Koyu kahverengi-siyah saçımı tek renk yapmak istiyordum açık kahverengi istiyordum kuaföre gittim o renkler olmaz saçın yanar edi ombre sombre tarzı yaparım dedi konuştum anlattım randevu aldım gittim turuncuya kadar açtı daha fazla açarsam yanar dedi beni o şekil yolladı boyamadı sadece açtı cilasını yaptı yolladı ilk gün yine iyidi bu böyle mi kalacak diye sordum tınlayan yok saçım şu an rezil bir halde çingene gibi dolaşıyorum hep topluyorum öyle dışarı çıkıyorum koyu kahveli turunculu bir halde iğrenç duruyor resmen kuaför kazığı! Arkadaşlar yardım edin neyle boyasam kapanır küllü açık kahverengi kapatır mı ne yapsam nolur yardım?
Hiç dert etme. Mor şampuan ile kısa süre içerisinde bu saç karmaşasından kurtulabilirsin. Saçlarına istediğin bir saç boyası al ve boya kendi imkanların ile. Kuaförler o yüzden iyi değil. Hem istediğin saçı yapmıyorlar hemde üstüne üstlük üste çıkmaya çalışıyorlar. Ben hep evde kendim boyarım saçlarımı en azından kendin daha iyi boyarsın.
Yani olan oldu artık pek fazla bir seçeneğin kalmamış gibi görünüyor. Ya kestireceksin ki kısa saç kadında çok hoş duruyor bana göre. Ya da tekrar boyanabilecek kıvama gelene kadar bekleyeceksin. Seç birisini 😄