Renkli saçlar erkeklere yakışıyor mu?

İsteyen yapar benim zevkimle uzaktan yakından ilgisi yok erkekte uzun ve renkli saç olayı
Saç erkeğe yakışmıyor djdk
😂😂😂😂
Teşşşküür ellam 🌺
Cevap
30Cevap
Ben şahsen renkli saçları erkeklere pek yakıştıramıyorum yani tabiki herkesin kendi düşüncesi ama marjinal renkler kadınlara bile zor yakışırken yani daha doğrusu her kadına yakışmazken erkeklere yakışması daha da zor oluyor bence.
Yakışmaz mı kız bak bak şu saça bak keşke bende yapsam öyle
Resimdekini kız sandım 😬 komple boyatırsa yakışmaz bence ama hafif boyatırsa olabilir de boyatılmaması daha iyi bence
Joker disinda yakışan yok digerleri palyaçoya dönüyor (Joker de palyaça aslinda da çok sorgulamamak lazım 😁)
Bence yakışmıyor. Doğal renkler daha güzel oluyor.
Şahsen ben kadınlara da yakıştırmıyorum o yüzden benlik değil pek😅
Her erkeğe değil. Hele ki full full maskülen bir erkeğe hiç.
🥲🥲
Doğal saç rengi dışında hiçbir şey yakışmaz. Doğalı neyse o olmalı.
Renkli kız saclari varda neden renkli erkek saçları olmasin. Kadinlar bozuldu sira erkeklerde hadi bakalım. Yakinda bolca görürüz sokaklarda
bence hayır ya beyaz olucak ya siyah ya da siyah beyaz ama böyle türk filimlerdeki gibi tarz olmalı renk imkasiz
eğer adam saç rengini giyimiyle de tamamlarsa renkli saçın yakıştığı oluyor. ama saçıyla alakasız bi kıyafet giyince gerçekten hoş görünmüyor. tabii kimsenin tarzını sorgulayıp yargılayamayız. adam nasıl istiyorsa öyle yapsın diyelim:)
Bu ne kız böyle 😄 Erkeğe doğal saç renginden başka yakışan hiçbir renk yok, Icardi gibi nine rengi aklıma geldi 😂
Yakında boya küpüne girip çıkanları görürüz. Bu ne be...
Kişiye ve tarza göre değişir mesela kara kaşlı kara gözlü beyefendi biri kalkıp hippi tarzı gibi saçını rengarek boyarsa berbat durur ama hippi tarzındaki biri yaparsa uyumlu, güzel gözükür
Görseldeki erkek mi 😬 renkli saçlı erkek sizdendir 🙃
Şu Korelilere yakılıyor aslında
Hayır sadece gri rengini yakıştırıyorum
Yakışana çok yakışıyor
Ara beyazlatma dışında hayır
En İyi Cevap