğünü çok iyi biliyoruz ilk aşama da o insanın dış görünüşünden dolayı onu merak edersin. Aşağıda duyar kasanlar olmuş. Hoşlanmıyorum bu durumdan.
- +1 yıl
Ortamın doğasına uygun bir soru.. kesinlikle yadırgamıyorum böyle bir hakkım da yok zaten. Ayrıca o parantez detayı bile sorunun çok ‘’siz’’ olmadığını belli ediyor. Bu açıklamaları yapma isteği bile düşünceye duyduğunuz saygıdır.. Dediğim gibi bunlar çok önemli detaylar ve sizi değerli yapar. Soru belki size eğreti durmuş sadece o kadar.. bu da ortam gereği belki.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. başımdan geçtiği için en emin cevabımı yazacağım hanımefendi ben bir kez aşık olmuştum ve bayan çok güzeldi ama beni terk etti ben şimdi gerçek sevgiyi yalansız sevgiyi görsel seçmeden fakirlik zenginlik aramadan bulmaya çalışıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBütün hanımefendiler yakışıklı erkek seviyor, kendisinden yakışıklısını bulunca terketmez diye yakışıklılar da çirkinleri seçiyor sanırım. 😊 Çok şükür ben yakışıklı da değilim, yalnızlıktan da şaşmam. 😊
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik geçicidir bir sivilce çıkar bitirir ama kalp güzelliği öylemi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
54Cevap
+1 yılYakışıklılık kavramı kişiye göre değişiyor. O yüzden birlikte oldukları kızlar da kime göre çirkin mesela?
11 Yorumla- +1 yıl
Güzellik, yakışıklılık göreceli fakat herkesçe yakışıklı, güzel, çirkin kabul edilen kişiler de var.
öyle bişey yok aslında, güzel kızların havasından tribinden geçilmediği için, bizde yaklaşana yaklaşıyoz.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence her güzel kız öyle değil güzel olduğunun farkında olamayanlar bile var.
Çünkü güzel olan kızların aşırı egosu ve aptal oluyorlar , biz eğlenceli , komik , kendiyle bile dalga geçebilen tatlı kızları daha çok seviyoruz
10 YorumlaYakışıklı erkeeklerde özgğven sıfır ve kendilerinin farkında değiller bu yüzden çirkin kızları denk görüyorlar
00 YorumlaNe alaka? Her şey dış görünüş mü abi? Böyle düşündüğün için yalnızsın bence sen
01 Yorumla- +1 yıl
Yalnız olduğumu söyledim mi sana neden atarlanıyosun ki hayır senlik bi soru değilse cevap verme yoluna bak
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Hiç dikkat etmedim
Egosunu onda beslemek iicn olabilir
Güzel olsa rahat davaranamicaktir
Böylesi kafa rahat esnek davranışlar rahat vb00 Yorumla
+1 yılHay soruna kurban valla cok doğru ama bana gelenler de yakisikli istisnalar mevcut
030 Yorumla- +1 yıl
@ŞuTigin1 kendimi çok beğeniyorum masallah
- +1 yıl
Kendini sevmek çok güzel böyle devam
- +1 yıl
Tesekkur ederimmm
- +1 yıl
@ŞuTigin1 ben ne alaka şu an. İnsanın kendini sevmesi çok güzel bir şey onu dile getirdim. Güzel olduğumu da iddia etmedim bu arada
- +1 yıl
boş ver arkadasi sen de cok güzelsin hic dert etme bunlar buranın sinekleri mutlu anları böyle bozarlar iste
- +1 yıl
@ŞuTigin1 bu arada şunu belirteyim. İşte sizi bu yüzden sevmiyoruz derken yakışıklı erkekler adına cevap vermişsin. Egolu olan kim belli oluyor.
- +1 yıl
💥👏👏👏
- +1 yıl
Yakışıklıyım çünkü , fotoğrafın bile yok , diğeri de yüzüne bir ton makyaj sürüp en güzel göründüğü açıdan fotoğraf çekmiş belki 20 fotoğraf içinden bunu seçmiş gelmiş :) neyse kimseyi aşağılamak değil amacım , kendini sevmeli insan tabi ki demek istediğim kendini kaf dağının tepesine koyup diğer insanlara tepeden bakan narsist insanlar olmayın diyorum sadece
- +1 yıl
@ŞuTigin1 doğal halimi de pp yaparim hic sıkıntı yok kendime cok güveniyorum
- +1 yıl
@ŞuTigin1 afedersiniz ama narsistliğimi nerden gördünüz çok merak ediyorum. Narsistin kelime anlamına da tam olarak biliyor musun acaba. Her egolu olduğunu düşündüğün bir insana narsist dersen çok işimiz var seninle.
- +1 yıl
@ŞuTigin1 sen niye bana çattin yaran mi var ben yarani mi deştim yoksaaaa
- +1 yıl
Ben sana veya diğer arkadaş a narsist demedim genel konuştum , güzel Türk kızların da çok karşılaşılan bir olay olduğu için böyle dedim , narsist in kelime anlamini da senden çok daha iyi bildiğime eminim abicim , ayrıca hanımlar beni bir salın artık sizinle ucu olmayan bir tartışmaya girmek istemiyorum.
- +1 yıl
@ŞuTigin1 ben turk asıllı degilim Türkiye de yaşayan bir kurt kızıyım ve de o kız hakkında da kotu konusmani istemiyorum sadece soru sormuş hakli da bende yorum yaptım narsist olan sensin aşağılamaya başvurdum hemen ama ben hep alttan aldım
- +1 yıl
@sutigin1 o zaman git o cok sevdigin mecraya biz bu ufak dünyamızda mutluyuz
- +1 yıl
@ŞuTigin1 benden iyi bildiğine eminsin pekâlâ. Bu açıklamayı yaptığına göre asıl egolu olanın sen olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kızla dalga geçtin. Gerçekten gelmiş bir de kendini mi açıklıyorsun güldürme beni
- +1 yıl
@ŞuTigin1 cok mutlu oluruz zaten senden cok var
- +1 yıl
Ya sanki İlber Ortaylı ya Osmanlıyı sizden daha iyi biliyorum dedim , bir şeyi senden daha iyi bilmem tabi ki mümkün ve doğal , biraz seninle konuşunca bunu hemen anlayabilir insan zaten , bir şeyi senden daha iyi bilmek konusunda :)
Kimseyi aşağıladığım falan yok , Türk olmayıp kürt asıllı olduğunu söyleyen arkadaş a da sana da bir aşağılama da bulunmadım dalga geçtim sadece - +1 yıl
@ŞuTigin1 az önce küçük prensesler diyerek yaşımızdan ötürü dalga geçtin. Buna ne diyeceksin peki?
- +1 yıl
@ŞuTigin1
Tamam dostum sorun yok dalgani sen denizde gec yeter valla ağlayacağım - +1 yıl
boş ver amacı seninle uğraşıp dikkatini çekmek işte havalı olduğunu sanıyor
- +1 yıl
@ŞuTigin1 merak etme okudum ben eksik kalır yanim yok
- +1 yıl
@ŞuTigin1 o kitabı 10 kere okudum senden öğrenecek değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben pek göremiyorum öyleyse hem ona bakılırsa çirkin erkeklerin yanında taş gibi hatunlar oluyor
10 Yorumla
+1 yılçünkü çirkin kız onu kaybetmemek için her pozisyonda verir de ondan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Güzel kızların neden çirkin erkekleri seçtiği gibi anlam verilemeyecek bir durum 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olduğunu düşünmüyorum ama varsada başka bı güzel tarafı vardr herhalde
00 Yorumla İki taraf içinde geçerli nedenini CERN deki bilim adamlarına sormak lazım araştırsınlar işleri ne 🤔
00 Yorumla
+1 yılDaha çok güven veriyorlar olsa gerek, güzel kızların anı anına uymuyo
00 Yorumla
+1 yılÇirkin bir kızın kaybedecek birşeyi yok. Bu yüzden elinden geleni yapıyor sanırım 🙂
00 YorumlaBu soruyu yakışıklı erkekler cevaplamalı. Ben cevaplayamam :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDis güzellik gelip gecicidir önemli olan insan olmasi
00 Yorumla Çünkü güzel olanlar egolu ve şımarık. Onlarla olmuyor.
00 YorumlaO senin hüsnükuruntun, gerçek dünya zannettiğin gibi bir yer değil yavrum
00 Yorumla
+1 yılee Güzel kadınlar da çirkin erkeklerden hoşlanıyor.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kızlar erkeğini elde tutabilmek için daha verimli ve verici olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisine karşı, sevgide, yatakta, ilgide sınırsız olur.
+1 yılYa bunu bende anlamıyorum güzel bir kız görsek konuşsak biplemez
00 YorumlaGüzel kızların egosunun yüksek olmasından olabilir 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Çirkin dedikten sonra daha az güzel diye çevirmeye çalışmakta ne bileyim 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan icraat, güzellik değil.
Ağzı iyi laf yapan vücut dilini iyi kullanan kazanır 😉00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalp veya cirkinler veriyodur ondan onlarla takiliyodur veya egosunu tatmin ediyodur benimle herkes çıkar diyerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Hep merak etmisimdir ama soru oyle degil guzel kizlar n3den serseri tiplerden hislanir
12 Yorumlasuyun bulandığı yerden geliyoruz ağa, suyun gözesinden bir avuç içip gidicez
03 Yorumla- +1 yıl
Her yerde görüyorum seni kflfdld
- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin kız yoktur bakımlı kız vardır bakımsız vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCunku her sey tip degil cazibelik zeka seksilik anlayis gelecek vaat etme... hem sana gore cirkin adam seviyo demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel kızlara her dakka teklif geldiği için haliyle popişleri havadadır. O yüzden onlarla uğraşmaya değmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılgüzellerin kendini beğenmişlelikleri ve çevresinin cok olması tercih edilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGaliba biz güzel kızlar olarak şans vermediğimiz için olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor.
00 Yorumla
+1 yılGönül bu gönül kimi severse onunla birlikte olur aslında çirkin insanda yoktur insanlar kendilerine bakmıyorlar o yüzden öyle çirkin görünüyorlar.
00 Yorumla
+1 yılYoo cogu guzel kizlarla hatta cirkin erkekler bile guzel kizlarla desem
10 Yorumla
+1 yılİlgidendir bende ilgi vermeyi severim mesela güzel bir kadına 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle miymiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılçirkin kadının fiziği güzel oluyor genelde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin güzellik algısı farklıdır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı degılım , bilemedim 🥺
00 Yorumla
+1 yılEee demistik bzi disa bakmiyoz diye
00 Yorumla
+1 yılÇünkü güzel olanın derdi tribi çekilmiyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü çirkin şansı diye bir şey var.
00 YorumlaÇirkin kızlar saha güzel çünki
00 Yorumla
+1 yılÇirkinler daha güzel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılYoooo cirkin sevgilim olmadı hiç
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızlar da çirkin erkeklerle
00 YorumlaBen bizzat tipsizim beni beğenen yok 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aynısı kızlar içinde geçerli
00 Yorumla
+1 yılBi bana denk gelmedi böylesi 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Kim demiş öyle bişi yok
00 Yorumla
+1 yılKadının ruhuna aşık olmuş olabilir
00 Yorumladaha ilgili oluyoruz biz çirkinler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Cunki mallar
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir laf var gönül bu ota da konar b. k a da
00 YorumlaHayır bence tam tersi
00 YorumlaÇok güzeller artık baydı
00 Yorumla