Güzellik & Bakım Sizce erkeklere boyalı saç yakışıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilimim saçını kumral yapmasını rica etsem alınır mı, sevgilim yok ama kumral olsun isterdim Güncellemeler+1 yıl Boşverin ya da cevaplamayin yazamamışim bile qdhwhd Sizce erkeklere boyalı saç yakışıyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Olmayan sevgiline rica etsen alınıp alınmayacağını mı düşünüyorsun aşko zşwşldşz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Wndjwjrhd görünce de damatlık beğenicem Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl İlk buluşmaya gelinlikle git şzşslzpx Yorumla Soran +1 yıl Wjjxjajdhhxgs oo niyet önemli şimdi Yorumla
betican Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl kanka sevgilin yokmuş zaten niye alınmasını dert ediyorsun asjdfjsldjdk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl wdsfedew ne bileyim erkekler çok kırılgan sanki Yorumla betican +1 yıl erkekler kıyaslanmaktan hiç hoşlanmıyor ama cümleyi yumuşatarak kurarsan sorun kalmaz bence Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. daha önce çok boyadım saçımı sarı siyah koyu mavi vesaire artık bıraktım ama çok yoruyor uğraştırıcı 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Bence sen öyle yapacağına direk sprey boyayla git yanına 😂 0 0 Yorumla
QWXQ0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 58% +1 yıl İsteme şeklin bence çok kibar ben erkek olsam kumral yapardım hahahahah 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Dogal rengi kumral olan ne yapmali peki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kısmeti onu bulmalı yorum sabitleme olsa keşke çöpçatanlık yapardım abi Yorumla Mkocbas +1 yıl Yok be abi istemiyorum sadece sordum itici mi yani kumral saç Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı. Şizofreni misin knk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya niye bir an hayal ettim Yorumla charmsture +1 yıl Güzel hayal devamke Yorumla
yavşağım Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yakışır evet. Kırmızı saçlı erkek niye yok 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. Yakışmaz ne öyle karı gibi 0 0 Yorumla
boynuzluvoyvoda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Erkeğin saçının boyası kelligidir djdhdjdj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olmayan sevgiline rica etsen alınıp alınmayacağını mı düşünüyorsun aşko zşwşldşz
Wndjwjrhd görünce de damatlık beğenicem
İlk buluşmaya gelinlikle git şzşslzpx
Wjjxjajdhhxgs oo niyet önemli şimdi
kanka sevgilin yokmuş zaten niye alınmasını dert ediyorsun asjdfjsldjdk
wdsfedew ne bileyim erkekler çok kırılgan sanki
erkekler kıyaslanmaktan hiç hoşlanmıyor ama cümleyi yumuşatarak kurarsan sorun kalmaz bence
daha önce çok boyadım saçımı sarı siyah koyu mavi vesaire artık bıraktım ama çok yoruyor uğraştırıcı
Bence sen öyle yapacağına direk sprey boyayla git yanına 😂
İsteme şeklin bence çok kibar ben erkek olsam kumral yapardım hahahahah
Dogal rengi kumral olan ne yapmali peki
Kısmeti onu bulmalı yorum sabitleme olsa keşke çöpçatanlık yapardım abi
Yok be abi istemiyorum sadece sordum itici mi yani kumral saç
Ben kumralim güzel bence
Şizofreni misin knk
Ya niye bir an hayal ettim
Güzel hayal devamke
Yakışır evet. Kırmızı saçlı erkek niye yok
Senin icin pembeye bile boyatilir be
Yakışmaz ne öyle karı gibi