Sana solife markasını önerebilirim orada istediğin ürünler mevcut ve hepsi açıklamalı urunler üs düzeyde güzel ben oradan alışveriş yapıyorum birde işe bağladım çünkü alışveriş yaptıkça puan kazanıyorum puan topladıkçada para kazanıyorum ki bu imkanı hiçbir marka sunmuyor ve tamamen turk markası istersen biraz arastırabilirsin para kazanmasaydım bile alışverişimi yinede burdan yapardım dısarıdakı markalardan alışveriş yapınca sana fiş faturasından baska hiçbirsey vermezken burada para kazanıyorum bunu iş olarak yapan cok kişi var erkekler de dahil ki biz kadınlar kişisel bakım ürünlerini almayı daha cok severiz daha fazla bil gi almak istersen bana @sueffaf3 hesabından ulaşabilirsin solife ta 1tl 1puan hem sponsor linkiyle alısveriş yapıyorum internet sitesinde gördüğün fiyattan daha uyguna alabiliyorum bence arastırmalısın 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
u +1 yılLe petit marseillais şeftali
00 YorumlaLe petit marseillais şeftali ve nektarin özlü duş jeli çok güzel kokuyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Beyaz şeftalisini kullanıyorum o da çok güzel
Vanilyalı olanların hepsi, çok seviyorum tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMarceyes gibi bir şey var onlar iyi marka yanlış yazılmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılLe Petit Marseillais Vanilya Sütü
11 Yorumla- +1 yıl
çok üzel fransızca konuşuyorsunuzz:)
+1 yılLe petit marseillais beyaz şeftali
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılıhlamur kokulu vardı bir tane adını hatırlamıyorum çok güzel
00 Yorumla
+1 yılKadının kendi kokusunu hiçbir şeye değişmem
00 YorumlaKalıcı yazıp kalmaması kokunun
00 YorumlaErsag Lavanta
00 Yorumla
+1 yılyves rocher'inkilere bak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam