Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Dünya çapında her 10 saniyede bir satılan bu duş yağını sence herkes neden bu kadar seviyor? (Sayfa 3) L'Occitane Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2326 Cevapla, kazan! Dünya çapında her 10 saniyede bir satılan bu duş yağını sence herkes neden bu kadar seviyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
ZehraErdogdu096 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Vucudunun derilerinin sağlıklı ve pürüssüz olması içimi? 0 0 Yorumla
SlintLion Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Reklam için her yerde olduğunuz için olabilir. İnsanlar meraklıdır denemek isterler. 0 0 Yorumla
Melik_Roblox Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Merhaba Bu Markayı Bilmiyordum Araştırdım Ve Aldım Çok Güzellll Kokuyo 0 0 Yorumla
Yusufpolatcanli Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl rahatlatıcı bir dozu var hergün almak lazım 0 0 Yorumla
qrettycwnt Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl ben severek kullanıyorum güzel nemlendiriyor tavsiye ederim 0 0 Yorumla
udontknowme Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl 10 saniyede bir satılan markayı benim bilmemem peki 😂 0 0 Yorumla
iamayazzz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Duş yağları hakkında pek bi fikrim yok ama tercih edilebilir 0 0 Yorumla
nklcklskdjdj Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Vücüt gözeneklerini kapatıyor parlak yapıyor diye alınır 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel koku verdiği içindir bence 1 0 Yorumla
fanatikk07 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 54% +1 yıl Vucutlari temizlendigi icin olabilirmi:) 1 0 Yorumla
isimsiz0641 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl İlk kez duydum bunu ama güzel bir şeye benziyor 0 0 Yorumla
ewiusoom Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Valla bilmem ki yani altın rengi diyedir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaliteli ve kullanisli? Ayrica cilde iyi geliyordur ben nerden biliyim kullanmadım hic 0 0 Yorumla
ceren211 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Bu pay görmekten sıkıldım 5 gundur bu ne be 0 0 Yorumla
northeaster58 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Yeni duydum daha önce hiç görmedim 0 0 Yorumla
Yigido_apo58 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Herkes merak ettiği için alıyor olabilir 0 0 Yorumla
DetectivePolice34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 62% +1 yıl Bence tek açıklaması var oda merak 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı. Kendilerini iyi hissettikleri için 0 0 Yorumla
pembeçiçekli Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Sevilmese kim alırdı kim kullanırdı 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Kaliteli sanirım o yüzden satılıyor olabilir... 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hiç duymadığım bir marka deneyimlemedim 0 0 Yorumla
burak_charles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Duş önemli, duş yapılmalı misler gibi 😅 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Ucuz olduğu için bide kaliteli 0 0 Yorumla
193lükyakışıklı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Bilmiyorum denemem lazım neden olduğunu 0 0 Yorumla
zelisssss0619 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Muhtemelen kokusu güzel. Fiyatı da uygunsa tamam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
Vucudunun derilerinin sağlıklı ve pürüssüz olması içimi?
Reklam için her yerde olduğunuz için olabilir. İnsanlar meraklıdır denemek isterler.
Merhaba Bu Markayı Bilmiyordum Araştırdım Ve Aldım Çok Güzellll Kokuyo
rahatlatıcı bir dozu var hergün almak lazım
ben severek kullanıyorum güzel nemlendiriyor tavsiye ederim
10 saniyede bir satılan markayı benim bilmemem peki 😂
Duş yağları hakkında pek bi fikrim yok ama tercih edilebilir
Vücüt gözeneklerini kapatıyor parlak yapıyor diye alınır
11 saniye olunca satılamayacağı için 🖤
Kokusundan dolayı seviyor olabilirler
Güzel koku verdiği içindir bence
Güzel ve kaliteli bir ürün
Vucutlari temizlendigi icin olabilirmi:)
Herkeste sıkıntı var O zaman
almadan bilemeyiz. denemek gerek
Cildi besliyor kokusu güzel
İlk defa duydum denemek lazım
Rahatlık verdiği için... olabilr
Ben kullanmadım hiç ama denemek lazım
Emeğine sağlık güzel bir yazı olmuş
Bence gayet kaliteli bir ürün
İlk kez duydum bunu ama güzel bir şeye benziyor
çok güzel çok çok bayıldım
Güzel koktugu için 🤣🤣🤣
Güzel bir şeye benziyor denenbilr
Valla bilmem ki yani altın rengi diyedir
Faydalı demekki ondan dir
Denemedim hiç. Ve görmedim de
birden fazla sevdiği etkisi vardir
dus yagi diye bi sey mi varmis...
bu kadar popülerse niye ben bilmiyorum? saçma
Kaliteli ve kullanisli? Ayrica cilde iyi geliyordur ben nerden biliyim kullanmadım hic
İçeriği temiz diye olabilir
Bu pay görmekten sıkıldım 5 gundur bu ne be
Sevdiğine sürmek için olabilir
Yeni duydum daha önce hiç görmedim
Yeni duydum oyle bir yağ mı var🤔
Vegan olması bedemli olması
Hiç kullanmadım denemek lazım
Herkes merak ettiği için alıyor olabilir
Deneyenler memnun mudur acaba?
kokusu gayet iyi fe ondan
Bence tek açıklaması var oda merak
Kendilerini iyi hissettikleri için
En iyisi kil boşverin kimyasalları
biride bana alsa ne güzel olur 😃
Kullanmadan bişey diyemem
Güzel bilgi teşekkürler...
Sevilmese kim alırdı kim kullanırdı
Kaliteli sanirım o yüzden satılıyor olabilir...
Dogal bir urunse kullanilmali tabikii
çok övülmüş denemek lazım ilk defa duyuyorum bu markayı
Hiç duymadığım bir marka deneyimlemedim
Ben bilmiyorum ve de bir fikrim yok
Duş önemli, duş yapılmalı misler gibi 😅
faydalı olabilir denemek lazım
Faydalı paylaşım için teşekkürler
Ucuz olduğu için bide kaliteli
Bilmiyorum denemem lazım neden olduğunu
Muhtemelen kokusu güzel. Fiyatı da uygunsa tamam.