Saçımı açtım ve çok kötü oldu, ne yapmalıyım?

Saçımı yaz tatilinde açtım ve hafif bir açma yaptığım için açık kahve olmuştu ama sonra kaldığım evdeki arkadaşım eşit olmadığını söyledi ben de bunu fark edip bir kere daha açmaya karar verdim spreyi o tarafa sıktım fazla mı sıktım bilmiyorum ama banyodan çıktığımızda saçlarım açlık turuncuydu ve dibinden açtığım için kesemezdim annemden habersiz yaptığım için panikledim ve bir yalan uydurdum annem de kanmadı büyük ihtimalle ama zaten kötü göründüğünden bir şey demedi okul 3 güne başlıyordu napcağımı bilemedim ve okula gittim herkes saçıma baktı çok kötü hissettim ama ne yapacağımı bimiyordum bi arkadaşım mor şampuan kullanmamayı önerdi ve bende kullandım biraz düzeldi ama turuncu yansıma gitmemişti o açmadan beri 4 ay geçti ama şimdi saçımın dibine baktığımda normalde olduğu renkten daha koyu çıkmaya başladığını fark ettim ( düzeltmek için bir şey biliyor musunuz) sonrasında saçım uzadıkça ve daha koyu çıkmaya başladıkça fark çok fazla belli oluyordu ve rahatsız oluyorum anneme boyatmayı önerdim ama red yedim kendim boya aldım ve boyamayı düşünüyorum çünkü bu renk farklılığından çok rahatsız oluyorum sizce ne yapmalıyım saçımı uzatmalı mı ( ürün önerisi hızlı ve sağlıklı uzama için ) yoksa gizlice boyamalı mıyım zaten boyadıktan sonra tekrar eski haline boyattırmazlar ve kökünden boyamıycam bunlar zaten ölü saç ama korktuğum bir şey daha var hiç kendim boyamadım ve boyarken saçım kopar diye korkuyorum açmak saçımı çok inceltti sizce ne yapmalıyım tavsiyeee 🙏🙏

Boyat
Uzat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Saçımı açtım ve çok kötü oldu, ne yapmalıyım?