+1 yılAşırı beğeniyorum özellikle uzun boylu ve iri yapılıysa. Ama herkese yakışmaz. Kıvanç tatlıtuga da çok yakışıyor. Allahım ağlayasım geldi şu an beyazlı fotoyu görünce. Ben de istiyorum Ya Rabbim ya, Aminn 🤦🏼♀️🤕🙏🏼
25 Yorumla- +1 yıl
Beyazlı gayet iyi bence. Daha iyileriyle sevgili oldum. Benden kaçmaz. O yüzden fantezi değil hayat tarzı diyelim bence 😎😅
- +1 yıl
İnşaAllah hepsi birlikte olsun :)
En İyi Cevaplar
+1 yılTipe göre değişir bu algı.. yakışanı da var yakışmayanı da... sol foto yakıştığının örneği, sağ foto ise değil.
21 Yorumla
+1 yılPonytail yapar mıyım bilmem ama saçımı uzatıyorum bunun gibi
i.gyazo.com/6fa2206bb209a309285a56a02528a5ae.png11 Yorumla
+1 yılSaç tonumu açıp bu modelde uzatmayı düşünüyorum
217 Yorumla- +1 yıl
👍👏 şimdiden söylüyorum tarzsın 😃
- +1 yıl
Yukardaki arkadaşdan yakışıklı olur muydum? :D
- +1 yıl
Ona laf yok 😅
- +1 yıl
Banamı var? . d
- +1 yıl
Efsane olur, gözlüklerle
- +1 yıl
Denicem👍
- +1 yıl
Sanada laf yok yoksa tarzsın demezdim 😂😜 @ÇağatayFuu
- +1 yıl
Sen aslan burcu olmalısın. d
- +1 yıl
Hayır yengeç 😃🦀😉
- +1 yıl
Yenmem 😂Aaa inanmıyorum ateş grubunu yansıtıyosun ahh nasıl tutturamadım vay canına öyle mi. p. p
- +1 yıl
Yengeç su grubu 😳😒😏
- +1 yıl
@merve_güneş ve @ÇağatayFuu artık özelden konuşun güzel insanlar.
- +1 yıl
Farkındayım sayın yengeç hanım :)
- +1 yıl
- +1 yıl
😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
+1 yılPopomlara bak seen
Saç uzatıyolar bide terbiyesizler
Sevdiğim bir söz vardır.
Cool olmayın kul olun yoksa kül olacaksınız27 Yorumla- +1 yıl
Cool olacam diye saç uzatıyorlar.
Cool olmayı düşünceklerine biraz kul olmayı düşünsünler - +1 yıl
İnsan aslında neyi kınarsa, o kendisinde vardır. Kim fiziksel olarak daha güzel görünmek istemez ki? Hakaret olarak algılama ama profil resminde örneğin güzel gözükmek için gülümsemen, gülüşünü göstermen ve fotoğrafı kesmen mesela.. Kul olmak için çaba göstermeyen herkesi dünya zaten sıkar..
- +1 yıl
Espirisine yazdığım bir yazıydı kadar büyütmek gerekmez.
- +1 yıl
Bu kadar*
- +1 yıl
Poponlardan kaç tane var 2,5mu 👈😂
Saç Bakım konusunda 551 cevap paylaştı. Bilmem yakışıyor mu 😏
12 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. yakisip yakismamasinin bir önemi yok bence , önemli olan kendilerini o sekilde iyi hissedip hissetmedikleri
bence kizlardaki durumla çok da bir farki yok kimisine yakisiyo kimisine yakismiyo bu kizlarda da boyle10 YorumlaBu adamlara yakışır tabi ak atsana şuraya iki tane keko bak oranlara o zaman ne oluyor :D
25 Yorumla
+1 yılYüz yapısına bağlı fotoğraftaki heriflere yakışmış ve ayrıca saçını topuz yapan bir erkek yine fotoğraftakiler gibi sakallı olmalı diğer türlü baya baya saçma duruyor
20 YorumlaBende gençlik dönemlerinde benimde belli bir süre saçlarım uzundu ancak, topuz diye bir saçmalık yapmadım ve aklıma bile gelmemişti. Kadın ve erkeği ayırtan durum bu bana kaşırsa.
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimisine yakışıyor. Yakışıyorsa bu saç tarzıyla yaşamalı.
11 Yorumla Bu arkadaşlara yakışmış. Lakin genelde yakışmıyor. Hele o saçının belli bir bölümünü kazitip da bağlayanlar tam bir fiyasko.
30 YorumlaBenim saçlarda uzun bazen topuz yapmak gerekiyor ne var ki bunda uzun saç kadınlara özgü biseymi sadece ama yakışan uzatsın orası ayrı bir mevzu tabi bakmakta önemli uzun saca uzatmak yetmiyor 🤔
10 Yorumla
+1 yılbence bir erkege uzun sac cok fazla gitmiyor. gerci kisinin gorunumune uyuyorsa sorun yok ama ben bir erkekte cok kisa olmamakla beraber daginik ve orta uzunluktan yanayim
22 YorumlaBöyleyse evet :D
20 Yorumla
+1 yılEngin altan duzyatan a yakıştığı kadar kimseye yakışmıyor be 😊
32 Yorumla- +1 yıl
O adam napprsa ypsin ykisiyor😊
Fotoğraftaki erkeklere yakışıyor da dışarıda böyle bir erkekmiş gibi tribe giren erkekler var onlarada çok gülüyorum
10 Yorumla
+1 yılBazılarına uzun ve toplu saç aşırı yakışıyor, daha geçen hafta gördüm aşık oldum resmen çok havalıydı ya😂
10 Yorumla
+1 yılErkeklerde uzun saç beğenmediğimden yakışmıyor dedim 😅
20 YorumlaAttıklarına yakışıyor sadece diğerleri tırı vırı :)
20 YorumlaKişiden kişiye değişir. Ama saçı uzun erkeklerden tiksiniyorum. Hoşlanmıyorum
22 YorumlaFotoğraftaki erkeklere yakışmış ama herkese yakışmaz 😅
20 Yorumla
+1 yılBence çok güzel ama saç yakışıyor mu ona da bakmak lazım her erkeğe de yakışmıyor
20 YorumlaSaçı uzun arkadaşlarımı zorluyorum toplasınlar diye
21 Yorumla
+1 yılYakışmazmı daha çok yakılıyor bizdeki topuz degil porselen tabak gibi duruyor
10 YorumlaSoldaki gibi yakışan erkek varsa sayılı yakışıklılardan biridir. Kıymeti bilinmelidir. Uzun saç hele ki topuz çoğu erkeğe yakışmaz. Ama yakışan varsa o her haliyle best of’tur. Net.
10 Yorumla
+1 yılTarzina gore degisiyo mesela bana yakismaz :):) ama yakisanlar var
10 YorumlaUzun sakal varsa yakışır. Olmayınca aurası kalmıyor.
10 Yorumla
+1 yılYakışıyor ama her erkeğe değil. Lakin ben o tarz saçlarını bağlayanlardan haz etmem
11 Yorumla
+1 yılYakışıyor bence özellikle sarışın erkeklere farklı bir hava katıyor
10 YorumlaÇene kemiği belirgin olanlara yakışıyor diye düşünüyorum, daha yuvarlak yüzlerde iyi durmuyor.
10 Yorumla
+1 yılYüze göre değişir genelde yüzü kemikli ve uzun boylu erkeklere çok yakışıyor
10 Yorumla
+1 yılcool duryor ama yakışmayanı da var sakallı ya yakışıyor
10 Yorumla
+1 yılKardeşiminde saçı böyle. Yakışıyor. Eski fotolarına bakıyorum bu hali daha iyi
10 Yorumla
+1 yılBazılarına hiç yakışmıyor da resimdekiler iyi tabi😂
10 Yorumla
+1 yılSaclarim uzun. Birkac ay sonra uygulayacagim 2 modelden birisi bu
10 Yorumla
+1 yılYani farklı kişiler böyleleri, epey emek veriyorlar bu saça.
Bence yakışır.10 Yorumla
+1 yılBence yakışmıyor. Yakışan kişiler de vardır ama erkek dediğin erkeksi bir yapıya ve dış görünüşe sahip olmalı. O ne öyle kız gibi.
20 Yorumla
+1 yılBence yüzü güzel erkeklere yakışıyor onun dışında itici duruyor
20 Yorumla
+1 yılBen genelde böyle kişileri erkek olarak görüyorum
Yok küpe tak vs vs Değişikler10 Yorumla
+1 yılEvet ya da hayır diyemem. Bazılarına yakışıyor bazılarına ise yakışmıyor.
10 YorumlaYakışmıyor erkek dediğin kısa saçlı olur benim gözümde
30 Yorumla
+1 yılUzun saç eywl hadi bazılarına toplamak ta yakışır oda tamam topuz ne mk ya oldu olcak Balyaj da attirssin 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılArkadaşları göz var nizam var bir kere köseyseniz hiç yaklaşmayın sakal topuz uyumu bence belki bir radde iyi olabilir genelde önermem bakımı da zor olur.
00 YorumlaGüzel kalıplı olan bazı kişilere yakışıyo herkez yapmasın tabi
20 YorumlaHiç birine yakışmıyor. Toka aksesuarı kadına özgüdür. Kadınlar tespih sallayıp yere tükürmedikçe uzun saç bırakmam 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Yere tükürmeyi erkeklik olarak görüyorsan kimse dana bişey demez zaten 🙄
- +1 yıl
Aynen bende görmedim 🤔
Topuz yapana erkek demiyoruz yalnız, yakışmıyor. 🦌
210 Yorumla- +1 yıl
Deme oyleee. Sacmaliyosun bence. Ve şey bana abuk subuk mesaj atan biri var @moryazmaa kullanici isimli. Robot bilgisayar karakterleri gibi sacma sapan cumleler yaziyor onunla da duvar resimleriniz ayni ilginc bir sekilde. Yorumunuzu kiniyorum
- +1 yıl
Sac konusunda neden oyle dusundugunuzu sorabilir miyim acaba?
- Saç Bakım konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılAnasi gibi sac uzatmasin babası gibi sakal uzatsin. . .
ben hic sevmiyorum erkek dediğin erkek gibi olmali kadin dediğin kadin gibi arkadan bakinca kiz sandigim çok oldu yani😂😂20 Yorumla bazılarına yakışıyor ama yakışmayanların inatla yapması hos durmuyor.
20 YorumlaSaç Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. bazısında at kelebek etkisi yaratsada bazı kişilere yakışıyor.
10 Yorumla
+1 yılBu fotodakileri gerçekten iyi duruyor ama yaskimiyor normalde
10 YorumlaErkek yanı uzun sac mı olur hadi biraz uzun olur da kız gibi de topmasi tuhaff 🙄
20 Yorumla
+1 yılErkek saç uzatmaz bence erkek se ne diyelim
Ataların bir lafı var anan gibi saç uzatana kadar bıyık uzat derler14 Yorumla- +1 yıl
Sacmalamissin
- +1 yıl
Diyorsun peki diyim sana sadece
- +1 yıl
Saclarini donem donem uzatan bir peygambere mensupsunuz. Sac konusunda da bircok sey konusmus, konusulmus. Erkekte uzun saci sorun eden yalnizca bizim toplumumuz. Garip
- +1 yıl
Kardeşim haklısın peygamber efendimizi burada karşılaştırma lütfen senden ricam
tepesi benim gibi seyrelmiş ve açılıyorsa hayır. :D
10 Yorumla
+1 yılSadece yeşil sahalarda yapıyorum normalde toplasam önüne gelen takılıyor 😄
10 YorumlaSportif bir vücuda iyi yakışıyor bence.
22 YorumlaSaç Bakım konusunda 516 cevap paylaştı. Yakışıyor erkeklere kına gecesi yapmak gerekecek yakında 😀😀
11 YorumlaSaç yapısı ve kafa şekli güzel adamlara yakışıyor. Yakismayanada hiç yakismiyo
00 Yorumla
+1 yılTipe göre değişiyor ben kısa tutuyorum saç sakal 1.5 😅
00 YorumlaTipe göre kısa saç yakışan birine topuz yaptırırsan olmaz
00 Yorumlaeet erkeklere uzun saç da topuz da at kuyruğuda yakışıyor. ama tabi iyi bakım yapmak lazım
00 YorumlaBuradaki fotolara bakıp oylamayın çünkü bunlar model adamlar makyaj yapıp ruj bile sürse gene yakışır 😂🙈
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet ama açtıklarında kötü duruyor hep toplu olsun at kuyruğu ya da topuz farketmez 😂🤣
00 Yorumlabencre evet saçlarım dalgalı olduğu için topuz yapmak daha mantıklı olur
10 Yorumla- Devamını Gör (317)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat