Çok yaşlı büyük görünüyorlar, yaşıtlarım bile şimdiden benden daha büyük görünmeye başladı. yanima yakışacak benim yaşlarımda görünen erkekler hep benden küçük
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ne yapsınlar tüm herseylerini kadınlara veriyorlar kadınlarda bir tekme ile adamların hayatını altüst ediyor
Neyi kadınlara vermişler
Sevgiyi ömrünü herseyini
Valla ben mesela yaşıma göre daha iyi gösteriyorum
Benim gibiler minyon denir.
Yaşlı gösterenlere ne denir bilmiyorum
Abi hiçte minyon durmuyorsun ama
Yüzümü görmednki ama %100 senin bahsettikleri gruptan gencimdir
Yo bildiğin 35 gibi duruyorsun o ele kola sahip biri genç duramaz
Bunada şükür. Yaşlandırdılar. Biraz yaşım belli olmaya başladı.
Çünkü ulkemizdeki erkekler kendilerine bakmıyor. Çok azı spor yapıyorsa yapıyor. Evde oturan pinekleyen 30 yaşındaki cemil abi yaşı arttıkça göbeği büyüdükçe degerlendiğini sanıp evde kalıyor.
Çöktüğümü düşünmüyorum sanırım size çökmüş insanlar denk gelmiş.
Bunu her erkek diyor 😏 kabullenin
Hissetmediğim bir şey neden kabulleneyim anlamadım ama sizi kırmak istemem, çökmüş olalım madem :)
Hissetmek yaşlanmak değildir. Yüzdeki ince bir çizgi, saçlarda tek tük beyazlar çöküş baslangicidir
Sizin bahsettiğiniz yaşlanmak, fakat siz çökmekten söz ediyorsunuz yaşlanmakta bir çöküş değildir :)
Her türlü yaşlı erkekler çekici olmuyor yaşıtlarım bile 35 görünüyor artık
Hanımefendi sizi kim kızdırdı ya da incitti bilmiyorum ama hem saldırgan hem de baskıcısınız istemediğiniz şeyleri karşı tarafınıza empoze etmeye ona bunu kabullendirmeye çalışıyorsunuz sorununuz ne bilmiyorum, açıkcası ilgilenmiyorum da düşüncelerinizde serbestsiniz çekici olduğumu ne iddia ettim nede ima sadece size saygı duyabilirim enteresan saldırganlığınız ile size mutluluklar dilerim :)
Yazdıklarımın neresinden incindiğimi çıkardın merak ediyorum hiç güleceğim yoktu 😂😂😂😂😂😂
37 yaşındayim. Coktun diyen varsa karşıma beklerim 😂
Muhtemelen
Kim kırdı kalbini zdsds
Böyle bir sorudan kalp kırıklığını nasıl çıkardın merak ediyorum yoksa 30 yasin geliyor diye senin mi kalbin kirildi bu soruya 🥺🥺 yazık sana
Nerede görsem kokusunu alırım 😄 ben sporcuyum dostum param statum de var hatunlar geliyor bana sorun yok sgfsf
Zaten kalp kırıklığından hemen paran statune sarildin onlar yoksa bir hiçsin 😂 eminim param yokken çevremde hiç kadın yok diyenlerdensindir 😂 nerede görsem tanırım 😂😂
Şu sorudan sadece yasladigin için içinde korku oluştu ve param yoksa bir hiçim diye düşündün 😂😂 bu sebeple kuyruğunu kistirip vahşi bir hayvan gibi bana saldırdın
Dostum 190 boyum var ve sporcuyum ben her türlü iş yapıyorum zaten 😄 seni iyi kırmışlar da buralara gelmişsin iflah olmazsın artık 😄
Erkekler 30 yaşından sonra neden çöküyor?
Böyle bir sorunun nesi beni kirabilir o düşük iqnu çalıştırsana dayı 😂 yaş arttıkça amcalarda IQ düşüyormuş doğruymuş meğer o küçük aklınla laf sokmaya kalkma ezilirsin 😂😂
Bu soru daha çok seni kırmış yaş aldıkça cokeceksin elini çabuk tut dayı 😂😂
Sen benim ligimin yanıma bile yanasamazsin 😄 sorudan yorumlarından belli biri senle yatıp kalkıp bırakmış muhtemelen sffsfsfs tramva dolu bir hatun 😄
Senin ligin yaşlı bunaklar ligi sen beni yolda gorsen ayaklarıma kapanirsin lig diyor ihtiyar 😂😂 annenin geçmişini burada anlatma babadan kalma travmalarini anlatma
Kafası kırık bunak 😂😂 düşük acemi ligi seni 😂😂 hem acemi hem bunak tipe bak tipsizlikten 10 yıl yer 😂😂 artık geçmişte kimler kimler reddetiyse bu ihtiyarı şimdi kalbi kırık canı acımış sıçan gibi sızlaniyor burada annenle kim yatıp kalkıp bıraktiysa anlatma burada 😂😂😂
Dırdırdan ev geçindirme derdinden
Ya da alan aldı artık kendimi salma vakti geldi dediğinizden. Çok itici oluyorsunuz
Evet ama hangisi hangisinin sebebi ona bakmak lazım 😉
Yo 34 yaşındayım 25 gosteriom
Ya bir git işine dayı
Dayı deme lazım olur
Bene 25ten küçük erkekler lazım
Çökmüş gözüküyor muyum bir bak bakalım
Yaşlısın kusura bakma
Neden kusura bakayım görüş meselesi. ilk defa senden duydum bu kelimeyi 😅
Gerçekleri birinin söylemesi gerekiyormuş mert Yazıcıoğlu gibi erkekler yaşını göstermez
Gerçekleri söylediğin için teşekkür ederim o zaman 😂
Ne demek
Kendine bakmazsa öyle olur
Benim yaş 30 sence öyle duruyor muyum
Evet
Yav he. Daha yuzumu gormedin
O zaman sorma
Nerem çökük
Türk erkeklerinin kaderi
😀sana öyle geliyor
Yo sokakta kimi görsem hep yaşlı kendi yaşıtlarım bile 30 duruyor
size sormalı