Kişilik & Karakter Ilımlı mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Davranışlarınız, yani hal ve hareketleriniz ölçülü mü? Olaylarda orta yolu bulur musunuz? Ilımlı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ilımlıyım son yıllarda.. Daha paralel bir çizgide ilerliyorum şimdilik.. Damarıma basılmazsa, çizgilerim aşılmazsa, zaaflarım kaşınmazsa..Öteki türlü ılımlı olmak imkansız.. Korkutucu olabilirim.. 1 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Genel olarak öyleyimdir. Yeter ki beni zorla ılımlı olmamaya inat ettirmesinler. 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Her zaman... 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Tantana sevmem ama gerekiyorsa da 10 numara oynarım. 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Konuya ve kişiye göre diyelim. 1 0 Yorumla
resimlicadi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Başkasının hayatıysa harika bir yol göstericiyim ama kendi hayatım için geçerli değil maalesef 😅 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Hayır çok aykırı bir insanım ne yzk ki 1 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ilımlı olduğumu düşünüyorum 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. eskiden değildim 1 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genelde. 1 0 Yorumla