Daha güzel değil. Siz kadın olduğunuz için doğal olarak erkek cildi size daha hoş görünüyor. Biz de kadınlardan hoşlandığımız için bize kadın cildi daha hoş görünüyor.
Neden daha sorunsuz derseniz işte o zaman her gördüğümüzü yüzümüze sürmediğimiz için derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇoğu kadın ergenlik ve belki de öncesinde ciddi makyaj yapmaya başlıyor. Ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Yani kadınlarda cildine sağlıksız şeyler sürmese güzel olur. Ben makyajdan hoşlanmıyorum. Asla yapmam ya da hiç yapmadım demiyorum tabiki ama bir davete katılmadığım sürece cildime herhangi bir ürün sürmüyorum. Sadece güneş kremi ve rimel kullanıyorum. Uyku problemi yaşadığım zaman gozaltlarim kötü olunca çok nadir göz altı kapatıcısı kullanıyorum.
20 Yorumla
+1 yılSevgili hemcinslerim bulduğunuz her şeyi yüzünüze sürmeyin. Ona buna şuna nasıl para yetiştiriyorsunuz anlamış değilim. Yok şu nemlendirici yok şu markanın ruju yok allık şunları yazarken bile nefret geliyor darlaniyorum bunalıyorum. Sabah yıka yüzünü temiz bir kalıp sabunla sür nemlendiricini çıkacaksan dışarı sür güneş kremi tamam bitti gitti... Vakit nasıl buluyorsunuz oğlum ya ben ona da şaşırıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Yapmak istiyorsanız da hafif bir makyaj belli belirsiz tamam işte ya. Yüzünüzde on kilo makyajla herkes herkese benzedi yemin ederim merhaba demeden önce tanımak için makyajını silmek lazım bazılarının hahahahahaha
1) sakal. Cildimizin gözenekleri fazladan açık, hava alıyor.
2) sizler gibi kimyasal kullanmıyoruz. O kimyasallar sizi güzelleştirmiyor, daha da batırıyor.
3) adet. Siz adet gördüğünüz için kan değerleriniz çok dengesiz. Bu da görünüşünüze yansıyor. Hatta bu yüzden makyaj yapma ihtiyacı duyuyorsunuz. Fakat onun yerine kan değerlerinizi yerinde tutsanız daha iyi olur sizin için
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü erkekler kadınlar gibi yüzüne her bulduğunu sürmez. Ama biz kadınlar ne bulursak süreriz yüzümüze o yüzden yüzümüz erkenden yaşlanıyor. Bizde kendi haline bıraksak aslında cildimizi çok daha güzel bir hale gelir. Ama biz sürekli bakım yaptığımız ve çok makyaj yaptığımız için yüzümüz çok çabuk çöküyor ve erkenden yaşlanıyor maalesef.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınların cildi erkeklerden daha güzeldir her zaman.. sadece kadınlar da stres hormonu daha yüksek olduğundan sivile gibi şeyler daha baskın olur
00 Yorumla
+1 yılCiltleriyle uğraşmadıklari için.. badana yapılmış duvar gibi dolasmadiklari için.. ciltleri nefes alıyor..
1117 Yorumla- +1 yıl
😅.
- +1 yıl
Timsah derisi nasıl bir benzetme 😅
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Ezbere bir cevap olmuş. Makyaj yapmayıp cilt problemi yaşayan kadınlar da var.
- +1 yıl
Limonlu cilt problemi olanlar zaten makyaj yapmıyor cildiyeciye gidiyor 😊👍
- +1 yıl
Cildiyle ugrasmayan makyaj yapmayan kadin da cilt problemj cekiyir çünkü genetik olanlar var ve cildiyeciye cogu gidemiyor cunku mhrsdwn randevu bulamayırlor ve insanlari parasi yok bu yuzden ozeldeki doktora bir suru para veremiyirlar cogu cilt problemi yasayan kadin böyle.
- +1 yıl
Devlette*
- +1 yıl
Cilt problemi cinsiyet ayırmiyor.. erkeklerde de var.. o ayrı bir konu.. bunun dışında makyajla cildini bozan çok sayıda kadın var.. bu da bir gerçek..👍 vurgu yaptığım bu..
- +1 yıl
Ama kadınlarda cilt problemj gkrulme orani daha yuksek erkeklerde daha az soru soran bunh söylemiş ama bu da fizyolojik yapıyla alakali ve tabii ki genetikle.
- +1 yıl
@Kartanesii_88 Kadın ve erkeğin nasıl kemik yapısı vs. farklıysa cilt yapısı da farklı. Google'da araştırabilirsiniz.
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü ben de ayni seyi soyledim zaten bildigim seyi bana bilememişim gibi soylemezsen sevinirim
- +1 yıl
@Kartanesii_88 Sana değil, yorum sahibine yazacaktım. 😅
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü tamamdır olsun sorun değil
Erkekler özel üretim kusursuz varlıklar olduğu için. Bu sadece insanda değil, tüm canlılarda öyle. Boyasız hilesiz güzeliz
50 Yorumla“ Erkeklerin cildi, genellikle kadınların cildine göre daha fazla yağ üretir. Bu, erkeklerin ciltlerinin daha nemli ve elastik olmasını sağlar. Ayrıca, doğal yağ üretimi cildin kurumasını önler, bu da erkeklerin daha genç ve daha canlı bir cilde sahip olmalarına yardımcı olur. Erkeklerin ciltleri genellikle daha kalındır. “
30 Yorumla
+1 yılBen de erkeğim cildim çok su içmekten
Yorucu zahmet işlerde Çalışıp çok ter dökmekten parlıyor
Kadınlar çalışmıyor
Çok su içmiyor
Ter dökmedikleri için karaciğer yağlanmasından dolayı cildi solgun kıllı akne gamze çukurlar oluşuyor
Sabah uyandığında aç karnına öğleye kadar enaz iki litre su iç
İki hafta boyunca böyle devam et
Gör bak bakalım senin cildin nasıl da bebek gibi parlıyor18 Yorumla- +1 yıl
Er vele bıraye delal
- +1 yıl
Kızlar soruyor sayfasında neden Kürtçe yazıyorsun ki
Senin dilini bilmeyenler var
Türkçe yazsaydın daha iyi olurdu
Kürtçe çok seviyorsan
Kendi sayfanda yazabilirdin
Başkalarının sayfasında yazmana gerek yok - +1 yıl
Sanane? Şaka mı bu ya? Adam istediği dilde yazar. İngilizce isteyen İngilizce yazar arapça isteyen arapça yazar. Umarım ironi yapıyorsundur
- +1 yıl
Kırmızıkız11 Evet istediğin dilde yazabilirsiniz
İngilizce Arapça da Kurmanci zazaki sorani gorani de yazabilirsiniz
Cevap ve sorularınızı bundan sonra kürdi yazın
Çiroka Kurmanci bınıvıse
Te çıka tışt sual kır Kurmanci bınıvıse bıla ez ji bibinim
bıla her kes bıbine bıxwoyne
Hetta dılê te doxwaze Kurmanci bınıvıse
Wa ez te fehm dıkım
Merıvê nıvısê te fehm dıkın Wa derketın
Hevalê dına hene Kurmanci Fehm nakın
Merıvê zımanê te fehm nakın çawa jı tera bınıvısın
Ez her kesê dıdım ser serê xwo
Her merıv roniya çavê mıne
Bıla kes jı mın xeribi kaş neke - +1 yıl
Ne söylediğini anlamadım ben kürt değilim ama kürt biri başka bir kürtle rahatlıkla kürtçe konuşabilir. Benle değil karşısındaki kürtle lürtçe konuşabilir.
- +1 yıl
Olsun güzel insan
Sen güzel düşünüyorsun
Keşke herkes senin gibi güzel düşüncelere sahip olsaydı
Çoğu yerde kavga dövüş oldu
Kürtçeye tahammül edemeyen insanlarla çok dövüş oldu
Sen belli oluyor. Güzel insan olduğun güzel düşüncelerinden
Ben şahsen çok gördüm
Burası sizin orası değil bizim memlekette burada Kürtçe konuşamazsın diyenleri
Hem sosyal medyalarda
Hem iş yerinde caddede cafede
Aklına gelen her yerde gördüm
Kürtçeye tahammül edemeyenleri
- +1 yıl
Sırf zaten öylelerine uyuz olduğum için Kürtçe isim yazdım
Uyuz insanlar okusun ama anlamasın diye
Ama konuşma yazışma Kürtçe yazmıyorum
Çünkü öfkem patlarsa ağzıma gelecek en ağır sözlerle adamı derinden en ağır kelimelerle üzerim - +1 yıl
Anladım o kişiye kürtçe konuşma deyince sen de anlattığın insanlar gibisin zannettim. Kürtler diledikleri gibi dillerini rahatlıkla hiç çekinmeden konuşabilmeliler biz türkler türküz diye bağırınca böbürlenince nasıl keyif alıyorsak siz de aynı şekilde rahat olmalı aynı keyfi yaşamalısınız. Öyle insanlara aldırış etmeyin burası laik bir ülke herkes özgür dileyen dilediği dili konuşur. Irkçılık yapanları hiç muhatap almamak en güzeli.
+1 yılÇok basit aslında yiyerek tüketemediğiniz şeyleri vücudunuza sürmeyin birde stresten uzak durun , spor yapın, herşeye yetişmeye, oldurmaya çalışmayın bazen akışına bırakmak gerekir hayatı.
Sağlıklı olduğunuz sürece bu vücudunuza zaten her yönden yansıyacaktır 👍
Umarım anlaşılabilmişimdir
Sürçü lisan ettiysek affola 🙏
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yıl1. kadınların yag oranları daha fazla bu yag oranı tabı kı cılde yansıyor
2. kimyasal etkiler daha genc yaslarda 35 cesıt kımyasal maddeyi yüzünüze uygulayıp 20 cesıt kımyasalı onların etkılerını azaltmak ya da sılmek ıcın kullandıgınızdan
3. hormonal değişimler cok fazla tabi ki bu cildi etkıleyen unsurlar
00 Yorumla Sırrımız gayet basit
73 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılCildi güzel cünkü adamlarin 3/4 ü sakal ile kaplı. Bence ciltleri değilde erkekler bana kadinlardan daha güzel geliyor - tabi erkeklerden hoslandigim icin olabilir bu ama kadinlara bakiyorum ulan surat ayni surat cogu zorlama güzel zaten. Ama erkeklere bakiyorum adamlar harika ya 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Kızların çoğu artık birbirine benziyor ancak erkeklerde çeşitlilik var.
Cevap sahibi+1 yıl@theNitroZeuss yok cogunuz kizlardan güzelsiniz asiri hoslaniyorum erkekelerden anlatamiyorumda 😆
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj yapıp cildi perişan etmiyoruz. :) Şu kremi bu kremi diye bir şey sürmüyoruz, doğalız ondandır. :)
13 Yorumla- +1 yıl
Ezbere bir cevap olmuş. Makyaj yapmayıp cilt problemi yaşayan kadınlar da var.
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü henüüz yoktur sonrasındaki sivilce siyah lekeler falan filan belli bi süre cildi yorar kullanılan herşeyde kimyasallar var sonuçta bu bi etki gösterecektir illaki
- +1 yıl
Yazdığımı yanlış okudun sanırım. Makyaj yapmadığı halde cilt problemi yaşayan kadınlar da var dedim.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCildini bilmiyorum da elleri genelde bizim elimizden daha yumuşak ve parlak oluyor nedense 😂 hain erkekler hıhhh 😂
160 Yorumla- +1 yıl
@fesfs 😂😂 illaki öyledir canım da bazı erkeklerin elleri bizimkilerden daha güzel bakimli ve yumuşak olabiliyor ssjjssjh
- +1 yıl
@fesfs 🤣😂
- +1 yıl
@Cemeren__ mesela sürekli elimiz suda olduğu için olabilir mi 🥲
- +1 yıl
@Zarifkelebek_ aynen gülüm bizim elimiz sürekli suda oluyor bulaşık yemek temizlik vss derken kimyasal ürünlerle sürekli temas içinde oluyor oyuzden de haliyle daha çok yıpranıyor kuruyor
- +1 yıl
@cemeren__ teşekkürler 🥲🌸
- +1 yıl
Kesinlikle öyle ellerimiz bu yüzden yıpranıyor🥲
- +1 yıl
@r_engarenkyollar anladım biliyorum ya annemden de biliyorum keşke o ellerinizi ilgilendiğiniz hobiyi yaparken kullanıyor olsaydınız haraplanıyosunuz resmen , harcanıyosunuz , 🌹😊
- +1 yıl
@Zarifkelebek_ sadece ellerimiz mi bedenimiz ruhumuz kişiliğimiz her konuda yipranıyoruz eve kos işe koş çoluk çocuğa koş vss erkekler gibi her şey hazır önümüze gelmiyor maalesef her sorumluluk kadına yukleniyor o yüzden de erkekler sonra bizi begenmiyor birde üstüne işte hayatın acımasız gerçeği bu
- +1 yıl
@cemeren__ sağol sağol Allah razı olsun 😂 senin vereceğin teselliye başlıyım emı 😂 insan evet kadın olarak çok yipraniyorsunuz sizin hakkiniz ödenmez filan der iki tatlı söz söyler dimi zalımmm 😂 incindimmmm 😂
- +1 yıl
@Cemeren__ 🤣🤣
- +1 yıl
@Zarifkelebek_ vallaha kadınlars ulasmanın sanki bı kodu var ben o kodu yanlış yaziyorum bende düşünüyorum ya şimdi nasıl mutlu olmuştur diye 😂 yok tamam daha güzel söz söylersem en sevdiğim kişi ölsün
- +1 yıl
@Cemeren__ 😂😂
- +1 yıl
Tamam işte bende bunu dedim harcanıyosunuz yok böyle fazla düzgün yazınca anlamıyosunuz işte fazla kalpten ve düşünerek yazınca işlemiyor size , var ya biraz da hakediyosunuz he benim gibilere bakmıyosunuz 🥲 onun yerine daha yüzeysel daha odun kro tipleri seviyosunuz, cidden bı kez daha gördüm he neyse hadi iyi BULSŞIK YIKAMALSR SİZE. Akşamada çar koyun diz 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@fesfs acelen ne dur hele haftaya da ona geçeriz sırayla bütün uzuvlari ele alıcaz 🤣
- +1 yıl
@fesfs tamam tmmm sen takipte kal sayın üyemiz ben erkekleri tek tek parçalara ayırıp biyolojik olarak konuyu yerinde inceliycem 🤣🤣
- +1 yıl
@cemeren__ haydaaa ne kalleşliğimi gördün sorabiliiyim konuyu nerden nereye uzattin farkindamisin surda iki makara yapıyoruz işte konuyu kausa çevirmenin bir anlamı yok
- +1 yıl
@Cemeren__ yavrum ben sana ne dedim ya da şahsına kötü birşeymi soyledim
- +1 yıl
@cemeren__ senin canını yiyerem haa 🤣 tamam ben kalleş olayım
- +1 yıl
@cemeren__Tmm senin gönlün olsun diye ilk seni parçalara ayırıp tek tek inceliycem oldumu 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar varsa cehenneme gidin siz boş ver
- +1 yıl
@r_engarenkyollar yok söylemesin ama davranıslarınız sadece sana özel bişey değil
- +1 yıl
@Cemeren__ tomomm 😂😂
Sanırım bizim kadar kimyasala maruz kalmadıkları için falan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzün yarısı sakal zaten, alnı da saçlar kapatıyor bazılarının, sadece yanaklara mı güzel diyoruz? Babyface olup yüzü çok güzel olan erkekler de var, onlar da bakımlı oluyor genelde. Şöyle bir şey var, erkekteki kusurlar kadınlardaki kadar göze batmıyor, o yüzden erkeklerin cildi daha pürüzsüz geliyor gözümüze, erkekteki gözenek, siyah nokta, sivilce kadın yüzündeki kadar göze batmıyor. E bi de kusurları sakalla kapatma şansları da var, bizde bazı sivilceler kusurlar, fondötenle bile kapanmıyor
00 Yorumla
+1 yılBir de sırlarını yazmışlar şunlara bak 😔 erkekler de hormonal değişimler yok ki kadınlar gibi 😕stresi ayrı, vücuttaki yağlarımız ayrı bir dert. Düzenli cilt bakımı yapmadan yüzü bebek gibi olan kadınlar da var bunlar da genetik zaten.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. hergün evden çıkmadan 2000 lık zımpara kağıdı ile bebeksi tenime masaj yaparım
20 Yorumla
+1 yılEvet ilk okul arkadaşlarım annem gibi duruyor 🙄🤦🏻♂️
12 Yorumla- +1 yıl
Oha daha neler
- +1 yıl
Ya da ben genç duruyorum 😏
+1 yıl1- Makyaj yapmıyor olmamızdan dolayı cildimiz erken yaşlanmıyor ve kötüleşmiyor. Kimyasala maruz kalmıyoruz bu konuda.
2- Yağ olayı var diye duymuştum kadın ve erkeklerde bu farklılık varmış.
3- Sakal.
00 YorumlaYeminle az önce tuvalette çöğdürüp çıkarken, Diriliş Ertuğrul menşeili toptiş hacı, hoca sakalıma bakarken boynumu gördüm. Bembeyaz, kaslı ve çekici idi.(Uu beybie💃)
Sapıklar ve sapıtmış hissedenler, özel mesaç kutuma boşalmayınız.
00 YorumlaErkek cilt yapısı kadinlardan farklı, gözenekler daha geniş olduğu için sivilce, akne, yağ ve siyah nokta birikimi ya da oluşumu kadinlara oranla çok daha düşük. Tabi bunda dezavantajı daha hızlı kırışıklık ve yaşlanma belirtileri.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
m +1 yılYüzüme hiç bir şey sürmüyorum güneş kremi harici. Dünya para oda. Çok hassas bir cildim olduğu için biliyorum. Geçen gün kuzenim elime elini sürdü ve vaauuvv niye kadife gibi ki dedi. Erkeğin eline sürsen sert ve sağlam. Kadife ile bir olamaz
00 Yorumla
+1 yılErkek cildinin gözenekleri daha geniştir, kadın cildinden daha kalındır ve daha fazla nem tutabilir. Yağ bezleri kadın cildine göre çok daha fazla çalışır, böylece erkek cildi her zaman yeteri kadar nem depolar, daha düz ve sıkı görünür.
00 Yorumla
+1 yılBide şöyle durum var, bazı kadınlar küçüklükten beri ellerine geçen zararlı zararsız kozmetik ürünler kullanıyor buda ciltlerine zarar veriyor, ondan kaynaklıda olabilir.
10 Yorumla
+1 yılKadının bedeni şu an kullanılıyor ve yıpratılıyor bitiriyor yani hani erkeklerde yavaş yavaş başladılar Ama yani Kadınlar bu yüzyıl boyunca kullanıldı
00 Yorumla
+1 yılSen bunu bir de yüzü sivilceden mayın tarlasına dönmüşlere sor bakalım nasıl cevaplar alacaksın 😂
1) Makyajdaki kimyasala maruz kalmamak
2) Sakal (sakalsız erkeklerin çoğu hıyara benziyor, buna bende dahilim)
3) Soğuk musluk suyu, biz erkeklerin çoğu aşırı üşengeç olduğu için arada meteoseksüel olan sayısı azdır ve genelimiz musluk suyundan başka bir şey kullanmaz.00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sırrımızı paylaşamayız kusura bakmayın 😂 hiçbir şey sürmüyoruz öyle bakım ürünleri falan kullanmıyoruz ben yüzümü sadece arada sıvı veya katı sabun ile yıkıyorum sabahları
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılVücudumuza 500 tane farklı farklı kimyasal sürmediğimiz için. Hep bir ton para verip cilt ürünleri alıyorsunuz hem de cilt sağlığınızı bozuyorsunuz :D
00 Yorumla
+1 yılIrsi olanlarda güzel olur herkesin güzel değil ki erkeklerin yağ oranı az olduğu için yaglanmiyor kadınların yağ oranı daha fazla olduğu için ciltte haliyle her şey çıkabiliyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Gerçekten anlamıyorum yüzüm için havlu bile kullanmıyorum selpak zulaladım kii havlu kullanmayayım diye , sadece sabahları yüzünü yıkayan abimde leke bile yok 🤦🏻♀️
012 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılHer buldukları bku suratlarına sürmedikleri için. Daha 16 larında serum kullanıyor kızlar ihtiyacı var mı yok mu bakmadan sırf viral oldu diye
10 Yorumla Çünkü bu faydalıymış diyip her şeyi sürmedikleri için sabahları suyla yıkamak ve banyo yeterli bir temizlenme biçimi.
10 YorumlaKadınlarda bulunan hormonlarla ilgili bir durum bu kadınlarda yağlanma vs çok olduğu için cilde yansıyor bu sivilce, yağ bezeleri oluşuyor.
00 Yorumla
+1 yılBen her gün siyah üzüm çekirdekli sabun ile bakım yapıyorum. Gül suyu ve alovera özü ile bakım yapıyorum
00 YorumlaDaha güzel mi bilmemde resimdeki adamın cildi güzel mi hiç anlamam ciltten falan ama değil gibi geldi
00 YorumlaTraş oldukları için. Her traş cildin üzerindeki istenmeyen fazlalıkları da yok eder. Sinek kayacak duruma getirir
011 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda tras değil fakat ciltteki ölü deri temizliği yapıyor.
- +1 yıl
Şikayet değil fakat akne oluşumuna sebep oluyor bazen, cilt çok hassaslasiyor dokundugun an sivilce oluşumuna sebep oluyor, erkekler tras oluyor fakat hiç bir şey olmuyor 🤷🏼
- +1 yıl
Herkes yapmıyor evet.
- +1 yıl
Anladım, bu bilgi işime yaradı açıkçası... teşekkürler 🙏🏼
- +1 yıl
Yok tras değil 😅 sadede cildin zamanla buna adapte olduğunu bilmiyordum.
- +1 yıl
Iyice araştırma yapmadan adım atmam muhtemelen belirli bir süre ölü deri temizliğine çok dikkat ettim tabi bu süreçte cildim çok hasar almış.
Kadinlr makyaj diye cildine iyi kotu alerjik reaksiyon vs demeden boya, krem vs surdukleri icin olabilir.😉🙂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim cildimden daha güzel cildi olan tek erkek skincarejohn onun dışında hiç benden daha iyi cildi olan erko kişisi görmedim whdjd
01 Yorumla
+1 yılSoğuk su ve sabun 😊 onlarca farklı kimyasal sürülen yüz ile sadece su ile sabunla yıkanan yüz aynı olur mu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGö7ümüzü sildiğimiz havluyla yüzümüzü siliyor olmamız.
Bakım uğruna bir dünya kimyasal sürmüyoruz sıfatımıza00 Yorumla
+1 yılYüzlerini sildikleri havluyla ayaklarını da siliyorlarmış jdjsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
hayır, yapmıyoruz
- Güzellik & Bakım konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin yüzünü ısırırken bende aynını düşünüyorum hep🤦😄
10 Yorumla Hiç cilt bakım ürünü kullanmadığımız için :)
10 Yorumla
+1 yılErkek olmadığım için bilemiyorum. Ama cildini güzelleştirmek elinde olan bir şey.
10 Yorumla
+1 yılKadınların cildi daha hassas olduğu için her an her şey olabiliyo çünkü. d
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sizler gibi yüzlerce şey sürmüyoruz :D
10 Yorumla
+1 yılçünkü makyaj yapmıyoruz ve sakallar besliyor
00 Yorumla
+1 yılAnne babadan gelen çılgın DNA'larda gizli bizim iş bebeğim 😜
00 YorumlaBizi strese sokup kendileri tasasız yaşadıkarı için
00 Yorumlaher gördükleri ürünü deneyip ciltlerini mahvetmedikleri için
00 Yorumla
+1 yılKendilerinden başka herkesi strese soktukları için olabilir
00 YorumlaSakallarından gözükmüyor + kadın hormonu yağlanmaya müsaittir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılYüzlerini spermle yıkıyorlar. Cilde iyi geliyormuş
01 Yorumla Uydurmaca aksine erkek arkadaşımın yüzü sivilce dolu idi benimki ise onun yanında pürüzsüzdü
00 Yorumlakadınların sürdüğü kimyaslalar kadar yüzlerine bir şey sürmüyorlar bence ondan
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Sakaldan dolayı sanırım daha diri ve canlı kalıyor her daim..
00 YorumlaSırrımızı veriyorum. Yüzüne çeşme suyundan başka bir şey sürmeyin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yıl50 tane krem sürmedikleri için. Cildi kendi haline bırakmak lazım biraz. 😂
00 Yorumla
+1 yılBenim cildim pütürlü beyaz yağ bezeleri var sivilce gibi geçmiyor cerrahi müdahale lazım
00 Yorumla
+1 yılHep bu kozmetik ürünler yüzünden yüzünüz soluyor 👍
00 Yorumla
+1 yılannemin tabiriyle yüzümüze b. k b. klavat sürümüyoruz :D
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası