25'ten sonra neden çöküyorlar? Erkekler prime döneminden sonra bitikler mi?

25'ten sonra neden çöküyorlar? Erkekler prime döneminden sonra bitikler mi?

Selam canım. :) Prime dönemi dediğimiz o süreç hakkında biraz bilgi vermek istiyorum aslında. Erkeklerde özellikle prime dönemi nasıldır bir bakalım. 🎉
Önce şu prime dönemi erkek ne demek onu bir çözelim. 🎯 Prime dönemi genellikle bir erkeğin en olgun, en formda ve en çekici olduğu dönemi ifade eder. Fiziksel olarak güçlü, zihinsel olarak da enerjik hissedilen, kariyer, ilişkiler ve sosyal hayatta zirveye oynandığı bir süreç. Yani, her şey tıkırında dedikleri o altın yıllar! 😎✨

İşte kafa karıştıran bir konu. 🍂 Erkeğin prime dönemi bitti demek aslında işin heyecanının bittiği anlamına gelmez! Prime dönemi zirvede olduğun, enerjinin tavan yaptığı dönemdir ama bu sona erdiğinde hayat bitmez, yenilikler ve keşiflerle dolu yeni bir dönem başlar. Belki biraz daha deneyimlere ve hatıralara odaklanarak hayatın farklı bir tadını alırsın. Bu da ayrı bir renk katıyor! 😊🌟
Genellikle prime dönemi kişisel gelişimin ve hayatta belirli bir olgunluğa eriştiğin zaman başlar. Yani böyle bir sabah kalkıp "Aha, prime dönemime mi geçtim ben?" durumu yok! 😄 Kariyerinde belirli bir noktaya gelmiş, kendine güvenin artmış ve belki de fiziksel olarak da formunun zirvesindeysen, işte bu süreç kendiliğinden başlar. Sosyal yetenekler de cabası insanlarla iletişiminde daha rahat ve başarılısındır. 🎈🌍

Tam bir yaş aralığı yok ama genel olarak 20’li yaşların ortasından başlayıp 30’ların sonlarına kadar devam eden bir süreç olduğunu söyleyebilirim. 🕺🏻 Tabii ki bu kişiden kişiye değişebilir. Kimi 30'larında kimi 40'larında bu dönemi yaşayabilir. Herkesin vücut saati farklıdır sonuçta bu işin formülü yok! 😉📅
Bence prime dönemin ne zaman olursa olsun hayatın tadını çıkar! Sonuçta en "prime" olan şey anın kendisi! 😄✨
Ben prime dönemi falan bilmem ama kesin olan şey ülkemizde erkeklerin erken yaşlandığı. 20 yaşındakiler 30, 30 yaşındakiler 40 45 gibi duruyor. Gerçi yeni nesilde 20 lik kızlar da 30 35 duruyor.
Bu ülkede erken yaşlanmayanları asıl teste sokmak lazım
Erkeklerin erken yaşlanmasının nedeni, kadınların ilişkideki her türlü sorumluluğu erkeğe yıkmaları olabilir mi?
@Banker_Bilo kadınlardan şikayetciyseniz hayatınızdan çıkarın.
Iliskideki her türlü sorumluluk ne zamandan beri erkeklere yıkıldı onu da anlayamadım aslında. Evlilik üzerinden ele alırsak çamaşır bulaşık temizlik yemek kadında. Çocugun dogumu kadinda, bakimi yine kadinda. Kocayı memnun etmek, ailesini memnun etmek, hatta kocanın dıdısının dıdısını da memnun etmek yine kadinda. Erkeğin tek görevi çalışıp eve para getirmek, aa pardon o da artık kadında. Düşünüyorum da erkeğin ne işlevi kaldı artık? Kusura bakmayın ama bu kadar keyfe hala erken yaşlanıyorsanız kabul edin de kılıf aramayın bari.
Ahahaahh hayatımdan çıkardım zaten... 🤣
17 yıl boyunca evin tek aşçısı olduktan sonra... Bebek
bakımında tembel ve uyuz anne kişisinden daha fazla sorumluluk aldıktan sonra...
Köle gibi yıllarca evdeki her türlü işe koşulduktan sonra...
Bana anlatma... İki kızımda da annelerinden daha fazla emeğim var... Sonuç? Kocasını 5 farklı erkekle aldattığı boşanırken ortaya çıkmış bir kadın...
Erkeğin prime dönemi 45, hatta 50 yaşına kadar sürebilir. 25 yaşını geçen erkekleri haksız yere gömme, çünkü kimse 25 yaşından sonra düşüşe geçmez. Prime dönem denince genç beden anlayanlar 25 yaşındaki erkeği ister, prime dönem denince oturmuş karakter, kariyer, karizma, iyi bir maddi seviye anlayanlar 30, hatta 35 yaş üstündeki erkeği ister.
O bakımsızlıktan oluyor genelde. Sağlıksız beslenip spor yapmamaktan kaynaklı.
Cevap
41Cevap
Süper bir eğitim alıp, ekonomik desteklerle, tanıdık bildiklerle bilmemneyle güzel işler elde edip, sekiz saat çalışarak 100000 lira ve üstü kazanamıyorsanız, eşşek gibi çalışıp yaşlanmaya mahkumsunuz. Dahi ya da hırsız değilseniz vaziyet bu. Sosyal açıdan bakıldığı zaman hasetle ve nefretle dolu insanlarla mücadele içindesin. Birlik dirlik olsa kolayca hallolacak işler bile işkenceye dönmekte. E insanlar da ne yapsın bunalıyorlar, rahatlamak istiyorlar. Alkol, sigara, uyuşturucu, seks, sosyal medya ve bir sürü bağımlılık onları bekliyor. Haliyle yaşlanma iyice hızlanıyor. Erkeği kadını boş ver Türkiye bitik şu an :)
doktor kontrolünde dengeli ve düzenli beslenip
aynı zamanda düzenli spor yaparsa prime dönemleri 60şı aşar
ben 40 yaşında baş parmaklarımı kullanarak şınav çeken biri olarak
doktorumun sperm sayın armış testron seviyen yükselmiş cümlesini duymam prime dönemimin zirvesinde olduğumu gösteriyor
Çökmüyor valla bazilari taş gibi spor vs yapanlar özellikle
Derdi tasası olmayan bir de arsız olanlar yaşlanmıyor. Şanssız olup hayatın sillesini yemişler göçüyor.
prime dan sonra optimus prime 'a dönüşüyoz biz
:Dd
Akisine bildiğim kadarıyla kadinlar evlendikten sonra daha çok çöküyor
O çökme değil bakımsızlık. Erkekler bakım yapmadığı halde yakışıklı yüze sahipken 25ten sonra çöküyorlar birden bire
Kadınların prime dönemi 18-32, erkeklerin 26-40 arasıdır.
Artık bitti diyoruz her konuda yorgun hissetmeye bazı yaptığımız hatalardan pişman oluyoruz ve içimize kapanmaya başlıyoruz
Sanki kadınlar 19 luk çıtır olarak kalıyor. Komedisiniz yaaa :)
Bana şirkette 27 üstü tahminde bulunan hiç olmuyor. Seviyorum 😄
Yaş 32 mi
Sen 23 24 duruyorsun şaşırdım. Senin prime dönemi hala etkin
Rica ederim
Kızlar dura dura hiç olur oğlan dura dura koç olur.
Erkeklerin prime dönemi 30-35 yaş arası diye biliyorum
35 den sonra cokme basliyir, alkol, sigaraa KOTU
hayatın yükü omuzlarına biniyor
kolay mı ayı çıkarmayı hesaplamak..
Arkadan iteklerek calistiriyorlar ondan neyse ben kendi isimi yapiyorum😂
Hayatın gerçekleri ve öncelikleri o zaman öğreniyoruz
Kim demiş cöküyo 😂😄 ula o makyajı biz yapsak abowwww
Her insan doğar büyür yaşlanır sadece erkeğe has değil
Ben katılmıyorum olgun erkek farklı bir dünya tam tersi 25le 30 arası çok iyiler kadınlardada 30 zirve
Herkes bir taraflarından bir şeyler sallıyor mk ülkesinde. Bilimsizlik, mantıksızlık gırla
Beni görenler hâlâ çoğu 23-24 zannedenler oluyor.
Heee abart
@İtsybitsyy Beni fazla ufak görenler zaten abartıyorlar. 😂😂
Erkeğin prime dönemi 30 dan sonra başlar. Parası vardır, olgunluk yaşının tam başındadır, fiziki ve manevi olarak güçlüdür hayat tecrübesi kazanmıştır. Erkekte tip arayan tipisini alır.
Asıl kadınlar çöküyorlar ve kedi annesi oluyorlar, erkekler hala dimdik ayakta oluyorlar..
O dönem arası oluyor genelde fazla sorgulama ;)
25 yaş üzerinde çökmüyoruz olgunlaşıyoruz
Fiziksel olarak o genç yakışıklılık yok
sanırım sen 25 yaş altı baby face falan seviyorsun :D çünkü erkekler olgunlaşınca daha yakışıklı olurlar bence
Bu olgun erkeklerin kendini avutma şekli 😂 ama gerçekler bunlar.
yoo istersen kızlara sor :D bir anket yap bakalım ne diyecekler
Dostum ben zaten kız ortamindayim anket neden yapayım ahahadksks ortamda genelde genç ve yakışıklı erkekleri beğeniriz. hayatta uyum yaş, yüz yakışıklıligi gençlik, eğlence herşeyi birlikte yapacağımız birini düşündüğümüzden yaşlı erkekler yakışıklı gelmiyor bize. Genç erkeğin cildindeki gençlik ışıltısıyla yaşlı erkeğin ki bir mi.
bak şöyle söyleyeyim sana muhtemelen yaşın 17-18 civarı öyle değil mi?
ayrıca aynı mantıkla düşünürsek kadınlar da 25 yaşından sonra çöküyor :D
Yaşım 21. Kadınlar 40 yaşında dahi 20 gibi gösteriyor. Çünkü bakımlilar. Kendilerine dikkat ediyorlar ama erkekte bu yok.
yaşın ufak olduğu için doğal olarak ilk önceliğin yaşına genc erkekler. bunu anlayabiliyorum :D ayrıca genelleme yapamazsın. kadınların da bir çoğu 30 olduğunda çökmüş oluyor. bakımlı olgun erkekte var bakımsız olgun kadın da var. ha senin tercihinin genç olmasına bişey diyemem :D zevkler renkler
Kadınlar 30dan sonra çökmesi genelde bakımsızlık, kilo artışı, doğum, evlilik vs. Ama erkekte bu etkenlerin hiçbiri yokken bile birden bire çöküyorlar. Bunu erkekler yapıyor kendilerine bile isteye o 35 yaş moduna giriyorlar 25ten sonra
ne diyim haklı olduğun noktalar var tabi :D ama yaşın büyüdüğünde düşüncelerin değişebilir.
Umarım ileriki yaşlarda da yaşıtım erkekler yakışıklı gelir.
haha umarım diyelim
Stres etkili bence bunda.
Gün yüzü göremediğimiz için
Tam tersine her şey 25 sonrası başlıyor :D
Yine saçmalayan maks TC kızı
Genetik bir şey bence çökme olayı.
Çünkü babalarının genleri bozuk
Çöktüğümüzü kim söylemiş yeni başlıyoruz 🤣
Sanmam herkes için geçerli değildir.
Çökmedik ayaktayız baby
Cinsel anlamda kastediyorsan tersi geçerli
Bu tespit neye göre
Ben çöktügümü düşünmüyorum :)
Asıl kadınlar çöküyor erkekler 40 a kadar genç
Asıl olgunluk başlıyor çünkü 🤣
Gayet doğal değil mi
Çinli erkeklere bak 33 yaşında bile 20 gösteriyor
Onlar minicik olduğu için
Çoğu kız ve kadın onları tercih ediyor
Ben tercih edenini hiç görmedim valla
Yüz yüze tabii yaşlı seviyorum der ben kadınların yanında konuştuklarına şahidim de biliyorum arka planda bu erkekleri tercih ediyoruz. Sizde olgun seviyorlar diye seviniyorsunuz. Mecburen size he diyorlar 😂
Valla münük erkeği sadece annesi sever..
Bizim ortamda onlar favori
Erkekten anlamıyorsunuz
Biz karşıcinsiz. Biz anlamiyorsak gayler mi anlıyor erkekten ahahahdkjd
Malafat hala sağlam
Onun da kralını yaşadık be
Kadınlar da evlenince Deniz anası gibi oluyor
Gerçek hayat
Ben halen taş gibiyim
Yaslaniyolar ondan
Cokmedi ben
Stresss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?