23 yaşından sonra yaşlanıyorlar bence gençlikleri gidiyor sigara alkol bira içiyorlar ekonomi geçim stres derdi daha 30 olmadan yaşlandırıyor erkekleri
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. Kadınlar daha çabuk yaşlanır 50 yaşında bir erkek hala çapkınlık yapıp çocuk sahibi olur ve gece hayatı yaşarken 40 yaşında bir kadın ne çocuk sahibi olabilir ne gece hayatı hızına gücü kalır kadınlar daha genç demenizin nedeni çok fazla makyaj yapmaları mini etek giyiyor bacakları daha pürüzsüz gözüksün diye makyaj yapanı bile gördüm
05 Yorumla- 11 ay
Ona bakılırsa 50 yaşında kadında çapkındır. Kadında erkekte menepoz andropozdan sonra çocuk sahibi olamaz üzgünüm. Ayrıca kadınlar daha genç dememin nedeni tamamıyla erkeklerin yaşlanmasıyla alakalı 50 yaşında kadın gece hayatına gücü gayette vardır. Kendinizi kandırmayın erkekler fiziken yaşlı görünür sende zaten 35ten sonra baba olma çocuğunun evlendiğinizi göremezsiniz
- 11 ay
Bakın saygısız ve emir kipiyle konuşuyorsunuz sizi hedef alan hiçbir söylemim olmadı herkes kendi kendi düşüncesini paylaşabilir kızlar soruyor sitesi size hak sunuyor hatta isterseniz yorumları erkeklere de kapatabiliyorsunuz herkese açık soru paylaştıysan küfür hakaret bireysel kişiyi hedef alan bir cevap paylaşmayan kimseye hakarette bulunmamanız gerekir saygılı olun ama kavga etmek için benimle konuşuyorsunuz tamam diyip seninle senin bana yaptığın gibi tartışarak yorum yapmadım ama bana tekrar aferin adam ol dedin akıllı anlayışlı bir insan gibi lütfen özür dileyin (bir başkasının sana yaptığın bir hata yüzünden özür dilemeni rica etmesi bile yeterince utanç vericidir)
- 11 ay
50 yaşındaki erkek 40 yaşındaki kadına göre yaşlıdır. 40 yaşındaki kadın 40 yaşındaki adamdan bile daha genç durur ayrıca hiçbirinizde 40 yaşınızda çocuk sahibi olmak istemezsiniz. Zaten performans spremde düşüyor boşuna biz seks makinasıyız her yaşta kafası yaşamayın tipik tc erkeği 35 yaşında askerden emekli oluyorsunuz 40 yaşında futboldan bunun nedeni o yaşlarda erkek vücudu eskisi gibi güçlü ve hızlı değil sağlıklı dayanaklı değil çöküşe geçiyor artık koşamaz alt edemez
En İyi Cevaplar
Erkekten erkeğe değişir bu durum. 23ten daha erkenden yaşlana bilir, çok sebebi vardır bu işin. Mesela ben erken yaşta yaşlanmaya dönüştüm. Bir dazlak dolu bir devlette yaşarsan böyle olur. Genç yaşta istenmeyen küfürler hakaretler duymak zorunda kalırsan mecbur kalıyorsun çökmeye. Bunları kızlar biraz zor anlar çünkü kızlar çok nadiren böyle durumlar ile karşılaşır. Yaşım 44 ama hislerim vardır atmış küsür. Ikidebir ailene olsun kendine olsun küfürler duymaya mecbur kalırsan, dövüş te var, darbeler de alıyorsun sen de yumrukları konuşturuyorsun öyle bir akıllanıyorsun birlikte genç yaşta yaşlanıyorsun. Onun için kızlar biz erkekleri anlayın boşuna düşünmeyin bunun genç yaşta neden beyaz saçları var diye. Erkeklerin sorunu yok demeyin. Bizler genç yaşta hayatın anlamı olsun gerçeği olsun öğreniyoruz.
Erkekler üzeri başka sorunuz var mı? Varsa buyurun.09 Yorumla- 11 ay
Küfürü nerde duyuyorsunuz
- 11 ay
Müdür müydü yoksa
- 11 ay
Senin yaşında olan çocuklar küfür etse ne olur bize de ediyorlardı bende müdür öğretmenden duydun sandım biz Kızlara küfürü geç akran zorbalığı taciz herşeyi yaptı yaşıtlarımız seninki hiçbir şey kızlara daha beter saldırırlardı. Müdürde hakaret ederdi öğretmenler döverdi
- 11 ay
Hangi yazdığını
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
11 ayErkeklerin genel olarak çöküş yasi 25 inden sonra diyebilirim. Artık eğitim bitmiş iş hayatına başlanmış, kafasında planlar olan bi olgunluk olduğu vakit yaşlanma başlıyor. Zaten kafada hesaplamalar başladığı vakit itibari ile erkekler büyüyor. Evleneceğim kıza kadar hersey değişti ve hayat devam ediyor. Şimdi kendi hayatıma devam edip tek başıma idare ediyorum. Ben böyle mutluyum diyerek yaşamaya devam..
02 Yorumla- 11 ay
Onların tamami ile psikolojik kendimden biliyorum. Kıyaslama olunca hep böyle oluyor
Öncellikle sorun en çok etkileşim alan sorulardan bir tanesi :)) Erkeklerde yaşlanma süreci genellikle bireysel farklılıklar gösterse de genel olarak 30'lu yaşların sonlarından itibaren belirginleşmeye başlıyor bence. Yaşlanmayı hızlandıran faktörler arasında genetik yatkınlık, sağlıksız beslenme alışkanlıkları, düzensiz uyku, stres, sigara içme, alkol tüketimi ve güneşe maruz kalma gibi çevresel etkenler bulunabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında, yaşlanmayı belirleyen şey sadece genetik veya yaş değil, yaşam tarzı ve psikolojik durum da çok etkili. Stres, sağlıksız beslenme, sigara ve alkol kullanımı gibi faktörler gerçekten erken yaşta yıpratıcı olabiliyor. Erkeklerin 23’ünden sonra yaşlanmaya başladığını düşünüyorsan, belki de çevrendekilerin yoğun tempoları ve yaşam tarzları dikkatini çekiyordur. Ama herkesin kendine ait bir süreci var, unutma. 🕒💆♂️
Genç kalmak istiyorsan içeriden parlamak gerek, bu yüzden sağlıklı bir rutin oluşturmak her yaşta kişinin elinde! 🥗🍵10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
157Cevap
11 ayBütün erkeklerin adına konusayim hep taş atıyorum hep sivri dille yargiliyorum hadi bu sefer avukatlik yapayım çünkü ağlayamiyorlar. Erkekler ağlamaz diye bir siz var sevmiyorum. Kalpleri daha çocukken taşlaşıyor erkeklerin... Güçlü görünmek adına hep susmak hep fazlasıyla sorumluluk almanın nihai sonucu yaşlanmak... Benim bile bu yasta saçıma aklar düştü yahu. Ülkenin de etkisi var. Ekonomik şartlar evliyse mesela "evin erkeği evin direği olarak evi geçindirme derdi" bekarsa "daha evlenemedim bir yere varamadım bundan sonra da varamayacağım" endişesi... kizlar da yaşlandı ki.. bakma biz erkeklere nazaran kusurlarımızı boyayla başka şeylerle çok güzel kapatıyoruz.
10 Yorumla
11 ay20'sinden 40'ına kadar çoğu gerçekten çökmüş. bazıları birçok şeyi çok erken yaşayıp tülettiği için olduğundan yaşlı gözüküyor fikrimce
41 Yorumla
11 ayKendilerine bakmıyorlar çünkü, bakimsizlar.
Bir kadın ev calisiyor hem ev işi yapıyor hem anne olark cocugna bakıyor hem gezmesini yapıyor hemd bakımlarını yapiyor bunları düzenli alışkanlık haline getirip düzenli yaparken erkekler sadece dışarda çalışıyor ve cilt bakımları sadece tras losyonu ne bekliosun ki içleri çürümüş 😄😄211 Yorumla- 11 ay
İyi de erkekler demişin ben hiç öyle değilim mesela ne olursa olsun şu an tatile tek başına geldim kimseye de ihtiyaç duymadan kendime ruhen bedenen bakıyorum
- 11 ay
Sadece bu mu
- 11 ay
Ve her şey tabi
- 11 ay
sen yanlış konuşuyon ya
- 11 ay
Kendini bilmez işsiz çarşı ayyaş takımı evet
- 11 ay
@Kauren sayın modaratör hesabı incelemeye alır mısınız soru provakatif görünüyor
m 11 ay@visneliturta34 Merhaba, hayır provakatif değil. Kaldırır isem iade yer puanım düşebilir.
- 11 ay
@Kauren aşağı in yorumlarda aynı yorumu iki Farklı hesaptan yapmış aklı sıra üzerindeki yaşlı algısını kaldırmaya çalışıyor fazla yorum gelmesi canını sıktı soru popüler oldu yaşlı oldukları zoruna gitti soru kalksın diye uğraşıyor her yoruma yazmış benim sorumda yaşlı olmadığını kanıtlamaya çalışıyor ama gücü yetmiyor bu seferde soru kalksın istiyor çocuk gibi halbuki soru süper soru kalkmaz. Birden fazla hesap açıp yazarakta gençleşmez sende adil ol hesaplarını kapat
11 aySoru sadece cinsiyetçiliği tetiklemiş kadınlar zaten erkeklere düşman bu soru iyice coşturmuş kızları bakın siz ya şu gerçeği anlamak istemiyorsunuz ya sa görmek istemiyorsunuz belli elit kesimler her zaman kendine bakar bu kadında erkek içinde geçerli tabi siz gidip eli iş tutmamış çarşı serserilerini bütün bir genele yayarsanız göremezsiniz şu rüyadan uyanın toplumun dışlamış olduğu adam yerine bile koymadı tipleri burada reklam yapmayın
114 Yorumla- 11 ay
Benim zoruma giden vişey yok dilin kemiği yok ağzı olan konuşur sadece senin gibi provokatörler görülmüyor mu yaptığın ceza kanununa göre suç
- 11 ay
Et elinden geleni ardına koyma buyur istediğin yere et sayın fake senin kimbilir kaç hesabın var burada kime çalışıyorsun kimsin nesin ben admine yazdım onlar gerekli araştırmayı yapar srn şimdi buyur istediğin yere et sayın provokatör
- 11 ay
Benim birden fazla hesabım yok dediğim gibi istediğin yere bu konuda şikayet edebilirsin
- 11 ay
Fake hesaplardan yazıyor herkese bu soru zoruna gitmiş belli siyasi amaç yok bir şey yok heryere provakasyon diyor utanmadan niye yaşlanıyorsunuz işte niye zoruna gidiyor yaşlandığını kabullenemiyorsun sen herkese yazmışsın üstüne üstlük birden fazla hesaptan yorum yapıyorsun boşuna çabalama çöküyorsunuz ayrıca soru gayette normal hiçbir suçu yok kalkmazda zaten bu soruyla bütün herkes erkeklerin 20li yaşlarda yaşlandıran unsurları gördü artık akıllara yerleşecek erkeklerin 20lerde yaşlanmaya başladığı sende hiçbir şey yapamayacaksın
- 11 ay
Sadece bir şey soracağım sana Sen neyin peşindesin cidden soruyorum Bunu neyin peşindesin yok amacın ne
- 11 ay
Kitlenmedim erkek parçası önce adam ol erkek hesabı aç ve şu söylediklerini yüzüme karşı konuşma cesaretin var mı çok merak ediyorum
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. 13 yaşımdan beri çalışıyorum aslında çabuk yaşlabdırmadı ülkeden dolayı öyle başka bir ülke olsa daha keyifli nefes alıp veririz ama ben son 90 günde toplamda 1.3 milyon adım atmışşım bunu yaşlı veya yaşlı hisseden bir insanın yapabileceğini zannetmiyorum imkansız impossible yani
10 Yorumla
11 ay21 yaşında saçıma ak düştü tek tük şu an 25 yaşındayım iş güç ailevi problemler uyku problemleri para sıkıntısı ekonomik sıkıntılar evlenme çağına gelip evlenememe ya da kız bulamama diyeyim fazlasıyla piskolojik baskı altındayım ara sıra aklıma intihar düşüncesi geliyor. Allah korusun sonra tövbe ediyorum. ama bazen öyle bir sıkıyorki hayat niye yaşıyorum ben diyorum şuanda hala aynı çok sıkıldım hayattan her gün aynı şeyleri yapmaktan her gün çalışip didinip elime bişey geçememesinden. Ama dayanacaz Rabbimin imtihani her zorlukla bir kolaylik vardır.
04 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
Siz ve sizin gibi kadınlar yüzünden yok arkadaş olarak başka kadınlarla görüşme yok dışarı çıkma kaynana dırdırı yok bizi bir yere götürmüyorsun da sürekli köye gidiyorsun vesaire şunu yapma bunu yapma dersen tabii ki de yaşlanırsın kafaya taka taka kadınlar yüzünden tabii ki de erkekler kendi haline bıraksanız bir şey olmayacak
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ay
Böyle bir ortamda hele ki bu dönemde her erkek yaslanir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayErkeğin çöktüğünün belirtisi kendini 20lik delikanli sanmasidir nckckc
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayErkekten erkeğe değişir. Ben aşağıya elimin resmini koyuyorum yaşımı tahmin edin 👍 bu arada hiç bir kötü alışkanlığım yok, beslenme ve dinlenmeye dikkat ederim düzenli olarak spor yapar özellikle stres yapmamaya kendimi üzmemeye çalışırım.

Elim Kötü alışkanlıklar, stres ve bakımsızlık erkekleri degil her türlü canlıyı çökertir.
011 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@21canan0 Senden büyüğüm 😎😎
Cevap sahibi11 ay@21canan0 Sen 27 yaşinda mısın?
Cevap sahibi11 ay5 yaş büyüğüm senden.
Cevap sahibi11 ay@21canan0 Değil kendime eşyalarıma ve kedilerime bile iyi bakarım 😎
Cevap sahibi11 ay@21canan0 Kesinlikle =))
Bu arada evli misin?
11 ayDogru tahmin amerikada mesela çok geç yaşlanan ama yüzü hala çok genç gibi duran adamlar var biz ekonomi stres vs şeyler yüzünden mutlu olamiyoruz erkeklerin bile intihar orani yuzde 80 bu ülkede sen düşün
01 Yorumla- 11 ay
Bu arada sen şu hesabını kapattırmaya çalıştığım kız justgirlss kişisimisin? yorumlara baktımda hala erkeklere saldırmaya devam ediyosun böyle giderse buda kapatılır bence şansını fazla zorlayıpta kimseye sataşma
- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
11 ayOnun belli bir yaşı yok.
Uzun süre sporla başlayan bir geçmişiniz varsa yaşınızı göstermeme durumuz daha yüksek.
Dinç hissetmeniz mümkün.
Belli aktivitelerde daha seri oluyorsunuz.
Reflex özellikle aynı kalıyor.00 Yorumla Çökme demeyelim afedersiniz sicmaya bile motorla arabayla gidiyorlar eve asansörle çıkıyorlar evde bütün gün telefonla uğraşıyorlar bı elinde cips diğer elinde kola spora gidiyorlar basiyolar tozu böyle normal
00 Yorumla
11 ayBence o iş tam tersi oluyor kızlar yaşlanıyor biz makyaj yapmıyoruz makyaj yüzü kurutur 20 kilo makyaj yapiyonuz gelip bize bulasiyonuz cin olmadan adam çarpıyonuz sizde.
01 YorumlaAlakası yok kişiden kişiye kesinlikle değişir. Çoğu konuda evet genel oluyor ama bu konu cidden farklı. Mesela benim babam 50 yaşına geldi kendine cidden güzel bakıyor. Güzel bakıyor dememde bakım yapması falan değil. Hala 23-24 gibi gözüküyor. Annem ise tam tersi babamdan daha yaşlı gözüküyor. Ama babam gencecik. Kişinin kendisine önem vermesi ile alakalı.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 aySigara alkol içki yok ben de 37 yasindayim ama arkadaşlarıma bakıyorum gercekden yaşlanmış bembeyaz saçlar bizde de var ama onlar da aşırı evlilik genç tutarmis oda yalan 😂elma ve süt sağlıklı beslenme en büyük şeyde stres yapmamak Türkiye de de zor
00 Yorumla Yediğini içtiğine dikkat etmeyen herkes için böyle spor önemli stresten uzak bir yaşam önemli
10 YorumlaEvet maalesef hayat kaygıları yaşam gayeleri sorumluluklar vs iş stresi ev stresi derken kendilerini saliveremler çok
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayHayır 35den sonra karakter akıl oturuyor. 40lı yaşlarıda altın çağları oluyor. Erkegın cahili çekılmez olgun olması ıyıdır
kadında da 30dan sonra bi ayma gelıo mesela 😂😆
210 Yorumla- 11 ay
Ama işte buradaki bazı üstün varlıklı kişilikler toplumun adam yerine koymadığı ceza evi kaçkınlarını adam sanıp bir genele yaydığı için erkek ve kadın düşmanlığı başlıyor toplum ne zaman çöp varlıklarla adam olanı ayırt edebilecek beyine sahip olacak çok merak ediyorum herhalde 100 yıl geçer
Cevap sahibi11 ay@visneliturta34 Herkesın kendı düşüncesi bılemem
- 11 ay
Tamam o ayrı konu da konu bakımlı olmaktan çıktı merak eden varsa gelsin çevremle tanıştırayım içinde evli olan var bekar olan var ve en basiti benim babam 70 yaşında hala body yapıyor kendine bakıyor demekki neymiş toplumun komplike tezi çürüdüğü an 😇😇
- 11 ay
Soruyu soran kişi @KızlarSoruyor bi araştırıp takibe alırmısınız kimin nesi bi araştırılsın lütfen
- 11 ay
Yorumu silsen bile 3 noktadan şikayet ettim
Cevap sahibi11 ay@visneliturta34 xp5 altını adam yerine koyup cevap vermeyeceksin. Bunların ne olduğu belli değil
- 11 ay
Yok ben yönetime ayrıyetten söyledim profili de şikayet ettim
Cevap sahibi11 ay@visneliturta34 👍 bende
- 11 ay
Ayna nedir
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Günde üç paket sigara içiyorum yıllardan beri, köpek gibi içiyorum hatta! 😅
Çok şükür iyiyim yaş ile alakası yok! 😅
Abi diyenlerin çoğu benden yaşlı duruyor...00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok şükür sigaram yok alkolüm yok 1 dal sigara içmedim. 1,5 yıldır vücut geliştirme sporu yapıyorum proteini basıyorum. Ölürsem proteinden ölürüm heralde.
00 YorumlaSorumluluklardan çok düşünmekten olabilir ama şimdi kadınlar da öyle 🤔
01 Yorumla- 11 ay
Kadınlar yaşıtı erkeklerden genç duruyor
11 ayGerçekten de öyle kadınlara göre daha çabuk yaşlanıyorlar önceden kendimden küçük erkek istemezdim ama artık 3 4 yaşa kadar sorun etmiyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayÇoğu erkek erken yaşta hayata atılıyor bu yüzden erken yaşlanıyorlar
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı.
11 ay20 yaşında yolunmuş hindi gibi kalıyorlar, saç baş dökülmüş, şekilsiz eciş bücüş bir vücut
111 Yorumla- 11 ay
türk erkekleri böyle genelde
- 11 ay
😄😄😄
- 11 ay
Sizin sayenizde kızlar
- 11 ay
Biz hc kötü hallerimizi sizin yüzünüzden demiyoruz çocuk gbi bakimszlignizi kadnlara bahane etmwyn
- 11 ay
Bahane değil ki gerçek size acı gelir demek ki
- 11 ay
Acı gelck bsi bize, saçı dökülüp erken yaşta kel kalan sizsinz esinizn yanında abisi ggbi gorunende 😄 erken yaşlanıyoruz ve bu bizim mı acımız oluyor ahaha
- 11 ay
@mustafacan1321 gerçekler acı gelir kendine bakma löp löp ye testosteron bas sonra kadınlara suç at kendi bakımsızlığınız kızlara yüklüyorsunuz ne yapalım dişlerinizi mi fırçalayalım aciz misiniz
- 11 ay
Vallah çok şükür kendi dişlerimi kendim yıkıyorum onu yapamayanlara söyle ben aşk acısından bahsettim ve bütün kızları katmadım düşüncelerin de gayet mantıklı kusura bakma üstüne gelmek için söylemedim de biraz erkekler kendini aşka fazla kaptiriyrolar
- 11 ay
@mustafacan1321 erkekler aşık olmaz
- 11 ay
Nasıl olmaz kız için ne duygular beklemiştim be
11 ayAynı yaşta kadın ve erkeğe bakınca erkek daha yaşlı duruyor
110 Yorumla- 11 ay
Ama erkeklere sorsan kadınlar erken çöküyor diyor sırf genç kızla evlenmek icin
- 11 ay
Aynen çoğu kadında zekasal sorun var gerçekten erkeklerin manipülasyonlarina geliyorlar ne işim olur yaşlı erkek ile Max 3 bilemedin 5 yas büyük olsun 5 bile yaşlı duruyor yanında bu arada 5 yas farkı belli oluyor ama hadi olsun 6 ve üstü resmen subyncliga yakın adam ilkokula giderken doğmuşum utanmadan yürüyor bana 😂
- 11 ay
Hwbajjaja kız güldürdün beni😂 bu arada sen doğru biliyormussun doktor bı çocukla konuşuyordum ona sordum testesteron yaşlandırır dedi ben de öyle biliyordum testesteron fazlalığı saç falan döküyor cunku
Gizli Üye(25-29)11 ayKendilerine bakmıyorlar zaten de, kötü alışkanlıklar, g. tü göbeği salmışlarsa hareketsiz bakımsız kötü alışkanlıklarla çevrili bi hayat cinsiyet fark etmeksizin herkesi yaşlandırır
211 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Acayipim @Kağannnn1 Madem bakıyorsunuz siz niye üzerinize alındınız bakımlı biri kendini belli eder zaten
Cevap sahibi11 ayBunları yapan böyle bi hayat yaşayan herkesi erken yaşlandırır demişim bunun nesini anlamadın la? Böyle alışkanlıklara sahip değilsen kendine bakıyorsan sanane benim yazdığımdan
Cevap sahibi11 ayBenim yorumuma laf yetiştirenlerin yaşına mı bakıcam bir de, tamam abi en haklı sensin shfjgjgjjg
Cevap sahibi11 ayBurada erkekler hakkında ya da başka bi soru sorulsun bi seye bi cevap yaz erkekler hemen altına damlıyorlar senin fikrini çürütmek için, madem sen böyle değilsin ya da böyle düşünmüyorsun git sende kendi düşünceni yaz, genel konuşuyorum, illallah ettiriyorlar, abi sen de afedersin kusura bakma kırdıysam birine sinirlendin mi hepinize çemkiresi geliyor insanın arada iyileriniz de kaynıyor
11 ayHiç öyle düşünmüyorum genetiğe bağlı mesela bana genelde 25 derler max ama gel gör ki 30 yıllık birikmişlikle karşınızdayım ahahsh
00 Yorumla
11 aysen ölmüşsün o zaman gençlik dediğin 30 a kadar gider sonra yetişkin dersin 23 ergenlikten yeni çıkmışa bile denir siz fazla hızlı yaşıyorsunuz galiba
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı. En büyük kötülükleri saçma sapan sigara içki içmeleri ve olmayacak şeyler üzerinden kavga etmeleri.
00 Yorumla
11 ayBi sevgilim vardı senle tanıştıktan sonra kel kaldım demişti bana 😂😂😂😂 bazen kadınlar olabilir herhalde 😂😂😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 833 cevap paylaştı. Stres.. Kesinkes stres. İçerden çökertir insanı.
Atasözünde de demişler ya ; ağacı içindeki Kurt, insanı dert öldürür diye.
00 Yorumla
11 ayTürkiye erkekler 50 yaşında çöküyor yaşamayı bırakıyor hayat şartları Avrupa'da 80 yaşında çökme başlar aradaki fark
00 Yorumla
11 ayKişiden kişiye değişir. 40 yaş üstü olup vücuduna, hayat enerjisine hayran olduğum insanlar var.
00 YorumlaÖmrümüzü yiyonuzda ondan kadınlar erkek stresinin 3/1 ini cekmiyor net kim ne derse desin
05 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Bazen de hiç göstermeyebiliyorlar yaşlarını. Genetik konular bunlar.
03 YorumlaHayat şartları ve genelde evet erkekler bayanlara göre daha çabuk çöküyor hormon ve stres kaynaklı olabilir
00 Yorumla
11 ayNe zamandır erkekler çoğunlukla yaşlı kadınları tercih eder oldu. Tekrar oku!
03 Yorumla- 11 ay
Güzellik, 30 yaşına gel 20 yaşında biriyle evlenmeyi başar. Ondan sonra bla bla yaparsın.
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
11 aySadece hayat zorlukları birde kadınların beynimizi yemeleri
04 Yorumla- 11 ay
Hormanla alakası yok
- 11 ay
Sadece hayatın vermiş olduğu zorluklar iş stresi yoğun tempo trafik vs,
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Amiyane diyecem, çok özürle..
Aferin kız
Tır geçiyor üstümüzden resmen
Hele yuva kurmak için
00 Yorumla60 ta bile insan 20 lik delikanlı gibi yaşar isterse..
05 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir ama 60-65 sonrası çökme başlıyor
01 YorumlaŞu an 38 diyen bile var ama 38 olunca da 38 diyecekler zuahaha. Yoruluyoruz ya ondandır. Beni gören yaşımı tahmin edebiliyor sorun yok
00 YorumlaKendine bakarsa ve stres az olursa erkek pek çökmez, üzgünüm ama kadın çabuk çöküyor
03 YorumlaOğlan dura dura koç olur, kızlar dura dura hiç olur
07 Yorumla- 11 ay
Hajajajaja helal kız
- 11 ay
Oluştur sigara içmekten buruştur olacaksın yine de sen bilrsin 😂
- 11 ay
Ben cokmedim sigara da yok alkol de sen kendine bak
- 11 ay
Doktor flortume sordum testosteron yaslandiryormus olusturcum😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sigara alkol yok bende ayrıca gören 20 li yaşlarda sanıyor ama yaşım 30 peki bu istisna mı?
043 Yorumla- 11 ay
Bir abi daha var tanıdık senin gibi 34 yaşında 172 boy 90 kg inatla genç duruyorum diyor evet yüzü az sevimli ama asla genç durmuyor evli çocuklu Doblo kullanan baba gibi tipi. Kısa ve şişman birinin genç durma ihtimali yok
- 11 ay
Siz bekar olduğunuz için büyük ihtimalle evlenmek istiyorsunuz genç sürdüğünüz düşünüyorsinuz ama öyle bir şey yok
- 11 ay
Siz olayı kilo ve boya indirgiyorsunuz. O insanı görmeden kendinizce görüşler yaptığınız da doğru çıkarımlar yapamayablirsiniz. Ama sizinkisi kesin bir şekilde deyim o yüzden acğzımı çok yormaya gerek yok. Siz istediğiniz kadar konuşabilirsiniz. Ama benim böyle olduğumu size kanıtlayamam. En iyisi boşverin.
Neye göre yaşlılık dış görünüş mü, mental mi, enerji olarak mı
010 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Hayat erkeğe zor. Devamlı çalışmalı ve güçlü durmalı. Bu durum erkeği yıpratıyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ayBence bu biraz da kişinin iradesiyle alakalı. Sağlığına dikkat etmek bir seçimdir.
00 Yorumla
11 ayErkekler ölene kadar çalışabilir, 95 yaşında çalışan erkekler bile var. Erkekler güçlüdür!
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 ayYaşlandıran hayat şartlarıdır yaşadıkları olumsuz tecrübeler olabilir.
00 Yorumla
11 ayya işte askerlik sorumluluk para kazanma telaşı derken çöküveriyolar kıyamam
00 Yorumla
11 ayGelecek kaygısı; iş bulma, evlilik, aileye bakma falan
00 Yorumla
11 ayBence bi erkeğe ailesi artık liseyi bitirince baskı yapıyo okudun okumadın çalış
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı.
11 ayHiçte bile kendimi 25-26 hissedenlerdenim yaşım ne kadar 30 olsa bile görenlerde 24-25 diyor
03 Yorumla- 11 ay
Yani düzenli ve dengeli beslenme olur olmadık şeylere kafa takmama yalnız kalmaktan mutlu olma gibi durumların etkisi var
- 11 ay
Teşekkür ederim ayrıca
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayErkek kendine bakmıyo doğalına bırakıyo ondan
00 Yorumla Çok fazla sorumluluk olduğu için
00 YorumlaKalp damarlarımdan bir tanesi tıkalı yakında stend takacaklar bana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySoru sadece cinsiyetçiliği tetiklemiş kadınlar zaten erkeklere düşman bu soru iyice coşturmuş kızları bakın siz ya şu gerçeği anlamak istemiyorsunuz ya sa görmek istemiyorsunuz belli elit kesimler her zaman kendine bakar bu kadında erkek içinde geçerli tabi siz gidip eli iş tutmamış çarşı serserilerini bütün bir genele yayarsanız göremezsiniz şu rüyadan uyanın toplumun dışlamış olduğu adam yerine bile koymadı tipleri burada reklam yapmayın...
00 Yorumla
11 ayStres iş ve okul hayatı erkekler 30 yaşında çöküyor
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri