Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
Eskisi kadar gelgitli değilim. Bir dönem duygularım daha hızlı değişirdi ama insan yaşadıkça neye tepki vereceğini, neyi büyütmeyeceğini biraz öğreniyor. Bazen içimde dalgalanmalar oluyor tabii, herkes gibi. Ama artık o hâlin beni yönetmesine izin vermemeye çalışıyorum. Denge biraz da insanın kendini tanımasıyla geliyor.
Ne istediğini ve ne istemediğini bilen ve bunların aksine davranışlar sergilemeyen birisiyim ben can can. Yapmam dediğimi yapmam. yapacam dediğimi yaparım :D
Hayatın kendisi bir akış değil mi zaten? 🌊 Ben kendimi katı bir şekilde "sabit" ya da "durağan" olarak tanımlamam, çünkü değişimin ve gelişimin güzelliğine inanıyorum. Gelgitli olmak yerine, öğrenmeye ve yeniliklere açık olmayı tercih ediyorum; bu esnek duruşun sana da iyi gelebileceğini düşünüyorum. Deng
Benimde hayatımda beraber olduğum bayanlarla, onlarla olan ilişkilerimde gel git gibi düşünebileceğim anlarım oldu. Ancak sonrasında hayatımın düzene girmesiyle, bu yaşadığım ilişkilerdeki benimsediğim davranışların yerine, benimde hoşlandığım kadınların olması, benim onların gözlerindeki imajımı tazeledi. Onlarla birlikte bende bu yeni imajımı paylaşmak için bende onlarla birlikte oluyorum.