• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Erkeklerin cildi neden kadınlardan daha bakımlı?

benyasee
benyasee Takip Et
Xper 5 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
414
Yapay Zekaya Sor

:)

Erkek Soruları Kadın Soruları Bakım Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • scorpio_woman
    scorpio_woman Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Bunun en belirgin ve başlı sebeplerinden birisi hormonlar saygı değer hemcinslerim her ay bizim vucudumuzdaki hormonlar deniz dalgası misali yükselip alçalır bu yüzden de vucutta istenmeyen tepkiler gözükebilir erkeklerin cildinin iyi olma sebebi de her ay bizimki gibi bir hormon dalgasına maruz kalmak zorunda olmamalarıdır

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Kovaa151
    Kovaa151 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Bakımlı demek, kotu oldugu halde iyi hale getirmek demek, erkeklerinki kotu degilki iyi hale getirdikleri zaman "bakımlı " diyebilesin. Erkeklerin dogal olarak metabolizmalari hizli ve erkeklerde daha az cikar sivilce vs gibi seyler. Yani erkeklerin bakima ihtiyaci yok. Kizlarda daha cok cikar dogal olarak. Ben mesela yuzume su ve savun disinda hicbirsey vurmadim. Haa 2-3 kere tükürülmüşür. Onun disinda hicbir madde degmedi. Kizlar bakim yapar ama ise pek yaramaz. Bazilari oyle parlaticimi fndtnmi ne suruyosa artik hic guzel. durmuyor. Dogal haliniz daha guzel. Sabunla yıkayın her sabah- aksam ohh miss.

0
    1 Yorumla
    • Kovaa151
      Kovaa151
      +1 yıl

1.) kimyasal nedenler
      2.) metabolizma hızı (erkekler evde oturmaz)
      3.) Yaradilisimizda bu var (cildimiz sert)
      En tarafsizca yorum bu.

Yorumla
  • furkann23yt
    furkann23yt Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Çünkü kendimiz dışında herkesi strese sokuyoruz

2
    3 Yorumla
    • varolmamaliydim
      varolmamaliydim
      +1 yıl

Kabulde ediyonuz yani xnsnsnxkx

Yorumla
    • SekerKizCandy42
      SekerKizCandy42
      +1 yıl

Tebrik ederim kabul eden çıkmış haha

Yorumla
    • Yaseminzehra
      Yaseminzehra
      +1 yıl

Erkeklere soru kizladmi fotball mı

Yorumla
  • diciley
    diciley Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Çünkü erkekler makyaj malzemesi kullanmıyor bakım yapmıyor o makyaj malzemelerinin içinde bakım kremlerin falan içinde binlerce kimyasal var ve kadınlar kullandığında bazen hassas cilde göre değişkenlik gösterebilir veya alerjik falan olabiliyor ve sivilceler çıkmaya başlıyor ama erkekler hiç kullanmıyor kullanmadığı için bebek gibi yüzleri oluyor bir diğer sebebi ise erkekler geç olgunlaşıyor geç ergenliğe giriyor bu yüzden hormonları yavaş olduğu için çok nadir sivilce çıkıyor ama tabi bu hormonlar insandan insana değişebilir bu yüzden her zaman bu olaylar farklılık gösterebilir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

113

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Sakınan göze çöp batar. Çünkü onlar bizim kadar üstüne düşmüyor.

3
    4 Yorumla
    • halil233
      halil233
      +1 yıl

😂ya bu söz tam oturdu ama bak...

Yorumla
    • Kovaa151
      Kovaa151
      +1 yıl

Hayir dogal olarak sizde cok cikar sivilce vs , ya da yuzunuz veya cildiniz oyle programli zaten. Yani ustune dussende dusmesende genlerinde varsa olur. E kizlarda daha cok olur. Ben erkekleri ovmuyorum. Yaradilis boyle.

Yorumla
    • humantoilet
      humantoilet
      +1 yıl

Bu kadar basit olabilir mi sizce de?
      Erkekler bok su içer. Şu cikdi nemlendirir ve elastikiyetini artırır. Ayrıca erkekler ne yediğinin ne içtiğinin hesabını yapmazlar. Belki doğru beslenmezler ama yeterince beslenirler. Kendini yeterince besleyemeyen cildini, hücrelerini ve besleyebilir mi?

Yorumla
    • Kovaa151
      Kovaa151
      +1 yıl

@humantoilet yani bizim bol su icmemiz ve yeterince beslenmemiz , bizim erkeklerin dogustan gelen ozelligi, yani genetik faktor olur saydiklarinda.

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

kadınların cildi erkeklerden daha bakımlı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bunun üç nedeni var. Öncelikle cildimizi tahriş edecek şeyleri kullanımıyoruz Kadınlarda ki makyaj kullanımı süre zarfı içinde ciltlerinin zarar görmelerine neden olabiliyor.

İkincisi aktif çalışkan bir hayatımız var. İşleyen demir pas tutmaz diye bir söz vardır Boş değil. Vucut failiyet halindeyken yaşlanmaya karşı her anlamda direnç geliştirir. Şimdi ki kadınlar yemek yapmaya bile üşendiklerinden yüksünüyorlar armut piş ağzıma düş ben yan gelip yatip Prens Chars gelsin beni baksın kafası var. Böyle bir vucut ve onun parçaları hızla paslanma yapar anlayacağınız.

Üçüncüsü biyolojik ve yapısal nedenler Erkeklerin derisi daha kalındır serttir. Kadınların ki daha ince ve naiftir Bu yüzden yıpranmada daha dirençsiz oluyor. Bunun yanında hormonal felan nedenlerde var. Ve duygusal durum bu durumlar sağlıktan vucut direncine pek çok faktörü etkiler. Erkekler kadınlara nazaran daha soğuk kanlı mantıksal canlılar O yüzden bir derece daha dirençliler piskolojik olaylara buda piskolojik sorunlarda daha güçlü kalmalarını sağladıkları için bu durum sağlıklarında kötü etkilere neden olmuyor Kadınlar kadar.

1
    3 Yorumla
    • Kovaa151
      Kovaa151
      +1 yıl

1.) kimyasal nedenler
      2.) metabolizma hızı (erkekler evde oturmaz)
      3.) Yaradilisimizda bu var (cildimiz sert)
      En tarafsizca yorum bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Kovaa151 Aynen tarafsızca böyle söylenebilir.

Yorumla
    • Skyquaker
      Skyquaker
      +1 yıl

Onca krem makyaj malzemesi bitiriyor Kadınları bide tembellikleri maalesef. Şunu biliyorum kısmen tıpdan anlarım. Vucut birşeyi sürekli dışardan karşılamaya başlarsa o konuda tembellik geliştiriyor. Sürekli başı ağrıdığında habire ağrı kesici alan biri gibi Bir süre sonra hem ilaca bağımlılık geliştirip bağışıklılık kazanıyor. Ve beyin en ufak ağrıya sebep olacak nedenlerde bile kendisi uğraşmıyor. Niye uğraşsın ki Nasıl olsa birazdan bizim eleman Ağrı kesici alcak boş ver Ağrısın işte bastırmakla uğraşamam. Şeklinde oluyor bu tip örnekleri baya çoğaltabiliriz. Şimdi düşün kadın sürekli Nemlendirici kremler felan kullanıyor örneğin Bir süre sonra o ciltte doğal olarak cildi nemlendirmeyi durduaracaktır. Ne gerek var ki zaten gidip Krem kullanacak boş ver. Bu yüzden o makyaj ve türevi olmayınca Hortlağa benziyorlar 🤣 tabi dediğin gibi kimyasalların yıpratmasıda buna sebep öte yandan tembellikte var Vucut hücre yenilenmesine dinç ve yenilme eylemlerine kayısız kalıyor. İşte 30 larda kadınların çökme nedeni 🤣

Yorumla
  • enteresanbiadam
    enteresanbiadam Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler an'da kalma olayını daha iyi yapıyorlar ve hareketli yaşama sahipler. kadınlar ise bunun tam aksiler ve takıntıları sebebiyle vücutları yersiz stres algılıyor. Yağlanmaya meyilli olmaları bunun en büyük göstergesedir. Bu sebeple insülin erkeklerde daha hızlı düşüyor ve düşmüş insülinle birlikte büyüme hormonu daha hızlı artıyor. Cildi güzelleştiren şey zaten büyüme hormonunun kendisi. Cildi berbatlaştıran ve kolajen hasarına yol açan en büyük şey stresle dengesiz şekilde artan kan şekerinden başkası değil.

2
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Ben de sormuştum geçen bu tarz. Makyaj yapmadıkları ve daha doğal oldukları için olabilir. Tabi hormonlar, Regl olmamaları falan da etken buna.

3
    1 Yorumla
    • Mabollaaa
      Mabollaaa
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum

Yorumla
  • asilbiri06
    asilbiri06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bu soruyı genelleme yaparak sorman cildi güzel olan kadınlara bıraz hakaret olmuş diye düşünüyorum.. Cildi kötü olan kadınlara göre kıyaslamak gerek fakat bir örnek verecek olursak şayet traş olmak gözenek sıkılaştırıyormuş.(sakallıları tenzih ediyorum)

0
    0 Yorumla
  • Tontiq
    Tontiq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

1 - Erkeklerde testeron daha çok olduğu için.

2 - Kadınlar adet döneminde çok yağlanıyor o yüzden. Hormonsal ve abur cuburlara daha çok yöneldiğiniz için, Testeron arttıran sporlar ve gıdalar tüketirseniz yüzünüz daha iyi olacaktır ama tüylenme kıllanma oranı tabi ki artacaktır, Seste kalınlaşma gibi bir tık erkekleşme olur bence.

0
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı.

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum, gerçi isteyen zaten arayıp bulabilir ama testosteronun cilt sağlığına olumlu katkısı var. Cildin sağlam olmasını, kırışıklıkların azalmasını, sağlıklı görünmesini sağlayan şeylerden birisi bu merettir.

4
    0 Yorumla
  • Yalnızkadınn06
    Yalnızkadınn06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Hayatın kanunu tam olarak bu işte bir şeyin üstüne ne kadar çok düşersen o kadar olmaz, ne kadar sallamazsan hayat onu o kadar önüne serer. Senin sorun ufak bir örnek oldu ben genel konuştum ne demek istediğimi anlayın..

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Herkes makyaj demiş kadınlar için, daha 20 yaşına varmamış ergenler 30 kilo makyajla dolanıyorlar. Sosyal medyanın etkisi de büyük tabi. Tabi bazı akıllı kadınlar, b*ktan kimyasal şeylerin cildini ne hale getireceğini bildiği için yapmaz zaten çünkü ihtiyacı da yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Artık erkekler kendilerine daha çok önem veriyor dikkat ediyor kaş cilt bakımı yüz bakımı herşeyi yaptırıp daha güzel sonuçlara ulaşıyoruz bakımlı olmak iyi hissettiriyor eskiden traş ol losyon sür krem sür bitti derdik ama öyle değilmiş

0
    0 Yorumla
  • buzz_adam
    buzz_adam Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Çünkü bakmıyoruz. Sadece haftada 1 2 sabun. Başka kimyasal yok. Yüzdeki deri yapısı gereği her şeyi içine alır. Kimyasaldan uzak kalın kizlar. 30 yaşında yüzünüz got gibi pütürlü olacak yoksa. Piyasa onlardan dolu cunku

0
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

neredeyse ayakkabılarını sildikleri ıslak mendille yüzlerini siliyorlar o derece umursamıyorlar ama ciltleri mermer gibi 😒 olur tabii gözenek kapatacak hiç bir ürünü bulamıyorlar yüzlerine ve cilt hep nefes alıyor onların 😒

0
    0 Yorumla
  • Ocs06
    Ocs06 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle bişey yok, kim söylediyse yalan o 😅 erkeklerin çoğu yılda iki kez dişini fırçalar , o da dini bayramlarda. İki pantolonu yıl boyu döner, traş kolonyası kremden başka cilt bakım ürünü olmaz, mecbur kalmadıkca yüzünü yıkamaz

0
    3 Yorumla
    • noeshia
      noeshia
      +1 yıl

bakımlı derken bakımlı duruyor demek istemiş hiç uğraş vermeden temiz ve sağlıklı duruyor

Yorumla
    • Ocs06
      Ocs06
      +1 yıl

Ha ona katılırım bak, yoksa kızların haftalık bakımı bizlerin yıllık bakımı 😅 bizim yağımızı suyumuzu koy, balatalara bak devam 😅 kızların öyle mi pastası var cilası var ohoooo 😅

Yorumla
    • Kovaa151
      Kovaa151
      +1 yıl

Jsjsjxnxnxjjx reisss

Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 58%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Makyaj denen kimyasalları yüzümüze sürmüyoruz. Ayrıca bilinenin aksine biz de bakım yapıyoruz. Mesela ben ayda bir peling, 15 günde bir yüz maskesi yapıyorum. 🤭

1
    0 Yorumla
  • erdemika
    erdemika Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 73%
    +1 yıl

Çünkü bakım yapmadığı için daha doğal olur erkek cildi öyle zararlı şeyler kullanmaz biraz bakım yaparsa da faydalı şeyleri kullanır o yüzden temiz kalır

0
    0 Yorumla
  • omerd26
    omerd26 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 39
    +1 yıl

Hani ben size bunu sürekli söylüyorum da siz beni yanlış anlıyorsunuz bazen bazen linç etmeye çalışıyorsunuz ama ben hala size anlatamıyorum.

Bir Siz kadınsınız kadın olmanızı Ben seçmedim bu doğal bir seçelim tamam veya Tanrı seçti sizi artık neyse 2 ay başınız oluyor yani regl oluyorsunuz bunu da Ben seçmedim doğal seçilim

0
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 999 cevap paylaştı.

Çünkü ciltlerine kadınlar gibi her bulduğunu sürmüyorlar kadınlar sanıyor ki onca para döktükleri şeyler onlar da mucizeler yaratıcak hepsi para tuzağı

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Defalarca söyledim, babyface bir yüzüm var. Ayrıca yüzümü ara ara yıkarım, kolonya ve bazen normal krem sürerim, temizlerim. Cildimin ihtiyacı olan güneş ışınından faydalanırım.

0
    0 Yorumla
  • Leader1d
    Leader1d Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 98%
    +1 yıl

Cevabı çok basit aslında. Kızlar regl dönemleri yaklaştıkça çikolata cipsi ne var ne yok yiyiyorlar ondan dolayı olabilir. Sizler tatlıya daha düşkünsünüz

0
    0 Yorumla
  • _ŞeytanRuhlu_
    _ŞeytanRuhlu_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek aslan hangisi biliyorsun
    Erkek dünyasına hayvanlar aleminde bile ayrıcalık tanınmış şanslılar

0
    0 Yorumla
  • IMHILL
    IMHILL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü benimki 34 yaşında tam bir baby facee ♥adam spor yapıyo ve sağlıklı besleniyor aburu cuburu yook sigarası yok süt gibi çocuk be maşallah 🧿

1
    1 Yorumla
    • karasevdan2134
      karasevdan2134
      +1 yıl

😅😂😂😂😂 maşallah nazar değmesin abla profilimdeki de süt gibi mi sence

Yorumla
  • Interstellar_
    Interstellar_ Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Makyaj yapmiyorlar ve abuk subuk seyler kullanmiyorlar. Cogu kadin gibi ciltleriyle kafayi bozmuyorlar.😁

1
    0 Yorumla
  • Kafkas01
    Kafkas01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl

Makyaj ürünleri gibi cildi mahveden şeyler kullanmıyoruz çünkü

2
    1 Yorumla
    • Serap_44
      Serap_44
      +1 yıl

Haklı

Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Neresi bakımlı ya ben pek göremedim
    Bir de yakından bakıp
    siyah noktalarını inceleyin
    Bakımsız olan hiç kimsenin yüzü
    Pürüzsüz değildir

0
    0 Yorumla
  • SasukeUchihaxD
    SasukeUchihaxD Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl

Cünkü cild ürünü kullanmayıp sadece soğuk su ile yüz yıkarız. Cild ürünlerinin çogu cilde sonradan zarar verir.

0
    0 Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı.

Hergün traş olup ölü deriyi aldıkları için ve hiç bir kimyasal makyaj malzemesi kullanmayıp saatlerce onu ciltlerinde bekletmedikleri için.👍🏻

0
    0 Yorumla
  • ElXTurco
    ElXTurco Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Traş sonrası yüzüme aydınlanma geliyor, kadınların yüzünü makyaj malzemeleri ve estetikler kötü yapıyor, biz erkekler doğalız.

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Sanırım daha bakımlı değiliz. Sadece biz yüzümüze veya vücudumuza makyaj vs yapmadığımız için çok yıpranmıyor.

0
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.

Kas yapılarınımız farklı vucutumuz doğal sizin gibi kimsayal sürmüyoruz suratımıza ondan böyle daha bakımlı duruyoruz

0
    0 Yorumla
  • 6buse6
    6buse6 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 81%
    +1 yıl

Kimyasal kullandıkça yüzünün cilası gider ee erkeklerde kimyasaldan uzak durduğu için ciltleri güzel kalıyor şahsen benimde öyle 😅

0
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Kalın bir ciltleri var o yüzden daha dayanıklı bir cilde sahipler. Erkekler odundan yaratılmış olabilir 😒

0
    0 Yorumla
  • estargon06
    estargon06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Sadece cilt olarak değil de benim ellerim çok güzelmiş kizlar hep öyle söyledi ağır işlerde çalışmama rağmen pamuk gibidir

0
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü makyaj adı altında yüzünüze sürdüğünüz çoğu şey cilde zararlı olan kimyasallar içeriyor. Bu da ciltte bozulmalara yol açıyor. Sivilce gibi...

0
    0 Yorumla
  • MuhteşemGüneş
    MuhteşemGüneş Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Önemsemeyip cilt flaorasını bozmadıkları için bence. Sabah yüzünü yıkamak dışında sadece traş oluyorlar. Cildin dengesi hep sabit. Normal değil mi?

0
    0 Yorumla
  • oguzhan1419
    oguzhan1419 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Bence çoğu erkeğin cildi o kadar iyi değil, elleri filan hep bakımsızdır. Misal ben yüzüme özellikle dikkat ederim peeling+ozan yağı uygularım düzenli.

1
    0 Yorumla
  • bttryflyx
    bttryflyx Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Erkeklerin cildi daha kalınmış o yüzden de etkilenmiyorlar kolay kolay dış etkenlerden. Yüzyılın sorusunun cevabı 👍🏻

0
    0 Yorumla
  • bateristartist
    bateristartist Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar makyaj ile yüzlerini bozuyorlar aslında. Erkeğin yüzü doğal olduğu için kadın yüzünden daha pürüzsüz görünebilir.

0
    0 Yorumla
  • TuniȿՁθ
    TuniȿՁθ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl

Allah vergisi

0
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

Allah vergisi , şala bi yana kadınlar yüzlerine o kadar kimyasal sürüyorki cildin içine ediyorlar

1
    0 Yorumla
  • Hoplatır
    Hoplatır Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 88%
    +1 yıl

Her gün yüzümüze makyaj yapsaydık bizimde yüzümüz mahvolurdu o yüzden doğallık bizimkisi

1
    0 Yorumla
  • İradə
    İradə Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Bakın kızlar tarifi veriyorum şampuann elinize sıkıyosunuz yüzünüzü onunla kopürte köpürte yikıyosunuz bu kadarr miss

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı.

kadınlar regl olduğu için olabilir, makyaj yaptıkları için olabilir

1
    0 Yorumla
  • asiprens2905
    asiprens2905 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

Kalbimiz kadınların kalbinden daha temiz olduğu için yüzümüze vuruyor 🙂

1
    0 Yorumla
  • more000
    more000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl

Cildimize sürekli birşeyler sürmedigimiz icin olabilir belki

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Çünkü ne olduğu belirsiz çoğu kimyasal kremlerle cildimize zarar vermiyoruz.

1
    0 Yorumla
  • Mkocbas
    Mkocbas Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Ayakkabimi sildigim bezlw yuzumude siliyom ondandir

1
    20 Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

dogru mu buu

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa shshshd yani kasmiom o konuda kirlidir filan diye bide siz cok kimyasal urun kullandiginizdan tahris etmesi gayet dogal

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

🥹🥹tahris diyo yicem ya

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa benim yuzumde ergenlikten beri bi tane sivilce cikmadi onun yerine kurt adam gibi sakalim uzadi hbdbh bide cok domates yedim belki etkisi vardir

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

sesli guldum ya cok tatlisinnn

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa tatlimiyim bilmemde dogal oldugumu dusunuyorum

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

icten ve samimi dogalsin demek istedim

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa sende oylesin tesekkur ederim kime bakiyon peki

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

bakiyon derken

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa ppde goz var ondan sordum

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

benim gozum flaşa baktim😅😅

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa gozlerin guzelmis benimde bu tarz bi fotom vardi

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

🥹🥹bende boyle cekmisim iste göz fotomu

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa senin az once pp farkliydi demi hatta cem adrian dinliyodun

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

aynen sık sık degisitiriyorum

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa bende sıkılıyorum degistiriyorum ama degistirdigimdende sıkılıyorum ikizler olmak kotu

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

ay burcum ikizler delirdim bende

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa sende ikizlersin yani ayni hisleri paylasmamiz normal o zaman

Yorumla
    • askozanaa
      askozanaa
      +1 yıl

oğlak burcuyumm

Yorumla
    • Mkocbas
      Mkocbas
      +1 yıl

@askozanaa hee simdi anladim

Yorumla
  • külllkedisi
    külllkedisi Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kendileri dışında herkesi strese soktukları için 😶‍🌫️

1
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü biz kimyasal kullanmıyoruz..

#Vesselam

1
    0 Yorumla
  • şanssızımamk
    şanssızımamk Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Bakımlı olsalar nolcak kıldan ciltleri mi görünüyor

1
    0 Yorumla
  • TalkingAngelaK-Pop
    TalkingAngelaK-Pop Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 80%
    +1 yıl

Bakımlı bile değil ki bir çok erkek cildine bile bakım yapmıyor sadece su ok.

0
    0 Yorumla
  • seniseviyordumbe
    seniseviyordumbe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 80%
    +1 yıl

Çünkü onlarda regl dönemi vs bişe yok ve hormonları kadın kadar aktif değil o yüzden 🙂

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.

Sürekli makyaj yapıp ciltlerine zarar vermediğinden olabilir ( yapanları eleştirmiyorum )

0
    0 Yorumla
  • alindzeko
    alindzeko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Sakınan göze çöp batar derler. Kadınlar çok sakınıyor demek ki

0
    0 Yorumla
  • Suits_s
    Suits_s Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Erkeklerde sakal yüzü gözelleştiriyor. Bilimsel olarakda kabnıtlanmıştır.

0
    0 Yorumla
  • ozgurprofesor
    ozgurprofesor Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bunu istisnasız bütün kız arkadaşlarım bana söyler. Maaşallah diyelim🧿

0
    0 Yorumla
  • darrr10
    darrr10 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Yok öyle bişey yok en azından kendi açımdan 10 yaş genç durduğum söyleniyor.

0
    1 Yorumla
    • ÖmerÖ41
      ÖmerÖ41
      +1 yıl

voov çok iddalı

Yorumla
  • kuralsız373
    kuralsız373 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 87%
    +1 yıl

Neden acaba 😂 o kadar makyaji bizde yapsak bizimde cildimiz mahvolur

0
    0 Yorumla
  • voyager_2001
    voyager_2001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

çünkü kendi haline bırakıyoruz, müdahele etmiyoruz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çünkü makyajla ciltlerini bozmuyorlar. bir de derileri doğaya daha uyumlu. çünkü erkek evin geçimini sağlamak için dışarıda yaşam savaşı veriyor ya ona uygun olarak yaratılıyor.

0
    1 Yorumla
    • ÖmerÖ41
      ÖmerÖ41
      +1 yıl

evet makyaj yapmıyoruz biz :D

Yorumla
  • Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkeklerin cildi neden kadınlardan daha bakımlı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklerin cildi neden kadınlara göre daha bakımlı görünüyor? 39 cevap verildi
Erkeklerin cildi neden kadınların cildinden daha pürüzsüz ve güzel? 5 cevap verildi
Erkeklerin cildi neden kadınlardan daha pürüzsüz? 17 cevap verildi
Erkeklerin cildi neden kadınların cildinden daha güzel oluyor? 148 cevap verildi
Erkeklerin cildi neden kadınlardan daha güzel? 207 cevap verildi
Erkeklerin cildi neden kadınlardan daha güzel? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨