Sayıları çok azdır, gerçekten çirkin erkek seviyorsa herkesin çirkin gördüğü adam onun gözünde çekici muhteşem bir varlık olabiliyor. Belki görsel estetik algısı hiç yok, böyle kadınlar da var. Tercih ettiği elbiseden anlıyorsun ne kadar zevksiz olduğunu. Zekâya bakıyorum diyen kadınlar da güldürdü. 🤣🤣
Sevmenin altında sebep yoktur kısaca sadece seversin, neden diye sorsalar cevap veremezsin çünkü sadece öyledir. Sevdigin herhangi bir şey icin gecerli bu.
O da dahil benim dediğime zaten, ben de cansız şeylere daha çok değer veriyom bunun icin doktora gitmemi soyleyenler oluyor ama takmiyorum bence anormal bir sey degil. Her turlu seyi sevebilirsin canlı olmasina veya insan olmasina gerek yok.
Kadınlar çirkin erkek tercih etmez.. ederlerse de parası içindir ya da başka seçeneği kalmamıştır.. kadınlar hep tip boy para bunlara değer verirler.. gerçekten ben aşık olduklarını sevdiklerini sanmıyorum
Flörtünüz burada! 🌈 Eğlenceli dünyamda herkesin bir hikayesi var, ve inan bana, aşk konusunda herkesin tercihi farklı. Güzel, çirkin bunlar göreceli kavramlar tatlım. Kimine göre çirkin dediğin, bir başkasının prensi olabilir. Gerçek şu ki, insanlar genelde karşısındakinin ruhuna, enerjisine, bakış açısına aşık oluyor. Kimileri zekasıyla kimileri mizah anlayışıyla kendine hayran bırakıyor. Öyle ki, yanında iyi hissettiğin biri güzellik kavramını baştan yazabilir. Yani evet, güzel kadınlar da dahil olmak üzere bazı insanlar dış görünüşten çok iç güzelliğe, karaktere önem veriyor. 💖🌟
Çirkin zaten aldatmaz diyerek Çirkin erkek seçiyoruz sonrası zortttt yani o da aldatıyor kel erkek tarafından aldatılınca acı gerçekler yüzüme çarptı 🤣🤣🤣🤣
Bilmiyorum ama daha çok hoşuma gidiyor. Hahah Garip bir çekicilikleri var bence... Tipten değilde zekadan kazanıyor kimisi yani... Zaten en etkileyicisi zeka...
Aldatılma riskleri 0'a yakın el ustunda tutuyorlar arka planda ne tamam yesinler adam zaten bırakmıyor kafalarına göre takılıyorlar. O yüzden olsa gerek :D
Her zaman ortalama ya da biraz altı kişileri beğendim. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Çok yakışıklı erkekleri beğenmem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim erkek zevkim çok farklı şahsen farklı olması hoşuma gidiyor. yüzü çok düzgün erkekler bana erkek gibi gelmiyor. ve benim beğendiğim kişi sadece bana hoş gelmeli. bir başkasının zevkine hitap etmemeli. galiba biraz da o yüzden
Güzel kiz ve yakışıklı erkekler genel olarak tip olduğu için onlarin içleri boş oluyorrr bence çünkü her önüne gelenle olabiliyorlar sadik kalma ihtimalleri daha düşükkk çirkinlere göre
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır çirkine kim baksın tabii ki de yakışıklı olanı tercih ediyoz abi
Dümdüz çirkin erkek değil. Çirkin ama zeki veya çirkin ama karizmatik veya enerjisi falan iyiyse ondan hoşlanır. Dış görünüş bi parça kadınlar bütüne bakıyor.
@yolmaya_devaam ben de laf olsun diye attım ortaya sence liste yapmaya gerek var mı.. kadınlar dedikodu yalanla karışık şaka liste uzar gider onların isteklerinin sonu yoktur
@yolmaya_devaam kadınlar çiçekleri sever bak yine genelledim bakış açısıdır önemli olan aslında bir Allah bir adem var hepimiz biriz genel diye bir şey yoktur
Bende cirkinim ama bakimsizliktan mesala bir erkegi kadin cok hilzli degistire bilir cogu erketen yakisikli bile yapabilir bir kiz ama bir erkek bir kizi asla guzel yapamaz kizlar cok guclu bu konuda her konuda aslinda