Saç Bakım Saçımın tam ortası açıldı, ne yapmalıyım? Rakisofrasi66 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saçımın önünde orta kısım ice doğru açıldı ve saclarimi eskisi gibi gür hissetmiyorum!! Yardim edin.. Güncellemeler+1 yıl Hâlâ yardımı dokunan biri olmadi :( Güncellemeler+1 yıl Sarımsak şampuanı aldım dökülme daha da arttı sizce neden? Saçımın tam ortası açıldı, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Şekerkızcendy Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Geçmiş olsun , zeytinyağı kullan 1 3 Yorumla Rakisofrasi66 +1 yıl Şakaklarim acılsa tamamda ortadan nedir zeytinyagi çözüm mü? Yorumla Şekerkızcendy +1 yıl Bakım Yorumla Rakisofrasi66 +1 yıl Bakımla gecmesi mumkun mü yani yeni saclar çıkar mı orda? Yorumla
Mesya Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kelleşmeye adım adım:// 2 1 Yorumla Rakisofrasi66 +1 yıl Deme öyle:( Yorumla
Beermania Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bolbol fön çekmişsin 1 2 Yorumla Rakisofrasi66 +1 yıl Ne yapmam gerek Yorumla Beermania +1 yıl Fön makinesini saçlarına yaklaştırma saçlarını sık sık yıkama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun , zeytinyağı kullan
Şakaklarim acılsa tamamda ortadan nedir zeytinyagi çözüm mü?
Bakım
Bakımla gecmesi mumkun mü yani yeni saclar çıkar mı orda?
Kelleşmeye adım adım://
Deme öyle:(
Bolbol fön çekmişsin
Ne yapmam gerek
Fön makinesini saçlarına yaklaştırma saçlarını sık sık yıkama