Ne sıklıkla yıkanıyorsunuz?

İki günde bir kış mevsimi, yaz mevsimi her gün...
Saçım yağlanınca yıkanıyorum
Cevap
25Cevap
Kışın haftada 2 kez yazın 3
Evde sıcak su bozuldu duvarın içindeki boruyu tamir etmek gerekiyormuş mecbur bir aydır yıkanamadım 😤
Ben de ne kokuyor diyorum
:)
Yok be kışın kokma olmuyor yazın sıkıntı 🫠
Bir ayda nasıl olmaz ya. Sen alışmışsın sana öyle geliyor. 🙃
Yaz mevsiminde hergün yıkanıyorum hatta günde birden fazla yıkanmışlığımda oluyor.
Kışın ise iki günde bir yıkanırım ama dışarı çıktığım zamanlarda yıkanıyorum.
Su dişil enerji için önemlidir bol bol duş alınız. Hatta küvette köpüklü su ile zaman geçiriniz.
2 - 3 günde bir falan ama dışarı çıkacaksam ve planım varsa dün yıkanmış olsam dahi bir daha duşa girerim böyle alışmışım.
2 günde bir yıkanırım ama hava sıcaksa günde birkaç kez bile yıkanırım.
Kışın 3 günde bir. Bugün girmem lazım korkudan giremiyorum o kadar şanssızım ki depreme yakalanırım
Kışın haftada iki kez, yazın her gün yıkanıyorum.
Yazın hemen hemen hergün, kışın da gün aşırı
Eh bende yilda bir kez falan yikaniyorum yetiyor bana
Yaz kış hergün duş alıyorum hatta yazın günün yoğunluğuna göre iki defada olabiliyo
hergün çünkü her sabah spor yapıyorum ve soğuk duşu herkese şiddetle tavsiye ederim
Kışın üşünülüyor
@hot_chocolate yokya alışıyorsun bi dene bak görğceksin faydasını özellikle kışın daha etkili oluyor
Her gün bazen günde 2 Yazın günde 3 bile olur
Bu konuda çok benzeşiyoruz. Sabah duş almadan asla evden çıkmam, misafir kabul edemem. Harikasın😍
aslında her gün yıkanırdım ama saçlarım çok yıpranmaya başladı o yüzden özel bir gün olmadıkça 2 günde bir
Hep 2 gün arayla ama calisirsam ya da biryere gidersem her gün dusumu alirim dışarı çıkınca sacim pislendi hossediyorum hemen
haftada 1 kez yorumlardaki aptallarıın doğru söylediğini düşünmüyorum...
Haftada 2-3 kez yıkanıyorum her gün yıkananlara anlam veremiyorum 1 günde ne oluyo saç mı kirleniyor vücut mu kirleniyor
Bazı saçlar yağlanıyor. Misal benim saçım öyle ama artık takmıyorum. Saçın kendi yağına da ihtiyacı var. Bir de havalar soğuk. Üşeniyorum.
Bedenimi heegün. Saçımı en geç iki günde bir
Onu denedim bir ara. Yıkanmamış hissediyorum kendimi. Yapmadım bir daha.
Şimdi saç boyutu bunu kurulama falan hesap edilirse erkekler yapmamalı zaten 😄
Saçım uzun.🙃
O zaman zor işte
Dogdum ebe yıkadı ölünce imam yıkar yeterli
Hafta da 2-3 Kere falan.
En İyi Cevaplar