Sapık lazerci abla beni elledi. Ben mi yanlış anladım. Şikayet falan mı etsen?

Ya instadan kampanyalı küçük bi güzellik merkezi gördüm gidiyim dedim içinde bi çok hizmet vardı çok uygun geldi 3bin lira verdim ve randevu vermişlerdi. Gittim seansa kadın çok sıcakkanlıydı gereksiz şekilde (!) Malum bölge ve üst bacak lazer yapılcaktı çıkardım işte aslında duştan hemen sonra gitmiştim ama biraz ısl@nmışım. Peçete verir insan silerim bende dimi kadın aldı peçeteyi rahatsız edici şekilde yavaş yavaş sildi sonra bana gençsiniz tabii musluklar hep açık dedi laubali laubali. Sonra ben bekliyorum işleme geçmesini kadın oturdu izliyor dudakları ayırdı inceliyor resmen napıyosunuz dedim. Lazeri hangi ayarda kullansam diye kıl tipine bakıyorum dedi. Ya o an biraz tırsmaya başladım kadın bayaa kadın gibiydi ama uzun boyluydu 175 falan ya acaba transit falan mı dedim. Seans bitti kadın bana oh bal dök yala oldu valla dedi. Bu ne demek ya bildiğin sapık. Ben mi yanlış anladım arkadaşlar. Daha bi sürü lazer /kirpik lifting seansın falan var para iadesi yapmıyorlarmış. Napsam şikayet falan mı etsem? İnanırlar mı ki şikayete?

Sapık lazerci abla beni elledi. Ben mi yanlış anladım. Şikayet falan mı etsen?