Burun estetiği oldum alın daraltma estetiği oldum kilo verdim saçlarımı değiştirdim ama yok hayır kendimi sevemiyorum Her aynaya baktığımda yeni değiştirilmesi gereken bir kusur keşfediyorum şimdi ise yanaklarıma taktım çok büyükler diye aldırmak istiyorum
Tam olarak istemesem bile içimde bir İstek oluştuğunda onu en sonunda yaparım bende öyle yani şimdilik ertelesem bile onu gelecekte yaptacağım kesin yüzde yüz
Hani mesela işe giderken bugün işi bıraksam ne güzel olur derim işin ikinci saatinde çıkıp giderim akıllıca olmadığını bilsem bile
Bu şekilde hayatımı idame ettirmek yorucu kime güzel olmaya çalışıyorum anlamıyorum bir türlü kendimi sevemiyorumda
Tam olarak istemesem bile içimde bir İstek oluştuğunda onu en sonunda yaparım bende öyle yani şimdilik ertelesem bile onu gelecekte yaptacağım kesin yüzde yüz
Hani mesela işe giderken bugün işi bıraksam ne güzel olur derim işin ikinci saatinde çıkıp giderim akıllıca olmadığını bilsem bile
Bu şekilde hayatımı idame ettirmek yorucu kime güzel olmaya çalışıyorum anlamıyorum bir türlü kendimi sevemiyorumda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer