+1 yılBunun en belirgin ve başlı sebeplerinden birisi hormonlar saygı değer hemcinslerim her ay bizim vucudumuzdaki hormonlar deniz dalgası misali yükselip alçalır bu yüzden de vucutta istenmeyen tepkiler gözükebilir erkeklerin cildinin iyi olma sebebi de her ay bizimki gibi bir hormon dalgasına maruz kalmak zorunda olmamalarıdır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakımlı demek, kotu oldugu halde iyi hale getirmek demek, erkeklerinki kotu degilki iyi hale getirdikleri zaman "bakımlı " diyebilesin. Erkeklerin dogal olarak metabolizmalari hizli ve erkeklerde daha az cikar sivilce vs gibi seyler. Yani erkeklerin bakima ihtiyaci yok. Kizlarda daha cok cikar dogal olarak. Ben mesela yuzume su ve savun disinda hicbirsey vurmadim. Haa 2-3 kere tükürülmüşür. Onun disinda hicbir madde degmedi. Kizlar bakim yapar ama ise pek yaramaz. Bazilari oyle parlaticimi fndtnmi ne suruyosa artik hic guzel. durmuyor. Dogal haliniz daha guzel. Sabunla yıkayın her sabah- aksam ohh miss.
01 Yorumla
+1 yılÇünkü kendimiz dışında herkesi strese sokuyoruz
23 Yorumla- +1 yıl
Kabulde ediyonuz yani xnsnsnxkx
- +1 yıl
Tebrik ederim kabul eden çıkmış haha
- +1 yıl
Erkeklere soru kizladmi fotball mı
Çünkü erkekler makyaj malzemesi kullanmıyor bakım yapmıyor o makyaj malzemelerinin içinde bakım kremlerin falan içinde binlerce kimyasal var ve kadınlar kullandığında bazen hassas cilde göre değişkenlik gösterebilir veya alerjik falan olabiliyor ve sivilceler çıkmaya başlıyor ama erkekler hiç kullanmıyor kullanmadığı için bebek gibi yüzleri oluyor bir diğer sebebi ise erkekler geç olgunlaşıyor geç ergenliğe giriyor bu yüzden hormonları yavaş olduğu için çok nadir sivilce çıkıyor ama tabi bu hormonlar insandan insana değişebilir bu yüzden her zaman bu olaylar farklılık gösterebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSakınan göze çöp batar. Çünkü onlar bizim kadar üstüne düşmüyor.
34 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basit olabilir mi sizce de?
Erkekler bok su içer. Şu cikdi nemlendirir ve elastikiyetini artırır. Ayrıca erkekler ne yediğinin ne içtiğinin hesabını yapmazlar. Belki doğru beslenmezler ama yeterince beslenirler. Kendini yeterince besleyemeyen cildini, hücrelerini ve besleyebilir mi? - +1 yıl
@humantoilet yani bizim bol su icmemiz ve yeterince beslenmemiz , bizim erkeklerin dogustan gelen ozelligi, yani genetik faktor olur saydiklarinda.
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılkadınların cildi erkeklerden daha bakımlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun üç nedeni var. Öncelikle cildimizi tahriş edecek şeyleri kullanımıyoruz Kadınlarda ki makyaj kullanımı süre zarfı içinde ciltlerinin zarar görmelerine neden olabiliyor.
İkincisi aktif çalışkan bir hayatımız var. İşleyen demir pas tutmaz diye bir söz vardır Boş değil. Vucut failiyet halindeyken yaşlanmaya karşı her anlamda direnç geliştirir. Şimdi ki kadınlar yemek yapmaya bile üşendiklerinden yüksünüyorlar armut piş ağzıma düş ben yan gelip yatip Prens Chars gelsin beni baksın kafası var. Böyle bir vucut ve onun parçaları hızla paslanma yapar anlayacağınız.
Üçüncüsü biyolojik ve yapısal nedenler Erkeklerin derisi daha kalındır serttir. Kadınların ki daha ince ve naiftir Bu yüzden yıpranmada daha dirençsiz oluyor. Bunun yanında hormonal felan nedenlerde var. Ve duygusal durum bu durumlar sağlıktan vucut direncine pek çok faktörü etkiler. Erkekler kadınlara nazaran daha soğuk kanlı mantıksal canlılar O yüzden bir derece daha dirençliler piskolojik olaylara buda piskolojik sorunlarda daha güçlü kalmalarını sağladıkları için bu durum sağlıklarında kötü etkilere neden olmuyor Kadınlar kadar.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kovaa151 Aynen tarafsızca böyle söylenebilir.
- +1 yıl
Onca krem makyaj malzemesi bitiriyor Kadınları bide tembellikleri maalesef. Şunu biliyorum kısmen tıpdan anlarım. Vucut birşeyi sürekli dışardan karşılamaya başlarsa o konuda tembellik geliştiriyor. Sürekli başı ağrıdığında habire ağrı kesici alan biri gibi Bir süre sonra hem ilaca bağımlılık geliştirip bağışıklılık kazanıyor. Ve beyin en ufak ağrıya sebep olacak nedenlerde bile kendisi uğraşmıyor. Niye uğraşsın ki Nasıl olsa birazdan bizim eleman Ağrı kesici alcak boş ver Ağrısın işte bastırmakla uğraşamam. Şeklinde oluyor bu tip örnekleri baya çoğaltabiliriz. Şimdi düşün kadın sürekli Nemlendirici kremler felan kullanıyor örneğin Bir süre sonra o ciltte doğal olarak cildi nemlendirmeyi durduaracaktır. Ne gerek var ki zaten gidip Krem kullanacak boş ver. Bu yüzden o makyaj ve türevi olmayınca Hortlağa benziyorlar 🤣 tabi dediğin gibi kimyasalların yıpratmasıda buna sebep öte yandan tembellikte var Vucut hücre yenilenmesine dinç ve yenilme eylemlerine kayısız kalıyor. İşte 30 larda kadınların çökme nedeni 🤣
+1 yılErkekler an'da kalma olayını daha iyi yapıyorlar ve hareketli yaşama sahipler. kadınlar ise bunun tam aksiler ve takıntıları sebebiyle vücutları yersiz stres algılıyor. Yağlanmaya meyilli olmaları bunun en büyük göstergesedir. Bu sebeple insülin erkeklerde daha hızlı düşüyor ve düşmüş insülinle birlikte büyüme hormonu daha hızlı artıyor. Cildi güzelleştiren şey zaten büyüme hormonunun kendisi. Cildi berbatlaştıran ve kolajen hasarına yol açan en büyük şey stresle dengesiz şekilde artan kan şekerinden başkası değil.
20 YorumlaBen de sormuştum geçen bu tarz. Makyaj yapmadıkları ve daha doğal oldukları için olabilir. Tabi hormonlar, Regl olmamaları falan da etken buna.
31 Yorumla
+1 yılBu soruyı genelleme yaparak sorman cildi güzel olan kadınlara bıraz hakaret olmuş diye düşünüyorum.. Cildi kötü olan kadınlara göre kıyaslamak gerek fakat bir örnek verecek olursak şayet traş olmak gözenek sıkılaştırıyormuş.(sakallıları tenzih ediyorum)
00 Yorumla1 - Erkeklerde testeron daha çok olduğu için.
2 - Kadınlar adet döneminde çok yağlanıyor o yüzden. Hormonsal ve abur cuburlara daha çok yöneldiğiniz için, Testeron arttıran sporlar ve gıdalar tüketirseniz yüzünüz daha iyi olacaktır ama tüylenme kıllanma oranı tabi ki artacaktır, Seste kalınlaşma gibi bir tık erkekleşme olur bence.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum, gerçi isteyen zaten arayıp bulabilir ama testosteronun cilt sağlığına olumlu katkısı var. Cildin sağlam olmasını, kırışıklıkların azalmasını, sağlıklı görünmesini sağlayan şeylerden birisi bu merettir.
40 Yorumla
+1 yılHayatın kanunu tam olarak bu işte bir şeyin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar olmaz, ne kadar sallamazsan hayat onu o kadar önüne serer. Senin sorun ufak bir örnek oldu ben genel konuştum ne demek istediğimi anlayın..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes makyaj demiş kadınlar için, daha 20 yaşına varmamış ergenler 30 kilo makyajla dolanıyorlar. Sosyal medyanın etkisi de büyük tabi. Tabi bazı akıllı kadınlar, b*ktan kimyasal şeylerin cildini ne hale getireceğini bildiği için yapmaz zaten çünkü ihtiyacı da yoktur.
00 Yorumla
+1 yılArtık erkekler kendilerine daha çok önem veriyor dikkat ediyor kaş cilt bakımı yüz bakımı herşeyi yaptırıp daha güzel sonuçlara ulaşıyoruz bakımlı olmak iyi hissettiriyor eskiden traş ol losyon sür krem sür bitti derdik ama öyle değilmiş
00 YorumlaÇünkü bakmıyoruz. Sadece haftada 1 2 sabun. Başka kimyasal yok. Yüzdeki deri yapısı gereği her şeyi içine alır. Kimyasaldan uzak kalın kizlar. 30 yaşında yüzünüz got gibi pütürlü olacak yoksa. Piyasa onlardan dolu cunku
00 Yorumla
+1 yılneredeyse ayakkabılarını sildikleri ıslak mendille yüzlerini siliyorlar o derece umursamıyorlar ama ciltleri mermer gibi 😒 olur tabii gözenek kapatacak hiç bir ürünü bulamıyorlar yüzlerine ve cilt hep nefes alıyor onların 😒
00 YorumlaÖyle bişey yok, kim söylediyse yalan o 😅 erkeklerin çoğu yılda iki kez dişini fırçalar , o da dini bayramlarda. İki pantolonu yıl boyu döner, traş kolonyası kremden başka cilt bakım ürünü olmaz, mecbur kalmadıkca yüzünü yıkamaz
03 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Makyaj denen kimyasalları yüzümüze sürmüyoruz. Ayrıca bilinenin aksine biz de bakım yapıyoruz. Mesela ben ayda bir peling, 15 günde bir yüz maskesi yapıyorum. 🤭
10 YorumlaÇünkü bakım yapmadığı için daha doğal olur erkek cildi öyle zararlı şeyler kullanmaz biraz bakım yaparsa da faydalı şeyleri kullanır o yüzden temiz kalır
00 YorumlaHani ben size bunu sürekli söylüyorum da siz beni yanlış anlıyorsunuz bazen bazen linç etmeye çalışıyorsunuz ama ben hala size anlatamıyorum.
Bir Siz kadınsınız kadın olmanızı Ben seçmedim bu doğal bir seçelim tamam veya Tanrı seçti sizi artık neyse 2 ay başınız oluyor yani regl oluyorsunuz bunu da Ben seçmedim doğal seçilim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ciltlerine kadınlar gibi her bulduğunu sürmüyorlar kadınlar sanıyor ki onca para döktükleri şeyler onlar da mucizeler yaratıcak hepsi para tuzağı
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Defalarca söyledim, babyface bir yüzüm var. Ayrıca yüzümü ara ara yıkarım, kolonya ve bazen normal krem sürerim, temizlerim. Cildimin ihtiyacı olan güneş ışınından faydalanırım.
00 YorumlaCevabı çok basit aslında. Kızlar regl dönemleri yaklaştıkça çikolata cipsi ne var ne yok yiyiyorlar ondan dolayı olabilir. Sizler tatlıya daha düşkünsünüz
00 Yorumla
+1 yıl
Erkek aslan hangisi biliyorsun
Erkek dünyasına hayvanlar aleminde bile ayrıcalık tanınmış şanslılar00 YorumlaÇünkü benimki 34 yaşında tam bir baby facee ♥adam spor yapıyo ve sağlıklı besleniyor aburu cuburu yook sigarası yok süt gibi çocuk be maşallah 🧿
11 Yorumla- +1 yıl
😅😂😂😂😂 maşallah nazar değmesin abla profilimdeki de süt gibi mi sence
+1 yılMakyaj yapmiyorlar ve abuk subuk seyler kullanmiyorlar. Cogu kadin gibi ciltleriyle kafayi bozmuyorlar.😁
10 YorumlaMakyaj ürünleri gibi cildi mahveden şeyler kullanmıyoruz çünkü
21 Yorumla
+1 yılNeresi bakımlı ya ben pek göremedim
Bir de yakından bakıp
siyah noktalarını inceleyin
Bakımsız olan hiç kimsenin yüzü
Pürüzsüz değildir00 Yorumla
+1 yılCünkü cild ürünü kullanmayıp sadece soğuk su ile yüz yıkarız. Cild ürünlerinin çogu cilde sonradan zarar verir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılHergün traş olup ölü deriyi aldıkları için ve hiç bir kimyasal makyaj malzemesi kullanmayıp saatlerce onu ciltlerinde bekletmedikleri için.👍🏻
00 Yorumla Traş sonrası yüzüme aydınlanma geliyor, kadınların yüzünü makyaj malzemeleri ve estetikler kötü yapıyor, biz erkekler doğalız.
00 YorumlaSanırım daha bakımlı değiliz. Sadece biz yüzümüze veya vücudumuza makyaj vs yapmadığımız için çok yıpranmıyor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılKas yapılarınımız farklı vucutumuz doğal sizin gibi kimsayal sürmüyoruz suratımıza ondan böyle daha bakımlı duruyoruz
00 Yorumla Kimyasal kullandıkça yüzünün cilası gider ee erkeklerde kimyasaldan uzak durduğu için ciltleri güzel kalıyor şahsen benimde öyle 😅
00 Yorumla
+1 yılKalın bir ciltleri var o yüzden daha dayanıklı bir cilde sahipler. Erkekler odundan yaratılmış olabilir 😒
00 Yorumla
+1 yılSadece cilt olarak değil de benim ellerim çok güzelmiş kizlar hep öyle söyledi ağır işlerde çalışmama rağmen pamuk gibidir
00 Yorumla
+1 yılÇünkü makyaj adı altında yüzünüze sürdüğünüz çoğu şey cilde zararlı olan kimyasallar içeriyor. Bu da ciltte bozulmalara yol açıyor. Sivilce gibi...
00 Yorumla
+1 yılÖnemsemeyip cilt flaorasını bozmadıkları için bence. Sabah yüzünü yıkamak dışında sadece traş oluyorlar. Cildin dengesi hep sabit. Normal değil mi?
00 Yorumla
+1 yılBence çoğu erkeğin cildi o kadar iyi değil, elleri filan hep bakımsızdır. Misal ben yüzüme özellikle dikkat ederim peeling+ozan yağı uygularım düzenli.
10 YorumlaErkeklerin cildi daha kalınmış o yüzden de etkilenmiyorlar kolay kolay dış etkenlerden. Yüzyılın sorusunun cevabı 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılKadınlar makyaj ile yüzlerini bozuyorlar aslında. Erkeğin yüzü doğal olduğu için kadın yüzünden daha pürüzsüz görünebilir.
00 YorumlaAllah vergisi
00 Yorumla
+1 yılAllah vergisi , şala bi yana kadınlar yüzlerine o kadar kimyasal sürüyorki cildin içine ediyorlar
10 YorumlaHer gün yüzümüze makyaj yapsaydık bizimde yüzümüz mahvolurdu o yüzden doğallık bizimkisi
10 YorumlaBakın kızlar tarifi veriyorum şampuann elinize sıkıyosunuz yüzünüzü onunla kopürte köpürte yikıyosunuz bu kadarr miss
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. kadınlar regl olduğu için olabilir, makyaj yaptıkları için olabilir
10 Yorumla
+1 yılKalbimiz kadınların kalbinden daha temiz olduğu için yüzümüze vuruyor 🙂
10 YorumlaCildimize sürekli birşeyler sürmedigimiz icin olabilir belki
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çünkü ne olduğu belirsiz çoğu kimyasal kremlerle cildimize zarar vermiyoruz.
10 YorumlaAyakkabimi sildigim bezlw yuzumude siliyom ondandir
120 Yorumla
+1 yılKendileri dışında herkesi strese soktukları için 😶🌫️
10 Yorumla
+1 yılÇünkü biz kimyasal kullanmıyoruz..
10 Yorumla
+1 yılBakımlı olsalar nolcak kıldan ciltleri mi görünüyor
10 Yorumla
+1 yılBakımlı bile değil ki bir çok erkek cildine bile bakım yapmıyor sadece su ok.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü onlarda regl dönemi vs bişe yok ve hormonları kadın kadar aktif değil o yüzden 🙂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli makyaj yapıp ciltlerine zarar vermediğinden olabilir ( yapanları eleştirmiyorum )
00 Yorumla Sakınan göze çöp batar derler. Kadınlar çok sakınıyor demek ki
00 YorumlaErkeklerde sakal yüzü gözelleştiriyor. Bilimsel olarakda kabnıtlanmıştır.
00 Yorumla
+1 yılBunu istisnasız bütün kız arkadaşlarım bana söyler. Maaşallah diyelim🧿
00 YorumlaYok öyle bişey yok en azından kendi açımdan 10 yaş genç durduğum söyleniyor.
01 Yorumla
+1 yılNeden acaba 😂 o kadar makyaji bizde yapsak bizimde cildimiz mahvolur
00 Yorumla
+1 yılçünkü kendi haline bırakıyoruz, müdahele etmiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü makyajla ciltlerini bozmuyorlar. bir de derileri doğaya daha uyumlu. çünkü erkek evin geçimini sağlamak için dışarıda yaşam savaşı veriyor ya ona uygun olarak yaratılıyor.
01 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat