Güzellik & Bakım Cevapla, kazan! Dünya çapında her 10 saniyede bir satılan bu duş yağını sence herkes neden bu kadar seviyor? (Sayfa 4) L'Occitane Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2326 Cevapla, kazan! Dünya çapında her 10 saniyede bir satılan bu duş yağını sence herkes neden bu kadar seviyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. ilk defa duydum bu markayı 0 0 Yorumla
HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 78% +1 yıl Bilgim yok hiç üründen, denk gelirse artık. 0 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl ben ilk defa duyuyorum nerenin malı bu 0 0 Yorumla
adeeen0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 81% +1 yıl Baya güzeldir o zaman her yerde satılıyorsa 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Temiz olmayı sevdiği için 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Benim hiç dikkatimi bile cekmedi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ciltte net hissedilir oluşu 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Ferahlık bir seçim deyildir 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı. Ben kimyasllara karşıyım kullanmam 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel bir aroma olabilir ya 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Görmedim, duymadım, bilmiyorum :) 0 0 Yorumla
jjiiggoolloo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cildi koruyor olası bir etkiye karşı 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Cevapla kazan olayi bana göre değil 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. ben kullanmıyorum sabun daha iyidir 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Herhalde herkes kullandığı için olabilir 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Saha nantikli bence ama kullanmam 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 863 cevap paylaştı. Güzel paylaşım teşekkürler 0 0 Yorumla
deadofwrite8916 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Bilgilendirme için teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Bence sürü psikolojisi olduğu için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
ilk defa duydum bu markayı
Yumuşak bir his bırakıyor sevilen
Hiç görmedim duymadım kullanmadım
duş yağı terimini ilk defa duyuyorum
Harika bir ürünnnnnnnnnnnnn
10 saniyede bir mi? Hm aynen ok.
Kokusu bıraktığı hissiyatı insanın hosuna gidiyordur
Bilgim yok hiç üründen, denk gelirse artık.
ben ilk defa duyuyorum nerenin malı bu
Ne kazancaz kanka ne veriyonuz
İlk defa duyuyorum bunu denemedim.
Baya güzeldir o zaman her yerde satılıyorsa
Güzel mi bu duş şeysi iyiyse alalım
Harika içerik olmuş 😍👏🏻
Hiç inandırıcı gelmedi ilk kez duydum
Temiz olmayı sevdiği için
Benim hiç dikkatimi bile cekmedi
Duş yağı ne yahu duş jelini duyduk da
Ciltte net hissedilir oluşu
Neden seviyorlar patron dinliyoruz
İlk defa duyduğum bir marka
Ferahlık bir seçim deyildir
Ben kimyasllara karşıyım kullanmam
Güzel bir aroma olabilir ya
Ne olduğunu bilmiyorum onu
Güzel bir ürüne benziyor teşekkürler 🙏🏻😇
Görmedim, duymadım, bilmiyorum :)
Duş yağı mi ne alaka ya💀
Cildi koruyor olası bir etkiye karşı
Hemen şimdi gidip alıyorum😅
o sırada bu tür şeyleri zerre anlamayan me *-*
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Cevapla kazan olayi bana göre değil
ben kullanmıyorum sabun daha iyidir
Bilgi için teşekkürler 🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Herhalde herkes kullandığı için olabilir
Saha nantikli bence ama kullanmam
Blemeyiz neden sevdiklerini
İlk defa duydum desem peki 😅
Güzel paylaşım teşekkürler
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkürler
Kokusu çok güzel cildi çok güzel yapıyor
Bi şeyi herkes alıyorsa artık fiyatı artar
Güzel bir duş jeline benziyor
Vücudu Yumuşattığı için 🤔
Bilmiyorum ki neden seviyor
Demekki faydası varki seviliyo
Vegan içerikli olması nedeniyle olabilir.
insanlar begenmeseler sevmezler yani
Kaliteli ve guzel, hesapli olması
boyle seyler saglikli degil
Aaa her sabah kullaniyorum
Bence sürü psikolojisi olduğu için
Sadece popüler kültür hepsi bu
#Hükümdar
Kullanmadan bilemem denemem gerekir
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler
Kullanmak lazım gerçekten
Duş yağını ilk defa duydum. Çok ilginç.
ellerine sağlık güzel benxe