Sağlık 3 sa Sizce adı ne olsun? Eiron Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Sokaktaki bebeklere mama verirken sekerek geldi, veterinere götürdüm, sağ patisinin altında yara çıkmış. Bir hafta boyunca krem süreceğim. Sizce adı ne olsun? Sizce adı ne olsun? Cevapla Bebek Soruları Krem Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 sa Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı. Nedense karanfil geçti içimden 😇 0 3 Yorumla Eiron 1 sa Tarçın koydum Yorumla ÇiçeğiburnundaAnne 1 sa O da güzel yakışmış 😇 Yorumla Eiron 1 sa Eyvallah Yorumla
_Ronahî_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 2 sa Havuç olabilir 0 3 Yorumla Eiron 1 sa Tarçın koydum ablası Yorumla _Ronahî_ 59 dk O da güzel, umarım en kısa sürede iyileşir ve toparlar çok zayıf 🙏🏻 Yorumla Eiron 59 dk Toparlıcam onu ablası, güzel dileklerin için teşekkürler :) Yorumla
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 44 , eic 61% 2 sa Yavrum çok zayıflamış ☹️ 0 2 Yorumla Eiron 1 sa Kilosunu halledeceğim Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 sa 🙏 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 2 sa Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aynısından bende de var adını lokum koydum 0 1 Yorumla Eiron 1 sa Tarçın koydum ben Yorumla
beyazinciiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 3 sa Geçmiş olsun 🥺Dişi mi 0 1 Yorumla Eiron 3 sa Erkek Yorumla
BgrtlnKsı00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 3 sa Karamel 1 4 Yorumla Eiron 2 sa Tarçın koydum Yorumla BgrtlnKsı00 2 sa Yakışır 🙂👍 Yorumla Eiron 1 sa Teşekkürler ablası Yorumla BgrtlnKsı00 1 sa Rica ederim Yorumla
zansuk Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% 1 sa Tarcin olsunn 0 3 Yorumla Eiron 1 sa Tarçın koydum Yorumla zansuk 1 sa Yakışırr Yorumla Eiron 1 sa Yakıştı ablası :) Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 sa Safinaz 0 2 Yorumla Eiron 1 sa Erkek yahu :D Yorumla Ebru2777 1 sa Olsun amann şeyine mi bakıyorlar hajjaks Yorumla
Kimduan Takip Et Xper 1 Yaş: 19 2 sa Oyyyyyyy tırtıl olsun adi sjkasj 0 1 Yorumla Eiron 1 sa Tarçın koydum Yorumla
Aysuy33 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 3 sa Onu iyi yedir zayıflamış vaya 0 4 Yorumla Eiron 3 sa 2 paket yaş mama yedi, kuru mama da vercem şimdi Yorumla Aysuy33 3 sa Aferin doysun karnı çocuğun djsj Yorumla Eiron 2 sa Aferini de kaptık oh mis hahsh Yorumla Aysuy33 2 sa Jsks Yorumla
hande_xxx Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 3 sa Tarçın olsun 0 5 Yorumla Eiron 3 sa İçimden geçen ismi söyledin desem Yorumla hande_xxx 3 sa O zaman ismi bulundu 🥳 Yorumla hande_xxx 3 sa Geçmiş olsun bu arada 🙏 Yorumla Eiron 2 sa Evet hahaha teşekkürler 😊 Yorumla hande_xxx 2 sa Rica ederimm Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 35 dk Sağlık konusunda 929 cevap paylaştı. Muci olsun 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 sa Sağlık konusunda 550 cevap paylaştı. Şanslı olsun 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 sa Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Portakal olsun 0 0 Yorumla
Kinderpingui1990 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 3 sa Fırfır✨️ 0 2 Yorumla Eiron 2 sa Teşekkürler 😊 Yorumla Kinderpingui1990 1 sa Rica ediyorum🙀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nedense karanfil geçti içimden 😇
Tarçın koydum
O da güzel yakışmış 😇
Eyvallah
Havuç olabilir
Tarçın koydum ablası
O da güzel, umarım en kısa sürede iyileşir ve toparlar çok zayıf 🙏🏻
Toparlıcam onu ablası, güzel dileklerin için teşekkürler :)
Yavrum çok zayıflamış ☹️
Kilosunu halledeceğim
🙏
Aynısından bende de var adını lokum koydum
Tarçın koydum ben
Geçmiş olsun 🥺
Dişi mi
Erkek
Karamel
Tarçın koydum
Yakışır 🙂👍
Teşekkürler ablası