Sizce erkeklere renkli saç yakışıyor mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ankette hayır işaretledim çünkü doğalından beyazlamış saç rengi yakışır gidip mor mavi pembe yapınca sonradan yakışmıyor
Saçımın önlerini sarıya ya da koyu kırmızıya boyatmak istiyorum bence yakışıyor ama orkunun saçı kötü gözüküyor bu resimde
Cevap
15Cevap
Resimdeki orkuna yakışmamış yoksa yakışana yakışıyor..
zamanla sıradanlaşır mı bilmiyorum ama şu an için ben yakıştırmıyorum
Adam gibi kalsın saçları ne onöyle renkli saç güzel kardeşim gibi
Ben renkli saçlı erkeklerden ve kadınlardan sorgulanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Böylesi marijinal renkler bakımlı saçlara yakışır. Fotoğraftaki Orkun’un saçları süpürge gibi olmuş.
yakışmıyor. buna beyazları kapatmak için siyaha boyamak dahil
Genel olarak söylüyorum hayır yakışmıyor
Çok renkli yakışmıyor mavi mor pembe ama önlere gölge atınca hoş duruyor
Ben gıri yapmak istedem ama olmadı yakışmadı bana herkeste farklı durur başkasına yakışır belki
Hayır yakışmıyor..
Yakışan var tabi herkese yakışmaz.
renkli şeyler çok güzel kız erkek herkes denemeli
Genel amaçta yakismaz
Hiç yakışmıyor bence.
Yakışmaz diyenler arabistana gidebilir.
Deneyeceğim, saçlarımı ateş kızılı yapacağım 😅
Asla ve asla yakışmıyor
Bana asla yakismaz
Kesinlikle hayır
Hayır
Yakışana yakışıyor
Hayır.
Herkese yakışmaz
Erkek saçı genelde siyah olur
Yakışmıyor
Orijinal iyidir
Saçunda beyaz yoksa boyatma kardeşim
Her erkeğe değil
Hayır
Hayır
Yakışana yakışıyor ya herkese gitmez
Yok yakışmaz
Yakışmıyor bence
Hayır
Korelilere sadece
Hıı korelilerde Ülkü gelsinde aşık olalım diye bekliyordu 😂
Ne kızıyorsun ya Kore dizilerine sarmış birini görünce hayatın gerçeklerinden bahsedeyim dedim bende Koreli kadınları beğeniyorum zaten bir tanesini beğensen hepsini beğenmiş oluyorsun hepsi birbirlerine benzediğinden 😅
Vatanımız cennet aslında ekonomimiz kötü diye vatanı kötülemek olmaz coğrafyada her şey ateş pahası paramızın değeri olamayınca böyle oluyor elbette maddi açıdan şu an Türkiye’den her yer daha iyi maddi açıdan ama maddi açıyla yaşam standartları ile ülkemizi kötülemeyelim lütfen toprağın sucu yok işleyende meziyet
Ben bir kez çıktım uzaktan davulun sesi hoş gelir diye bir ata sözümüz var yani hiç te bin kat iyi değil elbette kazanç bakımından ve insana verilen değer bakımından bakarsan tabiki iyi ama kuralları ve yaptırımları çoğu ülkenin çok ağır misal veriyorum Türkiye’de hiç tanımadığın biri seninle tanışmak istese merhaba dese adamı beğenmezsen taciz ediyor dersin adamın ağzna ederler Almanya’da hiç tanımadığın biri aniden yanına gelip dudağından öpüp gidebilir öptü diye taciz ediyor deyip şikayetçi dahi olamazsın
Rica ederim birde ilk yorumumdaki iğneleme için özür dilerim 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?