Birincisi kıvanç tatlıtuğ bana yakışıklı gelmiyor, ayrıca karısı çok tatlı asil bir bayan. İkincisi adriana lima güzel olsa ne olacak ona bitek bizim araba vurmamış, metin ona fazla bile.. üçüncüsü tuba kadar itici bitip hayatımda görmedim, cocuk yakışıklı ama berduş gibi , tubada öyle sarhoş gibi bir tipi var.. kısacası ortada senin söylediğin gibi birşey yok herkes layığını bulur...
Çünkü güzel olanların gözü yükseklerde alçak gönüllü değiller övünmeyi bir bok sanıyorlar ayrıca bir çoğu merhametsiz ( her insan bir değildir sözüm bu tarz olanlara diğerleri üzerlerine alınmasın ) hem bu resimlerde çirkin ya da yakışıksız insan göremedim. bunlar görecelidir.
Valla gençliğimde çok sayıda sevgilim oldu. Şişman hiç çekici olmayan birisi ile yaşadıklarımı tek geçerim. Ama erkek dergilerine çıkacak kadar yakışıklı olan sevgilerimde oldu.
Tercih ettiklerinin çirkin olduğunu düşünmüyorum. Bence ilişki yakıştırma kavramı kişiden kişiye değişir. Bazıları yakıştırmaz. Ama onlar sevgili kendileri sevmiş. Bize ne. Ne karışıyoruz ki. Ben umursamam.
egerki boyle ise bunu dert etmemelisin :) guzelsen dedigin gibi bir cirkin seciceksin ve bunu en iyi sen anlamis olursun :) yok cirkinsende seni bir guzel secicek demektir o zaman da ona sorar ogrenirsin :)
Çünkü güzellik dışında bir şey arıyorlar. Mesela karakter, herkeste olmayan. Başka güzeli/yakışıklıyı görünce gönlü onu kayan birisini istemiyorlardır mesela.
Umut evirgen dışında diger çiftleri yakıştırıyorum ben şahsen. Kendime gelirsem bende çok yakışıklı erkek sevmiyorum ve onla birlikte olmak istemiyorum orta derece olsun yeter
Toplum, güzellik ve yakışıklılık algısını değiştirdi. Her şeyin mükemmelini arayan bir kafaya, kimseyi beğendiremezsin. Açıkcası bu ekranlarda görünen aşk muhabbetleri de pek gerçekçi değil.
En İyi Cevaplar