30 yaş zaten kellik ve göbek bonus oluyor hiç bahsetmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaş 26 Kelim sakalliyım işim gereği biraz kalipliyim hafif göbek de var gayet güzel niye cokeyim ki? 18 yaşımda Yunan tanrısı gibiydim beyaz bı cildim kemikli bı yüzüm var dı gerçi kansizliktan beyazmisim da neyse. Her halimden memnunum hem eski uzun saçlı halimden hem şimdiki halimden hem gelecekte olacak halimden.
Gelecek kaygısı yoğun tempo insanları mutlu etme çabaları insan kendine zaman ayiramiyor. Ama en azından aynaya bakınca böyle hiç zorluk çekmemiş yüzünde boş ifade olan bı adama bakmıyorum bu benim için yeterli.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhabalar, size hiç katılmıyor; aksine, 30 yaşından sonra erkeklerin düşünce yapıları vs. oturuyor, hayattan ne istediklerini daha iyi biliyorlar. Bir yere gelmiş, mevki ve makam sahibi oluyorlar. Gençlikte yapılan hataların bilincine varılmış oluyor ve daha planlı ve doğru bir hayata geçilmiş oluyor. Çevremde 30 yaşının üzerindeki çoğu arkadaşım spor gibi aktivitelere devam ediyor. Kellik gibi, günümüzde protez saç veya saç ektirme gibi yöntemlerle kolayca çözülebilecek şeyler.
00 Yorumla
+1 yılLan kel demeyi anladım da göbek ne alâka acaba göbekli erkekler daha anlayışlı olur eşlerine karşı daha sadık olurlar neden göbeği bu kadar takıntı haline getirdin acaba bende göbekliyim 23 yaşındayım ama kamyoncu kadar da yok ve kendimi böyle daha çok seviyorum sağlıkliyim kendini kasa kasa yürüyen sık siriklarina na da benzemiyorum
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşımdayım, hafif iriyim kellik yok, göbek az var öyle bıngıl bıngıl değilim aktif spor yapıyorum zaten, kel göbekli arkadaşlar düşünsün ama yaşımı bazen gösteririm, sakallıyken daha büyük belki, sakalsızken 23 24 duruyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBütün mesele sakal ve kiloda bence. Erkeklere kilo, göbek sakal gibi büyük gösteren etkenler yakışmıyor
- +1 yıl
Biraz sevgilisi/eşi olan erkekler için farklı cevapları var bu sorunun aslında karısı eşi sevgilisi nasıl seviyorsa erkek ona göre hamur gibi şekil alıyor, bekarlar için kafasına göre, ben hafif kirli sakal uzun saç ve iri kıyım olmayı seven tiplerdenim şimdilik böyleyiz bakalım nolcak ha ama tabii ki bu detaylar adamı daha genç ve dinamik ya da yaşlı gösterebiliyor
Soran+1 yılDiğer kadınların ne dediği beni ilgilendirmez. Ben 27 yaştan sonra erkeklerin neden eskisi gibi olmadığını öğrenmeye çalışıyorum yoksa bana ne elalem kocasını nasıl sever
- +1 yıl
Direk açıklayayım madem öyle, hayat şartları :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
57Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine bakım yapması gerekirken yapmadıkları için gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGenetik olabilir ya da sinir stres. ben fiziksel olarak olmasa da ruhsal olarak şu an çöktüm mesela.. hatta yıllar önce çökmüştüm.
00 Yorumla
+1 yılpara olmayınca öyle olur ama sonra parayı bulup bakım yapanlar 40 ında bile genç gösteriyor ben gördüm öyle, red pile inanıyorum kızlar pissiniz
00 Yorumla
+1 yılSu kaybediyor vücut stresli yaşam nedeniyle. ve insülin direnci gelişiyor ve yaşlanma ağır ağır ilerliyor stres hormonlarının devreye girmesiyle ve büyüme hormonu azalmasıyla.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
m +1 yılSorma ya. Sırf müstakbel eşimiizin önden saçları dökülmemiş hali ile görebilmemiz için erken evlenmek lazım. Bende tren kaçtı. Hepsinin üstte güneş yanığı
00 Yorumla Dikkat etmek lazım. Burada 30 olup da 23-24 gösteriyorum diyenlere kıcımla güldüm 😄
16 Yorumla
Soran+1 yılBende kxdjdj
Soran+1 yılYok kendine bakan kilo almayan erkekler yaslanmiyor. Birde sakal erkekleri yaşlı gösteriyor. Kilo - sakal- bakım+ olduğu zaman erkekler daima genç görünür ama bizim ülkemizdeki erkekler 27den sonra göbek sakal birbirine giriyor işte.
Soran+1 yılBak hayatında 1 kere bile olsa ideal kilonun üstüne çıkan erkeklerin vücudu deforme olur. Bunun yaşam şartıyla alakası yok. Kilo almazsın düzenli traş ve bitti...
- +1 yıl
Yaşam şartlarıyla nasıl alakası yok 🙂 stressiz, yaşadığı semtin havası güzel, suyu temiz, geçim derdi olmayan bir insan çok daha genç gösterebilir bunlar seni oluşturur.
Dediklerin doğru ama bunlar daha öok genel geçer nedenler.
Deforme olması da düzgün kilo vermeyi becerememeleri. Yoksa vücut kolay kolay deforme olacak bir yapıda değil. Mesela kendi
Kafana göre veya bir diyetisyen ile kilo vermeye çalışırsan vücut deforme olacaktır. Diyetisyenlerin anlattığı da fasa fiso kilo öyle verilmez hiçbir zaman
Bunu çökenler bi cevaplasın bakalım. Ben de şaşkınım şu an :D Profil yaşım doğru ve çöktüğümü düşünmüyor kimse :)
00 Yorumlabence kadınlar da daha fazla oluyor bu. sebebide hem ciltleri daha hassas hemde kimyasal süre süre aşınıp kırışıyor o yaşlara gelince
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılErgenliğin/gençliğin bitmeye başladığını, olgunlaşma/adam olma yoluna giriş yapıldığını hissedilen bir dönem..
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşından sonra evli değilse kolay kolay çökmez. 40 dan sonra başlar genelde erkeklerde çözülme.. Hatta kendine iyi bakıyorsa 50 de..
00 YorumlaValla ben 40 yaşından sonra atağa geçtim hem vücut olarak hem hayat olarak hayat 40indan sonra başlıyormuş ☺️
00 Yorumla
+1 yılkadınlarda da var aynı şey. bu kendine bakmakla alakalı. ama kellik genetik. bunun önüne istesen de geçemezsin.
00 YorumlaErkeğin düşünce yalıları o yaştan sonra oluşuyor genelde katılmıyorum
10 YorumlaEvlenene kadar bakımlı evlendikten sonra kendini tamamen salan kadın bunu diyor :D
00 Yorumla
+1 yılBen kelim bu da genetik yapacak bir şey. Sevmeyen sevmesin
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir tespit yavaştan çökmeye başlıyorlar kendilerine iyi bakmadıkları içinü
00 Yorumla
+1 yılGerçekten öyle, insan çöküyor sebebini bilmiyorum cidden :)
00 Yorumla
+1 yılKadınlar 25 ten sonra çöküyor.. yaşıtlarım var lise arkadaşlarım annem gibi olmuşlar 🤦🏻♂️🤣
00 Yorumla
+1 yılabartma eski sevgilim 35 yasında dalyan gibi delikanlı hala
00 YorumlaBu ülke şartlarında o kafada en az bir saç teli varsa şükreder lan insan şaka mı? :D
00 Yorumla36 yaş %8 yağ oranı ve omzumdaki saçlarımla güldüm geçtim :D
00 YorumlaAh daha 1 sene var hala ayaktayım çökmedim !
13 Yorumla
Soran+1 yılNdjxdj
Soran+1 yıl21
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındayım. Öyle bi durum söz konusu değil valla. Yaşımı d göstermiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya nedense hiçbir 30 yaş göbekli çöktüğünü kabul etmiyor
Cevap sahibi+1 yılSeni 27 yaş üstü biri fena düdüklemiş belli ki. Bi kuyruk acın olduğu anlaşılıyo. İnsan yerine koyup yorum yaptık ama insan muamelesi görmek ağır geldi demekki. İşine bak kocarca. Sanki yalan borcumuz var.. Haspam
Soran+1 yılValla duduklenen sensin 30 yaş Nurettin dayı. Fosil gibi olduğunu kabul etmiyorsun birisi yüzüne söylince kistirilmiş çakal gibi burada cıyak cıyak otuyorsun. Git kilo ver şişko goril
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- +1 yıl
ahaha yorumlar fena
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok saçma bir genelleme. Ben 20'li yaşlarda kel oldum genetik bu
013 Yorumla
Soran+1 yıl20li yaşlara lafım yok
Cevap sahibi+1 yılTam aksine erkekler genelde kadınlardan sonra çöker kadınlar özellikle dogurunca cokuyorlar
Soran+1 yılİyide kadın doğurmasa cokmuyor. 35 40 hep bakımlı fit gidiyor erkek doğum yok 27 yaşta başlıyor çöküşe
Cevap sahibi+1 yılNasıl çökmüyor yahu kalçalar genişliyor memeler sarkıyor.
Soran+1 yılDoğurmasa olmuyor işte bu. Doğurmamış 30 yaş kadınlar genç kız vücuduna sahip. Ancak 30 yaş erkekler 20 yaş erkekler gibi olamıyor
Cevap sahibi+1 yılGayet de oluyor 30 üstü kadın tanımasam inanacağım
Soran+1 yılBir Çağatay Ulusoya birde çağla Şikele bak ikiside manken durum ortada. Boşuna uğraşma erkekler 27den sonra çöküyor ve bunun nedeni belli değil.
Cevap sahibi+1 yılYahu sen Çağla'nın estetiksiz ve makyajsız halini gördün mü. Kendilerini kamufle ediyorlar. Etmeseler erkekten beter haldeler.
Soran+1 yılBen makyaj demiyorum ki vücut hala manken gibi erkeklerinde porsumuş kilo almış gibi bak cagataya kabullenin işte
Cevap sahibi+1 yılManken gibi değil selülit sarkma hepsi var ama kadınların cinselligi erken bitiyor erkekler sürekli pompaya devam
Soran+1 yılDayı kadın gayette taş gibi. O yaşlardaki kadınlar yaşıtı erkeklerden daha dinç genç erkeklerle oluyorlar. Fit ve ince genç kız görünümüne sahipler ki 30 yaş erkekler hiçbir zaman genç erkek gibi gorunemez
Cevap sahibi+1 yılTabi canım tabi iskeletor gibi.
Soran+1 yılValla gobekle gezen 30 yaş cagataydan genç görünüyor kadın
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl37 ama hiç çökmedim kellik zaten genetik bir şey. göbek sizde daha 25 den sonra cıkıyor ya da var zaten önce kendinize bakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl34 yaşındayım, hafif göbek var ama kellik yok, tutmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl46 yım hala bir sürü talibim var. demek ki çökmedim
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bakmayan çöker. Saç dökülmesine çare yok ama diğerlerine var
00 Yorumla Kişiye göre değişir kendine bakmakla ilgili krem kullananan saç bakım spreyi kullanlar öyle olmaz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbakımsızlık ve genetik
10 Yorumla
+1 yılmuhtemelen evleniyor karısı yaşlandırıyor işte bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılNe alaka yaa genelleme herkesi erkek de olsa kadın da olsa
00 Yorumla
+1 yılNe kellik var. Ne göbek. Ne de çökmüşlük
06 Yorumla
Soran+1 yılYaw he he
- +1 yıl
Yalan söylüyoruz yani öyle mi
Soran+1 yıl37 yaşındaki adam ne kadar dinç olabilirse. 20 yaşındaki erkek gibi olamazsın
- +1 yıl
Evet öyle dersen kabul. Ama soruda bahsettiğin başka. Konudan bağımsız olarak; 20 yaşındaki erkek olmak istemem tabi şu andan geriye baktığımda
Soran+1 yıl20 yaşındaki erkekler çıtır oluyorlar
- +1 yıl
Çıtır evet ama aklen olgun değil. 27-28 lere çıkmanı tavsiye ederim ☺️
+1 yılTürkiye'de erkek olmak kolay değil:(
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında bakımla kolay salmasanız olur
- +1 yıl
Ben bakıyorum göbekten yana sıkıntım yok da saçlar açılıyor zamanla yapacak bir şey yok
Soran+1 yılSaçlara yapacak bir şey yok cidden ama vücut dinç olmalı. Erkeklere kilo göbek yakışmıyor
+1 yılala ala bende niye olmadı bu şeyler 30dan sonra :D
03 Yorumla
Soran+1 yılDizine gelen sakallariyla konuştu Şerafettin dayı.
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin sana. yazık kafana.
Soran+1 yılSon derece aklı selimim
+1 yılÖyle bir şey olduğunu sanmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGit ve 27 yaş üstü erkeklere bak çoğusu göbek sahibi
- +1 yıl
Benim çevremde yok
+1 yılErkeğine göre değişir ya o
10 Yorumlaşu an saçmalıyorsun farkındasın dimi 🙄
10 Yorumla
+1 yılÇökmez olgunlaşır.
00 Yorumla
+1 yılDemeeee 5 ay sonra 27 oluyorum sbbdnsnfndnnf
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl* gibiyim çoookkkk güzelim
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Herkes öyle değil emin ol
00 Yorumla
+1 yılSenin cevren oyle demek ki
00 Yorumla
+1 yılsdhflgksdhfg henüz öyle bi şey olmadı çok şükür
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür daha çökmedik
00 Yorumlaben çok genç gösteriyorum baby face 😀
00 Yorumla
+1 yılBazı şeylerin farkına varıyorlar
00 Yorumlasevilmediğimiz için dmdxl
00 Yorumla
+1 yılöyle bişey olmadığı gerçeğini 4-5 seneye göstercem
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. Gençliğimi hiç yaşayamadan hissedemeden çöktüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27 olucam yakında fit kaslıyım kellik 0
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek istiyorsan onlara mecbursun 😀
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor bunu
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 878 cevap paylaştı. Kadınlar çökertiyor belkide.😀
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 916 cevap paylaştı. hiç öyle sanmıyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle öyle
Soran+1 yılGenelde monoton ve standart konuşuyorlar nesi enerjik
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılben cokmedım hsla dınamık aktıfım
00 Yorumla Çivi gibiyim maşallah daha ☺️
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor onu ?
00 Yorumla Yuh 27 mi
00 Yorumla
+1 yılistisnasız hepsi çöker
01 Yorumla- +1 yıl
Kaç tane çökmüş tanıyon
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi