Sokakta gördüğün zaman çok güzel bir kızın yanında hiç ona yakışmayacak bir erkek vardır :S
Neden güzel kızlar çirkin erkeklerden hoşlanır?
Neden güzel kızlar çirkin erkeklerden hoşlanır?
Önyargılı olmayalım... Ben mesela güzelim tüm sevgililerimde yakışıklıydı.
Çoğu güzel kız görüyorum yanlarında yakışıklı erkeklerde var.
Senin dediğin bence sen biraz kıskanıyosun ondan böyle diyosun :D tamam çirkin erkeklerle sevgili olan güzel kızlar var bende görüyorum ama tam tersi durum da söz konusu.
örneğin eski sevgilim adriana limayla çıksın,tövbe tövbe kadın evli :D neyse , çıksın ; adriana bile bana çirkin gelir :D ve eski sevgilimin sevgilileri bana hep çirkin geliyor ne kadar güzel olursa olsun :D güzel yokta ... :D yani belki sende kıskanıyosundur :güzel kızları o erkeklerden ondan cirkin diyosundur :D
anlıyamadığım şey eski sevgilinle bu kadar bilgiye hala nasıl vakıf olabiliyorsun
benim için eskimediğinden olabilir mi
olamaz aynı nehirde iki kez yıknamazsın
ben yıkanırım kimse mani olamaz.
güldürdün valla :D
hem senin hem kendi adıma sevindim :D
Peki ya benim gördüklerim ?
Neden yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızlar var.
Örneğin meşhur Sawyer 'ımız ve karısı link ve link ve de link
Patlıcan çileği sendromu. Patlıcan ile çilek ne kadar uyumlu ise onlarda o kadar uyumludur. Müsebbibi erkek seçmesini bilmeyen çilek gibi kızlardır.
demekki ambalaja bakmıyorlar,içeriğe önem veriyorlar...ambalaj yanıltıcı olabiliyor...
Cevap
5Cevap
Sevmenin güzeli çirkini yoktur ki.. :) Seven insan gönül gözüyle görür.. En çirkini bile en güzel gelir :)
Bir de bakmışlar Leylaya ufacık tefecik çirkin bişey. Sonra demişler ki Mecnuna: ' Ya mecnun sen buu Leylanın neyini beğendin bakılası bir hali bile yok.' Sonra Mecnun da demiş ki: 'Aah dostlar siz bir de onu benim gönül gözümle görün.. :) Bu da küçük bir hikaye..
Olay bundan ibaret işte.. :)
"Armudun iyisini ayılar yer" diyorum, başkada bir şey diyemiyorum..
Ne güzeller sevdim ben ,gözümün içine baktılar
Biraz yüz verdimmide deplasmana çıktılar
Üzüle üzüle düşüne düşüne
dert sahibi oldum ben
offf offff korkulur senden
çirkın olsun benım olsunnnn
demiş nazan abla bildiği var demek :))))
Güzellikle sadakat çok az bir arada bulunur ;)
simdi ben de söyle bisey var cogu kişiye göre yakısıklı insanlar sevglm oldu ama 1 hafta oldu..o tip insanların(bazıları)elindekinin kıymetini bilmez.ha kıymetbilmeyenlerle karşılaşmış olan biz kızlar artk olayın tipte degil insanlıkta olduguna bakmaya başlarız ve kişilige aşık oluruz.ve inan bana daha kalıcı
çirkin erkeğin bi karizması vardır..oda nedir..kendine duyduğu boş güvendir..nasıl olsa bu kız bana bakmaz der..kasılırda kalsılır..bi bakmışsın dünyanın en ulaşılmaz erkeği oluvermiş...ee bizde bakıyoruzki o bi havalarda..demekki bu erkek tipsiz ama bu kadar umursamazsa bunda bi cevher var...vee aşk başlıyor..iyi izlemeler..:))
ben güvensiz insanı hemen farkediyorum..mesela o havalı davranıyor..halbuki havası aslında kendini beğenmediğinden beni değil..ben kendime hep güvenmişimdir..asla kapris gereksiz olaylar çıkarmam...o yapıncada..sadece uzakdan izleyip kaprislerinin bitmesini bekliyorum..devamsa sonuna kadar silersem tam silerim..sanırımda yaklaşdım..
Şans mı desem kader mi...Bazen sana çirkin gelen kişi,karşı tarafa yönelmesini konuşmasını bilerek başkalarından önce davranıyor demekki.Özellikle kızlar çok hassastır bazı konularda.Ne kadar zor gözüksede 1 söz onu etkilemeye yetiyor.Demekki yakıştırmadığımız kişiler bunu diğerlerinden önce farketmiş
bunu hep söylemişimdir güzel kız ya da yakışıklı erkek kendine denk birine yanaşamaz çünkü eğer reddedilirse güzel ya da yakışıklı vasfını kaybeder ama çirkin erkek ya da kızın böyle bir kaygısı yoktur ondan hep en iyisini kapar
Yakisikli erkekleri coktan kapmis oluyorlarda ondan cirkinlere kaliyorlardir :-D Deeermisim...Ask bu...insan kimi seviyorsa o onun gözüne güzel gelir zaten :-)
Gönul bu ota da konar afedersin boka da :))) ben mesela insanin dis gorunusune bakmam ic guzelligine ve Romantik ve komikline bakarim tabi karaktetide ii llmasi grrek. Dis guzellik o kadarda onemli degil bnm icin (:
Vu ilasii derim xD hmm super :P ama kesin hayir cikmaz, aklima bin Turlu seyler gelr mesela yakkli olcak ve Komik bide Romantik kesin vardir bunda birsey .d capkin olur yada sonra bni aldatir cirkin olsun ben tek Severin bakarim ona yeter ama fena olmaz eger karakteride uyise dindarbiriyse neden olmasin :):)
güzel çirkin diye ayırmamak lazım onlara güzel geliyodur ama sen dışarıdan çirkin görürsün.ayrıca kızlar erkeklerin direk yakışıklılığına bakmazlar.belki çok sempatik yada komik birisidir ona göre çirkin olsa da.
Mesela hayatimda iki kisi var biri cok yakisikli diğeri çirkin ama cirkin olandan hoşlanıyorum neden bende anlamadim
peki o kız o erkeğin dış görünüşüne değil karakterine aşık oldu. olamaz mı olabilir ;)
abartmayalım yahu :)) hem kendim için demedim ki etrafımde öyle çiftler var ve gerçektende durum böyle ;) aşırı yakışıklı adamı/güzel kadını taşımakta zor hem güzellik gelip geçici önemli olan karakter. yani öyle değer vermeyen hep kendini düşünen ama yakışıklı adamı ben napıyım :P
bence de tam tersi.yakışıklı erkekler çirkin kızlardan hoşlanıyor.ama her ikisinin nedenini bende bilmiyorum.
çirkin erkekler insanları güzel çirkin diye sınıflandırmayacak kadar olgun olduğu için.
Ben kartimi cirkin erkekten yana kullanirim cunki cirkin erkek kadinini kaybetme korkusu yasar kiskanir sever bagli olur yatakta daha iyidir vs. cirkin erkek candir ;)
Herkes kendinde olmayanı ister, doğa dengesi böyle kurulur.
çirkin erkek yoktur az para vardır...
yok canım öyle bir şey
para para para ve yine paraaaaaaaaa
budur
cirkin degil o erkekler Karizmatik ve cekici.
Çirkin erkek yoktur az dolar vardır...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar